Pisman olma sonratmm hemen bi lesli 2 mil patlat hehehe (koltugunda yastik modunda oturan dayko)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lesli nasil farkettiriyormu ben zumba yapmayi düşünüyorum
Yok anacım ben bu diyetisyene boşa gidiyorum kızz senin yediklerinin yarısını yiyom ben bi de o kaa spor yapıyom haftada 1,5 kg gidiyo yaşın kaçtı senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol caniiimmm.. İnsallah biraz hızlanırız... Bayrama kadar 7 li rakamları görmek istiyorum...Geçmiş olsun kuzucuğa siz iyileşinde yaparsın CNM sporu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
11 vermedim 5 verdim 96 dan 91 e düştüm ilk hedef 85 yazmıştım canım
Sorry ..ben yanlış anlamışim...
:92::128:
Bende diyorum yeni bir formul keşfedilmiş herhal benim neden bundan haberim yok..
Koptum kizz sendeki tempo bende olsa 1 ayda eririm Allah kolaylik versin
Neden gitmiyor o zaman insulin direncin falan mi var
Inşallah cnm27 yaşındayım 55 kiloydum 5 yıl önce evlenirken 63 kilo oldum sonra doğum falan derken 95 -96 kilo kaldı üstümde bende psikolojik yedim hep metobolizma hızlı ama troit var pko var veremedim eski kıyafetler olmadı en son gecen kaynımın düğününe kıyafet bakmaya çıktım hiç bişey olmadı birde eski arkadaşlar sürekli aslı nolmuş sana dediler bende bişeyler sinyal verdi dedim hadi başla şuna artık hep başlayıp bitiriyodum ama artık azimliyim 1 haftada 5 kilo bana aşırı özgüven verdi birde önceden manken gibiydim boyumda uzun 1,80 ruslara benzetirlerdi şimdi tombik iri almanlara ama gene eski halime döncem allahın izniyle
yok allaha sukur ne insulin direncim ne de tiroidle problem yok. cooook zor kilo veren biriyim ama artik vazgecmek yok.104 kilodan 92 ye geldim, 84 gelicem ve gelicem okadar
valla kiloluyum ama cok guzel gorunuyorum hele simdi 11 kilo zayifladim cok belli oluyor. kilolu ama guzeliz, kim demis kilolu bayan cekici olamaz diye
Inşallah cnm
He valla sen dusuk tutmussun bak ben ramazan bayramina 90 kurban bayramina 80 dedim veremezsem bonus suratima tukureceksu an 101,6 yim en iyisi ben kalkip leslie yapim
bencede kilolu insanlarda çekici olabilirler ama başkaları bizi şişko olarak görüyor ter kokuyoz zannediyolar bende bakımlıyımdır. sarı saşlı yeşil gözlü ama kilolu olunca direk insanların gözleri göbüşlere takılıyo benim en büyük problemim hatta ben normal doğum yaptım eğer yapmasaydım nasıl bir göbek kalırdı bilmem
Kahve vakti varmi isteyennn ?
ben artik iciyorum kahvemi afiyet olsun
Afiyet olsun kızlar ben yesilcayimla eşlik ediyorum size...
Bu arada gun boyu toplam 30 dakika bisiklet yapmış bulunuyorum...
Sıra leslie de ama biraz dinleniyim öyle. Hadi yokmu bana katılan
yok allaha sukur ne insulin direncim ne de tiroidle problem yok. cooook zor kilo veren biriyim ama artik vazgecmek yok.104 kilodan 92 ye geldim, 84 gelicem ve gelicem okadar
valla kiloluyum ama cok guzel gorunuyorum hele simdi 11 kilo zayifladim cok belli oluyor. kilolu ama guzeliz, kim demis kilolu bayan cekici olamaz diye
moral sarkisi hepinize gelsin http://www.youtube.com/watch?v=Ddn7NxUAag0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?