Yaparım kuzum... Ayyy taa 3-4 hafta önce etek ve pantolon almıştım boyları kısalacak terziye gitmeye useniyorum bende...
Evlenmeden önce bende biseyler dikerdim kendime.. Etek ,pantolon Yelek takım dikmisligim vardır eskiden ama simdi cok useniyorum...
Teşekkür ederim canımSelam kizlarrrr!!! Butun gecmisi okuyamadim... kusura bakmayin... yarin kuzenimin kinasi var listeyi buyuk ihtimalle anca cumartesi sabah yada ogleden sonrasi yaparim...
sporumu simdiden soyliyeyim... bu hafta 150dk
hadi tuh... ay insanin ici bir tuhaf oluyor... neyseki ilerleyen sayfalarda okudum bulmussunuz fareyi sevindim...
guzel fikir boylelikle dediklerinin disina cikmamak daha kolay olacaktir
ayran detoksunu ben yaptim 2gun ve tam harfiyen uymadim :) ama ona ragmen eksi gormustum...
gecmis olsun dayko!!!
tekrar hosgeldin!
ah canimmmm bosu bosuna 200tl vermissin... baksana birde yuzde yuz tamir olmamis... pirince yatirmalari icin 200tl vermissin yazik olmus canim yakeske kendin yapsaydin... neyse saglik olsun...
masallah canim gezmelerdesin yani :)
internetinin gelmesini sabirsizlikla bekliyoruz
hosgeldin aramizaaaa
Huuuu nispetmi yapiyon banaAğşam yürüyüşe çıkmadım lesli yaptım :) öyle yani yazim dedim 😍
I love Bonus
Sanada gecmis olsun canimBende 7senedir kullaniyorum canim bununla gelmiş gecmis olsun insallah cana geleceğine mala gelsin benimde birkac ay önce mitfak dolabimin rafi indi kullamnaya kiyamadigim kahvalti setim yerle bir oldu artik herseyimi kullaniyorum cok icim acimisti sayılı kullanmistim
Hosbuldum canimm
Herkese merhaba
Bonusss hastalık demekten ruhum daraldı kuzum sonunda ufaklik ta hastalandı antibiyotik başladık..Ankara'da herkes hasta bu ne yaa .. Hava acsın artik...
Meyracim süper 800 gram cok iyi
Bende gecen hafta artidaydim bu hafta iyi bı gitmiştir insallah....
anlamadım hala , Hayret ettim... Cok gecmis olsun. Allah her türlü kazadan beladan nazardan evimizi ailemizi sevdiklerimizi esirgesin.. Düşündürücü :26::26: cok gecmis olsun kuzum...
insanin sevdiği kullanmaya kiyamadigi seyler oluyo bazen.bende yemek takımımı cok severim.yillardir kırılacak diye nasıl özenirim anlatamam.. Birde evde baska takımlar var bozulsada yenisini alsam diye baktığım.istemedigin ne varsa ne bozuluyor nede eskiyor Malesef
canim seninki elektrikli dümdüz olan ocaklardanmiydi?
Beni biraz bilgilendirirmisin? Daha önce elektrikli Ocak kullandım ama nası bisi merak ettim?
selamün aleyküm sevgili topik.....
biten perşembe günüm(başarısız)
6034*31
6tahıl
0et
3süt
4meyve
*
3yağ
1sebze
bugünün başarısız olmasının tek sebebi bugün hiç et gurubu tüketmemem, evde peynir bitmiş başkada canım yumurta istemedi, ette istemedi hiç, oyüzden sıfır oldu et gurubu.
yarın gezmeye gidicem orada büyük ihtimal yarınki diyeti uçaracağım tavan yaparak,
çünkü yarınki menünün içeriğinden haberdarım ve içerik dayanamadığım birşey.....
daykom
kıyamam sana.
Aleykumselam kuzummm bende sana kiyamam sut yogurt yeseydin sevmiyomusun onlari cancazimkilo bildirimi:
91.5kg
eselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
bu hafta kılo bıldırımı yaparken utanıyorumama durum bundan ibaret
kilom aynı
spor yok:18:
Bende diyodum bu hanım teyze nerde kaldı öğlen oldu
I love Bonus
Ben ayşe 37 yasindayim 13 yasinda 1 kizim var tekirdağ liyimTeşekkür ederim canim Afyon'dayim ben. 33 yasindayim 2erkek çocuk annesiyim.
Aslinda bende sizleri kisaca tanisam???
Gunaydin maşallah diyomda daha bisi demem o ne kizz bunalima girecezGünaydın herkese gene güne kilo vererek uyandım inşllah böyle devam edr
Süper o zaman az öz derken açabilirmisin
Evet bencede aç biraz az öz yemek ne demek :)
I love Bonus
Ben ayşe 37 yasindayim 13 yasinda 1 kizim var tekirdağ liyim
Gunaydin maşallah diyomda daha bisi demem o ne kizz bunalima girecez
Az oz demek hava ve su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnn sekerimGunaydin herkese.
Kilo bildirimi
Kilo 70.8
Spor 100dk falan
nur1835
2 cocuk la daha ne sporuKilom 94.7
Spor yok
AleykumselamSelamün aleyküm..
bildirim yapıp kaççemm çok işim varr...
kilo 81,4
spor 150 dakika..
Yeter laf yetiştirdiğin sadede gel yavrum 😄
I love Bonus
Gunaydinnn sekerim
2 cocuk la daha ne sporu
Aleykumselam
Noldiii meraklandinmi sekerim
İvet zahmet olcak yazarsan öğrenecez vermişindir yine namıssız :)
I love Bonus
Kilo bildirimi: 100.6 ( -1.4 )
Spor : 465 dk.
Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk
300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...
O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...
I love Bonus
Maşallah bu iki gün spor yapmamış halinmi
I love Bonus
Tuhhh aksam 60 dk yuruseymisim geçecekmisim seni
TEBRIK EDERIM canim sakin bozma duzenini haftaya gor bak en az 1,5 kg gidecek
:) dün eşitmişiz demek ben akşm 65 dk yaptım
I love Bonus
Valla iyiki dun solememissin hastalik falan demem yapardim hehehehe afferim sana haftaya daha siki tut sporu uçuşa gececezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?