Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız allah cezanı vermesin gökçe bende burda dertleşiyorum bi baktım hanım gitmiş

I love Bonus

Gökçee midem fena kız akşamları ve gece iyice kötü oluyo sen napıyosun okulun tatil oldumu

I love Bonus

kiz ben hortlak gibiyim bi gelirim bi giderim hahaha

ah canim ya kadin doktorundan ilac iste migde bulantisi icin??? ben kullanmistim butun hamileligim boyunca... cunkku bende istifrag korkusu var canim...

okulum cuma gunu tatile giriyor... ama ben nisan sonundan beri gitmiyorum pek iyi degilim bu aralar canim,..

Günaydın kizlarrr
Gecmisi okudum bonusum takilma sen bunlara senin sakin olman lâzım stresten uzak ve bize destek olman lazim kac gündür bakiyorum yoksunuz dunde misafirim vardi ben gelemedim aksama kaldılar bakamadim hiç....

Günaydın kizlarrr
Gecmisi okudum bonusum takilma sen bunlara senin sakin olman lâzım stresten uzak ve bize destek olman lazim kac gündür bakiyorum yoksunuz dunde misafirim vardi ben gelemedim aksama kaldılar bakamadim hiç....

Günaydın canım nasıl iyimisin tahlil için gittim bende dönüyorum midem bi çalkalanıyoki sorma

I love Bonus

Günaydın canım nasıl iyimisin tahlil için gittim bende dönüyorum midem bi çalkalanıyoki sorma

I love Bonus

Canim geçmiş olsun insallah uzun sürmez iyiyim cok şükür dun kacamaklarim oldu malesef bugun telafi edicem insallah ogleden sonra bisiklete binicem çocuklarla:))

derin mevzu bunlar boşver sen bunları:)
eşşekten düşünin halini en iyi eşşekten düşen anlar, okiş:)
ben bu aralar iyi diyet yapıyorumda, arada bir gemileride batırmak lazım böyle.....

Arkadasim belki iyi niyetle gaz vermek istedin ama uslubun hos olmamis meyranin yukaridaki sozu ozetlemis zaten hissettiklerini bizde birbirimize takiliyoruz hatta baska topiklerde de arkadaslara destek olmaya calisiyorum ama kirici olmadan
Haaa sana noluyor dersen sonucta bu topikte paylasimlarda bulunuyorum az cok bu topikteki arkadaslari taniyorum hissettiklerini hissedebiliyorum siz arada bir gelip gaz veriyorum diyorsunuz gerek yok arkadasim beni yada bizleri tanimadan gaz vermeyin rica ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlarrr

I love Bonus

Gunaydin guzellerrrrrr
Kuzumm tuzlu bisiler atistirsan
Unutmusum laaa o kadar zaman sonra ne gecirir bulantiyi

Sayın teyze iki gündür nerde olduğunu yazmadan hesap vermeden konuya dalma rica ediyorum :)

I love Bonus

Gunaydin guzellerrrrrr

Sana bulaşmak geçirir o yaşa gelince bende unuturum zaar. Tuzlu bastırıyo evette bişey yemeden önce yedikten sonra her daim bılanıyo

I love Bonus

Sayın teyze iki gündür nerde olduğunu yazmadan hesap vermeden konuya dalma rica ediyorum :)

I love Bonus

Keyfim yoktu kuzum nazara geldimm
2 gundur yollara vurdum kendimi (sofer nebahat)
Bi kasmisim kendimi dayak yemis gibiyim hala pazar istanbula dugune gittik gece gec geldim pazartesi misafirim vardi dunde hic keyfim yoktu annem koye gitti teyzeme bugunde onu almaya gidecem aksamuzeri bu okullar tatil oldu bana yaramadi duzenim sastii yaff

Gunaydin guzellerrrrrr

Günaydın

Nerelerdsin deyzem yaa sen başımızda yoksun bize bulaşıyolar

Eklentiler

• $10509649_535911346514676_1606935009058671051_n.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

kimsenin keyfi yok deyzem yaa

Boşver ne desende anlamazlar zaten. Öyle bir kabiliyetleri yok boş yere kendini üzersin.

Yaaa insanlari kirmak ne kadar kolay neyse uzatmiyayim bende sen nasilsin kuzum

Ohhh küçük bebe yokken kıymetini bil vaktinin

I love Bonus
Valla oyle alışmışım rahata bazen deli aklım geliyor genede:))

Şükür kavuşturana...
I love Bonus

Çok şükür kizlar sizsiz olmuyor..
Okullarin tatili banada yaramadi hep bir can sıkıntısı cocuklarda napicagimi şaşırdım...

Yaaa insanlari kirmak ne kadar kolay neyse uzatmiyayim bende sen nasilsin kuzum

iyi olmaya çalışıyorum. 2 gündür çok şişkinliğim var doğru düzgün bişe de yemiyorum ama anlayamıyorum ki niye böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…