Gökçee midem fena kız akşamları ve gece iyice kötü oluyo sen napıyosun okulun tatil oldumu
I love Bonus
konu kapanmıs, sen nıye kendı kendıne takılıyorsun kı?
hayirli olsun affiyet olsun!!!
Günaydın kizlarrr
Gecmisi okudum bonusum takilma sen bunlara senin sakin olman lâzım stresten uzak ve bize destek olman lazim kac gündür bakiyorum yoksunuz dunde misafirim vardi ben gelemedim aksama kaldılar bakamadim hiç....
Günaydın canım nasıl iyimisin tahlil için gittim bende dönüyorum midem bi çalkalanıyoki sorma
I love Bonus
derin mevzu bunlar boşver sen bunları:)
eşşekten düşünin halini en iyi eşşekten düşen anlar, okiş:)
ben bu aralar iyi diyet yapıyorumda, arada bir gemileride batırmak lazım böyle.....
meyra alınmamıs ama senın alındıgın kesin. sen nıye rahatsız oldun ki burada geyık yapmamızdan? burası hem zayıflama hem geyık yerı degıl mı
sız burada geyık yapmadınız mı hıc?
ayrıca sen bu alınganlıkla zor kılo verırsınneyse.. buraya ara sıra yazarım gaz konusunda
ama sneın gıbı alınganlık yapanını hiç görmedım daha. ilk baş kılonu kabullenmen lazım çünkü..
Canim geçmiş olsun insallah uzun sürmez iyiyim cok şükür dun kacamaklarim oldu malesef bugun telafi edicem insallah ogleden sonra bisiklete binicem çocuklarla:))
Günaydın kizlarrr
Gecmisi okudum bonusum takilma sen bunlara senin sakin olman lâzım stresten uzak ve bize destek olman lazim kac gündür bakiyorum yoksunuz dunde misafirim vardi ben gelemedim aksama kaldılar bakamadim hiç....
Günaydın canım nasıl iyimisin tahlil için gittim bende dönüyorum midem bi çalkalanıyoki sorma
I love Bonus
Arkadasim belki iyi niyetle gaz vermek istedin ama uslubun hos olmamis meyranin yukaridaki sozu ozetlemis zaten hissettiklerini bizde birbirimize takiliyoruz hatta baska topiklerde de arkadaslara destek olmaya calisiyorum ama kirici olmadan
Haaa sana noluyor dersen sonucta bu topikte paylasimlarda bulunuyorum az cok bu topikteki arkadaslari taniyorum hissettiklerini hissedebiliyorum siz arada bir gelip gaz veriyorum diyorsunuz gerek yok arkadasim beni yada bizleri tanimadan gaz vermeyin rica ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin guzellerrrrrr
Kuzumm tuzlu bisiler atistirsan
Unutmusum laaa o kadar zaman sonra ne gecirir bulantiyi
Sayın teyze iki gündür nerde olduğunu yazmadan hesap vermeden konuya dalma rica ediyorum :)
I love Bonus
Gunaydin guzellerrrrrr
Kuzumm tuzlu bisiler atistirsan
Unutmusum laaa o kadar zaman sonra ne gecirir bulantiyi
Keyfim yoktu kuzum nazara geldimm
2 gundur yollara vurdum kendimi (sofer nebahat)
Bi kasmisim kendimi dayak yemis gibiyim hala pazar istanbula dugune gittik gece gec geldim pazartesi misafirim vardi dunde hic keyfim yoktu annem koye gitti teyzeme bugunde onu almaya gidecem aksamuzeri bu okullar tatil oldu bana yaramadi duzenim sastii yaff
Günaydın
Nerelerdsin deyzem yaa sen başımızda yoksun bize bulaşıyolar
Cok uzuldum kuzum icimden neler geciyoda demiyecem (terbiyeli cingen)
Boşver ne desende anlamazlar zaten. Öyle bir kabiliyetleri yok boş yere kendini üzersin.
Valla oyle alışmışım rahata bazen deli aklım geliyor genede:))Ohhh küçük bebe yokken kıymetini bil vaktinin
I love Bonus
Sayın teyze iki gündür nerde olduğunu yazmadan hesap vermeden konuya dalma rica ediyorum :)
Şükür kavuşturana...
I love Bonus
Keyfim yoktu kuzum nazara geldimm
2 gundur yollara vurdum kendimi (sofer nebahat)
Bi kasmisim kendimi dayak yemis gibiyim hala pazar istanbula dugune gittik gece gec geldim pazartesi misafirim vardi dunde hic keyfim yoktu annem koye gitti teyzeme bugunde onu almaya gidecem aksamuzeri bu okullar tatil oldu bana yaramadi duzenim sastii yaff
Yaaa insanlari kirmak ne kadar kolay neyse uzatmiyayim bende sen nasilsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?