Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnnnnn guzeller
Hicte bilemmm mahkum degiliz hersey bizim elimizde eee seneye istanbula geldiginde citir hatun olsan fenami hadi onu dusun bak nasil motivasyonun geri gelecek
Yaaaaa kizlarr salmayin kendinizi şu yasli DEYZE zayifliyosa sizin eksiginiz ne be yaa

Bu kadın yaşı gittikçe geç kalkmaya başladı hala yok ortada belkide kalkmıştır önce takımına yazıyodur

I love Bonus

Galip Dervis gibisin heee gizli is yapamayacam senden
Valla bu ara gec kalkıyorum olmuyooo amma aaaaaa kızıyorum cok pis
Bugun kilo bildirimi yapiyoz 2 haftadir 1. Oluyoz amaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bonus sen okuma Dun teyzeme gittik ya annemi almaya 2 tepsi bogrek yapmis bide sicacikti ama bu iradeli aplaniz yemedi sona teyzem dedi bi tadina bak kizim darilirim sadece 2 parmak genisliginde bi lokmacik aldim dedim teyzee istedigim kiloya gelim 1 tepsi borek alacagim olsun senden

Vicdan azabi cekiyommmm bileydim hic karismazdim zeytinine yaff

sen dusunsende biz birakmayizki senii

o nasil oluyor karisti hersey

Valla yapıyolar. Bahçemiz var orayı mescid gibi kullanıyoruz ramazanda. Akrabalar yakın oturuyo iftardan sonra herkes geliyo tek tek büyük bi semaverle çay yapıyoruz. Teravihe kadar az bi zaman var işte o arada çayın yanına varsa iftardan kalan tatlı yetişirse soğumuşsa karpuz oluyo ortada.

Pek bi telaşlı oluyo abdest alan çayı bitmeyen şişen soda dilenen :) namazdan sonrada karpuz dondurma işte ha çaya geç gelen garipler oluyo bazen direk namaza geçince sonrasında sıkıntı çekiyo çaymı içsin diğerlerinimi yesin :)

I love Bonus

Yani bi dilim yesende çok zararda olmuş olmazdın bence. Sen zaten artık yemiyosun bunları ayda bi kere bi dilim börek yemeyle kiloda almazsın. Ama sanırım motivasyon bozulmasın diye yemiyosun bakış açısı :)

I love Bonus

Yaaa ne guzeldir gormek lazim sizinkileri kalabalikla ne guzel geciyordur ramazan Allah kabul etsin inşallah
Gec kalanlara yazik degilmi siz sahura kadar servise devam edin

Bizde once corba arkasindan yemek valla bizde cok yemek yenmiyordu normaldede sahurda da kahvalti turu
Benim bu kilolar duzensiz beslenmeden ekmegi fazla yemekten

Anlatınca banada güzel geldi ama çok zor oluyo herkes gelip gidiyo herşeyi biz yapıyoruz yorgunluk gürültü insanda iyi niyet bırakmıyo işte bunlar hep sabırsızlıktan :)

Bide ben hamileydim bi sene geçen sene duygy ufaktı daha zorlandım inip çıkmakta. Yoksa birlikte olmak tabi güzel o güzelliği kendimiz eziyete çeviriyoruz.

I love Bonus

aynen vallahi birde seneye allahin izni ile yazin gidecez :) o zamana kadar citir olmam lazimki denize gittigimde balina gibi olmiyayim

masallah canim iraden super!!!

Aynen oyle alistim ya 1 dilimde ayni 1 lokma da ayni benim icin artik sonucta ayni lezzeti aliyorum bi tek adet doneminde sikinti yasiyorum onun disinda rahatim daha hic dondurma yemedim biliyonmu canimda istemiyor artik nasil sartladiysam kendimi
Eve de koydu teyzem esim 3 dilim yedimi yemegin uzerine bide sonra aglaniyo cok yedim sistim diye

HAYRIYEEEEE nabiyosun be yaaa ozledik

Haklısın canim madem her gece sizde toplaniliyor is bolumu yapilmali hicmi genc akraba yok iclerinde yardim etmiyorlarmi?
aynen vallahi birde seneye allahin izni ile yazin gidecez :) o zamana kadar citir olmam lazimki denize gittigimde balina gibi olmiyayim

masallah canim iraden super!!!

Yaaa iste motivasyon icin bir neden
Tesekkur ederim aslinda irade konusunda zayifimdir bende ama artik diyorumki bu kadar dikkat ediyorum ogunlerime o 1 dilim bogregi yemesemde olur yersem nolur yazik degilmi emegime yaptigim spora (gerci bu ara spor yapmadim dogru duzgun)
Ayyyy yine kendimi dusunuyorum bak bir an once zayiflimde sonra azar azar yerim herseyden

Genç akraba işte benim en genç ablam eltim görümcem var bide görümcemin eltisi onlarla birlikte yapıyoruz. Yengeler var mesela bi bardak çay doldurmazlar kalkıp hizmete meraklılar ellerinde çay sana bakıp der ki canım çıksın çok yoruldunuz :) sorcan o an niye acaba diye öyle işte normalde beklesinler hizmette böyle zamanda yardımcı olmak lazım

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…