- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Gunaydinnnnnnn guzeller
Hicte bilemmm mahkum degiliz hersey bizim elimizde eee seneye istanbula geldiginde citir hatun olsan fenami hadi onu dusun bak nasil motivasyonun geri gelecekOffff kizlar ben biktim yaaaa...( ben sisko olmaya mahkumum ( bir turlu tekrar rejim moduna giremiyorum... (
aleykum selam canim!!¨
ben iyiyim sende iyisindir insallah!!!
bence esini ikna et tatillerde gidin :) hele ramazanda istanbul daha bir baska oluyor :)
Yaaaaa kizlarr salmayin kendinizi şu yasli DEYZE zayifliyosa sizin eksiginiz ne be yaaHerkese iyi aksamlarr.. ben geldim. Gecmisi okudum. Sacma sapan konusanlar olmuş takmayiniz :)
Ben yogunum bu aralar. Evrak islerim var sene sonu malum. Misafirlerim geliyo surekli. 2 gun annemlere gittim. Okula gidiyoruz hala. Bi de diyet miyet yalan oldu. O yuzden genelde giriyorum okuyorum ama yazamiyorum pek. Yazacak biseyim yok ne yazikki.
Regl oldum zaten. Nutella kavanozuyla geziyorum😟 tartiya cikmaya korkuyorum. Verdiklerimi de aldim sanirim. Yine sıkı tutmaya baslasam....
ramazanda bisey yiyemiyorum ben biraz ona guveniyorum açıkçası. Iftardan sonra da spor yapabilirsem iyi olur.
Dualarınıza talibim.. hepinizi coookk optum teker teker😚
Vicdan azabi cekiyommmm bileydim hic karismazdim zeytinine yaffOluyo ama dayanamıycak gibi çıkartıcak gibi olmadı şükür. Kızıma hamileyken daha zorlanmıştım vücudum alıştımı ne hamile olmaya
Zeytini ağzıma süremiyorum gözünüz kalmıştı he 20 tanecik zeytinimde :) şimdi kokusu yetiyo ıykk
Azıcık ucundan tutmayla bile toparlarsın canım ya nolur bırakmayın kendinizi. Bırak tanıyanları tanımayanlar bile nasıl rahat konuşuyo gördük :) onlara laf veremezsin. Yediklerini yazmakla başla yeniden gökçe sende.
Çok yeseniz bile ne yediyseniz yazın yazdıkça iyi olucak.
Hem tatildesin artık lesliye yüklenebilirsin yada dışarı çıkabilirsin sabahtan ramazanda da iftardan sonra yürüyüş yapabilirsin.
I love Bonus
Saygılar örtmenim..
Bende domates biber, beyaz ve krem peynir, 1,5 dilim çavdar yedim midem bulanıyo.
Allah nasip ederse ağırlaşana kadar burdan ayrılmayı düşünmüyorum.
Ramazanda da niyet edip deniycem tutmayı yapamazsam bırakıcam.
I love Bonussen dusunsende biz birakmayizki senii
Gunaydinnnnnn sağol bonusum ne guzel destek oluyorsun bizede uygulamak kalıyor bende iftardan sonra yürüyüş yapicam ve az yiyip bol suyla vericem insallah:)
Evet bende yazayım dun nişan vardi yemekli hem geç yedim hemde yedim yani sonrasi pismanlik
Bugün yeni milat benim icin...
Gune nescafeyle başladım
Iki bardak limonlu su ictim Kahvaltida yarim tost ve çay şimdilik bu kadar...
Yedin bitti gitti yeniden basladik bu sabah dugunu dusunSakin bırakma canım sana ve daykoyacok ihtiyacım var....ayyy buda cokmu acimasiz olduki
Sizlerde nasıl oluyo bilmiyorum bizim ailede ramazanda gündüz yiyemedikleri herşeyi yemeye çalışıyolar.
Çay karpuz soda ve dondurmayı aynı sofrada 10 ar dk arayla bazen birlikte yiyolar.
I love Bonus
o nasil oluyor karisti hersey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.