Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gezmek dedimmi en basta benn gel kiz beraber gezek
Bi gittimmi istanbula kizkardesim bikiyo o derece yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))))) sağol canım, nasip kısmet inşaallah:)
bırgün heybeli adaya karşı birlikte kahve içermişiz kısmet olurmuşta:)
çok ilginç olur hakkaten böyle olursa birgün.....
zaten nasip kısmet olayı hep beni hayrete düşürür.....

Neden olmasin sen istanbula gelirsen bende atlar gelirim bulusuruz burdan 1,5 saat istanbul 15 dk bir otobus var

Neden olmasin sen istanbula gelirsen bende atlar gelirim bulusuruz burdan 1,5 saat istanbul 15 dk bir otobus var

inşaallah canım:)
çok isterim gerçekten bunu:)
ya nasip diyorum.....
ı love you:103::103:

Offff kizlar ben biktim yaaaa... ( ben sisko olmaya mahkumum ( bir turlu tekrar rejim moduna giremiyorum... (

aleykum selam canim!!¨
ben iyiyim sende iyisindir insallah!!!

bence esini ikna et tatillerde gidin :) hele ramazanda istanbul daha bir baska oluyor :)

Daha önceden girmedinmi yine girersin inş o ortamı hazırlamaya çalış o zaman ne vardı napıyodun şimdide yapmaya çalışsan?

Ben mahkum olmak istemiyorum artık sizde istemeyin milletin ağzını nasıl kapatcaz sonra ben demiştim demiyceklermi? Ramazan öyle böyle geçicek herkes ramazan sonrasına kesin odaklansın

I love Bonus

Herkese iyi aksamlarr.. ben geldim. Gecmisi okudum. Sacma sapan konusanlar olmuş takmayiniz :)
Ben yogunum bu aralar. Evrak islerim var sene sonu malum. Misafirlerim geliyo surekli. 2 gun annemlere gittim. Okula gidiyoruz hala. Bi de diyet miyet yalan oldu. O yuzden genelde giriyorum okuyorum ama yazamiyorum pek. Yazacak biseyim yok ne yazikki.
Regl oldum zaten. Nutella kavanozuyla geziyorum😟 tartiya cikmaya korkuyorum. Verdiklerimi de aldim sanirim. Yine sıkı tutmaya baslasam....
ramazanda bisey yiyemiyorum ben biraz ona guveniyorum açıkçası. Iftardan sonra da spor yapabilirsem iyi olur.
Dualarınıza talibim.. hepinizi coookk optum teker teker😚

ay bonusum canim benim
vallahi turkiye'ye gidicem diye motive olmustum ama simdi turkiye olayi yok
neyse bakalim pazartesi basliycam tekrar!!! daha once zor... cunku cuma, cumartesi, pazar bizim oturdugumuz sehirin festivali var :) disarda ne istiyorsam yemek istiyorum... ondan sonra pazartesi baslayip bismillah diyecegim :) ne annemin ne babamin ne kendi yas gunumde pasta yemiycem! 27temmuz annemin 5agustos benim 27agustos babamin yas gunu :) ama pasta yemicem iste :) bol bol havuza yuzmeye gidicem ohhhh :)
ayyyy bonuscum sagolasin vallahi moralimi duzelttin canim benim

:) :) ya 25 temmuza çok var daha sen başla dikkat etmeye diyete demiyorum normal beslenmeye gerisi gelir o günde kendine bi ödül versin.

Annem diyetisyene gittiğinde adam onu kebapçıya göndermişti. Ne istiyosan istediğin kadar ye demişti. Festivalde öyle olsun senin için.

Sadece bi kaç gün en fazla bi hafta yeniden alışman nedir ki kaybettiğimiz zamanın yanında. Yüzme imkanın varsa ne güzel çok toparlar insanı yüzme yorulana kadar yüz :) yorulunca ne kadar zor yaktığımızı düşün ona göre sende çikolata falan ye.

Ha ben hiç yemeden yapamıyorum mu diyosun o zaman günlük sınır koy iki kare parça her gün ye ondan mahrum kaldığını düşünmezsin.

Zaten çok aşırı yemek değil bizim sorunumuz çoğunlukla geç saatte yemek. Uuuuuuu gaza bak be zabah zabah

I love Bonus

Son düzenleme:

Yediklerimi yazmaya calisayim artik.
Sabah 1 kupa yesil cay ictim. Kahvaltilik yoktu evde. 1 muz ve 1 bardak sütle kahvalti yaptim.

Saygılar örtmenim..

Bende domates biber, beyaz ve krem peynir, 1,5 dilim çavdar yedim midem bulanıyo.
Allah nasip ederse ağırlaşana kadar burdan ayrılmayı düşünmüyorum.

Ramazanda da niyet edip deniycem tutmayı yapamazsam bırakıcam.

I love Bonus

Son düzenleme:

Sakin bırakma canım sana ve daykoyacok ihtiyacım var....

Sizlerde nasıl oluyo bilmiyorum bizim ailede ramazanda gündüz yiyemedikleri herşeyi yemeye çalışıyolar.

Çay karpuz soda ve dondurmayı aynı sofrada 10 ar dk arayla bazen birlikte yiyolar.

I love Bonus

Bu kadın yaşı gittikçe geç kalkmaya başladı hala yok ortada belkide kalkmıştır önce takımına yazıyodur

I love Bonus

ayyy oyle bir gaza getirdinki beni sagolasin canim supersin!!!

pazartesi basliycam dedigin gibi festivalde dikkat etmiycem :) zaten bir dunya yuruycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…