gezmek dedimmi en basta benn gel kiz beraber gezek
Bi gittimmi istanbula kizkardesim bikiyo o derece yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))))) sağol canım, nasip kısmet inşaallah:)
bırgün heybeli adaya karşı birlikte kahve içermişiz kısmet olurmuşta:)
çok ilginç olur hakkaten böyle olursa birgün.....
zaten nasip kısmet olayı hep beni hayrete düşürür.....
Neden olmasin sen istanbula gelirsen bende atlar gelirim bulusuruz burdan 1,5 saat istanbul 15 dk bir otobus var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol,azminiz daim olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah
hiç geçmiş yapamadım. uzun zamandırda hiç göz atamadım.
köydeki eve badana temizlik yaptım. küçük eltimin oğluna sünnet yaptık, büyük eltimi umreye gönderdik dün döndü. ortanca eltimde yarın ramazan umresine gidecek. günler oldukca yoğun geçiyor. bizim işyerinde hiç yabancı yok işcilerimizin hepsi kardeşler ve yeğenlerden oluşuyor. onun içinde hangisinin bir işi olsa bizi etkiliyor.hep koşturmaca geçiyor.
bu arada diyetin ne olduğunu unuttum desem yalan olmaz.
ramazanda moda girerimde aranıza dönerim inşallah.
birazcık zamanım vardı bir selam vereyim dedim. hepinizi öpüyorum
kızlar karşı komşum istanbula tatile gitmişti, yenilerde geldi işte...
bana heybeli adadan buzdolabı süsü getirmiş:) çok mutlu oldum..... en çokta istanbuldan geldiği için aslında....
istanbulu gezmeyi çok istiyorum..... bu aralar istanbula beni çeken bişeyler var manen....
çocukken gittim birazcık gezdim ama çok az işte.
kısmet bakalım.:)
Offff kizlar ben biktim yaaaa...( ben sisko olmaya mahkumum ( bir turlu tekrar rejim moduna giremiyorum... (
aleykum selam canim!!¨
ben iyiyim sende iyisindir insallah!!!
bence esini ikna et tatillerde gidin :) hele ramazanda istanbul daha bir baska oluyor :)
Herkese iyi aksamlarr.. ben geldim. Gecmisi okudum. Sacma sapan konusanlar olmuş takmayiniz :)
Ben yogunum bu aralar. Evrak islerim var sene sonu malum. Misafirlerim geliyo surekli. 2 gun annemlere gittim. Okula gidiyoruz hala. Bi de diyet miyet yalan oldu. O yuzden genelde giriyorum okuyorum ama yazamiyorum pek. Yazacak biseyim yok ne yazikki.
Regl oldum zaten. Nutella kavanozuyla geziyorum😟 tartiya cikmaya korkuyorum. Verdiklerimi de aldim sanirim. Yine sıkı tutmaya baslasam....
ramazanda bisey yiyemiyorum ben biraz ona guveniyorum açıkçası. Iftardan sonra da spor yapabilirsem iyi olur.
Dualarınıza talibim.. hepinizi coookk optum teker teker
Hoşgeldin kuzu yaparsın yeniden koy dolaba nutella kabını tatlı istiyosan incir ye kayısı yersin olmamı :)
I love Bonus
Herkese iyi aksamlarr.. ben geldim. Gecmisi okudum. Sacma sapan konusanlar olmuş takmayiniz :)
Ben yogunum bu aralar. Evrak islerim var sene sonu malum. Misafirlerim geliyo surekli. 2 gun annemlere gittim. Okula gidiyoruz hala. Bi de diyet miyet yalan oldu. O yuzden genelde giriyorum okuyorum ama yazamiyorum pek. Yazacak biseyim yok ne yazikki.
Regl oldum zaten. Nutella kavanozuyla geziyorum😟 tartiya cikmaya korkuyorum. Verdiklerimi de aldim sanirim. Yine sıkı tutmaya baslasam....
ramazanda bisey yiyemiyorum ben biraz ona guveniyorum açıkçası. Iftardan sonra da spor yapabilirsem iyi olur.
Dualarınıza talibim.. hepinizi coookk optum teker teker
Hoşgeldin kuzu yaparsın yeniden koy dolaba nutella kabını tatlı istiyosan incir ye kayısı yersin olmamı :)
I love Bonus
Insallah canimcim :) sen nasilsin napiyosun bulantin falan cok mu
Daha önceden girmedinmi yine girersin inş o ortamı hazırlamaya çalış o zaman ne vardı napıyodun şimdide yapmaya çalışsan?
Ben mahkum olmak istemiyorum artık sizde istemeyin milletin ağzını nasıl kapatcaz sonra ben demiştim demiyceklermi? Ramazan öyle böyle geçicek herkes ramazan sonrasına kesin odaklansın
I love Bonus
Dualarınıza talibim.. hepinizi coookk optum teker teker😚
ay bonusum canim benim
vallahi turkiye'ye gidicem diye motive olmustumama simdi turkiye olayi yok
neyse bakalim pazartesi basliycam tekrar!!! daha once zor... cunku cuma, cumartesi, pazar bizim oturdugumuz sehirin festivali var :) disarda ne istiyorsam yemek istiyorum... ondan sonra pazartesi baslayip bismillah diyecegim :) ne annemin ne babamin ne kendi yas gunumde pasta yemiycem! 27temmuz annemin 5agustos benim 27agustos babamin yas gunu :) ama pasta yemicem iste :) bol bol havuza yuzmeye gidicem ohhhh :)
ayyyy bonuscum sagolasin vallahi moralimi duzelttin canim benim
Insallah canimcim :) sen nasilsin napiyosun bulantin falan cok mu
Oluyo ama dayanamıycak gibi çıkartıcak gibi olmadı şükür. Kızıma hamileyken daha zorlanmıştım vücudum alıştımı ne hamile olmaya
Zeytini ağzıma süremiyorum gözünüz kalmıştı he 20 tanecik zeytinimde :) şimdi kokusu yetiyo ıykk
Azıcık ucundan tutmayla bile toparlarsın canım ya nolur bırakmayın kendinizi. Bırak tanıyanları tanımayanlar bile nasıl rahat konuşuyo gördük :) onlara laf veremezsin. Yediklerini yazmakla başla yeniden gökçe sende.
Çok yeseniz bile ne yediyseniz yazın yazdıkça iyi olucak.
Hem tatildesin artık lesliye yüklenebilirsin yada dışarı çıkabilirsin sabahtan ramazanda da iftardan sonra yürüyüş yapabilirsin.
I love Bonus
Oluyo ama dayanamıycak gibi çıkartıcak gibi olmadı şükür. Kızıma hamileyken daha zorlanmıştım vücudum alıştımı ne hamile olmaya
Zeytini ağzıma süremiyorum gözünüz kalmıştı he 20 tanecik zeytinimde :) şimdi kokusu yetiyo ıykk
Azıcık ucundan tutmayla bile toparlarsın canım ya nolur bırakmayın kendinizi. Bırak tanıyanları tanımayanlar bile nasıl rahat konuşuyo gördük :) onlara laf veremezsin. Yediklerini yazmakla başla yeniden gökçe sende.
Hem tatildesin artık lesliye yüklenebilirsin yada dışarı çıkabilirsin sabahtan ramazanda da iftardan sonra yürüyüş yapabilirsin.
I love Bonus
Zeytini daha once yediklerine say :))))
spor sart ya.. annemlere bile gitmek istemiyorum artik biliyo musun. Gercekten herkes cok rahat konusuyolar. Kirilabilecegimizi dusunmeden.
Ben kesinlikle toparliyorum insallah. Bu sabah itibariyla 93.6 yi gordum iki haftanin sonucu olarakregl de var siskinlikle beraber..
Zaten sadece 1 gunu kacamaksiz atlatabilsem hemen toparlanirim psikolojik olarak.
Allah yardımcımız olsun..
Gunaydinnnnnn sağol bonusum ne guzel destek oluyorsun bizede uygulamak kalıyor bende iftardan sonra yürüyüş yapicam ve az yiyip bol suyla vericem insallah:)Oluyo ama dayanamıycak gibi çıkartıcak gibi olmadı şükür. Kızıma hamileyken daha zorlanmıştım vücudum alıştımı ne hamile olmaya
I love Bonus
Yediklerimi yazmaya calisayim artik.
Sabah 1 kupa yesil cay ictim. Kahvaltilik yoktu evde. 1 muz ve 1 bardak sütle kahvalti yaptim.
Evet bende yazayım dun nişan vardi yemekli hem geç yedim hemde yedim yani sonrasi pismanlik
Bugün yeni milat benim icin...
Gune nescafeyle başladım
Iki bardak limonlu su ictim Kahvaltida yarim tost ve çay şimdilik bu kadar...
Gunaydinnnnnn sağol bonusum ne guzel destek oluyorsun bizede uygulamak kalıyor bende iftardan sonra yürüyüş yapicam ve az yiyip bol suyla vericem insallah:)
Evet bende yazayım dun nişan vardi yemekli hem geç yedim hemde yedim yani sonrasi pismanlik
Bugün yeni milat benim icin...
Gune nescafeyle başladım
Iki bardak limonlu su ictim Kahvaltida yarim tost ve çay şimdilik bu kadar...
Günaydın canım Domat falan yok mi kahvaltıda
I love Bonus
Saygılar örtmenim..
Bende domates biber, beyaz ve krem peynir, 1,5 dilim çavdar yedim midem bulanıyo.
Allah nasip ederse ağırlaşana kadar burdan ayrılmayı düşünmüyorum.
Ramazanda da niyet edip deniycem tutmayı yapamazsam bırakıcam.
I love Bonus
:) :) ya 25 temmuza çok var daha sen başla dikkat etmeye diyete demiyorum normal beslenmeye gerisi gelir o günde kendine bi ödül versin.
Annem diyetisyene gittiğinde adam onu kebapçıya göndermişti. Ne istiyosan istediğin kadar ye demişti. Festivalde öyle olsun senin için.
Sadece bi kaç gün en fazla bi hafta yeniden alışman nedir ki kaybettiğimiz zamanın yanında. Yüzme imkanın varsa ne güzel çok toparlar insanı yüzme yorulana kadar yüz :) yorulunca ne kadar zor yaktığımızı düşün ona göre sende çikolata falan ye.
Ha ben hiç yemeden yapamıyorum mu diyosun o zaman günlük sınır koy iki kare parça her gün ye ondan mahrum kaldığını düşünmezsin.
Zaten çok aşırı yemek değil bizim sorunumuz çoğunlukla geç saatte yemek. Uuuuuuu gaza bak be zabah zabah
I love Bonus
I love Bonus
cok haklisin canim... taniyanlar tanimayanlar bile cok rahat konusuyor dedigin gibi...
festivalden sonra baslarim menulerimi yazmaya yani pazartesi gunu hemi canim :) ayip olur
Sizlerde nasıl oluyo bilmiyorum bizim ailede ramazanda gündüz yiyemedikleri herşeyi yemeye çalışıyolar.
Çay karpuz soda ve dondurmayı aynı sofrada 10 ar dk arayla bazen birlikte yiyolar.
I love Bonus
Masallah cnaim
bizde bir kase corba, ana ogun, salata, ve gec iftar oldugu icin sahur sadece bu :)
ha misafirlige gidince menu soyle oluyor: corba, salata (2 cesit), ana ogun, borek corek, tatli, meyve, kahve, cay, soda
tabiii sonra sahurda yigcek yer kalmiyor tabi durum boyle olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?