iyi olmaya çalışıyorum. 2 gündür çok şişkinliğim var doğru düzgün bişe de yemiyorum ama anlayamıyorum ki niye böyle oluyo
Keyfim yoktu kuzum nazara geldimm
2 gundur yollara vurdum kendimi (sofer nebahat)
Bi kasmisim kendimi dayak yemis gibiyim hala pazar istanbula dugune gittik gece gec geldim pazartesi misafirim vardi dunde hic keyfim yoktu annem koye gitti teyzeme bugunde onu almaya gidecem aksamuzeri bu okullar tatil oldu bana yaramadi duzenim sastii yaff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi olmaya çalışıyorum. 2 gündür çok şişkinliğim var doğru düzgün bişe de yemiyorum ama anlayamıyorum ki niye böyle oluyo
Köy nerdeki okul kapanınca benimde hiç iyi olmuyo evdeki durum bi öğretmen bi öğrenci poff
I love Bonus
Köy nerdeki okul kapanınca benimde hiç iyi olmuyo evdeki durum bi öğretmen bi öğrenci poff
I love Bonus
Bak biz kuccukten bahçıvan yaptik
Kim bu :)
I love Bonus
selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol,azminiz daim olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah
hiç geçmiş yapamadım. uzun zamandırda hiç göz atamadım.
köydeki eve badana temizlik yaptım. küçük eltimin oğluna sünnet yaptık, büyük eltimi umreye gönderdik dün döndü. ortanca eltimde yarın ramazan umresine gidecek. günler oldukca yoğun geçiyor. bizim işyerinde hiç yabancı yok işcilerimizin hepsi kardeşler ve yeğenlerden oluşuyor. onun içinde hangisinin bir işi olsa bizi etkiliyor.hep koşturmaca geçiyor.
bu arada diyetin ne olduğunu unuttum desem yalan olmaz.
ramazanda moda girerimde aranıza dönerim inşallah.
birazcık zamanım vardı bir selam vereyim dedim. hepinizi öpüyorum
Meyraaa naber, kiz temizlik yaptim icim disim camasirsuyu koktu
Gelde bi kahve icek kuzum
selam canım:)
kıyamam sanaaa, hadi içek:)
ben karşı komşuda içtim ama bi daha içerim:)
koştum yapmaya
kızlar hadi sizde gelin canınız kahve istiyosa içelim birlikte?? dimedi dimeyin bak:)
Yaptimda ictim bilem
Sanada afiyet olsun kuzum
Günaydın kizlarrr
Gecmisi okudum bonusum takilma sen bunlara senin sakin olman lâzım stresten uzak ve bize destek olman lazim kac gündür bakiyorum yoksunuz dunde misafirim vardi ben gelemedim aksama kaldılar bakamadim hiç....
Keyfim yoktu kuzum nazara geldimm
2 gundur yollara vurdum kendimi (sofer nebahat)
Bi kasmisim kendimi dayak yemis gibiyim hala pazar istanbula dugune gittik gece gec geldim pazartesi misafirim vardi dunde hic keyfim yoktu annem koye gitti teyzeme bugunde onu almaya gidecem aksamuzeri bu okullar tatil oldu bana yaramadi duzenim sastii yaff
selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol,azminiz daim olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah
hiç geçmiş yapamadım. uzun zamandırda hiç göz atamadım.
köydeki eve badana temizlik yaptım. küçük eltimin oğluna sünnet yaptık, büyük eltimi umreye gönderdik dün döndü. ortanca eltimde yarın ramazan umresine gidecek. günler oldukca yoğun geçiyor. bizim işyerinde hiç yabancı yok işcilerimizin hepsi kardeşler ve yeğenlerden oluşuyor. onun içinde hangisinin bir işi olsa bizi etkiliyor.hep koşturmaca geçiyor.
bu arada diyetin ne olduğunu unuttum desem yalan olmaz.
ramazanda moda girerimde aranıza dönerim inşallah.
birazcık zamanım vardı bir selam vereyim dedim. hepinizi öpüyorum
kızlar karşı komşum istanbula tatile gitmişti, yenilerde geldi işte...
bana heybeli adadan buzdolabı süsü getirmiş:) çok mutlu oldum..... en çokta istanbuldan geldiği için aslında....
istanbulu gezmeyi çok istiyorum..... bu aralar istanbula beni çeken bişeyler var manen....
çocukken gittim birazcık gezdim ama çok az işte.
kısmet bakalım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?