Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bonuscum hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

al bendende o kadar az önce çıktım tartıya ve 90. 8 geldim bir insan bu kadarmı iradesiz olur. bu kadarmı kontrolsüz yer kıtlıktan çıkmış gibi yedim iki üç aydır hiç frenim yoktu. sonuç ortada

hoş bulduk canım çok sağol

hayırlısı olsun meyracım senin adına sevindim. sonucu bildirirsin.
döndüm canım ama inşallah moda girerde biraz dikkat ederim yoksa yakında üçlü rakamları görücem. kontrolsüz yiyorum.

misafirlerim iftara kalmadılar malesef meyracım. sabah uludağa çıktık sonrada hemen yola çıktılar.

sözencim saçlarına bakım kürü uygulamışsın ne uyguladın merak ettim? bende saçlarıma maske uygularım daha çok maya maskesi yapıyordum kokusu çok rahatsız ediyordu. sonrasında ilik maskesine başladım ve 2 kere yapıp memlekete gittim ara vermiş oldum işte şimdi tekrardan başlıycam haftada bir ilik maskesi yapmak istiyorum ama üşeniyorumdaa aksıyor aksatmasam sonucunu görücem de bakalım :)

teşekkür ederim meyracım benim midemde bozuldu mağlesef istifrada edemiyorum kötüyüm yani kız düzeldi sayılır hafif azar azar yediriyorum biraz halsiz ama düzelicek gibiii nane limonu zor içirdim kekik çayını hiç içiremem ben kendime mi yapsam acaba kekik çayını :44:

meyra bize bugünlerde müjdeli bir haber verme ihtimalin var gibii

Gecmis olsun canim inşallah doktorluk bi durum olmaz atlatir hemen

Teşekkür ederim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol daykocum dr. luk durumu atlatık gibii hava değişimi veya mide üşütmesi gibii bişey yaşıyoruz ana kız. bu günlerde bonusdan ve meyradan daha çok midem bulanıyoor

nerelerdesiniz yaaa iftar sofrasında pide yemiş gibiii bir haliniz var

benim midem kötüydü bu akşam hafif yedim ama bir bardak kendi yaptığım vişne suyunu içtim,birde hurma yedim :26::26::26:

kızlar benim 2muhabbet kuşum var bilen bilir zaten:)
neyse biri konuşuyor.
az önce dediği komiğime gitti:)
şöyle dedi:
"buraya bir bak, ne diyon ne"
kendi kendine konuşuyo işte:)
Ayyy ne guzel Evde arkadas olurlar sana.. Benm arkadasim var yalnız yaşıyor .iki gun eve gitmemiş yazık kuşları ona küsmüş .. Canları sikilmistir zavallıların.arkadas da cok üzülmüştü. ...

sorma canim cok dertliyim.iki haftadır saclarım acayip dökülüyor . Öyle böyle değil.daha oncede döküldüğü olmuştu .vishy nin kucuk tüplerde bir serumunu kullanmıştım geçmişti.smdi buralarda bulamadım onun yerine bepanthen ,bemiks ,e vitamini ,badem yagi,Argan yağı ile bir karışım hazırlayıp iki saat bekletiyorum.umarim ise yarar.bugun gidip eczaneden sac ve tirnak icin besin takviyesi ve saf zeytinyağı da aldım. İyice stres yaptım.gecen eczanede sac analizi yaptırdım.yeni sac cok az cikiyor dedi..böyle döküldükte çıkmazsa ne yaparim bilemedim.sen memnunmusun maskenden? Ayrıca benimkinin kokusuda iğrenç

Hayırlı geceler bugün oruç tutmadım akşam kızım uyuyunca teraviye başlıyolardı bende kıldım şükür hepinize isminizle dua ettim unuttuklarımıda allahım tamamlasın inş.

Hala midem ağrıyo aşırı zorlanmaktan nefes alırken göğsümün altı karnım ağrıyo. Frida aman dikkat edin ana kız :)

Meyracım senden çok biz heveslendik rabbim hayırlısını nasip etsin inş ama hepimizin atladığı bişey var ki şu anda belirti yapmaz eğer böyle bi durumun varsa. Ben isteyip bekleyipte olmadığında üzülüyodum ondan belirli bi gün geçmeden heveslenmemeye çalışıyodum.

Düzenli gününde oluyosan 3 gün geçmesi yeterli testte görmen için tecrübeyle sabit. Öyle söylemek geldi içimden inş doğru anlatabildim.

I love Bonus

Gecmedimi kuzum yaa. Görumcem gecen sene hamileliğin ilk 6 ayının 3 ayi hastanede yattı nerdeyse.hep kustu bisey yiyemedi. Serumlar la ayakta kaldı.simdi dünya tatlısı oglusu var...
İnsallah çabuk gecer bu durum... Ama onun bünyesi ile ilgiliymis.sen tecrubelisin öncekiler nasıldı?

Fridacim sahi sizede cok gecmis olsun.iyi olduğunuzu söyleyince yazmayı unutmuşum. Sendn cok cocuga üzüldüm walla..bizimkide haftalarca kusmuştu bisey yememişti .2.5 kilo zayıflamıştı geçenlerde .. İyi olmanıza sevindim...

Ya o sıkıntı geçti gibi biraz hamilelik biraz üşütme karışmıştı. Şu an kusarken çok zorlandığım için yerleri acıyo.

Hamilelik sıkıntısını sorarsan geçen haftaya nazaran daha aktif bulantı var böyle geçer inş tecrübeliyim haklısın diğer ikisine göre bu daha iyi seyrediyo gibi. Bulantı halsizlik yorgunluk olucak yapcak bişey yok :) 4 aya kadar sabır inş artmadan böyle bitiririm.

I love Bonus

Himm insallah o da cabucak gecer... Aşağıda hamilelik çizelgesi var dimi.cok guzel Allah tamamına erdirsin.bende kilo çizelgesi istiyorum ya bir ara uğrayıp yapıcam insallah ..

sen doğal bakımları yapmıyorsun kii birde maya maskesiyle ilik maskesini denesen kokusu çok kötü:) özelikle maya maskesinin!! anlatığın ampüleri bende maya maskesine katıyordum ama uzman bir arkadaş maya maskesinin kalitesini düşürüyorsun dedii.artık ampulleri kullanmıyorum. bende zamanında kimyasal olan prozack (aklımda kaldığıyla yazdım ) kulanıyordum hem şampuanını hemde saç losyonunu son dönemde losyonunu bulamadım zaten kulandığım zaman dökülme duruyordu bıraktığım anda tekrardan dökülüyordu yeni trendim ilik maskesii 2 ay aralık vermeden haftada bir uygulamalıymışım 2 ay sonra sonucunu görmeye başlıycakmışım saçlarım az ve ince telli mevcut saçımı korumaya ve güçlendirmeye çalışıyorum umarım başarabilirim....

Sagol canım benim telefon suan çalışıyor eşimde üstüne düşmedi o yüzden insallah sonrada nnn bir sorun çıkmaz.. bende seni cok öpüyorum. ..
Bugün ilk gunu gecirdik cok şükür daykonin diyeti yaptım hic acikmadim ama cok sistim cok su içtim ondanmi anlamadim simdi 1saat normal tempoda yürüyüş yaptik ailecek iyi geldi...
Canim cok geçmiş olsun hava degisimidir muhtemelen tez vakitte iyilesirsiniz insallah...
Himm insallah o da cabucak gecer... Aşağıda hamilelik çizelgesi var dimi.cok guzel Allah tamamına erdirsin.bende kilo çizelgesi istiyorum ya bir ara uğrayıp yapıcam insallah ..

Bende cizelge yapmak istiyordim ama telefondan girince gözükmüyor o yuzden yapmadım aslinda oda hirslandiriyor denemistim bir ara:))

hayırlı sahurlar:)

üfff uykum var uyumak istiyorum....
ama şimdi bir yatarsam sahura kalkamayabilirim, oyüzden yatamam sahur sonuna kadar....
bugün çok yoruldum....

ben diyeti bugünde bozdum:)
ramazana adapte bozuşu olsun bakalım bugünde:)
ertesi gün devam ama inşaallah tekrar.....

amin, sağol ablacım, tabi bildiririm:)
ben sana güveniyorum, sen çok güzel kilolar verdin azminle, yine verebilirsin, hadi 3lü rakamlara geri dönme be ablacım....
tekrardan ipleri eline al..... hadi.....

öyle gibi sanki ama bakalım hiçte belli olmaz:)
hayırlısı bakalım canımcım

bence sen kendine yap iç kekik çayını canım, ama sen bilirsin tabiki yinede, kekik çayı mide üşütmesine çok iyi geliyor, normal üşütmeyede iyi geliyor galiba.

geçmiş olsun canım benim....
rabbim tez zamanda gönlüne göre şifa ihsan etsin inşaallah sana, AMİN.
öpüyorum.

amin, sağol canım.
anladım anladım beni seni canımcım:) çok teşekkürler tekrar....
hayırlısı bakalım.

daykocuğumun diyeti ile acıkmadığına çok sevindim:)
bu arada siteyi fullda görebilirsin, ozaman çizelgende görünür.
site sayfasının en alt kısmına in, orada ful site diye bir yazı var, oraya tıkla site ful gelir ozaman:)

Hepinize;
Hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim cümlemize Ramazandan faydalanarak çıkmayı nasip etsin inşallah.
Tüm dualarınız kabul olsun.
Hepinizi tek tek öpüyorum..

Hepinize;
Hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim cümlemize Ramazandan faydalanarak çıkmayı nasip etsin inşallah.
Tüm dualarınız kabul olsun.
Hepinizi tek tek öpüyorum..

Ablaların en güzeli vayy seni gördüğüme sevindim.. Sanada hayırlı ramazanlar saygılar sevgiler...

I love Bonus

Günaydın herkese sanıyorum yatıp dinleniyosunuz :)

Gece kızımda kusmaya başladı şükür şimdilik ishali yok uyutmadı hiç iki gündür çok rüzgar var heralde üşüttü.

Nurum ani bir kararla dün yol hazırlığı yaptı ve gece yoldaydı izmire gitti oğluyla. İşte böyle haberler :)

I love Bonus

Herkese günaydın.
Orucun yarısını uykuya tutturdum yine İnsallah iyi gelir canim senin maskende.denemedim ben ama en ok Argan yağını met ettiler .bakalim ise yaramazsa bende mayayı denirim

Bende kac kere yapiyim dedim hep bir engel cikti.. Birlikte yapalım

Dun daykomun listesine uydum bende cok güzel gidiyordu ama iftardan sonra pide yedim bende :26:
Canim cok gecmis olsun,yediğiniz bisey dokunmasın ...

Ailesinin yaninami gitti Nur ,gezmeye mı ? Bende severim böyle birden yola çıkmaları .planlayinca hep br aksilik cikiyor cunki..

Aynen canim sahura kadar oturuyorum öğleye kadar yatiyorum bendde bieazdan alışverişe gidicez aksam insallah yapariz cizelgeyi iyi olur

Merhabaaa :) ben geldim yine. Ramazan ve tatille birlikte hayatim duzene girdi cok sukur. Birebir dayko nun listesini uygulamasam da normal besleniyorum :) iyi gidiyo simdilik. Dun 11 de kalktim geceye kadar hep bi is buldum kendime.
Gecmise de goz attim. Hasta olanlar var sanirim Allah sifalar versin..
Su mubarek gunlerde gonlunuzden gecen herseyi nasip etsin Allah.. cok optum hepinizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…