Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm.....

kardeşim burada staj yapıcak 1,5ay, oyüzden annemler geliyor bugün inşaallah bize, yoldalar şuan, yollar çok kalabalık dedi....
hayırlısı ile gelselerdi bi, tatil olduğu için bu kadar kalabalık galiba yollar.

ay eşimde içeri bir koku sıktı az önce, çok ağır birde çok sıktı burnum düştü:)))) içimi baydı.....
koku hastası bir kocam var

çok işim var, yemekler beni bekliyor...... sıcakta bi yandan

Hepinize;
Hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim cümlemize Ramazandan faydalanarak çıkmayı nasip etsin inşallah.
Tüm dualarınız kabul olsun.
Hepinizi tek tek öpüyorum..

sağol ablacım......

kızınada geçmiş olsun canım.
nereye gittiki nur aniden:) merak ettim?

Kafam çok bozuk benim aslında böyle hoşgörüsü güler yüzü bol olan bi yere kaçıp gitmek istiyorum.. Bazen aile büyükleri çekilmez olabiliyo.

I love Bonus

sıcaklar beni salak gibi yapıyo yaffff
hakkaten öyle....

Canimm nasilsin varmi mujdeli haber catladim amaaa
Ailesi izmirde onların yanına gitti ablasına laf aramızda kaynanası köye gitti kadın kapıdan o bacadan

I love Bonus

Kafam çok bozuk benim aslında böyle hoşgörüsü güler yüzü bol olan bi yere kaçıp gitmek istiyorum.. Bazen aile büyükleri çekilmez olabiliyo.

I love Bonus

Bana gelll
Neden kafan bozuk ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ailesi izmirde onların yanına gitti ablasına laf aramızda kaynanası köye gitti kadın kapıdan o bacadan
I love Bonus

ablasının kvsimi köye gitti:)

I love Bonus

aynen.
benimde kafam az bozuk ama aile büyükleriyle alakalı değil.
hoşgörü hoşgörü..... o kadar mühimki bu söz hayatta, empati empati empati...... anladın sen beni.
pek bi kafiyeli oldu:)

Bende esimle kizi alisverise gonderdim verdim ellerine listeyi, donustede annemin bahceden topladigi asma yapraklari vardi dolapta duruyodu 1 haftadir ,dedim oturun onlari posetlicez dolaba koymak icin onlarida hallettik simdide camasir katlicam aksamada utu yaparim
Eeeee siz neler yapiyorsunuz bakalim

Bana gelll
Neden kafan bozuk ?

Az önce eşimin attığı mesajı yazim
"Susmayı öğrendiğin gün cenneti kazanıcaksın"

Haklıyken haksız duruma düşmek çok bozuyo kafamı. İnsanların ayrılması birine başka birine başka davranılması. Sonra hissettiğim bu soğukluk... Çok üzülüyorum

I love Bonus

Bana gelll
Neden kafan bozuk ?

iyiyim sağol canımcım:) sen nasılsın?
canım yarından itibaren geçen günümü sayacam:)
1hafta geçerse öyle test alıyım dedim.
bakalım hayırlısı:)
rgl olurmuşum birde, olursada napıyım hayırlısı der geçerim bende:)

Kendi kayınvaldesi köyüne gitti oda izmire kaçtı işte :)

Ben ailede kardeşimin dışında herkesten küçüğüm ondan sorun oldumu büyükler diyorum. Yok işte o lanet empati kimsede yok kimse kendinden başkasını düşünmüyo düşünmüyo düşünmüyo zerre hoşgörü yok sorsan iyi niyet abidesi herkes ama davranışa gelince yok işte.

I love Bonus

Sozii benimde saclarim dokuluyorda diyetten degil ama eskiden beri dokuluyor banada yazin yaptiklarinizi
Aynen canim sahura kadar oturuyorum öğleye kadar yatiyorum bendde bieazdan alışverişe gidicez aksam insallah yapariz cizelgeyi iyi olur
Ayni durum gunler uzun olunca sahura kadar oturuyorum 12 ye kadar uyuyorum bende

Gozun aydin canimm yogun gecer simdi gunlerin

Bunları okuyuncada iyice üzülüyorum benimde bi farkım kalmıyo onlara hoşgörülü olamıyorum diye iki ucu şeyli değnek pofff

I love Bonus

maşaallah epey iş yapmışsın, ne güzel canımcım....
ben pek bişey yapmadım, gece 4te uyudum sahurdan sonra, sonra öğlen 1de kalktım:))))
ve hala pinekliyorum, akşama annemler gelicek. ama pineklememin son demlerini yaşıyorum şuan, çünkü biraz sonra bi kalkcam pir kalkcam:)))))
yemekler mutfak beni bekliyor, sonrasında yine koşturma sonra sahur ve taaaki gece4e kadar:=))))

az daha açsan daha iyi anlicam, istersen aç tabi canımcım?

Ben anlamadim
Uzulme canim herkes hakettigini bulur ama iyi ama kotu bende cok yasadim bu ayrimciligi artik umursamiyorum

Hayirlisi canim

ya çok haklısın, heleki günümüzde empati çok azaldı, ama empati çok çok çok mühim bence hayatta.....
merhamet yani diğer adıyla, merhamet etmeyene allah merhamet etmiyor......

nur kvsiylemi oturuyo?

sağol balım benim, aynen öyle:)

Yok ayrı oturuyo gündüz ona bırakıyo çocuğu :)

I love Bonus

neyse ben kaçayım kızlar, işler beni bekler:)
gelirim sonra yine, öpüyorum kocaman, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…