Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam gencler..
İftara abimle eşi geldi. Saatlerdir mutfaktaydim.onlar gidince az bı bakiyim dedim..
Aynen canim sahura kadar oturuyorum öğleye kadar yatiyorum bendde bieazdan alışverişe gidicez aksam insallah yapariz cizelgeyi iyi olur
Artik yapalım enerjimiz gelsin dimi...
canim gozun aydın.
Bende hamile kaldığım ilk haftalarda kokulara karsı cok hassastim. İnsallah hayırlısı olur senin adına ,olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı
amin canim hepimizin gonlundeki güzellikler gerçekleşir insallah..

Kafam çok bozuk benim aslında böyle hoşgörüsü güler yüzü bol olan bi yere kaçıp gitmek istiyorum.. Bazen aile büyükleri çekilmez olabiliyo.

I love Bonus
Benimde kafamı alıp gidesim var biliyormusun... Evlenmeden önce kız arkadaşlarımla tatillere çıkardık ne guzel...simdi kapının önüne çıksak icazet veriyoz herkese...

Anladım gerilmissiniz... Uzme kendini sabırlı ol...unutunca gecer mecburen.... İki dakika önce bizde tartıştık cocuk uyanacaktı nerdeyse...ne yapcan kuzum erkek mı ? Hepsi benziyor birbirine... En azından seninki tenezzül edip yazmış ,bizimki uğraşıp yazmaz bile...anca sayar...msj yazdigimla kalırım...

Kuzum nolur uzme kendini... Herkes milyon şey yaşıyor ve unutuyor zamanla...sen acık sözlüsün . Dobrasin.ama biraz sessiz kal bir bakmışsin hersey rayına oturmuş. İnsanları irdelersen hep hata görürsün. Haklisindir ama haklı olmak mutluluk getirmiyor...
Canim yazıcam sana ayrıntılı .sarjim bitiyo simdi.

slm kızlar nasılsınız
sporumu yaptım bıcı bıcı yapıp geleyim

slm kızlar nasılsınız
sporumu yaptım bıcı bıcı yapıp geleyim
İyi yapmışsın canim.benim kimildiycak gücüm yok malesef.birazdan yatıcam .

Daykom sac bakim kurunu burdan kk dan okudum.istersen yorumları oku bir.
Ben yaptığımı yazayım yinede.
Eczaneden
Bemiks ampul (5 tane var icinde)3-5 lira arası sanirim(bir tane ampul koy )
bepanten ampul (5tane var icinde)3-5 lira arası sanirim(1ampul)
E vitamini (kucuk bir sise aldım)35 lira (kucuk şırınga dolusu 2cc sanirim)eczacı siringada verdi.
Badem yagi 5-6 lira (2cc)
Argan yagi aldım.bu pahali 50 lira minnacik sise (5-6damla)
Saf zeytin yağı bunu aktardan aldım 5 lira (2cc)

Bunlardan
Haftada 2 kere en sonda yazlığım miktarları karıştırıp kafana masaj yaparak sürüyorsun.tirnak masajı değil .parmak ucu masajı .2 saat poşet bağlayıp bekliyorsun.sonra yıkıyorsun.hatta bu ampulleri sampuanin icine kirabilirmişim.birde Argan yagi ayrica kafanda kalabilirmiş.ama ben koymuyorum sonra.
Birde besin takviyesi ilac aldım.icinde cinko var.insallah azalacak dökülmem :)

Sağol sozim benim o an öyle esti kafama :) yatmıştım valla kıza kalktım sallarken baktım yazmışsınız.uyanmasam daha hayır benim için ya nasıl bılanıyo nasıl...

Hadi hayırlı geceler herkese

I love Bonus

canimtuzlu cubuk kraker migdeyi bastirir...sabah al bence... en azindan birkac gun ekmek yerine yersin...

selamün aleyküm.....

misafirlerim geldiler şükür, tam iftara yetiştiler:)
sıcakta yolda çok yorulmuşlar.....
yemek yedik, çay içtik, derken kardeşim dışarı gitti, sonra 12gibi annemide yatırdım:) ben hala gece kuşuyum:)
sahurcu başı olaraktan dermişim:)
sahuru halleder, sofrayı kaldırır bende yatarım artık.
bir adaçayı yaptım kendime.

amin, sağol canım benim.....
iyi olmuş canım sende abinleri yemeğe almışsın, ellerine sağlık:)

kızlar bugün olan bir komiğimi anlatıcam size:))))
bugün dedemin yanına gitmiştim kısa bir süre.
neyse tam önündeki sofrayı kaldırıyordum dedem dediki, işsizlik çok zor dedi....
bende; öyle dede yaaa, çok arttı işsizlik dedim:))))
sonra dedemle bi an susuştuk ve sonrasında gülüştük, aman dedecim bende iş anladım kusura kalma dedim:))))
meğer dedem dişsizlik çok zor demiş bana:)))))

aaa demeyi unuttum, ben bugünde diyeti salladım:)
ya hem ramazanın girişi hemde misafirim yeni geldi, hangi ara yazıcam yediklerimi, neyse bugünde böyle olsun bakalım, en kötü belki yarında böyle olur sonra yine devam inşaallah:)
bu hafta + olurum ama galiba:18:
bu hafta sabit çıkarsam listeye girmiş kadar sevincem......

Valla o enerjiden cok lazim bana bir bakiyorim cok güzel gidiyor bir bakiyorum salmisim:) şarj etmem lazim kendimi:))
:) :) :) :) :)

Olir arada öyle yeni adapte oluyoruz birde misaforin var bizim davetler baslamadi asil baslayinca napicam ben ama yok tutucam kendomi yemiycem benim bu hafta kesin eksideolmam lazim

sözde duş alıp sohbete gelecektim
ben spora başlarken annem emineyi uyutma çalışmalarına başladı 45 uyutamadı
ben devraldım 1 saat ben uğraştım cadı içi geçiyor uyuyor yatağına koyunca gözünü açıp gülmeye başlıyor sinirlerim bozuldu bunaldım çok
eşimi çağırdım al dedim 10 dk sen salla ben duşa gireyim
çıktım baktım hala uyumamış salla salla en sonunda 2ye 10 kala uyudu
yatsıyı kılmamıştım onu kıldım sahurluk sofrayı hazırladım şimdi namaz kılıp yatacam inşallah
4 saat uykuyla nasıl nöbet tutcam bilmem

Slmm kızlar
Ben sizlere diyete başlama maceramı anlatmıştım ama bi süpriz gerçekleşti ve bn sprial li olmama rağmen hamile kalmışım ver böylelikle zayıflama hayallerim baska bahara kaldı :)) .devm eden arkadaslara basarılar ve inş bnm veremedigim kiloları vermelerini diliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrik ederim bravo yani bize diyet yaparken hamile kalmayı başardık :)

Bırakma devam et lütfen dikkat etmeye ben hala listedeyim kilo alana kadar:)

I love Bonus

Son düzenleme:

I love Bonus

TSK ederim :)Benimki hiç beklemediğim bişeydi halada sokundayım bide bn zayıflamak için 1 hafta 10 gun fln ilaç kullandım inş bişi olmaz düşük riskide var ztn bakalım artık herseyi hayırlısı :)

Bırakma devam et lütfen dikkat etmeye ben hala listedeyim kilo alana kadar:)

I love Bonus

Yok bn hamileliğimde kilo almıyorum ilk hamileliğimde 1 kilo bile almadım her hafta kontrole gittiğimde zayıflıyordum ve bnmde bebeğimizde durumu çok iyiydi.inş bunda da oyle olur :)

Selammmm
Nasilsiniz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bonus nasil oldu bulantin
Nurcuma selam soyle
Ecrinim hayirlisi olsun
Sozii ne cok sey lazimmis oyle bakim ben bi ara bunlara
Hayriye ses ver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş ilaç risk tabi ama erken dönemde kullandıysan bişey olmaz belki ben şoku zor atlattım yapıcak bişey yok alıştım bulantı falan 2 kilo verdim henüz ilk aylarda veriyorum bende. Sonu hayır olsun inş

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…