Artik yapalım enerjimiz gelsin dimi...Aynen canim sahura kadar oturuyorum öğleye kadar yatiyorum bendde bieazdan alışverişe gidicez aksam insallah yapariz cizelgeyi iyi olur
canim gozun aydın.selamün aleyküm.....
kardeşim burada staj yapıcak 1,5ay, oyüzden annemler geliyor bugün inşaallah bize, yoldalar şuan, yollar çok kalabalık dedi....
hayırlısı ile gelselerdi bi, tatil olduğu için bu kadar kalabalık galiba yollar.
ay eşimde içeri bir koku sıktı az önce, çok ağır birde çok sıktı burnum düştü:)))) içimi baydı.....
koku hastası bir kocam var
çok işim var, yemekler beni bekliyor...... sıcakta bi yandan
amin canim hepimizin gonlundeki güzellikler gerçekleşir insallah..Merhabaaa :) ben geldim yine. Ramazan ve tatille birlikte hayatim duzene girdi cok sukur. Birebir dayko nun listesini uygulamasam da normal besleniyorum :) iyi gidiyo simdilik. Dun 11 de kalktim geceye kadar hep bi is buldum kendime.
Gecmise de goz attim. Hasta olanlar var sanirim Allah sifalar versin..
Su mubarek gunlerde gonlunuzden gecen herseyi nasip etsin Allah.. cok optum hepinizi :))
Benimde kafamı alıp gidesim var biliyormusun... Evlenmeden önce kız arkadaşlarımla tatillere çıkardık ne guzel...simdi kapının önüne çıksak icazet veriyoz herkese...Kafam çok bozuk benim aslında böyle hoşgörüsü güler yüzü bol olan bi yere kaçıp gitmek istiyorum.. Bazen aile büyükleri çekilmez olabiliyo.
I love Bonus
Anladım gerilmissiniz... Uzme kendini sabırlı ol...unutunca gecer mecburen.... İki dakika önce bizde tartıştık cocuk uyanacaktı nerdeyse...ne yapcan kuzum erkek mı ? Hepsi benziyor birbirine... En azından seninki tenezzül edip yazmış ,bizimki uğraşıp yazmaz bile...anca sayar...msj yazdigimla kalırım...Az önce eşimin attığı mesajı yazim
"Susmayı öğrendiğin gün cenneti kazanıcaksın"
Haklıyken haksız duruma düşmek çok bozuyo kafamı. İnsanların ayrılması birine başka birine başka davranılması. Sonra hissettiğim bu soğukluk... Çok üzülüyorum
I love Bonus
Kuzum nolur uzme kendini... Herkes milyon şey yaşıyor ve unutuyor zamanla...sen acık sözlüsün . Dobrasin.ama biraz sessiz kal bir bakmışsin hersey rayına oturmuş. İnsanları irdelersen hep hata görürsün. Haklisindir ama haklı olmak mutluluk getirmiyor...Kendi kayınvaldesi köyüne gitti oda izmire kaçtı işte :)
Ben ailede kardeşimin dışında herkesten küçüğüm ondan sorun oldumu büyükler diyorum. Yok işte o lanet empati kimsede yok kimse kendinden başkasını düşünmüyo düşünmüyo düşünmüyo zerre hoşgörü yok sorsan iyi niyet abidesi herkes ama davranışa gelince yok işte.
I love Bonus
Canim yazıcam sana ayrıntılı .sarjim bitiyo simdi.Sozii benimde saclarim dokuluyorda diyetten degil ama eskiden beri dokuluyor banada yazin yaptiklarinizi
Ayni durum gunler uzun olunca sahura kadar oturuyorum 12 ye kadar uyuyorum bende
Gozun aydin canimm yogun gecer simdi gunlerin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi yapmışsın canim.benim kimildiycak gücüm yok malesef.birazdan yatıcam .slm kızlar nasılsınız
sporumu yaptım bıcı bıcı yapıp geleyim
Selam gencler..
İftara abimle eşi geldi. Saatlerdir mutfaktaydim.onlar gidince az bı bakiyim dedim..
Artik yapalım enerjimiz gelsin dimi...
canim gozun aydın.
Bende hamile kaldığım ilk haftalarda kokulara karsı cok hassastim. İnsallah hayırlısı olur senin adına ,olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı
amin canim hepimizin gonlundeki güzellikler gerçekleşir insallah..
Benimde kafamı alıp gidesim var biliyormusun... Evlenmeden önce kız arkadaşlarımla tatillere çıkardık ne guzel...simdi kapının önüne çıksak icazet veriyoz herkese...
Anladım gerilmissiniz... Uzme kendini sabırlı ol...unutunca gecer mecburen.... İki dakika önce bizde tartıştık cocuk uyanacaktı nerdeyse...ne yapcan kuzum erkek mı ? Hepsi benziyor birbirine... En azından seninki tenezzül edip yazmış ,bizimki uğraşıp yazmaz bile...anca sayar...msj yazdigimla kalırım...
Kuzum nolur uzme kendini... Herkes milyon şey yaşıyor ve unutuyor zamanla...sen acık sözlüsün . Dobrasin.ama biraz sessiz kal bir bakmışsin hersey rayına oturmuş. İnsanları irdelersen hep hata görürsün. Haklisindir ama haklı olmak mutluluk getirmiyor...
Canim yazıcam sana ayrıntılı .sarjim bitiyo simdi.
Sağol sozim benim o an öyle esti kafama :) yatmıştım valla kıza kalktım sallarken baktım yazmışsınız.uyanmasam daha hayır benim için ya nasıl bılanıyo nasıl...
Hadi hayırlı geceler herkese
I love Bonus
Selam gencler..
İftara abimle eşi geldi. Saatlerdir mutfaktaydim.onlar gidince az bı bakiyim dedim..
canim gozun aydın.
Bende hamile kaldığım ilk haftalarda kokulara karsı cok hassastim. İnsallah hayırlısı olur senin adına ,olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı
Valla o enerjiden cok lazim bana bir bakiyorim cok güzel gidiyor bir bakiyorum salmisim:) şarj etmem lazim kendimi:))Selam gencler..
Artik yapalım enerjimiz gelsin dimi...
canim gozun aydın.
Benimde kafamı alıp gidesim var biliyormusun... Evlenmeden önce kız arkadaşlarımla tatillere çıkardık ne guzel...simdi kapının önüne çıksak icazet veriyoz herkese...
Anladım gerilmissiniz... Uzme kendini sabırlı ol...unutunca gecer mecburen.... İki dakika önce bizde tartıştık cocuk uyanacaktı nerdeyse...ne yapcan kuzum erkek mı ? Hepsi benziyor birbirine... En azından seninki tenezzül edip yazmış ,bizimki uğraşıp yazmaz bile...anca sayar...msj yazdigimla kalırım...
Kuzum nolur uzme kendini... Herkes milyon şey yaşıyor ve unutuyor zamanla...sen acık sözlüsün . Dobrasin.ama biraz sessiz kal bir bakmışsin hersey rayına oturmuş. İnsanları irdelersen hep hata görürsün. Haklisindir ama haklı olmak mutluluk getirmiyor...
Canim yazıcam sana ayrıntılı .sarjim bitiyo simdi.
:) :) :) :) :)kızlar bugün olan bir komiğimi anlatıcam size:))))
bugün dedemin yanına gitmiştim kısa bir süre.
neyse tam önündeki sofrayı kaldırıyordum dedem dediki, işsizlik çok zor dedi....
bende; öyle dede yaaa, çok arttı işsizlik dedim:))))
sonra dedemle bi an susuştuk ve sonrasında gülüştük, aman dedecim bende iş anladım kusura kalma dedim:))))
meğer dedem dişsizlik çok zor demiş bana:)))))
aaa demeyi unuttum, ben bugünde diyeti salladım:)
ya hem ramazanın girişi hemde misafirim yeni geldi, hangi ara yazıcam yediklerimi, neyse bugünde böyle olsun bakalım, en kötü belki yarında böyle olur sonra yine devam inşaallah:)
bu hafta + olurum ama galiba:18:
bu hafta sabit çıkarsam listeye girmiş kadar sevincem......
Slmm kızlar
Ben sizlere diyete başlama maceramı anlatmıştım ama bi süpriz gerçekleşti ve bn sprial li olmama rağmen hamile kalmışım ver böylelikle zayıflama hayallerim baska bahara kaldı :)) .devm eden arkadaslara basarılar ve inş bnm veremedigim kiloları vermelerini diliyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim bravo yani bize diyet yaparken hamile kalmayı başardık :)
I love Bonus
Tebrik ederim bravo yani bize diyet yaparken hamile kalmayı başardık :)
Bırakma devam et lütfen dikkat etmeye ben hala listedeyim kilo alana kadar:)
I love Bonus
Yok bn hamileliğimde kilo almıyorum ilk hamileliğimde 1 kilo bile almadım her hafta kontrole gittiğimde zayıflıyordum ve bnmde bebeğimizde durumu çok iyiydi.inş bunda da oyle olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bonus nasil oldu bulantin
Nurcuma selam soyle
Ecrinim hayirlisi olsun
Sozii ne cok sey lazimmis oylebakim ben bi ara bunlara
Hayriye ses ver
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?