Herkese merhaba,
Kızlar bisi sorucam sac maskesi yapıcam ,orucum bozulurmu?
Simdi çıkmalıyım.
bitirdinmi işlerini kuzumGünaydın günaydın ve günaydın zabahın körüsünden beri ayaktaym ama bi iş yapmışlığım yok şimdi daha iyi gibiyim kalkim bismilllah deyip başliyim yoksa bişey götürcek evi
I love Bonus
selamun aleyküm güzeller
iyisinizdir inşallah
bir bakıp kaçıyorum.
hiç zamanım olmuyor. ev oldukca kalabalık. ramazan gireli kp. yeğenler bizdeler. yaşlılar bebekler oldukca yoğunuz.
buraları boş bırakmamışsınız
arada uğrarım yine
bitirdinmi işlerini kuzum
hoşgelmişsen daficim
Yok ya kötü bi uyku basıyo çocukta var çok zorlandm bugün yere yastk koydum uyumuşum oda fırsat bulup erikleri dökmüş mıncıklamış şimdi biraz açıldım gibi bu seferde midem kötüleşti sen naptın
I love Bonus
Hicbisi yapmadim valla
Bak sen zilliye erikleri nerden bulmus ,kac ay suruyo bulantilarin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınn bendende :) meyraa şey oldunmu dert oldu bağa
I love Bonus
Meyraa buda sana
Hayırlısı olsun canım kolay gelsin misafirin vardı dimi zor valla
I love Bonus
Normalde 3 aydan sonra hafifler 2 aylık şimdi hesap et artık :) sende he sanki heç doğurmamış. Çok şiddetli değil ama hamdolsun sürekli. Yaz aylarını pek sevmem ben zaten çok darlanıyorum adamda evde allahtan bahçeye falan iniyo
I love Bonus
selamün aleyküm.....
naptınız bakıyım ben yokken:)))
şöyle hızlıca bir geçmiş yaptım, yine tekrar gitcem ama işler güçler koşturmacalar beni bekleyo sırada:)
gelirim yine ama tabisi.
ramazan girdiğinden beri motor taktım kendime:)))))
hangi bir işe bakıcağımı şaşırdım....
diyet desen zaten nanay:))) bi türlü başlayamıyorum tekrardan, her iftarda yarın başlarım fikri sarıyor beni:)
ama yakındır başlamam tekrardan diyete:)))))
hı bu arada rgl oldum dünhayırlısı diyorum artık.....
havalarda nasıl sıcak gidiyor öyle..... gerçi bu havalarda normal yaz havası artık....
hepinizi kocaman öpüyorum, sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız canlarım
Normalde 3 aydan sonra hafifler 2 aylık şimdi hesap et artık :) sende he sanki heç doğurmamış. Çok şiddetli değil ama hamdolsun sürekli. Yaz aylarını pek sevmem ben zaten çok darlanıyorum adamda evde allahtan bahçeye falan iniyo
I love Bonus
selamün aleyküm.....
naptınız bakıyım ben yokken:)))
şöyle hızlıca bir geçmiş yaptım, yine tekrar gitcem ama işler güçler koşturmacalar beni bekleyo sırada:)
gelirim yine ama tabisi.
ramazan girdiğinden beri motor taktım kendime:)))))
hangi bir işe bakıcağımı şaşırdım....
diyet desen zaten nanay:))) bi türlü başlayamıyorum tekrardan, her iftarda yarın başlarım fikri sarıyor beni:)
ama yakındır başlamam tekrardan diyete:)))))
hı bu arada rgl oldum dünhayırlısı diyorum artık.....
havalarda nasıl sıcak gidiyor öyle..... gerçi bu havalarda normal yaz havası artık....
hepinizi kocaman öpüyorum, sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız canlarım
Kolay gelsin canimbiz de öptük :))
dogurdumda cok sukur hic sikintim olmadi sadece 3 ay sirtustu yattim
Ondan sonra dogurana kadar gezdim benim hafif bulantim olurdu onuda cubuk krakerle gecirirdim yattigim icinde ne is yaptim ne yemek
Kizzz unutmusum valla ne yemisiz biz o zaman hehehe
Hatirladigim o zaman evimiz sobaliydi esim aksamlari sobayi temizler komuru sobanin yanina koyar evi bile supururdu annemin gelmadigi gunler yemegide annem yapardi kayinvalide ile hep aramiz bozuktu 3 ayda 1 kere bile arayip sormadiydi ayy sinirim zipladi gene ne cekmesim bende beeee
Hosgeldin sekerim
Hayirlisi olsun artik
Bitirdinizmi güllaçı aklim kaldi kizz
Kolay gelsin canimbiz de öptük :))
Esim iftarı gullacla acti dun :) gormeniz lazimdi :))) corbadan once gullac yedii :) artik bitti gullac..
Bu arada ben ramazanin basindan 1 kilo eksiğim 👏👏👏🎊🎊🎊
Bitirdinizmi güllaçı aklim kaldi kizz
hoşbuldum canım benim, sağolasın:)
evet hayırlısı olsun canımcım....
insan neler yaşıyor değilmi? vay be ben bunlarıda yaşamışım diyor bazen... aman eşinle aran iyi olsunda kvyi boşver çok takma:)
eşinle aran iyi olmadıktan sonra kv iyi olmuş ne yazar..... hele birde hem eşle hem kv ile ara kötüyse of of of ozaman yani..... allah korusun.
Esim iftarı gullacla acti dun :) gormeniz lazimdi :))) corbadan once gullac yedii :) artik bitti gullac..
Bu arada ben ramazanin basindan 1 kilo eksiğim 👏👏👏🎊🎊🎊
Cuma bildirimim 92 idi. Simdi 91.1 geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?