:) ne yimek var iftara
I love Bonus
Tavuk suyu corba, zeytinyağlı taze fasulye,biber dolma(komsu verdi)
Anliyacan bugun yemek yapmicam dunki kalanlar yencek
Kizi bekliyorum gezmeye cikacaz biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel zamanlar geçirmişsiniz dostluklar edinmişsiniz öyle kıskandım vallahiBen bi gezip gelip az da anneme ugrarim opuldunuz kızlar
slm kızlar nasılsınız
çok şükür nöbetim rahattı sabaha karşı 3e çeyrek kale havale yatışı oldu o biraz uğraştırdı beni ama çok şükür Rabbim güç kuvvet verdi
siz neler yaptınız biz bugün iftara davetliyiz akşam evde yokuz
ne güzel zamanlar geçirmişsiniz dostluklar edinmişsiniz öyle kıskandım vallahi
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın inşallah AMİİNNNN
öyle cnm çok şükür havalarda serinledi ramazan gireli beriAmin :) allah kolaylık versin sanada bütün çalışanlarada inş etrafımdan hep diyolar düşündüğümüz gibi zor tutmuyoruz diye
I love Bonus
öyle cnm çok şükür havalarda serinledi ramazan gireli beri
eee sen napıyorsun bebiş nasıl dr ne dedi?
İyiydi son gördüğümde haftasonu kontrole gidicem 2 aylık oluyo hareketlerini görme şansım olur inş.
İşte ayıla bayıla gün geçiyo kalcam şimdi yemek yapmaya dün kalan pideden pizza yapmıştım pek güzel olmuştı tavsiye ederim
I love Bonus
İyiydi son gördüğümde haftasonu kontrole gidicem 2 aylık oluyo hareketlerini görme şansım olur inş.
İşte ayıla bayıla gün geçiyo kalcam şimdi yemek yapmaya dün kalan pideden pizza yapmıştım pek güzel olmuştı tavsiye ederim
I love Bonus
Sen ne yemek yapacan?
Daykoncan böyle çok sevimli oldun heheyaptığın denediğin bi sütlaç ölçüsü var mı
I love Bonus
Dünden az fırın patates köfte var napsam diye düşünüyorum hala et çıkardım tas kebabı yapim biber koyim ızgaraya diyorum.
Evde buğdaym kalmamış soğuk çorba yapcaktım kaldı artık. Yemek yapabildiğime şükür duyguda hiç yapamıyodum
I love Bonus
Nasil sevimli oldum kiz daykocan diyincemi
Sutlaci gozkarari princ seker pirincunu valla tarif yok
Offf benim canim baska tatli istiyo ama
Iyisin o zaman
Bak yazdim sildim gunaha girecektim tam
Güllaç yaff ramazan harici aklıma gelmez ramazanda her aksam olsa yerim o derece yaniHe daykoncan deyince :)) de bakim ne istiyo canın ben az şerbetli künefe sanırım
I love Bonus
Cok şükür canimYaz lenn allaha şükür bişey istesek herşeye ulaşabiliriz sorun yoh de bakim hele ne istedi canın hı
Hem koca kadınsın daha bi sütlaç ölçün yok pehh
I love Bonus
2 gundur yanliz cikiyorum trafige annemlere gittim bugun babama diyorum gel bak nasıl park etmisim
Her geldiginde bakacazmi diyo
Dedim yok bi kere bak yeter
Oooo hemde golgeye birakmis arabayi diyo
He daykoncan deyince :)) de bakim ne istiyo canın ben az şerbetli künefe sanırım
I love Bonus
Dayko ne anlama geliyo biliyonmu
Oh ne güzel iyice güven gelir kendine :) benim az bi hevesim vardı 2008 de bi kaza oldu ondan beri soğudum arabalardan
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?