annem çağırıyo, ben kaçar.....
sağol gülüm:)
demek güllaç açtı ne güzel:)
eşinin burcu ne?
eksi içinde tebrikler....
biri güllaçmı dedi:)
benimde canım öyle güllaç istiyor ramazan geldiğinden beri, bi ara alırım artık bende:)
Bende oyle yaparim bitirene kadar gider gelir yerim ondan yapmadim daha
Tebrik ederim cnm sakin boazma duzenini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım.
geçmiş olsun canım el ayak titremen için.
yeni cicilerinizde hayırlı olsun, güle güle giyin inşaallah:)
yürüyüşlerde iyi olmuş bu arada:)
hı kuş nasılmı konuştu:)
canım çok ilgilendik, birde çok yavru olması lazım ilk alındığında.
konuşmasada yine ayrı bir sevgileri oluyor bu muhabbet kuşlarının, yani konuşmak aslında pek bişey katmıyor onlara bence, çünkü benim kuşum 2tane, biri konuşuyor diğeri konuşmuyor, konuşmayanı sonradan arkadaş olarak aldım yanına, onunla hiç ilgilenmeyince yabani kaldı o, bırak konuşmayı kaçacak bucak arar yem koyarken bile, vesselam buna rağmen ikisinin sevgiside aynı.
gökçecim bu arada beni bu hafta izinli yaz olurmu? ben bu hafta bu kaçamaklardan sonra tartılmak istemiyorum.
Herkese gunaydiiiinnn
Ani bir kararla izmire geldim hem ziyaret hem tatil. Deniz sezonunu da actim pasamla cok guzel vakit geciriyoruz. Bikc gun daha buralardayim.
Hepinize sevgiler
nur1835
Dedimki ocak annelerine katılim yazim burda yazıp hamilelikle ilgili kafanızı şişirmiyeyim ama bi selam verdim kimse görmedi alındım valla sitem ettim çıktım topicten artık kusura bakmayın siz çekiceksiniz beni :)
I love Bonus
Gule gule kullan canim aldiklarini
Banada 3 dilim cok geliyor 2 dilim iyidir
Ihhhh estetik yaptiririm ben o zaman en azindan dinazor degilim hehehehe
Kizz 6 yıldır hicmi firsatiniz olmadi bulusmak icin
Guzelmis eskiler ama o zaman bu kadar cok uye yoktu herhalde
Selamlar.. guya tatil.. oglen kalıyorum iftara kadar oturamiyorum temizlikti yemekti derken. . Bugun ilk kez manti yaptım :) sekil olarak pek mantiya benzemese de tadı guzel olur inşallah :) fırsat bulup giremiyorum ama yemek olayini abartmiyorum cok sukur :) iyi gidiyorum yani.. tek sorun tatli galiba. Güllaç yaptim dun. Mis olmus :) dayanamadim ona :) bu ramazanda kilo verebilir miyim bilmiyorum ama alacagimi da sanmam :)
selamun aleyküm güzeller
iyisinizdir inşallah
bir bakıp kaçıyorum.
hiç zamanım olmuyor. ev oldukca kalabalık. ramazan gireli kp. yeğenler bizdeler. yaşlılar bebekler oldukca yoğunuz.
buraları boş bırakmamışsınız
arada uğrarım yine
selamün aleyküm.....
naptınız bakıyım ben yokken:)))
şöyle hızlıca bir geçmiş yaptım, yine tekrar gitcem ama işler güçler koşturmacalar beni bekleyo sırada:)
gelirim yine ama tabisi.
ramazan girdiğinden beri motor taktım kendime:)))))
hangi bir işe bakıcağımı şaşırdım....
diyet desen zaten nanay:))) bi türlü başlayamıyorum tekrardan, her iftarda yarın başlarım fikri sarıyor beni:)
ama yakındır başlamam tekrardan diyete:)))))
hı bu arada rgl oldum dünhayırlısı diyorum artık.....
havalarda nasıl sıcak gidiyor öyle..... gerçi bu havalarda normal yaz havası artık....
hepinizi kocaman öpüyorum, sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız canlarım
yaaaaa sabah kalktigimda kilom farkli oluyor... saat 14 gibi tartilinca ne guzel eksilerde oluyorneden oyle kizlar'??
Bizim iftar coook gec yaburanin saati ile 21:40 tr saati ile 22:40ta...
sabahta saat 4te imsak...
Sagol canim :)
bizimki fazla bebek degildi aldigimizda... ama kafamiza konuyor yanimiza geliyor... yemek yerken sofraya gelirhele siyah caya bayilir icecem diye bardagin icine dusecek bir gun gorcek gununu cadi
iyi tatiller canim :)
amannnn bosver onlari :) bizimle kal burda
sagol canim :)
6yildir hicmi firsatiniz olmadi diyince sey geldi aklima :)
bende internette manevi abimle tanistim :) o olmasa nasil olurdum bilmiyorum :) 10yil oluyor tanisaliama bir turlu gorusmek nasip olmadi :) telefonda konusuyoruz, kamerayla konusuyoruz yazisiyoruz ama gorusemedik :) insallah bir gun nasip olur :)
esimide internette tanidim
kolay gelsin ev islerinde canim :)
offff mantimi dedin???
ayyyy bende yapicam yarinmantiya bayiliyorum arada yapiyorum... canim cekti vallahi
bu arada kilon icinde tebrikler canim
aleykum selam canim :)
kolay gelsin sana!
hayirlisi olsun canim... uzme kendini...
Ben iftar etmeden hemen once tartiliyorum sabah fazla cikiyor gece bi bidon su icince normal olarak
Inşallah sende gorusursun agbinle
İftardan öncede çok susuz olur la fazla eksi çıkar bence seni kurnaz dayı seniiii söyle bakim kaç gr eksidesin
Kız bahçedeydi sonrada uyudu az iyi hissettim evi süpürüp sildim öldüm yorgunluktan ya adamda diyoki iftara ne yiycez garip bonus mazlum bonus
I love Bonus
Canim sagol. benimde kaygilarim vardı.o arada dersim varmış unutmuşum.kostur kostur gitmek zorunda kaldım.İmkan varsa gece yap istersen bence bozulmaz ama garanti olsun ya da adetken yap
I love Bonus
Merhabalar HasibeCim...slm bayanlarrrr
form çayı yapayımda içelim bari haydi buyrun
Canim eksi çıkmana sevindim.sabah bende cok geliyorum :))yaaaaa sabah kalktigimda kilom farkli oluyor... saat 14 gibi tartilinca ne guzel eksilerde oluyorneden oyle kizlar'??
Bizim iftar coook gec yaburanin saati ile 21:40 tr saati ile 22:40ta...
sabahta saat 4te imsak...
Sagol canim :)
bizimki fazla bebek degildi aldigimizda... ama kafamiza konuyor yanimiza geliyor... yemek yerken sofraya gelirhele siyah caya bayilir icecem diye bardagin icine dusecek bir gun gorcek gununu cadi
iyi tatiller canim :)
amannnn bosver onlari :) bizimle kal burda
sagol canim :)
6yildir hicmi firsatiniz olmadi diyince sey geldi aklima :)
bende internette manevi abimle tanistim :) o olmasa nasil olurdum bilmiyorum :) 10yil oluyor tanisaliama bir turlu gorusmek nasip olmadi :) telefonda konusuyoruz, kamerayla konusuyoruz yazisiyoruz ama gorusemedik :) insallah bir gun nasip olur :)
esimide internette tanidim
kolay gelsin ev islerinde canim :)
offff mantimi dedin???
ayyyy bende yapicam yarinmantiya bayiliyorum arada yapiyorum... canim cekti vallahi
bu arada kilon icinde tebrikler canim
aleykum selam canim :)
kolay gelsin sana!
hayirlisi olsun canim... uzme kendini...
daykom nasilsin.valla ben cok halsizim.uzandim kalkamiyorum.Ben iftar etmeden hemen once tartiliyorum sabah fazla cikiyor gece bi bidon su icince normal olarak
Inşallah sende gorusursun agbinle
sağol canımGünaydınn dafi abla hoşgelmişin kolay gelsin.
Yarın dr kontrolüne gidicem inş
I love Bonus
o zaman aramıza hoşgeldin arzu azmin daim olsunBende zayiflamak istiyorum kizlar
selamun aleyküm kızlar
sabah sabah biraz uyuyayım dedim sallantıyla uyandım. balıkesirdeki deprem burdada hissedildi. beni uykumdan uyandırdı.
Rabbim muhafaza etsin.
sağol canım
bir sıkıntı yoktur inşallah
Nasil olcakbende bilmiyorum ama bi 30 vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?