Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esim akrep burcu canim. Ben de aslan.

Bi bahçeye indim geldim süpürmeye devam edim süpürge halıya yapışıyo ya geri kaldıramıyorum şu cüssem öyle halsizki

I love Bonus

yaaaaa sabah kalktigimda kilom farkli oluyor... saat 14 gibi tartilinca ne guzel eksilerde oluyor neden oyle kizlar'??

Bizim iftar coook gec ya buranin saati ile 21:40 tr saati ile 22:40ta...
sabahta saat 4te imsak...

Sagol canim :)

bizimki fazla bebek degildi aldigimizda... ama kafamiza konuyor yanimiza geliyor... yemek yerken sofraya gelir hele siyah caya bayilir icecem diye bardagin icine dusecek bir gun gorcek gununu cadi

Herkese gunaydiiiinnn

Ani bir kararla izmire geldim hem ziyaret hem tatil. Deniz sezonunu da actim pasamla cok guzel vakit geciriyoruz. Bikc gun daha buralardayim.

Hepinize sevgiler

nur1835

iyi tatiller canim :)

amannnn bosver onlari :) bizimle kal burda

Gule gule kullan canim aldiklarini
Banada 3 dilim cok geliyor 2 dilim iyidir

sagol canim :)

6yildir hicmi firsatiniz olmadi diyince sey geldi aklima :)
bende internette manevi abimle tanistim :) o olmasa nasil olurdum bilmiyorum :) 10yil oluyor tanisali ama bir turlu gorusmek nasip olmadi :) telefonda konusuyoruz, kamerayla konusuyoruz yazisiyoruz ama gorusemedik :) insallah bir gun nasip olur :)

esimide internette tanidim

kolay gelsin ev islerinde canim :)
offff mantimi dedin???
ayyyy bende yapicam yarin mantiya bayiliyorum arada yapiyorum... canim cekti vallahi

bu arada kilon icinde tebrikler canim

aleykum selam canim :)
kolay gelsin sana!

hayirlisi olsun canim... uzme kendini...

Ben iftar etmeden hemen once tartiliyorum sabah fazla cikiyor gece bi bidon su icince normal olarak
Inşallah sende gorusursun agbinle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben iftar etmeden hemen once tartiliyorum sabah fazla cikiyor gece bi bidon su icince normal olarak

İftardan öncede çok susuz olur la fazla eksi çıkar bence seni kurnaz dayı seniiii söyle bakim kaç gr eksidesin

Kız bahçedeydi sonrada uyudu az iyi hissettim evi süpürüp sildim öldüm yorgunluktan ya adamda diyoki iftara ne yiycez garip bonus mazlum bonus

I love Bonus

Son düzenleme:

:76::76::111::111:fazlada eksi çıkmıyoki
geçen cumaya göre 600gr eksik gece yiyip yatmak kötü oluyo
hiç ama yardım edim diyen yok

Son düzenleme:
slm bayanlarrrr
form çayı yapayımda içelim bari haydi buyrun

İmkan varsa gece yap istersen bence bozulmaz ama garanti olsun ya da adetken yap

I love Bonus
Canim sagol. benimde kaygilarim vardı.o arada dersim varmış unutmuşum.kostur kostur gitmek zorunda kaldım.
Trafikte iyice tansiyonum düştü.yolda kalacaktım sıcakta. Eve gelince kostur kostur iftar hazırlığı..
Maskeyi sonra yapıcam artik.

slm bayanlarrrr
form çayı yapayımda içelim bari haydi buyrun
Merhabalar HasibeCim...
Canim eksi çıkmana sevindim.sabah bende cok geliyorum :))
Bu arada iftar baya gecmis ordada...

daykom nasilsin.valla ben cok halsizim.uzandim kalkamiyorum.

Meyracim biliyorum annenler var..kolay gelsin caniiimmm..

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız ben pek bir yoğunum bu sıralar giremedim eltimler geldi tatile bu hafta girip bildirim yapacaktım pc bozuldu tamire gitti yine yapamadım gökçe iremim inş listeden çıkmamışımdır canım bu arada hayırlı ramazanlar ben bugün niyetliydim çok zorlandım iki çocukla arasıra tutmaya çalışacağım artık birde aşırı sıcak burası herkez denize giriyor ramazan dinlemeyip ben çocukluğumdan beri tutuyordum zoruma gidiyor çocuklar olduğundan beri düzenli tutamıyorum....

öf hava çok sıcak.....
yandım:)
benim mutfakta bir ton işim var, gitmem lazım, ben mutfağa kaçar...
geçmişi sonra okurum, herkesi öperim:) görüşürüz
bu arada bende bu akşam güllaç yedim:)
iyi güzeldi de midemi yaktı... nişastası yaktı galiba

hayırlı geceler kızlar
sahuru beklerken bir göz atayım dedim. bu akşam yatmadım sahura ne yapsam diye düşünüyorum. bugün kp. evine gitti. yarın gelir belki.
ama yeğenler burda. kalabalıkta insan ne yediğini anlıyamıyor. sofrada bebekte kucağımda oluyor hem onunla ilgilenip hem ne yediğimi anlıyamıyorum.
sofrayı hiç kaçırmıyor. annesine hiç rahat vermiyor. bende yemekleri ortaya koyuyorum açık büfe gibi çorbaları koyunca bebeği alıyorum. anneside rahat yiyor yemeğini. öbür gelinde bu hafta bizde ( kocası gece vardiyasında ) onunkide 2,5 yaşında. bebeği kıskanıp bebek ne yaparsa onu yapıyor
sofrada iki bebek oluyor . güldürüyor bizi.
ramazan dolu dolu geçiyor çok şükür.
kiloyu sormayın tartıya çıkmaya korkuyorum. bu hafta fırsat bulursam bildirim yaparım inşallah.korkunun ecele faydası yok
neyse bir kaçayım fırsat bulursam yine gelirim

Günaydınn dafi abla hoşgelmişin kolay gelsin.

Yarın dr kontrolüne gidicem inş

I love Bonus

selamun aleyküm kızlar
sabah sabah biraz uyuyayım dedim sallantıyla uyandım. balıkesirdeki deprem burdada hissedildi. beni uykumdan uyandırdı.
Rabbim muhafaza etsin.
Günaydınn dafi abla hoşgelmişin kolay gelsin.

Yarın dr kontrolüne gidicem inş

I love Bonus
sağol canım
bir sıkıntı yoktur inşallah

Hadi ya nerdesinki sen abla ben istanbuldayım bişey hissetmedim

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…