1.
adamamım, kanka, dostum tarzımda bir kelime. tarakya tarafında türetilmiş olduğu varsayılır.
2.
sosyetik izmir semti. lüks cafeleriyle ünlüdür.
Uludağ sözlükte beyle yazıyo
I love Bonus
Gecen seneye kadar bende oyle diyordum 17 yıldır 1 kere demedim esime bende kullanim diye sonra 2 sene once halk egitime kursa gidiyoduk araba evin yaninda duruyo ben bi suru malzemeyi elimde tasiyorum arkadaslar arabayla geliyo sonra bi arkadasim dedi sen neden ehliyet almiyosun yapamam ben dedim oda sen yaparsin dedi esim yapamazsin bosa para verdircen bana dedivay senmisin ole diyen ben bi hirs yaptim ogrendim iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hay ağzını öpim ne zamandır sorucam araya bişey giriyo kulağıma gözüme bi tanıdık geliyo ama bilmiyorum sanırım :)
I love Bonus
Dayı demek
Hatta dayiko diyen de olur
Sagol canim sende yaparsin iste yeterkiAnca heves kırsınlar sağlam kapak olmuş enişteye teprik ederim seni sayemde teprik manyağı oldun
Kilo vermendede etkisi oldumu merak ettim (özele giren bınıs)
I love Bonus
He dayıda yazıyodu bi yerde :) benimkilerde güzel daykon daykoncan daha türetebilirim valla dodakların uçuklar
Daykoş daykan daykoli kuş foli koma foli doli yağayi doli hehehe ( aziz mübarek gün kaynayan bınıs)
I love Bonus
Selamlar.. guya tatil.. oglen kalıyorum iftara kadar oturamiyorum temizlikti yemekti derken. . Bugun ilk kez manti yaptım :) sekil olarak pek mantiya benzemese de tadı guzel olur inşallah :) fırsat bulup giremiyorum ama yemek olayini abartmiyorum cok sukur :) iyi gidiyorum yani.. tek sorun tatli galiba. Güllaç yaptim dun. Mis olmus :) dayanamadim ona :) bu ramazanda kilo verebilir miyim bilmiyorum ama alacagimi da sanmam :)
Sen yaptinmi yemegini tatlini
Nur nabiyomus selam sole demiyecem unutuyon
Hayriye de yok merak ettim onuda
Tatil ediyo işte napsın bugün söyledim valla :) eti pişirdim malzemeleri doğruyorum çorbada pişiyo tatlı yapmim olunca çok yeniyo iki gündür tulumba yendi baya bugünde hurma olsun meyve olsun ama bi sütlaç yapıcam inş iftara olmasada
I love Bonus
Bi porsiyon güllaçta bana lütfen :))
I love Bonus
ben tepsiyle alimm porsiyon kesmez beni
Bi porsiyon güllaçta bana lütfen :))
I love Bonus
Selammm banada bi tabak güllaç ama solee buyuk servis tabagiyla olsun
Valla kimse yok bende boş oturuyorum daha mutfağı toplamadım. Kızı yedirmeye çalışıyorum hala mızmız az yiyo yemiyo meme diyo
Ütünün fişini çekmeden benimkilerede sür çok makbıle geçer
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?