Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.
adamamım, kanka, dostum tarzımda bir kelime. tarakya tarafında türetilmiş olduğu varsayılır.

2.
sosyetik izmir semti. lüks cafeleriyle ünlüdür.
Uludağ sözlükte beyle yazıyo

I love Bonus

1.
adamamım, kanka, dostum tarzımda bir kelime. tarakya tarafında türetilmiş olduğu varsayılır.

2.
sosyetik izmir semti. lüks cafeleriyle ünlüdür.
Uludağ sözlükte beyle yazıyo

I love Bonus

Dayı demek
Hatta dayiko diyen de olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anca heves kırsınlar sağlam kapak olmuş enişteye teprik ederim seni sayemde teprik manyağı oldun

Kilo vermendede etkisi oldumu merak ettim (özele giren bınıs)

I love Bonus

Hay ağzını öpim ne zamandır sorucam araya bişey giriyo kulağıma gözüme bi tanıdık geliyo ama bilmiyorum sanırım :)

I love Bonus

Uye olurken aklima baska bisi gelmedi

Dayı demek
Hatta dayiko diyen de olur

He dayıda yazıyodu bi yerde :) benimkilerde güzel daykon daykoncan daha türetebilirim valla dodakların uçuklar

Daykoş daykan daykoli kuş foli koma foli doli yağayi doli hehehe ( aziz mübarek gün kaynayan bınıs)

I love Bonus

Anca heves kırsınlar sağlam kapak olmuş enişteye teprik ederim seni sayemde teprik manyağı oldun

Kilo vermendede etkisi oldumu merak ettim (özele giren bınıs)

I love Bonus
Sagol canim sende yaparsin iste yeterki

Destek oldu ,evlendigimdede cok zayif degildim zaten 70 civariydim kilo yuzunden hic kirmadi beni kotu bi lafini duymadim Allah razi olsun ben diyetisyene gitcem deyince kendine guveniyorsan git tabi dedi ,yaparsin sen diye gaz verdi hep, ilk birkac kiloda bile sen anlamiyorsun farkediliyor kilo verdigin dedi(motive etcek ya ) oleee iste
Gecen dalga geciyo benle su cin mali arabalar varya elektrikli 2 kisilik onlardan aliriz sana kiz la gezersiniz diyo

Son düzenleme:

Durrrrrr kotu yerlere gitcek yafff hehehehe
Sarkiyada atladin tebrikler bulanti kafaya gecti zaar

Sen yaptinmi yemegini tatlini
Nur nabiyomus selam sole demiyecem unutuyon
Hayriye de yok merak ettim onuda

Selamlar.. guya tatil.. oglen kalıyorum iftara kadar oturamiyorum temizlikti yemekti derken. . Bugun ilk kez manti yaptım :) sekil olarak pek mantiya benzemese de tadı guzel olur inşallah :) fırsat bulup giremiyorum ama yemek olayini abartmiyorum cok sukur :) iyi gidiyorum yani.. tek sorun tatli galiba. Güllaç yaptim dun. Mis olmus :) dayanamadim ona :) bu ramazanda kilo verebilir miyim bilmiyorum ama alacagimi da sanmam :)

Selammm banada bi tabak güllaç ama solee buyuk servis tabagiyla olsun

Sen yaptinmi yemegini tatlini
Nur nabiyomus selam sole demiyecem unutuyon
Hayriye de yok merak ettim onuda

Tatil ediyo işte napsın bugün söyledim valla :) eti pişirdim malzemeleri doğruyorum çorbada pişiyo tatlı yapmim olunca çok yeniyo iki gündür tulumba yendi baya bugünde hurma olsun meyve olsun ama bi sütlaç yapıcam inş iftara olmasada

I love Bonus

afiyet olsun kuzum bizde karpuz kesiyoz tatlı niyetine :111::111:

Selammmm
Utu yapcam bi bakim dedim napiyonuz

Valla kimse yok bende boş oturuyorum daha mutfağı toplamadım. Kızı yedirmeye çalışıyorum hala mızmız az yiyo yemiyo meme diyo

Ütünün fişini çekmeden benimkilerede sür çok makbıle geçer

I love Bonus

Son düzenleme:

benim kız annemde, yapam valla nolcek benimkilerde 1 sepet olmuş

Günaydın günaydın ve günaydın zabahın körüsünden beri ayaktaym ama bi iş yapmışlığım yok şimdi daha iyi gibiyim kalkim bismilllah deyip başliyim yoksa bişey götürcek evi

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…