selamün aleyküm.....
sıkıldınmı canımcım?
düşün bakalım vardır elbet bir yer....
bende sıkıldım öğlenden beri biraz.....
kvler iftara gelicek, bi ton iş beni bekliyor, iftar sahur ev işi ve daha vs vsi işte.....
zaten hava sıcak, rgl bi yandan.........
annemler bugün yoklar.....
kvler yatılı kalırlar ertesi günde giderler galiba.
bazen insan ne bunalıyo beee
pöfffff
vasfiyeye bağlandım şuan sanırsamne çektin be?:)))))
daykom bonusum
valla bu aralar diyette nanayda nanay.......:86::86::86::86::86::86::86:
kilo almışımdır kesin şinanay......:86::86::86:
kendimi biran önce toplamam lazım, tekrardan adapte olamıyorum bi türlü diyete yaaa, ama yakındır evet adapte olmam evet evet:)))))))))))
Aleykumselam canimcim
Bulacamyemek isini halledim makinada camasir yikaniyo onlari asim oyle cikarim
Aksama ne yemek yapcaniz kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşaallah, bulursun canım benim:)
yemek işini bende bir bitirsem:):86::86:
eşime sordum akşama annenlere ne yapayım diye, o da dur şimdi işim var ben seni ararım didi kapadı:))))
onun aramasını bekliyorum, arayınca belli olcak:):86:
etli ekmek falan mı yaptırsak kolay olsun diye amaaa kvler geç gelir galiba,
eşimde geç gelir zaten oyüzden kim götürecek onu fırına.....(yorgun meyra:86:)
evimde yemek yaparım daha iyi.....
taze fasülyem var onumu pişirsem..... yanına da pirinç pilavı, salata, karpuz..... zaten taze fasülyeyi çok severler ailecenek
neyse arasın bakalım beyefendileri.....:86:
sen ne pişiricen canım?
Mucukssss
Zor oluyor ramazanda yatili misafir insan kendi kendine ne olsa yiyoda misafir olunca illa ozel bisiler olsun istiyor sofrada
Anammmm soganlar yaniyoooo
Bizde 2 gundur taze fasulye yiyoruz 1 kilodan yaptim sanki 10 kisi var evde
Bugunede yeter de mantar sote yapiyorum bende kiz sevmiyo mantari o yokken yapim dedim yanina tarhana corba yaparim baskada bisi yapmam yenmiyo kaliyor malum diyetteyiz
Sende salma kendini toparlan bakimm
Kurtardimaynen öyle canciğer arkadaşım benim:)
yakma kuzum soğanları aman, bak işine sen, bana bakma sen, bende biraz sonra kül kedisi moduna geçicem......:86::86::86:
taze fasülyede yarım kilo pişmez gibi görünüyo hep insanın gözüne değilmi?:))) banada hep öyle olur, 2kişiyiz, genelde her defasında da 1kilo pişiririm....
eşim ertesi güne de kolay kolay duran yemeği de yemez, beyefendileri ya kendisi ondan yemiyor:))))
şaka bi yana oyüzden ben yerim artık onu bitene kadar... neyse sebzedir faydası var zararı yoktur:)))))):86:
oh oh bugün ki menün de süpermiş:) affiyet olsun.....
diyet konusunda da yok salmicam inşaallah, yakın inşaallah kendimi toplamam canım.(çok iyi oldu verdiğin bu gaz canım benim.... sağolasın.)
Ben bursadayım canım. bayaa salladıki uykudan uyandım. yeğenim korkmuştur diye onun yanına koştum o duymamış.Hadi ya nerdesinki sen abla ben istanbuldayım bişey hissetmedim
I love Bonus
sağol canımBende oyleyim canim rabbim affetsin oruc mu tutuyorum orucmu beni tutuyo belli degil
Hosgeldin canım
Gecmis olsun daficim bende duymamisim
Uzerime alindim
Ohhh sefaniz olsun kizzz
Bende istiyorum tatil bonus kapandik kaldik eve camasir legenlerini cikarak ayaklari sokariz bari
ve aleykümselam meyracım. sana kolay gelsin canımselamün aleyküm.....
sıkıldınmı canımcım?
düşün bakalım vardır elbet bir yer....
ne pişiriyorsunda yaktın soğanları diycektiimm ama sonradan yazmışsınMucukssss
Zor oluyor ramazanda yatili misafir insan kendi kendine ne olsa yiyoda misafir olunca illa ozel bisiler olsun istiyor sofrada
Anammmm soganlar yaniyoooo
ay kızlar yorulduumm.
bugün yeğenler iftara gidiyorlar. sabahtan çıktılar. bende fırsattan istifade çarşıya çıktım. alışverişimi yaptım geldim. akşam ufaklık tesbihi kopartmış heryere dağılmışevler dandin oynuyor hemen süpürgeyi gezdirdim, cuz umu okudum, namazımı kıldım.toz aldım attım kendimi kanepeye aldım netbuk u elime :126::126:
akşama kp. gelmiyecek. eşimde iftara gidecek. sadece gelin gelirse gelinle ikimiz oluruz. yemek yapmasamda olur. ama dün gelin geldiğinde birisi biber kızartmış çok güzel kokuyordu dedi birazcık kızartırım canı çekmiş. bir çok yemek ve çorba var onlardan yeriz.
Ben bursadayım canım. bayaa salladıki uykudan uyandım. yeğenim korkmuştur diye onun yanına koştum o duymamış.
sağol canım
ve aleykümselam meyracım. sana kolay gelsin canım
ne pişiriyorsunda yaktın soğanları diycektiimm ama sonradan yazmışsın
estağfurullah ne demekKiskandim gelinini sansli kiz senin gibi bi kayinvalidesi var
Bende Supurgeyi acsam olcakta gezmeyi dusunuyorum bidetembel dayko
Utandim simdi kendimden yaptiklarini okuyunca Allah kabul etsin canim
estağfurullah ne demek
Allah razı olsun
canım benim çocuğum yok gelinler eltilerimin gelinlerieşimin yeğenleri. bana yakın oturuyorlar eşleri gece vardiyasında olunca bize geliyorlar.
birisinin bebeği 7 aylık sofrada rahat vermiyor gidip ona mama sandalyesi aldım.
öbürününkide kız 2,5 yaşında iki gündür ittir git deyip duruyor onun için çıktım çarşıya 4 tekerlekli Scooter aldım. küçüğün zıbınları küçüldü birkaç tane zıbın aldım. çocuklara bayram için hediyelik tokalar aldım geldim
sağol canım.ama sevdirmissin kendini ne guzel ben kayinvalidemden gormedim oyle seyler ne mutlu size ne guzel anlasiyorsunuz masallah masallah gulle gule kullansınlar cicilerini
afiyet olsunMerhabalar efenim heç bi iş yaptığım yohtur kız yemeğini yesin diye bahçeye indirdim yemedi babası yok gidip oğlanı kuran kursundan alıcam.
Akşama beşamelli mantarlı patates yapmayı düşünüyodum fırında ama mantarım yok kıymalı yapıcam.
I love Bonus
estağfurullah ne demek
Allah razı olsun
canım benim çocuğum yok gelinler eltilerimin gelinlerieşimin yeğenleri. bana yakın oturuyorlar eşleri gece vardiyasında olunca bize geliyorlar.
birisinin bebeği 7 aylık sofrada rahat vermiyor gidip ona mama sandalyesi aldım.
öbürününkide kız 2,5 yaşında iki gündür ittir git deyip duruyor onun için çıktım çarşıya 4 tekerlekli Scooter aldım. küçüğün zıbınları küçüldü birkaç tane zıbın aldım. çocuklara bayram için hediyelik tokalar aldım geldim
Kolay gelsinMerhabalar efenim heç bi iş yaptığım yohtur kız yemeğini yesin diye bahçeye indirdim yemedi babası yok gidip oğlanı kuran kursundan alıcam.
Akşama beşamelli mantarlı patates yapmayı düşünüyodum fırında ama mantarım yok kıymalı yapıcam.
I love Bonus
Anammmm o ne güzel bir eksidir öyle bonus efferim sana
I love Bonus
Disari cikamadim illede gezecem ya komsuya gidiyom
Hemen yaz kac kilo eksidesin bakim heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?