Vayy ne güzel yazmışsın ablacım ya bende senin gelinin var sandım senin olmadığı halde ne güzel ilgi alaka göstermişsin allah gönlüne göre versin.
Valla kayınvaldeler böyle ilgilenmez. Kaç yaşındaydın ablacım sorması ayıp (edepli bınıs)
I love Bonus
ben sizi yalnız bırakmam canım dün çıktım tartıya 91. 6 tam tamına 5 kilo artıyım. üç dört ay ayu kimin yedim 5 kiloyu aldımYav geçen hafta kaç yazdıydım hatırlayamadm 92.8 sanırım az önce tartıldım ama eşofman yoktu 91.9 gördüm ya la :))
Seninle eşit şartlarda yarışmak isterdin şöyle dayı dayı ama nasip gebeyken oldu 😃
Her zabah tost yiyorum valla içim anca onu alıyo ama çok yiyemiyorum midem almıyo şişiyorum acayip ondan heralde
I love Bonus
ben sizi yalnız bırakmam canım dün çıktım tartıya 91. 6 tam tamına 5 kilo artıyım. üç dört ay ayu kimin yedim 5 kiloyu aldım
Efferim koca bi tebrik simdiden kilo alirsan olmaz kismet canim simdi sen bana ver gazlari dogumdan sonrada ben veririm sanaYav geçen hafta kaç yazdıydım hatırlayamadm 92.8 sanırım az önce tartıldım ama eşofman yoktu 91.9 gördüm ya la :))
Seninle eşit şartlarda yarışmak isterdin şöyle dayı dayı ama nasip gebeyken oldu 😃
Her zabah tost yiyorum valla içim anca onu alıyo ama çok yiyemiyorum midem almıyo şişiyorum acayip ondan heralde
I love Bonus
Daficim verirsin cnm geri dert etme, hareket desen masallah gelenin gideninde bitmiyor spor niyetine
ben sizi yalnız bırakmam canım dün çıktım tartıya 91. 6 tam tamına 5 kilo artıyım. üç dört ay ayu kimin yedim 5 kiloyu aldım
Aşkolsun ya yaşlı olurmu hiç hem daykodan yaşlısını görmedi topic sen vericen inş önce artıları sonra gerisini ekmek pide tatlı çok yiyomusun iftarda sınırlı ye onları ramazanda verilir aslında
I love Bonus
Uzun zamandır hırsımdan oturup yemiyodum az önce yedim ve midem felaket
I love Bonus
Neden birden yukleniyosunki neyse gecmis olsun cancazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben iftar etmeden hemen once tartiliyorum sabah fazla cikiyor gece bi bidon su icince normal olarak
Inşallah sende gorusursun agbinle
sagol canim :)Canim eksi çıkmana sevindim.sabah bende cok geliyorum :))
Bu arada iftar baya gecmis ordada...
.
iyi geceler kızlar nasılsınız ben pek bir yoğunum bu sıralar giremedim eltimler geldi tatile bu hafta girip bildirim yapacaktım pc bozuldu tamire gitti yine yapamadım gökçe iremim inş listeden çıkmamışımdır canım bu arada hayırlı ramazanlar ben bugün niyetliydim çok zorlandım iki çocukla arasıra tutmaya çalışacağım artık birde aşırı sıcak burası herkez denize giriyor ramazan dinlemeyip ben çocukluğumdan beri tutuyordum zoruma gidiyor çocuklar olduğundan beri düzenli tutamıyorum....
Bende zayiflamak istiyorum kizlar
selamun aleyküm kızlar
sabah sabah biraz uyuyayım dedim sallantıyla uyandım. balıkesirdeki deprem burdada hissedildi. beni uykumdan uyandırdı.
Rabbim muhafaza etsin.
sağol canım
bir sıkıntı yoktur inşallah
Ablama gidebilirsem tartilirim gidemezsem izin yazarsnz.
Eglendm tabiki ablmla ikimiz tek gittk denize hep eglencelydi.
Sabh yegenim basket antremanina gidiyoruz oglen denize aksamlarida gece pazarina parka gercek tatil oldu valla bedavadan :-D:-D:-D
nur1835
bende sıkıldım öğlenden beri biraz.....
kvler iftara gelicek, bi ton iş beni bekliyor, iftar sahur ev işi ve daha vs vsi işte.....
zaten hava sıcak, rgl bi yandan.........
annemler bugün yoklar.....
kvler yatılı kalırlar ertesi günde giderler galiba.
bazen insan ne bunalıyo beee
pöfffff
vasfiyeye bağlandım şuan sanırsamne çektin be?:)))))
daykom bonusum
iftarda sınırlı yiyorumda sahurda sınır yokAşkolsun ya yaşlı olurmu hiç hem daykodan yaşlısını görmedi topic sen vericen inş önce artıları sonra gerisini ekmek pide tatlı çok yiyomusun iftarda sınırlı ye onları ramazanda verilir aslında
I love Bonus
hareketliyim zaten uykuda düzensiz ama spor yapmıyorumEfferim koca bi tebrik simdiden kilo alirsan olmaz kismet canim simdi sen bana ver gazlari dogumdan sonrada ben veririm sana
Daficim verirsin cnm geri dert etme, hareket desen masallah gelenin gideninde bitmiyor spor niyetine
He valla benden yaslisini goremez
Deyzeligi kaptirmam kimseye
sağol gökcecim. Allah kimseye yaşatmasındeprem icin gecmis olsun herkese!!! bende facebookta gordum...
Gunaydn
kilo bildrmi 70
Hem tatil hem adet oncesi siskinlk var sanrm almiyaydim iyiydi ama yapck bise yok
nur1835
Gayet guzel tebrik ederim kuzumGünaydın bacılar..kontrole gidicem hazırlanıyorum.
Kilo bildirimi...
Kapri ve tşörtle 92 sadece tşörtle 91.8
Düşündüm kapri benim bi parçam kıyafetim sonuçta 92 yani :)
I love Bonus
Olur o kadar tatilde ben simdiden dusunuyorum tatilde napacam diye yesem rahat 5 kilo alirimGunaydn
kilo bildrmi 70
Hem tatil hem adet oncesi siskinlk var sanrm almiyaydim iyiydi ama yapck bise yok
nur1835
Seninde cuman mubarek olsun canimselamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun
ben sabah erken pazara gittim geldim.
kilo bildirimi yapayım akşam iftara extra misafirim geliyor. telaşla unutabilirim bildirimi.
kilo : 91. 6
spor : yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?