Arkadaşlar, beni de grubunuza alır mısınızkısaca durumumu belirteyim. tek başıma diyet yapamıyorum. mutlaka morale desteğe şevke ihtiyacım var herkes gibi. 1.62 boyundayım. ve malesef 108.8 kilo ağırlığındayım. tam bir toparlak tosbağa şeklindeyim. yuvarlasan gidicem artık. bitsin bu süreç istiyorum. eski fit resimlerime bakıp bakıp ağlıyorum nerdeyse.... karar verdim bu işi sonsuza dek bitirmeye. bu arada yarın kpss ye giricem pek hazırlanamadım ama yine de deneyeceğim.
kilom 108.8
boy 1.62
hedef 55
spor: leslie yapıorum her gün 3 mil, kan ter içinde kalıyorum. süper bişeymiş yeni keşfettim.
diyete başladım iki gündür sebze ağırlıklı gidiyorum. oruç tutamıyorum. çünkü aç kalamıyorum. diyetimde de gi diyeti uyguluyorum.
eski fit ve mutlu günlerime geri dönmek istiyorum. yardıma ihtiyacım var.
Kız uyurken az uyim dedim kapı çalmaları aramaları bitmedi...
Bebek iyiydi elinizden öper teyzeleri..
Uyu bonus uyu pişşş pişşş pişşş
I love Bonus
Ayyy sevindim bende optum fasulyeyi
Eeeee eeeeee eeeeee eeeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne ara o kadar yürüdün spor yaptın acaba
I love Bonus
Gezdim gezdim geldim
Yav benimde icim bulandi psikolojik sanirsam yada acliktan sanirsamGezenti 😃 bende inş yürüyüşlere başlıycam. Mutfağa girme zamanı geldi ama hiç istemiyorum ya mümkünse hiç girmim kokuyo sankim mutfak en çokta bılaşıklar böğğğ
I love Bonus
Yav benimde icim bulandi psikolojik sanirsam yada acliktan sanirsam
Bende ev supuruyomyedi köyün delisi hehehe sabah olcak isi simdi yapiyom
Deliliğin konusuna bişey diyemiycem doğru laf ettin oruçlu insan iş yapmak istemez tabi bu saatler yine iftara yaklaşıyo diye bi gayret geliyo insana kolay gelsin ben çok bulanıyo diyorum ya okudukça etkileniyosun belkide 😜
I love Bonus
Nerelerde bu millet yaff
Bak gene ikimizden aylak olani yok galiba
Hayriye desen ehliyeti aldi geziyo herhalde
ben geldim ama hemen kaçıcam
yemekleri yaptım, piyaz hariç salatalarım hazır, patatesleride atayım atık fırına misafirlerim biraz sonra gelir herhalde
Aksama misafirler gidince bulusalim dafiben geldim ama hemen kaçıcam
yemekleri yaptım, piyaz hariç salatalarım hazır, patatesleride atayım atık fırına misafirlerim biraz sonra gelir herhalde
Kapicisi oldum topiginHakkaten he bizim topic olduhayriyenin neti yoktur bence arabayı sürse mutlaka gelir yazardı. Yolcu asuman yok kiloda bildirmediler ilkayda yok alla alla
I love Bonus
Aksama misafirler gidince bulusalim dafikolay gelsin canim yogunsun sen
Kapicisi oldum topigin
Aplaaa bisi lazimmi aksama
Yolcu tasincakti dimi naptikine insan bizide dusunur demi su garibanlar merakta kalmistir diye huhhh
Yena da ce eeee diyip kaciyo
Asumanzeynep sanki goruyorum arada okuyup gidiyonmu?
Ilkay dugun telasinami girdiki
Kafamda deli sorular hehehehe valla iftara yakin cozutuyom iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?