Ben kral da takiliyom
Bakiyorum
http://m.izlesene.com/video/7399074#
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aziz mübarek gün faydalı bişey diyne
I love Bonus
Tabloya yetiştim mi? Kilo bildirimi : 119.5
Bugün tam girdim sizinle muhabete arkadaşım geldiği sonrasında anneme iftara yetişmeye çalıştım vaktim olmadı gelicem tekrar kendinize iyi bakıııın :)
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...nasıl gidiyo ramazan....
ben ev buldum sonunda boya badanası yapıldı bir iki ufak işi var onlarda hallolsun taşınıcam...baya toparlandım....oturduğum evin temizlik işleriyle uğraştımm baya yorgunum yaniiii...yeni evi temizlemeye mecalim yok...annem halimi görüp kıyamamış tanıdık birini ayarlamış yeni evi temizlicekk...çok sevindim...çocuklarda çok sıkıldı bu karışıklıkta ilgisizde kaldılar baya sürekli ağlak modda geziyolar....benimse artık ayakta durmaya halim yok iki ev arasında koştur çocuklarla uğraş günlük işler yemek çamaşır ütü bide toparlanmak derkenn canım çıktı...diyette gitmiyo kilomu koruyabiliyorum çok şükür ama koşturmacada bir gram bile eksilemiyorum...benden haberler böyle işte...hiç okuyamadım bakamadım size sizler nasılsınız neler yapıyonuzz...
Aksama misafirler gidince bulusalim dafikolay gelsin canim yogunsun sen
Kapicisi oldum topigin
Aplaaa bisi lazimmi aksama
Yolcu tasincakti dimi naptikine insan bizide dusunur demi su garibanlar merakta kalmistir diye huhhh
Yena da ce eeee diyip kaciyo
Asumanzeynep sanki goruyorum arada okuyup gidiyonmu?
Ilkay dugun telasinami girdiki
Kafamda deli sorular hehehehe valla iftara yakin cozutuyom iyice
Aksama misafirler gidince bulusalim dafikolay gelsin canim yogunsun sen
Kapicisi oldum topigin
Aplaaa bisi lazimmi aksama
Yolcu tasincakti dimi naptikine insan bizide dusunur demi su garibanlar merakta kalmistir diye huhhh
Yena da ce eeee diyip kaciyo
Asumanzeynep sanki goruyorum arada okuyup gidiyonmu?
Ilkay dugun telasinami girdiki
Kafamda deli sorular hehehehe valla iftara yakin cozutuyom iyice
Ayy kolay gelsin canım ya ne zordur o çocukla taşınma işi allah kolaylık versin keşke ramazanın içinde olmasaydı ama oda nasip işte.
Bugün adını andık valla dayko dedi ev buldu heralde :)
I love Bonus
sağol canım zor gerçekten....malesef öyle denk geldi...hesapta ramazan başlamadan taşıncaktık ama ev bulamadık bir türlü...buluncada bayram sonrasına bırakamıyoz iki eve birden kira ödeyecek durumumuz yok...mecburen taşınıcaz yanii...
hee unutulmamışım..sevindim...buraya yazdıktan sonra son bikaç sayfayı okudumda....
sen nasıl oldun nasıl gidiyo hamilelik...ne kadarlık oldu bebiş....
2 aylık daha teyzesi unuturmuyuz hiç sizi
I love Bonus
ay daha çokk minicikmişşş...sanki aylar geçmiş gibi gelmişti bana...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin....
Canlarrr iyiki varsınız bu ara benden hayır yok dun iftara arkadaslardaydik başladı davetler artik bughnde ramazan ziyareti yaptik birkaç kapi:)) yorulmusum spor yapamadim iki gündür sanurim bildirimi bugun yapiyormusuz
Kilo bildirimim: 88
Spor 3 gun bisiklet120 dk
1gun yürüyüş30 dk( cok yapamadim)
Genede 1 kilo vermisim:))
Allah kolaylık versin insallah cok zor birde ramazanda... ama dediğin gibi bayrama ohhh mis yeni ev:) güle güle oturunnnnsağol canım zor gerçekten....malesef öyle denk geldi...hesapta ramazan başlamadan taşıncaktık ama ev bulamadık bir türlü...buluncada bayram sonrasına bırakamıyoz iki eve birden kira ödeyecek durumumuz yok...mecburen taşınıcaz yanii...
hee unutulmamışım..sevindim...buraya yazdıktan sonra son bikaç sayfayı okudumda....
sen nasıl oldun nasıl gidiyo hamilelik...ne kadarlık oldu bebiş....
Sağol canım benim aslinda ramazana hızlı baslamistim biraz yavasladim vermem lazim diye diye kasıyorum kendimi bakalım ne kadar gidecek. ..Kaçakkk efferim yinede yapmışsın bi dayko bi sen yapmışın zaten. Burcu nerelerde oda çok spor yapardı.
Yav kendimi aç hissettim akşamdan tostum kalmıştı yedim az önce bi bardakta su içtim sanki koca bi trabzon ekmeği yemiş kadar şiştim annatamam yani şişkinliğimi ve bulantımı
I love Bonus
Allah kolaylık versin insallah cok zor birde ramazanda... ama dediğin gibi bayrama ohhh mis yeni ev:) güle güle oturunnnn
Sağol canım benim aslinda ramazana hızlı baslamistim biraz yavasladim vermem lazim diye diye kasıyorum kendimi bakalım ne kadar gidecek. ..
Düğün hazirliklarida basladi yavaştan bugün arabalara havlu aldik davetiyeler basilacak daha. kiyafetleri sona biraktim. Başka neler yapicam düğün yaptinizmi siz???
Sünnet yaptık ama düğün olarak değil evde yaptık biz. Nurda sünnet yapıcak bu sene inş onada demiştim gelenlere vermek için çocukların adının yazdığı magnet yaptırabilirsin hatıra olur dolabına yapıştırır herkes başka nolsun bayramdan sonrada kıyafet alırsın.
Sen ne alcan diktirceksen eğer erkenden yap derim
I love Bonus
Yok canim hazir almayi dusunuyorum abiye alicam ama sade istiyorum
EVet daha onlarida alicaz zaten bu teferruatlar daha cok tutuyor 200lira verdimbugun havlulara ne bu dedim elbise aliyor gibi gerci ucuz aldık iyisinden cok alinca donemedimde:)) artani kullaniriz artık
Aklın burda kaldı dimiiii :) oh anneler mis gibi döktürmüştür gökçede gelir yazar şöyle yedim böyle yedim diye :)
Meyra meyra sesime ses ver
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?