Bu ara bizde tekliyoruz sankiSorma canım felaket durumdayız. Hele ramazanda iyice tekledik. Oruç tutunca diyet zor oluyor. Ama sizin takımın maşallahı var. İyi gidiyorsunuz
Gecmis olsun canim seker yukleme testini niye istediki kistlemi alakaliKizlar sabah dr a gittim. Vajinal mantarim var da yillardir... bi de kist cikti ama reglden sonra bi daha bakcak. Ben bu hafta ayniyim. Spor olarak temizlik yaptim ama hic zerre kilo verememisim. Bu arada jinekllog seker yukleme testi yaptir dedi. Mantari cok tetikliomus. Derhal zayiflayacaksin dediseker yukleme testi nedir ve nerde yapilir bilmiorum aydinlatirsaniz sevinirim. Kilom 108 spor temizlik verimsiz bi haftaydi.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sabah dr a gittim. Vajinal mantarim var da yillardir... bi de kist cikti ama reglden sonra bi daha bakcak. Ben bu hafta ayniyim. Spor olarak temizlik yaptim ama hic zerre kilo verememisim. Bu arada jinekllog seker yukleme testi yaptir dedi. Mantari cok tetikliomus. Derhal zayiflayacaksin dediseker yukleme testi nedir ve nerde yapilir bilmiorum aydinlatirsaniz sevinirim. Kilom 108 spor temizlik verimsiz bi haftaydi.....
Bu ara bizde tekliyoruz sankidiyet degilde spor olmuyor ramazanda sekerim
Gecmis olsun canim seker yukleme testini niye istediki kistlemi alakali
Bende diyette zor geliyor. İftarda neye saldıracağımı şaşırıyorum. İçimde öküz açığa çıkıyor
O okuzden benim icimde de var sekerim :)))) koptum dagildim yaaa. Dr kesin talimat verdi kilo verecen diye.
Ramazandan sonra toparlarsin canim az kaldi sonucta
Bayramda en fazla 63 olmam lazım. Ona da az kaldı. Bu hafta 64,6 yı gördüm. Yeniden yarışmaya başladım o nedenle büyük ihtimal haftaya en az 0,6 gider. Aslında bizim elimizde ama bazen durduramıyoruz kendimizi.
selamün aleyküm.....
bu gece 11 gibi dayım vefaat etti, zaten 2senedir ağır hasta idi
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
eh biraz daha iyi şuan annemde, bende de bir gram uyku yok
gündüz yine dayımlara gideriz.
güzel bir ayda güzel bir günde gitti dayıcığımda, güzel de gitmiştir inşaallah
gönlü çok güzel bir insandı.
neyse uzatıp sizide üzmek istemem daha fazla.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bu arada gökçecim beni bu hafta izinli yazıver sana zahmet.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....
Günaydınn iyiyim şükür merakta bırakacağım aklıma gelmedi valla kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi candan candan sulu sulu en bi iğrencinden :)
Biraz kafam bozuktu hiç bişey yapmadım burayada girmedim canım istemedi bi ara okudum fırsatımda olmadı iftara falan gittim. Güzel düşünceleriniz için valla duygulandım. Bir gün telefonum kitlendi yine onunda etkisi oldu...
gittik gördük beğendik , arsanın başka alıcılarıda var. bakalım artık, arsanın arkası köy önü deniz yalnız denize bayağı yürüme mesafesinde havasıda güzel yani hem köy havasını hem deniz havasını aynı anda yaşanabilir eşim biraz çekimser kaldı zor karar verir. biraz çocukların geleceği için yatırım gibi olmuyor tabii o kafamıza takıldıonun dışında benim yaşlılığımı geçirmem için bütçemizede uygun en ideal yer orası....
belki bugün eşimin iş arkadaşlarıda gidip etrafıda keşif yapıcaklar eşmin işleri dolaysıyla biz bir tek arsaya bakabildik sağına soluna bakmak lazım belki daha uygun bişey vardır yada belediyede arsanın bir bürüzü filan varmı bakmak lazım
eşim alacaklı olduğumuz insanlara arsa bakıyorum bile demedibelki para ellimizde hazır olsaydı daha kolay karar verebilirdik
ben beğendim keşke olsa
selam kızlar,
dün diyetimin 4.günüydü. 95'ten 94'e düşmüşüm. Herhalde vücut su attı. Karatay diyeti nasıl sıkı kurallara bağlıdır bilirsiniz. Hiç esnetmiyorum, resmen guruldayan mideyle geziyorum ama daha 1 kilo gitmiş, o da wc de bile giderdi herhalde
2 gündür yürüyüş yapamıyorum vicdan yaptım, bu akşam kesin yürüyeceğim.
Merhaba ben arzu
Kilo 102.7
insülin direnci (sekers donmus durumda) ve tansiyon problemim var
artık kılolarım iyice beni rahatsız etmeye basladı.
2 oglum var
40 yasındayım
ezelden beri kıloluyum
su ara karatayın obezite ve diyabete çözüm var kitabını okuyorum o da beni motive etti acıkcası
bu hafta karbonhidratı iyice azalttım sekerimi ve insülini yukseltmeyen yiyecekler yemeye çalışıyorum.
yeme diyet konusu ok de spor yapmaya hiç mecalim yok umarım onu da bir ara çözerim:2:
neyse arkadaslar beni de aranıza eklerseniz sevinirim.
tşk.
Slm arkadaşlarNasılsınız? Ben cuma yarışmaları 13. Takım kaptanı Ebru. Bizim takım boş biraz bugün sizlere takılayım biraz dedim.
Bu arada 1 cm daha incelmisimtoplamda 7 cm oldu 1 ayda 2 cm
Kizlar sabah dr a gittim. Vajinal mantarim var da yillardir... bi de kist cikti ama reglden sonra bi daha bakcak. Ben bu hafta ayniyim. Spor olarak temizlik yaptim ama hic zerre kilo verememisim. Bu arada jinekllog seker yukleme testi yaptir dedi. Mantari cok tetikliomus. Derhal zayiflayacaksin dediseker yukleme testi nedir ve nerde yapilir bilmiorum aydinlatirsaniz sevinirim. Kilom 108 spor temizlik verimsiz bi haftaydi.....
Supermis az bisi kalmis zaten benim daha cokkkkk var bi 30 kilocuk kadar
Hehehehe beraber oynariz sekerim sen darbukayi hazirla nasilsa gidecek o kilolarAynen yavrum ya..benim de bi 30 kusur kilocuk var. 60 felan olsam...alacam bi darbuka...gobecikler atacam...lokmalar dokecem... fakire fukaraya sadaka dagiticam.... ahhhh
Selammmselam kizlar.
kio bildirimi :93.7 takildim durdum yani.
Nereden başlasam diye düşünüyorum ama başlayayım bir yerden. 2012 de 85,5 kiloyla başladım yarışmaya. 6 ayda 61,8 e indim. Tam mezun oldum arkasından hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğim de yeniden 83 e çıktım. Sonra yeniden yarışmaya başladım 70 li kilolarla. Yine bir kaç ay içinde 61 kiloyla yarışmadan mezun oldum. O zamanlar hedefim 60 tı. Şimdi 58 e çektim. Ama inanın kilolar azaldıkça daha zor gidiyor. Birde nasıl olsa onca kilo verdim birkaç kilodan ne çıkar diye düşünüyorsun vermek daha zor oluyor. Burada olduğunuza göre sizlerinde yapabileceğine inanıyorum. Pes etmeyin sakın
Not: 8 yaşında bir kızım var ve şuan 28 kilo. Yani sen 30 kiloyu verdiğinde içinden 8 yaşında bir çocuk çıkmış olacak
ah canim benimallah rahmet eylesin. mekani cennet olsun insallah... allahim geride kalanlara sabir versin!
liste konusunda yaparim sorun degil... gerci spor yapan varsa :)
Sevindim iyi olmana canim benim :)
arsa isi icin hayirlisi canim... hayirlisi neyse o olsun canim.
hosgeldin!!! bence takma kafana verilen rakami! sen yapmaya devam et! Bazen vucut direnc gösterebiliyor basta... Yada kafana birseyleri takiyorsan oda etkiler kilo vermeni...
hosgeldin!!! insallah hep beraber zayifliyacagiz!!!
Bu arada yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar.
ikinizinde kalici olmaniz dilegiyle tekrar hosgeldiniz
Slm!!! iyiyiz sen nasilsin? buraya gelmen bizede degisiklik oldu hosgeldin :)
supersin hadi bakalim!!!
Gecmis olsun canim!!! Seker yuklemesi benim bildigim sekerli su iciyorsun (bizim bildigimiz seker degil gerci) bana jinekologum yapmisti... kanindaki seker oranina bakiyorlar o suyu ictikten 1-2 saat sonra...
selamün aleyküm.....
bu gece 11 gibi dayım vefaat etti, zaten 2senedir ağır hasta idi
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
eh biraz daha iyi şuan annemde, bende de bir gram uyku yok
gündüz yine dayımlara gideriz.
güzel bir ayda güzel bir günde gitti dayıcığımda, güzel de gitmiştir inşaallah
gönlü çok güzel bir insandı.
neyse uzatıp sizide üzmek istemem daha fazla.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bu arada gökçecim beni bu hafta izinli yazıver sana zahmet.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....
Allah seni napmasın öldük burda.. iyi olmana sevindim canım.Günaydınn iyiyim şükür merakta bırakacağım aklıma gelmedi valla kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi candan candan sulu sulu en bi iğrencinden :)
Biraz kafam bozuktu hiç bişey yapmadım burayada girmedim canım istemedi bi ara okudum fırsatımda olmadı iftara falan gittim. Güzel düşünceleriniz için valla duygulandım. Bir gün telefonum kitlendi yine onunda etkisi oldu...
Dafi ablam senin için yazıyorum son olarak "." :):)
I love Bonus
Kilo bildirimi : 95
Spor yok diyelim
Duzenli bisi yapmadim iftar sonrasi komsularla disari ciktik ama keyfi gezmelerdi
acele etme canım. yavaş yavaş olur. haftada 1 kilo çok iyi bence :)selam kızlar,
dün diyetimin 4.günüydü. 95'ten 94'e düşmüşüm. Herhalde vücut su attı. Karatay diyeti nasıl sıkı kurallara bağlıdır bilirsiniz. Hiç esnetmiyorum, resmen guruldayan mideyle geziyorum ama daha 1 kilo gitmiş, o da wc de bile giderdi herhalde
2 gündür yürüyüş yapamıyorum vicdan yaptım, bu akşam kesin yürüyeceğim.
gittik gördük beğendik , arsanın başka alıcılarıda var. bakalım artık, arsanın arkası köy önü deniz yalnız denize bayağı yürüme mesafesinde havasıda güzel yani hem köy havasını hem deniz havasını aynı anda yaşanabilir eşim biraz çekimser kaldı zor karar verir. biraz çocukların geleceği için yatırım gibi olmuyor tabii o kafamıza takıldıonun dışında benim yaşlılığımı geçirmem için bütçemizede uygun en ideal yer orası....
belki bugün eşimin iş arkadaşlarıda gidip etrafıda keşif yapıcaklar eşmin işleri dolaysıyla biz bir tek arsaya bakabildik sağına soluna bakmak lazım belki daha uygun bişey vardır yada belediyede arsanın bir bürüzü filan varmı bakmak lazım
eşim alacaklı olduğumuz insanlara arsa bakıyorum bile demedibelki para ellimizde hazır olsaydı daha kolay karar verebilirdik
ben beğendim keşke olsa
Kilo bildirimi : 70
Spor yok inş.haftaya sporada diyete de tekrar başlıycam
slm kızlar
nöbetten çıktım geldim yattım kalktım çok şükür dinlendim
o kadar dinlendim ki iftara misafirim var
şimdi eşimle alışverişe gitcem gelince temizlik hazırlık vs başlıcak
kilo bildirimi de yapayım uzun bir aradan sonra 89
sporum yok
ramazanda azıcık alanlardanım bende
aranızda benim gibi var mı bilmiyorum ama en azından çok almadığım için mutluyum
gece halim olur da girebilir miyim bilmiyorum giremezsem yarın görüşürüz inşallah
başınız sağolsun meyracım Allah rahmet eylesin.
Allah seni napmasın öldük burda.. iyi olmana sevindim canım.
eridin dayko eridin. ramazan falan dinlemiyorsun valla :)
acele etme canım. yavaş yavaş olur. haftada 1 kilo çok iyi bence :)
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?