Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım felaket durumdayız. Hele ramazanda iyice tekledik. Oruç tutunca diyet zor oluyor. Ama sizin takımın maşallahı var. İyi gidiyorsunuz
Bu ara bizde tekliyoruz sanki diyet degilde spor olmuyor ramazanda sekerim
Gecmis olsun canim seker yukleme testini niye istediki kistlemi alakali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım. Mantar olduğunu sen daha önce anlamış mıydın? Yani akıntı felan oluyor muydu? Benimde doğumdan bir süre sonra kaşıntım olmaya başladı. Mantardan şüpheleniyorum ama doktora gitmek zor geliyor.

Son düzenleme:
Evet canim. Hem cok kisa surede uzuntuden aldim bu kiloyu. Hem de seker mantari tetikliomus. Ondan istedi.

Bu ara bizde tekliyoruz sanki diyet degilde spor olmuyor ramazanda sekerim

Gecmis olsun canim seker yukleme testini niye istediki kistlemi alakali

Bende diyette zor geliyor. İftarda neye saldıracağımı şaşırıyorum. İçimde öküz açığa çıkıyor

Son düzenleme:
O okuzden benim icimde de var sekerim :)))) koptum dagildim yaaa. Dr kesin talimat verdi kilo verecen diye.

O okuzden benim icimde de var sekerim :)))) koptum dagildim yaaa. Dr kesin talimat verdi kilo verecen diye.

Her şeyden önemlisi sağlık. Sadece sağlığını düşün ve yapabileceğine inan canım. Kilo verdiğin zaman bütün rahatsızlıklarının kendiliğinden geçeceğini göreceksin. Bence sen o öküzü kovala gitsin başka yere

Ramazandan sonra toparlarsin canim az kaldi sonucta

Bayramda en fazla 63 olmam lazım. Ona da az kaldı. Bu hafta 64,6 yı gördüm. Yeniden yarışmaya başladım o nedenle büyük ihtimal haftaya en az 0,6 gider. Aslında bizim elimizde ama bazen durduramıyoruz kendimizi.

Bayramda en fazla 63 olmam lazım. Ona da az kaldı. Bu hafta 64,6 yı gördüm. Yeniden yarışmaya başladım o nedenle büyük ihtimal haftaya en az 0,6 gider. Aslında bizim elimizde ama bazen durduramıyoruz kendimizi.

Supermis az bisi kalmis zaten benim daha cokkkkk var bi 30 kilocuk kadar

Ahh ahhh bi zamanlar 70 kiloydum. Tas bebektim. Yolda aaa hurreme bak diye cevirirlerdi. Simdi nerdee. Yolda yuruyemiorum. Zerrin ozere bagladim. Ama yapioruz iste allah dayanma gucu versinn

Aynen yavrum ya..benim de bi 30 kusur kilocuk var. 60 felan olsam...alacam bi darbuka...gobecikler atacam...lokmalar dokecem... fakire fukaraya sadaka dagiticam.... ahhhh

ah canim benim allah rahmet eylesin. mekani cennet olsun insallah... allahim geride kalanlara sabir versin!
liste konusunda yaparim sorun degil... gerci spor yapan varsa :)

Sevindim iyi olmana canim benim :)

arsa isi icin hayirlisi canim... hayirlisi neyse o olsun canim.

hosgeldin!!! bence takma kafana verilen rakami! sen yapmaya devam et! Bazen vucut direnc gösterebiliyor basta... Yada kafana birseyleri takiyorsan oda etkiler kilo vermeni...

hosgeldin!!! insallah hep beraber zayifliyacagiz!!!

Bu arada yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar.
ikinizinde kalici olmaniz dilegiyle tekrar hosgeldiniz

Slm arkadaşlar Nasılsınız? Ben cuma yarışmaları 13. Takım kaptanı Ebru. Bizim takım boş biraz bugün sizlere takılayım biraz dedim.

Slm!!! iyiyiz sen nasilsin? buraya gelmen bizede degisiklik oldu hosgeldin :)

Bu arada 1 cm daha incelmisim toplamda 7 cm oldu 1 ayda 2 cm

supersin hadi bakalim!!!

Gecmis olsun canim!!! Seker yuklemesi benim bildigim sekerli su iciyorsun (bizim bildigimiz seker degil gerci) bana jinekologum yapmisti... kanindaki seker oranina bakiyorlar o suyu ictikten 1-2 saat sonra...

Supermis az bisi kalmis zaten benim daha cokkkkk var bi 30 kilocuk kadar

Nereden başlasam diye düşünüyorum ama başlayayım bir yerden. 2012 de 85,5 kiloyla başladım yarışmaya. 6 ayda 61,8 e indim. Tam mezun oldum arkasından hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğim de yeniden 83 e çıktım. Sonra yeniden yarışmaya başladım 70 li kilolarla. Yine bir kaç ay içinde 61 kiloyla yarışmadan mezun oldum. O zamanlar hedefim 60 tı. Şimdi 58 e çektim. Ama inanın kilolar azaldıkça daha zor gidiyor. Birde nasıl olsa onca kilo verdim birkaç kilodan ne çıkar diye düşünüyorsun vermek daha zor oluyor. Burada olduğunuza göre sizlerinde yapabileceğine inanıyorum. Pes etmeyin sakın

Not: 8 yaşında bir kızım var ve şuan 28 kilo. Yani sen 30 kiloyu verdiğinde içinden 8 yaşında bir çocuk çıkmış olacak

Hehehehe beraber oynariz sekerim sen darbukayi hazirla nasilsa gidecek o kilolar
selam kizlar.

kio bildirimi :93.7 takildim durdum yani.
Selammm

Allah bagislasin canim bende 114.6 ile nisanda basladim bu sabah itibari ile verdigim 19.6 kg oldu
Benim kiz kardesim 50-55 kg arasi bende 65 e dusebilirsem bi kiz kardes cikacak icimden dusun yani hammallik yapiyormusum resmen simdi deseler al su 20 kg su damacanasini tasi 10 dk zor tasirim

Sagol gokcecim

slm kızlar
nöbetten çıktım geldim yattım kalktım çok şükür dinlendim
o kadar dinlendim ki iftara misafirim var
şimdi eşimle alışverişe gitcem gelince temizlik hazırlık vs başlıcak
kilo bildirimi de yapayım uzun bir aradan sonra 89
sporum yok
ramazanda azıcık alanlardanım bende
aranızda benim gibi var mı bilmiyorum ama en azından çok almadığım için mutluyum
gece halim olur da girebilir miyim bilmiyorum giremezsem yarın görüşürüz inşallah

başınız sağolsun meyracım Allah rahmet eylesin.

Allah seni napmasın öldük burda.. iyi olmana sevindim canım.

Kilo bildirimi : 95
Spor yok diyelim
Duzenli bisi yapmadim iftar sonrasi komsularla disari ciktik ama keyfi gezmelerdi

eridin dayko eridin. ramazan falan dinlemiyorsun valla :)

acele etme canım. yavaş yavaş olur. haftada 1 kilo çok iyi bence :)

çok geçmiş olsun canım

ayy hayırlısı olsun gönlüne göre olur inşallah canım. benim de hayalim aynen anlattığın gibi bi arsa alıp şöle bahçeli güzel bi ev yaptırmak :)) ama emekli olunca.. ölme eşeğim ölme durumu benim için biraz

Kilo bildirimi : 70
Spor yok inş.haftaya sporada diyete de tekrar başlıycam

inşallah canım :)

kolay gelsinnn görüşürüzzz

Bide spor yapabilsem tutmayin beni
Valla ölmeyecek kadar yiyorum midem isyanlarda ,tatlı delisi olan ben ramazanda bile sadece hurmayla yetiniyorum oda bitanecik
Ayyyy ne agladim beee mutluyum ama her goren kilo verdigimi soyluyor dahada motive oluyorum su tatilide kazasiz atlatirsam super olcak
Bugun diyetisyene de dedim simdiye kadar sizden hic kacamak hakki istemedim gecmis ve gelecek butun haklarimi tatilde kullanmak istiyorum Abartmayalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…