Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,

dün diyetimin 4.günüydü. 95'ten 94'e düşmüşüm. Herhalde vücut su attı. Karatay diyeti nasıl sıkı kurallara bağlıdır bilirsiniz. Hiç esnetmiyorum, resmen guruldayan mideyle geziyorum ama daha 1 kilo gitmiş, o da wc de bile giderdi herhalde

2 gündür yürüyüş yapamıyorum vicdan yaptım, bu akşam kesin yürüyeceğim.

arkadaşlaar öptüm hepinizi, ben anneme gidiyorum umarım tartı yüzünüzü güldürür ve atılarda göstermez sizii göstersede önümüzdeki hafta bakarız icabına sıkmayın canınızı

katrinacım sakin, ne oluyor. yavaş biraz bu iş sabır işi iradeli. sporunda ve beslenmesinde düzenli olan kişilerin başarılı olduğu bir iş kendini bu kadar kasıp germe lütfen ben çıkıyorum şimdi daha sonra tekrar görüşelim olur mu :)

Güle güle bebem sonra görüşürük

I love Bonus

Merhaba ben arzu
Kilo 102.7
insülin direnci (sekers donmus durumda) ve tansiyon problemim var
artık kılolarım iyice beni rahatsız etmeye basladı.
2 oglum var
40 yasındayım
ezelden beri kıloluyum
su ara karatayın obezite ve diyabete çözüm var kitabını okuyorum o da beni motive etti acıkcası
bu hafta karbonhidratı iyice azalttım sekerimi ve insülini yukseltmeyen yiyecekler yemeye çalışıyorum.
yeme diyet konusu ok de spor yapmaya hiç mecalim yok umarım onu da bir ara çözerim:2:

neyse arkadaslar beni de aranıza eklerseniz sevinirim.

tşk.

Slm arkadaşlar Nasılsınız? Ben cuma yarışmaları 13. Takım kaptanı Ebru. Bizim takım boş biraz bugün sizlere takılayım biraz dedim.

Geçmiş olsun canım öncelikle. Aramıza hoş geldin. Bu hastalıklarının en büyük sebebi kilolu olman diye düşünüyorum. İnşallah burada ideal kilona ulaşırsın. Ama şunu unutma eğer istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Yeter ki inan kendine. Ben 85,5 kilodan 61 e kadar indim. Yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Ve dünya da zayıf olmak kadar büyük bir mutluluk yok.

Karatayın hangi kitabından takip ediyorsunuz diyeti
ben obezite ve diyabete çözüm varı okuyorum şimdi

supermişsin ya bravo sana tebrik ediyorum darısı basıma insallah
ruhen ve psikolojik olarak kendimi cok gerilemiş hiissediyorum bu ben değilim atlatmam lazım bu durumu
o yuzden desteğinize cok ihşitiyacım var

Canım başın sağolsun allah sabır versin

ruhen ve psikolojik olarak kendimi cok gerilemiş hiissediyorum bu ben değilim atlatmam lazım bu durumu

Dediğim gibi canım önce kendine güven ve inan. Bizler yapabildiysek sende yapabilirsin. Ben aslında bu topikte değilim. Cuma zayıflama yarışmaları topiğinde yarışarak verdim o kadar kiloyu. İstersen eğer sende gelebilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=138629

Hoşgeldin.. Öncelikle karamsarlığa yer yok burda bol bol muhabbet enerji var bir haftaya nasıl değişir herşey. Gerilme inan güven kendine

I love Bonus

Hayırlısı olsun cnm gecen esimede sordum guzel yerler ama pahalıdir o taraflarda dedi eger bütçenize uyuyorsa sorunda yoksa arsada ne guzel
Inşallah gonlune gore olur hersey canim
Geç bile kalmışın dizlerde derman olmayınca tabi

I love Bonus
He valla olmusum zaten 2 gundur
kilo bildirimi :118
spor: fazlaca anne evi temizliği sayıleyor mu
Aynen oyle sayiliyorsa benide ekleyin
Canim ilk zamanlar halzislik oluyor oda gececektir bir sure sonra moralini bozma hic
Slm arkadaşlar Nasılsınız? Ben cuma yarışmaları 13. Takım kaptanı Ebru. Bizim takım boş biraz bugün sizlere takılayım biraz dedim.

Hosgelmissen Ebru kaptanim bende 14. Takimdayim
Takimda durumlar nasil ramazan etkiledimi arkadaslari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada 1 cm daha incelmisim toplamda 7 cm oldu 1 ayda 2 cm

Hoşgelmişsin arada böyle güZel oluyo diğer topiclerden takımlardan msjlar

I love Bonus

Dedigin kadar varim hee bu sıcakta dizlerim agriyo bakalim yagmur yagacakmi

Sorma canım felaket durumdayız. Hele ramazanda iyice tekledik. Oruç tutunca diyet zor oluyor. Ama sizin takımın maşallahı var. İyi gidiyorsunuz

Kizlar sabah dr a gittim. Vajinal mantarim var da yillardir... bi de kist cikti ama reglden sonra bi daha bakcak. Ben bu hafta ayniyim. Spor olarak temizlik yaptim ama hic zerre kilo verememisim. Bu arada jinekllog seker yukleme testi yaptir dedi. Mantari cok tetikliomus. Derhal zayiflayacaksin dedi seker yukleme testi nedir ve nerde yapilir bilmiorum aydinlatirsaniz sevinirim. Kilom 108 spor temizlik verimsiz bi haftaydi.....

Dayisi vefat eden arkadasin basi sagolsun.. bugun kendisi icin yasin okuyacagim. Ruhuna gonderecegim.. mekani cennet olsun. Nurlar icinde yatsin. Ben de cok iyi bilirim olum acisini. Gecen sene annemi kanserden kaybettim. Bi sene gecti. Cok iyi anliyorum. Ama Allah herseye bir vade koyuyor. Bize de sabri kaliyor. Zamanla hersey daha az acitiyor. Insallah Allah sizlere uzun ve saglikli omurler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…