Bide spor yapabilsem tutmayin beni
Valla ölmeyecek kadar yiyorum midem isyanlarda ,tatlı delisi olan ben ramazanda bile sadece hurmayla yetiniyorum oda bitanecik
Ayyyy ne agladim beeemutluyum ama her goren kilo verdigimi soyluyor dahada motive oluyorum su tatilide kazasiz atlatirsam super olcak
Bugun diyetisyene de dedim simdiye kadar sizden hic kacamak hakki istemedim gecmis ve gelecek butun haklarimi tatilde kullanmak istiyorumAbartmayalim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah sana..ya ben açıkçası pek diyet yapmıyorum. ama dikkat ediyorum mesela eskiden olsa yarım pideyi götürürdümşimdi avuç içi kadar yiyorum yani şöyle diyeyim ne varsa hepsinden ama az yiyorum.. reglime on gün kaldı bu haftayı bugunden itibaren değerlendirmem lazım spor ve diyetle.. inşallah olur :)
tatilde de abartma sakın.. İDOLÜMSÜN
inna lillahi ve inna ileyhi raciunselamün aleyküm.....
bu gece 11 gibi dayım vefaat etti, zaten 2senedir ağır hasta idi
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
eh biraz daha iyi şuan annemde, bende de bir gram uyku yok
gündüz yine dayımlara gideriz.
güzel bir ayda güzel bir günde gitti dayıcığımda, güzel de gitmiştir inşaallah
gönlü çok güzel bir insandı.
neyse uzatıp sizide üzmek istemem daha fazla.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bu arada gökçecim beni bu hafta izinli yazıver sana zahmet.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....
çok sağol canım noktanı gördüm çok mutlu oldumGünaydınn iyiyim şükür merakta bırakacağım aklıma gelmedi valla kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi candan candan sulu sulu en bi iğrencinden :)
Biraz kafam bozuktu hiç bişey yapmadım burayada girmedim canım istemedi bi ara okudum fırsatımda olmadı iftara falan gittim. Güzel düşünceleriniz için valla duygulandım. Bir gün telefonum kitlendi yine onunda etkisi oldu...
Dafi ablam senin için yazıyorum son olarak "." :):)
I love Bonus
alın alın hiç çekinme canım. zaten bizim gibi balık etliler (Günaydın kızlar
Sagol canim ev mis olduda bende oldum bu arada
Yenacim hosgeldin
Kolaylıklar diliyorum islerinde canim kilo almamana da sevindim bu arada
Hemen uzerime alındım bak guzel hatunlar deyince
Sende opuldun canim
Aleykumselam canim
Başınız sagolsun mekânı cennet olsun
ay erime canımKaybolma biyerlere diyetisyene gidip gelcem hemen cok sıcağa kalmiyayim eriyip kalacam yoksa
Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun canım. bizimde yıllar önce bir arsa maceramız oldu ve hayatımızın dönüm noktası oldu diyebilirim.gittik gördük beğendik , arsanın başka alıcılarıda var. bakalım artık, arsanın arkası köy önü deniz yalnız denize bayağı yürüme mesafesinde havasıda güzel yani hem köy havasını hem deniz havasını aynı anda yaşanabilir eşim biraz çekimser kaldı zor karar verir. biraz çocukların geleceği için yatırım gibi olmuyor tabii o kafamıza takıldıonun dışında benim yaşlılığımı geçirmem için bütçemizede uygun en ideal yer orası....
belki bugün eşimin iş arkadaşlarıda gidip etrafıda keşif yapıcaklar eşmin işleri dolaysıyla biz bir tek arsaya bakabildik sağına soluna bakmak lazım belki daha uygun bişey vardır yada belediyede arsanın bir bürüzü filan varmı bakmak lazım
eşim alacaklı olduğumuz insanlara arsa bakıyorum bile demedibelki para ellimizde hazır olsaydı daha kolay karar verebilirdik
ben beğendim keşke olsa
selamun aleyküm güzeller
sayfalar ilerlemiş ne güzel
yeni gelenler olmuş, ziyarete gelenler olmuş
hoş gelmişler safalar getirmişler
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
meyracım çok üzüldüm başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin canım. dayıcığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
çok sağol canım noktanı gördüm çok mutlu oldum
alın alın hiç çekinme canım. zaten bizim gibi balık etliler () hep güzel olur. bu arada mis gibi evinde güle güle otur. güle güle kirlet demiyeyimde yeniden iş çıkmasın sana
ay erime canımbende terlemiyeyim erimeyeyim diye klimayı açtım olurda terlersem kilo kaybı falan yaşarım
Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun canım. bizimde yıllar önce bir arsa maceramız oldu ve hayatımızın dönüm noktası oldu diyebilirim.
kuruş kuruş biriktirdiğimiz parayla birazda borçlanıp bir arsa alalım dedik. köydeki evimizi, bahcemizi sattık. 8 bin lira zor toplamıştık. günlerce gezip arsa aradık. tek düşüncemiz arsaya tek odada olsa bir ev yapıp kiradan kurtulmaktı. her gittiğimiz arsaya hayaller kurardım. bir şekilde olmazdı üzülürdük. şehre uzak yerlerde bakmaya başladık. onlar bütcemize uyuyordu ama nasıl otururuz dağ başında diyorduk. derken şehir merkezinde pekte güzel olmayan bir arsa bulduk. sadece bütcemize uyuyor diye almaya karar verdik. ve dua ettik hayırlıysa olsun diye. bin lira borçlanarak 9 bin liraya aldık. eşime diyordum evimizede yakın ben gider akşama kadar temel kazarım. akşam işten gelince birlikte kazarız bir ev yaparız
arsayı aldık ve iki ay sonra istanbuldan bir iş teklifi geldi. sırf o binlirayı ödeyip temel atabiliriz düşüncesiyle istanbula taşındık. iki sene sonra bursadan bir iş teklifi geldi. bir arkadaş ortağım ayrılmak istiyor sen gel onun hissesini al işi sen yürüt ben sadece para ortağın olayım dedi. o binbir güçlükle aldığımız arsayı satmak zorundaydık ve çok üzülüyordum. ama bu çok sürmedi sevince döndü. o 9 bin liraya aldığımız arsayı sadece iki yıl sonra 34 bin liraya satıp. kendi işimizi kurduk. ( iki senede arsa çok değer kazanmıştı ) ve Rabbime sonsuz şükürler olsunki şimdi güzel bir dairem, köyde evim ve bahcem oldu. kirada evim bile oldu. ve bunlar o arsanın bereketi oldu. herşeyin hayırlısı olsun canım.
bak size hayat hikayemin bir kısmını anlattım işte
selamun
aleyküm güzeller
meyracım çok üzüldüm başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin canım. dayıcığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
alın alın hiç çekinme canım. zaten bizim gibi balık etliler () hep güzel olur. bu arada mis gibi evinde güle güle otur. güle güle kirlet demiyeyimde yeniden iş çıkmasın sana
Ablacım ne güzel anlatmışsın allahım güle güle oturmayı nasip etsin...
I love Bonus
selamun
aleyküm güzeller
İyiki bi alıntı yaptım heeeAblacım ne güzel anlatmışsın allahım güle güle oturmayı nasip etsin...
I love Bonus
I love Bonus
selamun
aleyküm güzeller
İyiki bi alıntı yaptım heee
I love Bonus
beceriksiz:111::111::111:
çorba yapcam ne yapim kızlar dun tarhana önceki gün mercimek vardı
beceriksiz:111::111::111:
Bana diyene bah o yukardaki yazıları sileydinde sadece benim alıntım kalaydı pehhh
I love Bonus
Bana diyene bah o yukardaki yazıları sileydinde sadece benim alıntım kalaydı pehhh
I love Bonus
Ben zaten beceriksizdim sende bana benzedin korle yatan sasi kalkar hehehe
Yayla corbasi himmm guzel olur
Ben zaten beceriksizdim sende bana benzedin korle yatan sasi kalkar hehehe
Yayla corbasi himmm guzel olur
Nane yak üstünede ımm harika olur. Patates yaparmısın bilmiyorum ben severim yumuşacık oluyo krema ya da sütte koyabilirsin.
I love Bonus
Evet severim gerci corbalari pek sevmemNane yak üstünede ımm harika olur. Patates yaparmısın bilmiyorum ben severim yumuşacık oluyo krema ya da sütte koyabilirsin.
I love Bonus
Soğuk çorbada olur ayran aşıda diyolarEvet severim gerci corbalari pek sevmemramazanda corbasiz olmuyor normal gunde listemde yok diye yapmiyorum esimde yazin aramaz pek corba isime geliyo benimde
Soğuk çorbada olur ayran aşıda diyolar
I love Bonus
Yok annem bizimkilere illa sicak olacak zeytinyaglilari bile soguk yemezler alistiramadim
Ne geldi aklima yesil mercimek yemegi varya ,bizim kv de mercimegin sadece corbasini yapiyor ben yemek yapiyorum esim corba niyetine yiyoroyle alismis
He bende hem yemeğini hem çorbasını yapıyorum formumu gücümü ufakkenden beri yediğim yeşil mercimeğe borçluyum :) çok severdim çok yerdim. Şükür ne kansızlığım ne demir eksikliğim vardır.
Bir de maydanoz nane dereotuyla mercimeğin salatasını yaparım bazen oda güzel olur.
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?