Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah sana..ya ben açıkçası pek diyet yapmıyorum. ama dikkat ediyorum mesela eskiden olsa yarım pideyi götürürdüm şimdi avuç içi kadar yiyorum yani şöyle diyeyim ne varsa hepsinden ama az yiyorum.. reglime on gün kaldı bu haftayı bugunden itibaren değerlendirmem lazım spor ve diyetle.. inşallah olur :)
tatilde de abartma sakın.. İDOLÜMSÜN

evett.. gelelim benim bildirimime :)

kilo:91
spor:120 dk

bu haftayı az da olsa eksiyle kapattım şükür :) -0.3

Sagol canim benim aglamaya baslimmi yine
Baslamiyayim hadi ,sende cok guzel gidiyordun ilk geldiginde ramazandan sonra eski sisteme donersin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamun aleyküm güzeller
sayfalar ilerlemiş ne güzel
yeni gelenler olmuş, ziyarete gelenler olmuş
hoş gelmişler safalar getirmişler
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
meyracım çok üzüldüm başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin canım. dayıcığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

çok sağol canım noktanı gördüm çok mutlu oldum

alın alın hiç çekinme canım. zaten bizim gibi balık etliler ( ) hep güzel olur. bu arada mis gibi evinde güle güle otur. güle güle kirlet demiyeyimde yeniden iş çıkmasın sana

Kaybolma biyerlere diyetisyene gidip gelcem hemen cok sıcağa kalmiyayim eriyip kalacam yoksa

ay erime canım bende terlemiyeyim erimeyeyim diye klimayı açtım olurda terlersem kilo kaybı falan yaşarım

Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun canım. bizimde yıllar önce bir arsa maceramız oldu ve hayatımızın dönüm noktası oldu diyebilirim.
kuruş kuruş biriktirdiğimiz parayla birazda borçlanıp bir arsa alalım dedik. köydeki evimizi, bahcemizi sattık. 8 bin lira zor toplamıştık. günlerce gezip arsa aradık. tek düşüncemiz arsaya tek odada olsa bir ev yapıp kiradan kurtulmaktı. her gittiğimiz arsaya hayaller kurardım. bir şekilde olmazdı üzülürdük. şehre uzak yerlerde bakmaya başladık. onlar bütcemize uyuyordu ama nasıl otururuz dağ başında diyorduk. derken şehir merkezinde pekte güzel olmayan bir arsa bulduk. sadece bütcemize uyuyor diye almaya karar verdik. ve dua ettik hayırlıysa olsun diye. bin lira borçlanarak 9 bin liraya aldık. eşime diyordum evimizede yakın ben gider akşama kadar temel kazarım. akşam işten gelince birlikte kazarız bir ev yaparız
arsayı aldık ve iki ay sonra istanbuldan bir iş teklifi geldi. sırf o binlirayı ödeyip temel atabiliriz düşüncesiyle istanbula taşındık. iki sene sonra bursadan bir iş teklifi geldi. bir arkadaş ortağım ayrılmak istiyor sen gel onun hissesini al işi sen yürüt ben sadece para ortağın olayım dedi. o binbir güçlükle aldığımız arsayı satmak zorundaydık ve çok üzülüyordum. ama bu çok sürmedi sevince döndü. o 9 bin liraya aldığımız arsayı sadece iki yıl sonra 34 bin liraya satıp. kendi işimizi kurduk. ( iki senede arsa çok değer kazanmıştı ) ve Rabbime sonsuz şükürler olsunki şimdi güzel bir dairem, köyde evim ve bahcem oldu. kirada evim bile oldu. ve bunlar o arsanın bereketi oldu. herşeyin hayırlısı olsun canım.
bak size hayat hikayemin bir kısmını anlattım işte

slm kızlarrrr
benim iftar iptal oldu
bizde akşama çarşıya gidelim dedik ailecek inşallah

Kuzum benim ev pis daha annemin evi temizledim bayrama yakin yapicam ben temizligi tesekkur ederim
Rabbim dogru kulunun yolunu acik eder bizde oyleydik evlendigimizde hicbisiyimiz yoktu simdi cok sukur eksigimiz yok sabrettim bende babamin bi lafi vardir sıkıntı cekmeden rahat edilmez edilsede kiymeti bilinmez her sıkıntımizda bunu dedim kendime sonunda bu da gececek Rabbim can sagligi versin insallah

Son düzenleme:

Nane yak üstünede ımm harika olur. Patates yaparmısın bilmiyorum ben severim yumuşacık oluyo krema ya da sütte koyabilirsin.

I love Bonus
Evet severim gerci corbalari pek sevmem ramazanda corbasiz olmuyor normal gunde listemde yok diye yapmiyorum esimde yazin aramaz pek corba isime geliyo benimde

Son düzenleme:
Corbacibasi ocak basina gecer gorusuruzzz

Evet severim gerci corbalari pek sevmem ramazanda corbasiz olmuyor normal gunde listemde yok diye yapmiyorum esimde yazin aramaz pek corba isime geliyo benimde

Soğuk çorbada olur ayran aşıda diyolar

I love Bonus

Soğuk çorbada olur ayran aşıda diyolar

I love Bonus

Yok annem bizimkilere illa sicak olacak zeytinyaglilari bile soguk yemezler alistiramadim
Ne geldi aklima yesil mercimek yemegi varya ,bizim kv de mercimegin sadece corbasini yapiyor ben yemek yapiyorum esim corba niyetine yiyor oyle alismis

He bende hem yemeğini hem çorbasını yapıyorum formumu gücümü ufakkenden beri yediğim yeşil mercimeğe borçluyum :) çok severdim çok yerdim. Şükür ne kansızlığım ne demir eksikliğim vardır.

Bir de maydanoz nane dereotuyla mercimeğin salatasını yaparım bazen oda güzel olur.

I love Bonus

Mercimek Aserdim bak yarinki yemek belli oldu
Bide ben mercimegin yaninda makarna severim makarnanin uzerine mercimek koyarim az

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…