- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Merhaba güzel hanımlar,,İyisniniz hepiniz diimi..?
Ben sizleri çok özlüyorum ama bakamıyorum bile..İşyerin de kk ya giriş olmuyor. akşam 18:00 gibi ev de oluorum iş güç yemek oğlanı parka vs götürme derken bir anda uyku saati gelmiş oluyor...
düşünüyorum da ne çok vaktim varmış önceleri..Bir de vakitsizlikten şikayetçiydim...İnsanoğlu işte...
Kİlolar nasıl.? manken kıvamına geldinizmi.? Ben almadım kilo ama vermedim de özetle formumu koruyorum.) Mütemadiyen her sabah ve akşam tartılıyorum yine.
İşyerin de özellikle yemek saatlerin de benim olduğum ortam da salak salak diyet listelerinde örnek veriyor bazı yarım akıllı güzel hatunlar...İçimden diyorum ki kızzıımm kitabını yazıp duvara asmış kişiyim, hatta kişiyiz artı doksanlar olarak ama hayrını göremedik maalesef)
İşte böyle sevgili yol arkadaşlarım sevildiğinizi ve unutulmadığınızı sürekli hatırlandığınızı bilin emi...Mucksss..
hayırlı akşamlar
vaktim yok hemen kaçıcam
sayfaları ilerlemiş görünce sevindim.
güzel hatunları görünce gözlerimin pası silindi
şimdi kaçıyorum öpüldünüz
Sevindim dikkat ettigin icin :) ben 2gundur fenalardayim... regl olunca her seferinde mahv oluyorum... sana kolay gelsin misafirlerle :)
sen yinede yaz buraya kimse yazmasa bile hemi
birsey degil :)
yanliz listeye girmek icin. yarin ve haftaya bildirim yapman lazim. ondan sonraki hafta bildirim yaptiginda listeye giriyorsun. Devamlilik olsun diye :) yoksa her hafta yeni kisiler geliyor ama 1hafta sonra ortadan kayboluyorlar...
Kalici olman dilegi ile tekrar hosgeldin!!!!
Kolay gelsin :) ohhh mis gibi olmustur annenin ev simdi :)
allah dualarini namazlarini kabul etsin canim!!!
Merhaba güzel hanımlar,,İyisniniz hepiniz diimi..?
Ben sizleri çok özlüyorum ama bakamıyorum bile..İşyerin de kk ya giriş olmuyor. akşam 18:00 gibi ev de oluorum iş güç yemek oğlanı parka vs götürme derken bir anda uyku saati gelmiş oluyor...
düşünüyorum da ne çok vaktim varmış önceleri..Bir de vakitsizlikten şikayetçiydim...İnsanoğlu işte...
Kİlolar nasıl.? manken kıvamına geldinizmi.? Ben almadım kilo ama vermedim de özetle formumu koruyorum.) Mütemadiyen her sabah ve akşam tartılıyorum yine.
İşyerin de özellikle yemek saatlerin de benim olduğum ortam da salak salak diyet listelerinde örnek veriyor bazı yarım akıllı güzel hatunlar...İçimden diyorum ki kızzıımm kitabını yazıp duvara asmış kişiyim, hatta kişiyiz artı doksanlar olarak ama hayrını göremedik maalesef)
İşte böyle sevgili yol arkadaşlarım sevildiğinizi ve unutulmadığınızı sürekli hatırlandığınızı bilin emi...Mucksss..
Sagol canim ev mis olduda bende oldum bu aradaSevindim dikkat ettigin icin :) ben 2gundur fenalardayim... regl olunca her seferinde mahv oluyorum... sana kolay gelsin misafirlerle :)
sen yinede yaz buraya kimse yazmasa bile hemi
birsey degil :)
yanliz listeye girmek icin. yarin ve haftaya bildirim yapman lazim. ondan sonraki hafta bildirim yaptiginda listeye giriyorsun. Devamlilik olsun diye :) yoksa her hafta yeni kisiler geliyor ama 1hafta sonra ortadan kayboluyorlar...
Kalici olman dilegi ile tekrar hosgeldin!!!!
Kolay gelsin :) ohhh mis gibi olmustur annenin ev simdi :)
allah dualarini namazlarini kabul etsin canim!!!
Yenacim hosgeldinMerhaba güzel hanımlar,,İyisniniz hepiniz diimi..?
Hemen uzerime alındım bak guzel hatunlar deyincehayırlı akşamlar
vaktim yok hemen kaçıcam
sayfaları ilerlemiş görünce sevindim.
güzel hatunları görünce gözlerimin pası silindi
şimdi kaçıyorum öpüldünüz
selamün aleyküm.....
bu gece 11 gibi dayım vefaat etti, zaten 2senedir ağır hasta idi
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
eh biraz daha iyi şuan annemde, bende de bir gram uyku yok
gündüz yine dayımlara gideriz.
güzel bir ayda güzel bir günde gitti dayıcığımda, güzel de gitmiştir inşaallah
gönlü çok güzel bir insandı.
neyse uzatıp sizide üzmek istemem daha fazla.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bu arada gökçecim beni bu hafta izinli yazıver sana zahmet.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....
selamün aleyküm.....
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....
Kilo bildirimi : 95
Spor yok diyelim
Duzenli bisi yapmadim iftar sonrasi komsularla disari ciktik ama keyfi gezmelerdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamün aleyküm.....
herkese sevgiler....
Günaydınn iyiyim şükür merakta bırakacağım aklıma gelmedi valla kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi candan candan sulu sulu en bi iğrencinden :)
Biraz kafam bozuktu hiç bişey yapmadım burayada girmedim canım istemedi bi ara okudum fırsatımda olmadı iftara falan gittim. Güzel düşünceleriniz için valla duygulandım. Bir gün telefonum kitlendi yine onunda etkisi oldu...
Dafi ablam senin için yazıyorum son olarak "." :):)
I love Bonus
Niye benle aynı anda kayboluyon len merak etmiş herkeş
I love Bonus
Kilo bildirimi....
dün tartıldığımda 91.5 çıktım akşam biraz tuzlu bi çorba vardı bu sabah 91.7 çıktım iyimi...
Sporda bol bol yatıp yuvarlanma....
Önümdeki günleri düşününce 200 gr çok benim için 4 aydan önce artıya geçmemem lazım hatta 5 ay.
I love Bonus
başınız sağolsun canım dayıcığının mekanı cennet olsun, sizlerede Allahdan sabır dilerim...
iyi olmana sevindimkendine iyi bak ve bizi ihmal etme bizde senin yokluğunda senin midenin düzelip düzelmeğini düşündük
Kaybolma biyerlere diyetisyene gidip gelcem hemen cok sıcağa kalmiyayim eriyip kalacam yoksa
günaydın dokkoşumdiyetisyene selam sülee bize tiyo versin
başınız sağolsun canım dayıcığının mekanı cennet olsun, sizlerede Allahdan sabır dilerim...
iyi olmana sevindimkendine iyi bak ve bizi ihmal etme bizde senin yokluğunda senin midenin düzelip düzelmeğini düşündük
Günaydın canim arsa isini ne yaptiniz?
Kaybolma biyerlere diyetisyene gidip gelcem hemen cok sıcağa kalmiyayim eriyip kalacam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?