Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo hemde ne manken yok ya sahsen ben ayni yerde sayiyorum...
allah guc kuvvet versin canim... kolay gelsin sana...

hayırlı akşamlar
vaktim yok hemen kaçıcam
sayfaları ilerlemiş görünce sevindim.
güzel hatunları görünce gözlerimin pası silindi
şimdi kaçıyorum öpüldünüz

:) sagol canim...
bende seni öptüm

Tamam insallah yazmaya calisacagim :)

OOO kimler gelmiş eehhh unutulmamakla da yetincez bu ara formunu korumak da iyidir :) açıkçası çok utanç verici olsada ben formunu korumasam anında 130 oluyorum puuufffff neyse, formumuzu korumaya devam öyleyse....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamün aleyküm.....
bu gece 11 gibi dayım vefaat etti, zaten 2senedir ağır hasta idi
gece hep oradaydık, annemin çok hastalığı olduğu için o dayanamadı iyice hastalanmaması için biz benim eve döndük.
eh biraz daha iyi şuan annemde, bende de bir gram uyku yok
gündüz yine dayımlara gideriz.
güzel bir ayda güzel bir günde gitti dayıcığımda, güzel de gitmiştir inşaallah
gönlü çok güzel bir insandı.
neyse uzatıp sizide üzmek istemem daha fazla.
spor listesini ben yapamam artık bu hafta, haftaya yine yapmaya devam ederim ama spor listesini, biraz sonra özel mesajla spor listesi için gökçeden ricada buluncam, eğer yapabilicekse o yapar, gökçe yapamazsa artık biriniz halledin bu hafta spor listesini.
bu arada gökçecim beni bu hafta izinli yazıver sana zahmet.
bende birazcık uyusam iyi olacak ama bir gram uyku girmiyor gözüme, neyse bakalım böyle işte.
herkese sevgiler....

Son düzenleme:
Günaydınn iyiyim şükür merakta bırakacağım aklıma gelmedi valla kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi candan candan sulu sulu en bi iğrencinden :)

Biraz kafam bozuktu hiç bişey yapmadım burayada girmedim canım istemedi bi ara okudum fırsatımda olmadı iftara falan gittim. Güzel düşünceleriniz için valla duygulandım. Bir gün telefonum kitlendi yine onunda etkisi oldu...

Dafi ablam senin için yazıyorum son olarak "." :):)

I love Bonus

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Sagol canim ev mis olduda bende oldum bu arada
Yenacim hosgeldin
Kolaylıklar diliyorum islerinde canim kilo almamana da sevindim bu arada

hayırlı akşamlar
vaktim yok hemen kaçıcam
sayfaları ilerlemiş görünce sevindim.
güzel hatunları görünce gözlerimin pası silindi
şimdi kaçıyorum öpüldünüz
Hemen uzerime alındım bak guzel hatunlar deyince
Sende opuldun canim

Aleykumselam canim
Başınız sagolsun mekânı cennet olsun

Başınız sağolsun meyracım allah sabır versin çok kötü bi zamanda kaybetmiştim bende dayımı ve buraya yazmıştım daha hastanedeyken.

Boşver liste olmayıversin bu haftada zaten çok spor yapan yok liste edecek kadar... Zor zamanlar denecek pek te bişey yok... Allah sabır versin...

I love Bonus

Kilo bildirimi : 95
Spor yok diyelim
Duzenli bisi yapmadim iftar sonrasi komsularla disari ciktik ama keyfi gezmelerdi

Kilo bildirimi : 95
Spor yok diyelim
Duzenli bisi yapmadim iftar sonrasi komsularla disari ciktik ama keyfi gezmelerdi

Niye benle aynı anda kayboluyon len merak etmiş herkeş

I love Bonus

başınız sağolsun canım dayıcığının mekanı cennet olsun, sizlerede Allahdan sabır dilerim...

iyi olmana sevindim kendine iyi bak ve bizi ihmal etme bizde senin yokluğunda senin midenin düzelip düzelmeğini düşündük

Niye benle aynı anda kayboluyon len merak etmiş herkeş

I love Bonus

Oyyyyy kuzum iyimisin sen olduk meraktan
Ne bilim senin olmadigini sen nerelerdeydin
Dur opecem hemencik muaahhhhhh

Kilo bildirimi....

dün tartıldığımda 91.5 çıktım akşam biraz tuzlu bi çorba vardı bu sabah 91.7 çıktım iyimi...
Sporda bol bol yatıp yuvarlanma....

Önümdeki günleri düşününce 200 gr çok benim için 4 aydan önce artıya geçmemem lazım hatta 5 ay.

I love Bonus

Son düzenleme:

Kaybolma biyerlere diyetisyene gidip gelcem hemen cok sıcağa kalmiyayim eriyip kalacam yoksa

Günaydın canim arsa isini ne yaptiniz?

bi gidiy normale döniy bi geliy beni mahfediy.

I love Bonus

Günaydın canim arsa isini ne yaptiniz?

gittik gördük beğendik , arsanın başka alıcılarıda var. bakalım artık, arsanın arkası köy önü deniz yalnız denize bayağı yürüme mesafesinde havasıda güzel yani hem köy havasını hem deniz havasını aynı anda yaşanabilir eşim biraz çekimser kaldı zor karar verir. biraz çocukların geleceği için yatırım gibi olmuyor tabii o kafamıza takıldı onun dışında benim yaşlılığımı geçirmem için bütçemizede uygun en ideal yer orası....

belki bugün eşimin iş arkadaşlarıda gidip etrafıda keşif yapıcaklar eşmin işleri dolaysıyla biz bir tek arsaya bakabildik sağına soluna bakmak lazım belki daha uygun bişey vardır yada belediyede arsanın bir bürüzü filan varmı bakmak lazım

eşim alacaklı olduğumuz insanlara arsa bakıyorum bile demedi belki para ellimizde hazır olsaydı daha kolay karar verebilirdik

ben beğendim keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…