Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________74Frida

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg_________ Dafi
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Derin & Dayko

Gökçecım ellerine sağlık canım
Kızlar kutlarım
Fridacım benim temizlik az gelmiş 2 gün daha yapim 😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılsın ilkaycım hazırlıklar nasıl gidiyor

Eline saglik canim :) kilo verenleri tebrik ederimmm :) veremeyenleri de insallah haftaya verecekleri icin tebrik ederim simdiden :))

gökcecim ellerine sağlık canım
dereceye giren, giremeyen,girmeye niyet eden,azmeden bütün güzelleri tebrik ederim

Yaaa bak anne duası iste :) tebrikler :)

ne duası yavrum bez sıkmaktan ellerim şişti ama varyaaaa haftaya benim evi temizliğe yardıma gelene - 3 kilo garanti aha bunu da diyorum isteye gelsin yardıma

Listede ben yokum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

listede sende olursun merak etme listeye girebilmek için 2 cuma düzenli bildirim yapman lazım 3. cuma bildiriminde tabloya girebiliyorsun bizimde öyle olduu sakın gitme paylaşımda bulun olurmu

Gökçecım ellerine sağlık canım
Kızlar kutlarım
Fridacım benim temizlik az gelmiş 2 gün daha yapim 😀😀

yok canım haftada - 1 kilo en ideali inan!!! önemli olan süreklilik, irade, azim maşallahın var bunlarda sende var canım daim olsun

Selam kızlar bugun aksama kadar cok iyi idare ettim aksam kıymalı pide işi bozdu malesef

bende dün akşam fazla kaçırdım sonrasında meyve ve güllaçta yiyince kötü oldu

kolay gelsin önce beslenmenizi düzenleyip sonrasında sporunuzuda hayata geçiririsiniz inş. karatay hocanın tavsiyelerini uyguluyacakmışsınz gayet güzel ama bence bu diyeti uygularken düzeni tahlilerinizide yaptırmayı ihmal etmeyin

Son düzenleme:

Spora biraz kılo verince başlayacağım. Yapamıyorum bu kilo ile tahlillerimi takip ediyorum çünkü böbrek te de problemim var ilk hamileliğinden kalma protein kaçağı var ayaklarım ödemeli şiş hep tüm hastalıklarımın tedavisi kilo vermeye çıkıyor. Insalllah bu sefer başaracağım.

Kilo vermek için farklı yaptığını neler var neler uyguluyorsunuz
Spor yapabilmek için nasıl motive oluyorsunuz
Yemeseniz gereken seyleri yenemek için nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi

Selammm
Aksam sevindiydim hava bulutlandi yagmur yagcak diye yok yagmadi beni kandirdi bulutlar offfff nasıl bir nem var anlatamam

Selammm
Aksam sevindiydim hava bulutlandi yagmur yagcak diye yok yagmadi beni kandirdi bulutlar offfff nasıl bir nem var anlatamam

Al benden de o kadar.. nem deli pofff sucuk gibi oldum yerimden kalkasim yok valla

Bu ara pek yapamiyorum ben ama sevdigim ve icine giremedim feracemi deniyorum bazen canim cok çikolata istediğinde :)

Adresi ver frida :))

Ben de du brans sinavindan sonra yogun temizlik olayina giricem.. zaten dr kontrolum de var. Seker testi felan... kilo hrr yonden sardi etrafimi

Eveettt sahalara geri döndüm :) bayrama kadar sıkı bir beslenme ve spor programi uyguluyorum insallah. Mesela simdi kalkip evi temizledikten sonra kosu bandi beni bekler.. iftardan sonra da yapabilirsem biseyler yaparim. Yine kararliyim. Dua ediniz bana da :)

Ben gelirim bacım gundelikci modundayim zaten bu ara
Canim zor oluyor kilo ile spor yapmak ama leslie yapabilirsin yuruyebilirsin
Yavas yavas vucut alisiyor sporada ozellikle leslie tavsiyem
Al benden de o kadar.. nem deli pofff sucuk gibi oldum yerimden kalkasim yok valla
Aynen nefes alinmiyor
Bu ara pek yapamiyorum ben ama sevdigim ve icine giremedim feracemi deniyorum bazen canim cok çikolata istediğinde :)

Iyi oluyor bu taktik Benim eskilerden bise kalmadi soyle kucuk beden bi kiyafet alim diyorum

Adresi ver frida :))
Imece usulu yapak once fridanin sonra senin sonra benim sonada hep beraber bonusun evi temizleriz ( tembel dayko)

Oooo masallah dualarim seninle canim birakma sakin aynen devam bu gazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…