Dayıcan 20 yi gördün artık şuraya bi resmini koy şöyle etek olur pantolon olur 20 den önce giydiğin şimdi bol gelen giy yandaki potluğu falan çek koy da görek daa :)
Yanlış anlama sıfatına gerek yok bize eriyen kısımların görüntüsü lazım kim napsın senin sıfatını puhahahaaa ( haddini Aşan bınıs)
I love Bonus
Estağfurullah canim sen iste yeterki du bakim hemen
Korkmayin diye koymadiydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy duyanda 18 lik sanir
Yok yavas yavas verecez bende resimlerimi koyarim o zamana
Nur napiyo gene ssesi cikmiyo bak
Ayyyyy hayriyeyi ozledim ben bide cok oldu gelmiyo
Nur evde oğlanla uğraşıyo öğleden sonra çıkar sesi...
I love Bonus
Ben gelirim bacım gundelikci modundayim zaten bu ara
Canim zor oluyor kilo ile spor yapmak ama leslie yapabilirsin yuruyebilirsin
Yavas yavas vucut alisiyor sporada ozellikle leslie tavsiyem
Aynen nefes alinmiyor
Iyi oluyor bu taktik Benim eskilerden bise kalmadisoyle kucuk beden bi kiyafet alim diyorum
Hee olgun oldugum dogru bak18 değiliz ama senden gencim hayır niye kabul etmiyon bende yaşça çok büyük ve olgun olduğunu 😁😁😁😁
I love Bonus
Ondan diyorum işte kız sıfatını koyma diye hamile falan var aramızda.. Ayy ne uyuzlar yüzsüzler he hamile kalmış hala geliyo direniyo listede durcam diye
I love Bonus
Leslie nasıl takip ediliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eğer kör olmadıysam görmem lazımdı göremiyorum
I love Bonus
Ayyyy ne cekmisim sanki manken olacam poz poz hemde hehehehehe
Leslie nasıl takip ediliyor
Cikmadimi resimler ?
Datlum hoşgeldinde ben niye göremedim resimlerikiDeyzeeeeeeee supersin valla baya farketmis ve sporla destekledigin icin sarkmams. Harikasin
nur1835
Deyzeeeeeeee supersin valla baya farketmis ve sporla destekledigin icin sarkmams. Harikasin
nur1835
İşte bunlar hep yaşlılıktan :))
I love Bonus
Canım iyi gidiyir bakalim davetiyeleri hazirladik onlar dagilacak ramazan olunca zor oldu birde davetler oldu bu ara bende birkaç güne regl olucam o zaman alayim misafir diyom:)Nasılsın ilkaycım hazırlıklar nasıl gidiyor
Masallah masallah 20 kilo ne demekkkkBu arada benim tarti dun aksam -20 kg gosterdi
Benimde oyle gidiyorbir hafta saydim yerimde sonra her hafta 1 kilo gitti :)Sagol dayko sen kadar verebilsem ya.. :) haftada en az 1 kilo gitse cok iyi olur :)
Evet canim yaaa oucken spor olmiyor vya herseyi hazirlayip iftar oncesi yapabilirsin çok hararet oluyorAbartma evladım oruç oruç spor yapmak caiz değildir :) sen yeme düzenini toparla bayramın ertesi gün hemen spora başlarsın
I love Bonus
Dayıcan 20 yi gördün artık şuraya bi resmini koy şöyle etek olur pantolon olur 20 den önce giydiğin şimdi bol gelen giy yandaki potluğu falan çek koy da görek daa :)
Yanlış anlama sıfatına gerek yok bize eriyen kısımların görüntüsü lazım kim napsın senin sıfatını puhahahaaa ( haddini Aşan bınıs)
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?