Imece usulu yapak once fridanin sonra senin sonra benim sonada hep beraber bonusun evi temizleriz( tembel dayko)
Oooo masallah dualarim seninle canim birakma sakin aynen devam bu gazla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Imece usulu yapak once fridanin sonra senin sonra benim sonada hep beraber bonusun evi temizleriz( tembel dayko)
Oooo masallah dualarim seninle canim birakma sakin aynen devam bu gazla
Bu arada benim tarti dun aksam -20 kg gosterdi
Eveettt sahalara geri döndüm :) bayrama kadar sıkı bir beslenme ve spor programi uyguluyorum insallah. Mesela simdi kalkip evi temizledikten sonra kosu bandi beni bekler.. iftardan sonra da yapabilirsem biseyler yaparim. Yine kararliyim. Dua ediniz bana da :)
Bu arada benim tarti dun aksam -20 kg gosterdi
Abartma evladım oruç oruç spor yapmak caiz değildir :) sen yeme düzenini toparla bayramın ertesi gün hemen spora başlarsın
I love Bonus
Oluyormus demekki azimli olmak yetiyor canimSagol dayko sen kadar verebilsem ya.. :) haftada en az 1 kilo gitse cok iyi olur :)
Amaninn baslama sakin susturamayiz seni malum hormonlar pek musait oluyo zirlamayaBak yeaa tam dedim halim yok şuna bi sataşim nasıl göynümü fethetti çok duygulandım bırakın zırlayacam allah aşkına tutmayın....
I love Bonus
Yok annem 3 ayda verdigimi gosteriyo toplamda o kadar oldu3 ay sonra olacagin kiloyu göstermiştir :)) ileri goruslu tarti :))
Zayıflaman tabi çok güzel bir dava arkadaşın olarak seviniyorum ama işte yaş gidiyo buruşucan diye korkuyorum :)
I love Bonus
Iftardan once yapacam tutmayin beni :) hem biraz serin olur hem de biter bitmez su icebiliriiimmm :)
Frida nerde oturuyodu bilen var mı istanbulun niresinden yardım etsek etsek biz onunla ederiz birbirimize siz uzaksınız kanımca
I love Bonus
Oluyormus demekki azimli olmak yetiyor canim
Amaninn baslama sakin susturamayiz seni malum hormonlar pek musait oluyo zirlamaya
Varmi bulantin ?
Yok annem 3 ayda verdigimi gosteriyo toplamda o kadar oldu
Onada care buldum salata yaparken soz meclisten disari hıyar kabuklarini yuzume yapitircekmisim ole dedi cok bilmis bi apla
Yaaaa her goren genclesmisin diyo bana naberrrrr
arkadaşlar hayırlı ramazanlar...Ben 2 yıl önce 7 ayda 36 kilo vermiştim.Arkadaşlar su herşeyden önemli.günde 3 lt su içerdim.çorba çokiçerdim.Ama yağsız değil bildiğimiz yağlı çorba içerdim.Zeytinyağlı salata.Sebze yemeği yerdim.Tam yağlı yoğurt yerdim.Ama su mutlaka içerdim.Arkadaşlar diyette istikrar çok önemli.Su elinizden düşmesin...hayırlı günler
arkadaşlar hayırlı ramazanlar...Ben 2 yıl önce 7 ayda 36 kilo vermiştim.Arkadaşlar su herşeyden önemli.günde 3 lt su içerdim.çorba çokiçerdim.Ama yağsız değil bildiğimiz yağlı çorba içerdim.Zeytinyağlı salata.Sebze yemeği yerdim.Tam yağlı yoğurt yerdim.Ama su mutlaka içerdim.Arkadaşlar diyette istikrar çok önemli.Su elinizden düşmesin...hayırlı günler
Bende yakinim beyaa 1,5 saatcikFrida nerde oturuyodu bilen var mı istanbulun niresinden yardım etsek etsek biz onunla ederiz birbirimize siz uzaksınız kanımca
I love Bonus
Masallah su konusunda katiliyorum size de malum ramazan artik ramazandan sonra devam suyaarkadaşlar hayırlı ramazanlar...Ben 2 yıl önce 7 ayda 36 kilo vermiştim.Arkadaşlar su herşeyden önemli.günde 3 lt su içerdim.çorba çokiçerdim.Ama yağsız değil bildiğimiz yağlı çorba içerdim.Zeytinyağlı salata.Sebze yemeği yerdim.Tam yağlı yoğurt yerdim.Ama su mutlaka içerdim.Arkadaşlar diyette istikrar çok önemli.Su elinizden düşmesin...hayırlı günler
HehehehehehDüşüp bayılacan nan sofrayı kim hazırlayacak sonra enişte telefonu alıp buraya küfür neyin yazarsa garışmam
I love Bonus
Yuzgorumlugu isterimmmmBah çok iyi niyetlisin yüzüne karşı napsınlar üzülme diye diyolar halbusi ben öylemiyüm yüzünü görmeden direk doğruyu söylüyorum dost acı söylermiş :))) nihahahaa
I love Bonus
Bende yakinim beyaa 1,5 saatcik
Masallah su konusunda katiliyorum size de malum ramazan artik ramazandan sonra devam suya
Heheheheheh
Yuzgorumlugu isterimmmm
Evlenirken aklima gelmediydi acisini cikartim bari
Gul sen gul son gulen eyi gulermis ben sana soracam dogumdan sonra
Kendime ne yaptiysam aynini sende uyguliyacaz heheheh
Kendimi seyda coskun gibin hissettim ne havalar beee havam batsin heheheheh
Koçum benim be yaşam koçum :) her dediğine eyvallah diycem bende tabi kendininki gibi ölüm orucuna benzeyen listeler yapma bağa ben gencim
İnş doğuma kadar çok almam zaten şiş oluyorum son aylarda ağzım burnum yamuluyo :) var ya o zamanlarda dışarda çekilen hangi resmime bakıyosam şalımın bi tarafı mutlaka yamuk yüzüm yamuluyo demek bi taraf az bi taraf çok şişiyo herhalde
I love Bonus
Ayyy duyanda 18 lik sanir
Yok yavas yavas verecez bende resimlerimi koyarim o zamana
Nur napiyo gene ssesi cikmiyo bak
Ayyyyy hayriyeyi ozledim ben bide cok oldu gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?