Ahahahaha kim yasli gorduk nur bilem gordu resimleri sen gozluklerini takta oyle bak bi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım iyi gidiyir bakalim davetiyeleri hazirladik onlar dagilacak ramazan olunca zor oldu birde davetler oldu bu ara bende birkaç güne regl olucam o zaman alayim misafir diyom:)
Masallah masallah 20 kilo ne demekkkk
Benimde oyle gidiyorbir hafta saydim yerimde sonra her hafta 1 kilo gitti :)
Evet canim yaaa oucken spor olmiyor vya herseyi hazirlayip iftar oncesi yapabilirsin çok hararet oluyor
Evet daykom bir gorelim bizede iyi gelir
Bi 20 kg daha gitsin o zaman daha guzel olacak sagol cnmIyisin Iyisin :) masallah
Canım iyi gidiyir bakalim davetiyeleri hazirladik onlar dagilacak ramazan olunca zor oldu birde davetler oldu bu ara bende birkaç güne regl olucam o zaman alayim misafir diyom:)
Masallah masallah 20 kilo ne demekkkk
Benimde oyle gidiyorbir hafta saydim yerimde sonra her hafta 1 kilo gitti :)
Evet canim yaaa oucken spor olmiyor vya herseyi hazirlayip iftar oncesi yapabilirsin çok hararet oluyor
Evet daykom bir gorelim bizede iyi gelir
Bana sansürmü koydun la gözün kör olmaya
I love Bonus
Deli
Bebegi dusundum sen gorme diye
Ahahahaha kim yasli gorduk nur bilem gordu resimleri sen gozluklerini takta oyle bak bi
Datlum hoşgeldinde ben niye göremedim resimleriki
I love Bonus
Hee ezin beni hamileyim diye nuurrr ne gördün anlat bana :)
I love Bonus
Canimmm süper olmuş nasil fark etmiş öyle masallah diyeyim devammm:)) darisi bana:)))Sagol kuzumm az daha ince duruyom normalde resmi kirparken buyuyo azcik
Ayyy sevindirik oldum bak simdik
Yok kizzzz yapmz o öyle yorumlarini bekliyoz hosbuldum bu arada:))Ooo ilkay hanımlar gelmişler efenim hoşgeldiniz...:) gördünmü daykoyu bana sansür koydu göremiyorum
I love Bonus
Bende herseyi hazırlayıp yapim diyorum. Yemekleri yapinca esim de hazırlar sofrayi zaten
Nur bilem derkennn
nur1835
Anlatilmaz gormen lazim
Koptum burda yanliz
Dukkana gidim goremezsen ben gostercm sana ama once goturup su pasayi uyutim remizlik aski tuttu yine ortaligi viledaliyo
nur1835
Gördümmmmm vallaha başım göğe erdiöncesi resimleri değil sonrakileri gördüm ( başını ters kaşıyan bınıs) aynı benim taytlı halim hehe ikinci 20 kiloyada ulaşırsın inş bende yazarım gerine gerine
I love Bonus
Kuzum tam seni andik o ara gelmissin resimleri bile gormussun anlaminda yanlis anlama sakinNur bilem derkennn
nur1835
Sagol canim insallah daha sizin kiloya inemedimCanimmm süper olmuş nasil fark etmiş öyle masallah diyeyim devammm:)) darisi bana:)))
Yok kizzzz yapmz o öyle yorumlarini bekliyoz hosbuldum bu arada:))
O zaman olur hemwn bugun basla hergun yap bak farki hemen goreceksin
Özgür yavrum orayı bitir teyzenin evinede gel gurban olurum sana duygu anca döküyo sen silersin
I love Bonus
Senide ezmiş o arada verdiği kilo kadar eziyo işte
I love Bonus
Kuzum tam seni andik o ara gelmissin resimleri bile gormussun anlaminda yanlis anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?