Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo ilkay hanımlar gelmişler efenim hoşgeldiniz...:) gördünmü daykoyu bana sansür koydu göremiyorum

I love Bonus

Bende herseyi hazırlayıp yapim diyorum. Yemekleri yapinca esim de hazırlar sofrayi zaten

Iyisin Iyisin :) masallah
Bi 20 kg daha gitsin o zaman daha guzel olacak sagol cnm

Kolay gelsin bende temizlik yapicam o donemde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden goremiyosunki Allah Allah

Sagol kuzumm az daha ince duruyom normalde resmi kirparken buyuyo azcik
Ayyy sevindirik oldum bak simdik

Canimmm süper olmuş nasil fark etmiş öyle masallah diyeyim devammm:)) darisi bana:)))
Ooo ilkay hanımlar gelmişler efenim hoşgeldiniz...:) gördünmü daykoyu bana sansür koydu göremiyorum

I love Bonus
Yok kizzzz yapmz o öyle yorumlarini bekliyoz hosbuldum bu arada:))
Bende herseyi hazırlayıp yapim diyorum. Yemekleri yapinca esim de hazırlar sofrayi zaten

O zaman olur hemwn bugun basla hergun yap bak farki hemen goreceksin

Gördümmmmm vallaha başım göğe erdi öncesi resimleri değil sonrakileri gördüm ( başını ters kaşıyan bınıs) aynı benim taytlı halim hehe ikinci 20 kiloyada ulaşırsın inş bende yazarım gerine gerine

I love Bonus

Anlatilmaz gormen lazim
Koptum burda yanliz

Dukkana gidim goremezsen ben gostercm sana ama once goturup su pasayi uyutim remizlik aski tuttu yine ortaligi viledaliyo

nur1835

Dukkana gidim goremezsen ben gostercm sana ama once goturup su pasayi uyutim remizlik aski tuttu yine ortaligi viledaliyo

nur1835

Özgür yavrum orayı bitir teyzenin evinede gel gurban olurum sana duygu anca döküyo sen silersin

I love Bonus

Yalniz bitanem sende cok farkettin bu ara gozumden kacmadi bilesin

nur1835

Nur bilem derkennn

nur1835
Kuzum tam seni andik o ara gelmissin resimleri bile gormussun anlaminda yanlis anlama sakin
Canimmm süper olmuş nasil fark etmiş öyle masallah diyeyim devammm:)) darisi bana:)))

Yok kizzzz yapmz o öyle yorumlarini bekliyoz hosbuldum bu arada:))

O zaman olur hemwn bugun basla hergun yap bak farki hemen goreceksin
Sagol canim insallah daha sizin kiloya inemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…