Meyra meraktan bişey sorucam... meyra adının bi anlamı varmı senin için kendi adın falan mı yoksa?
Onunla sıyrık olmazsın gızsandalyeyi dansa kaldırmadıktan sonra öyle sallanabilin sorun yok
İyi diyim iyi olim bari :) içgüveysinden halliceyim sen nassın kuzum?
Onceki msj alintilanmadi buna yazim
Boşa sismiyorsun ya, biz hep yanindayiz doğuma kadar da doğumdan sonrada
Iyi gidiyorsun sende kilo almaya baslamadin hemen
Bence cokta fazla almayacaksin gorursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar size bir komiğimi anlatıyım yakınlarda yaşadığım.
benim 2.sınıfa geçen bir kuzenim var, diyalog onunla aramızda geçiyor, ama ben ona kırılmadım bebe çünkü aksine şap diye laf yapıştırdığı için hoşuma gittti bile:)
şimdi benim bu kuzen çocuklarla oynuyor, onlarla gülüyor, ama arada da çok gülebilmek için zorluyor kendini, epey böyle yaptı falan, benimde dikkatimi çekti bu bende şakasına takıldım ona, kuzenim az daha zorla kendini dedim, o da bana baktı güldüüü sonrada bana ne dese beğenirsiniz:)))))
sen kilo vermeyi düşünmüyormusun dedi:)))))
maşaallah kuzenciğe
simdiki cocuklar cok bilmis
Kolay gelsin canim
Hoca hanım sizide teprik ederim 8 lere geçiş yaptığınız içün.. :13: hemde şeyken vermişsin efferim..
Bende bendee temizlik yapacam sozde kalkabilirsem tabi
Aleykumselam canim
Onceki msj alintilanmadi buna yazim
Boşa sismiyorsun ya, biz hep yanindayiz doğuma kadar da doğumdan sonrada
Iyi gidiyorsun sende kilo almaya baslamadin hemen
Bence cokta fazla almayacaksin gorursun
Kolay gelsin canim bizde seni ozledik sabah beri aklimdan geciyodunSelam canlarrr gelemedim bu ara davetlerim vardi bugunde yarinda var cok yoğun geciyor günlerim...
Nurcum cok geçmiş olsun anneneAllah acil sifalar versin canim
Cok geçmiş yapamadim hepiniz iyisinizdir inşallah
Bildirimimi yapip kacayim:)
Kilo 87 ayni ama reglim sanirim ondan dusmedi bu hafta
Spor yok ama hareket cok:))
Bu hafta hep davetleri aldim oruc olmayinca yoksa atılıp gidiyorum:,))
Seviyorum siziiii
Ben supurdum az sonrada silecemBende temizlik yapcaktim buzdolabini bi döküp sileyim dedim ama kalkamiyorum simdilik :)
Bencede emzirirkende gider kilolar zatenaynen katılıyorum. hatta bi iddiada koyim ortaya. Bence en fazlaaaa 96 ile doğuma gidicek :)
Ve doğum sonrası 92 ye düşçek.
Bencede emzirirkende gider kilolar zaten
Nurcum ugrastirmayacak bonus kafa bizi
Tamam canim :) masallah sana iyi gidiyosun :)
Ya ben reglken yememe engel olamıyorum bugün bir cipsle iki çikolata yedim çok pişmanım ama durduramiyorum kendimi yarın da yeni diyetisyene gidicem ona iyi diyorlar:*
selamün aleyküm.....
ramazan yoğunluğundan pek gelemez oldum kkya, ama ramazan sonu yine eskisi gibi buradayım inşaallah:)
biraz üşütmüşüm, midemi bilhassa, afedersiniz akşam üstü ne var ne yok çıktı çıkınca rahatladım, birazda hapşuruk tıksırık var.:2::2:
neyse 1saat önce kadar bir adaçayı içtim epey iyi geldi, birde soğuk algınlığı hapı içeyim yatarken bari unutmazsam.....
tezgahta bulaşıklarım vardı, makine boşalıcaktı, az önce işler için mutfağa girdiğimde birde baktımki mutfağın ampülü yanmıyor:)
aslında işime geldi, mecbur kaldı bulaşıklar artık, karanlıkta işmi yapılır, eşim yatmadan ampülü yapsında yarın yaparım işleri hastayım zaten.
sahur sofrasını koyarsam tamamdır yaaa.
kaç gündür gece uyumuyorum zombi gibi:)yoruldum iyice....
bugünde dayımın 7siydi, toplandık kuran okuduk bağışladık, helva yaptık dağıttık, rabbim yerine ulaştırsın inşaallah cümleyle birlikte, AMİN.
benden böyle işte.
gökçecim beni bu hafta izinli yazarmısın listede?
gökcecim sevindim canım devamı gelir inşallah
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. Gerçekten burdada bir ailem var bunu tüm kalbimle tekrar hissettim teşekkür ederim. coconut arkadaşım senden de allah razı olsun allahım kabul etti inş.
Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü 12 ye yirmi kala alınmış içeri 3 te çıktı odaya. çok zor bi ameliyat olmuş. 16 tane dıştan 4 tane de içten vida takılmış sanırım bir de destekleyici bişe daha. dün ağrısı çoktu bugun yine çok ağrısı var. ama düne göre biraz daha iyiymiş. toparlanması zaman alıcak. Dün çok kötüydüm burası tamamen aklımdan çıkmış sizi merakta bırakmaz istemezdim kusuruma bakmayın.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
sagol canim :)Tebrik ederim canim menunde cok guzel afiyet olsun
.
harika listene bayıldım canımdevamın bekliyoruz benimde böyle güzel listelerim olsa yazarım ama yok! az yiyorum fakat dün akşam yemeği yerine dondurma yedim mesela....
kolay gelsin daficim sende çok yoğunsundün yemeğimin yarısında sular geldi rahat oldu:) yemeğimizi verdik güzel geçti birtek tatlımı iyi hesaplıyamamışım o birertane düşmüş 35 kişi beklerken 47 kişi olmuşlar tam yemek anında koskoca şefliğe motosikletli bir adam adres sormaya girmiş eşim onuda otuturmuş sofraya gece eve geldiğinde mutluydu oğlumda babasına yardıma gitlmişti sağolsunlar tencerelerimide yıkayıp göndermişler daha ne isterim
kızlar size bir komiğimi anlatıyım yakınlarda yaşadığım.
benim 2.sınıfa geçen bir kuzenim var, diyalog onunla aramızda geçiyor, ama ben ona kırılmadım bebe çünkü aksine şap diye laf yapıştırdığı için hoşuma gittti bile:)
şimdi benim bu kuzen çocuklarla oynuyor, onlarla gülüyor, ama arada da çok gülebilmek için zorluyor kendini, epey böyle yaptı falan, benimde dikkatimi çekti bu bende şakasına takıldım ona, kuzenim az daha zorla kendini dedim, o da bana baktı güldüüü sonrada bana ne dese beğenirsiniz:)))))
sen kilo vermeyi düşünmüyormusun dedi:)))))
maşaallah kuzenciğe
kilom aynı gökçecim inşallah geç kalmamışımdır sporda yapamıyorum çünki kızım izin vermiyor bilgisayara oturmak istiyor diş çıkarıyor heralde hiç durmuyor uyumuyor
Gecmisi okuyamadim bildirimi yapayım henuz liste yok sanirim.
Kilom 87 .6
Spor 100 dakika
Şimdiden teşekkürler...
İnşallah bu arada benim adım irem çiçek değil :) sadece nickim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?