Bi pazara gidelim dedik çarşı pazar altust oldu ölüyorum cok yoruldum bide bulamadim aradigimi yarin baska yere gidecem
Kızıma diyorum cikarken bak sana bisi almiycaz tmm 1 sapka alicam dedi gene kandirdi beni cadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi akşamlar kizlar.
Bugün 89.8 gorunce gaza geldim 1 saat spor yaptim :)
Tam ezan okunmadan once de tartildim 89.5 cikti.
Simdi yine tartildim 89.9 cikti.
Yanii gercekten 89lara inmisim :) ay nasil mutluyum anlatamam bu gaz beni bayrama kadar goturur insallah :)
Not:
Normalde bu kadar sık tartilmiyorum :) bugun iftar oncesi ve sonrasındaki farki goreyim diye bi bakim dedim :)
Coook mutluyum super gidiyor rejimim :)
gecen tekrar basladigimda 94,5kg idim... bugun tartildim ve 93.3kg ciktimcoook mutluyum. bundan sonra hep eksi olurum insallah...
selamün aleyküm.....
ramazan yoğunluğundan pek gelemez oldum kkya, ama ramazan sonu yine eskisi gibi buradayım inşaallah:)
biraz üşütmüşüm, midemi bilhassa, afedersiniz akşam üstü ne var ne yok çıktı çıkınca rahatladım, birazda hapşuruk tıksırık var.:2::2:
neyse 1saat önce kadar bir adaçayı içtim epey iyi geldi, birde soğuk algınlığı hapı içeyim yatarken bari unutmazsam.....
tezgahta bulaşıklarım vardı, makine boşalıcaktı, az önce işler için mutfağa girdiğimde birde baktımki mutfağın ampülü yanmıyor:)
aslında işime geldi, mecbur kaldı bulaşıklar artık, karanlıkta işmi yapılır, eşim yatmadan ampülü yapsında yarın yaparım işleri hastayım zaten.
sahur sofrasını koyarsam tamamdır yaaa.
kaç gündür gece uyumuyorum zombi gibi:)yoruldum iyice....
bugünde dayımın 7siydi, toplandık kuran okuduk bağışladık, helva yaptık dağıttık, rabbim yerine ulaştırsın inşaallah cümleyle birlikte, AMİN.
benden böyle işte.
gecen tekrar basladigimda 94,5kg idim... bugun tartildim ve 93.3kg ciktimcoook mutluyum. bundan sonra hep eksi olurum insallah...
Gelelim menume
sahur:
1dilim tam bugday ekmegi, peynir, salatalik, 1tane mucver, 800ml su, 1bardak sut, 1elma
iftar:
havuclu bezelye yemegi (sulu)
avcumun ici kadar tavuk gogsu, 2kasik bulgur pilavi, 1dilim tam bugday ekmegi, 500ml su, 1tane hurma
1saat sonra: 1kase ananas
15dk leslie tarzi spor, 2dk mekik aleti
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine sen bu günlerde hem üzüldün hem yoruldun dinlen biraz canım öptümselamün aleyküm.....
ramazan yoğunluğundan pek gelemez oldum kkya, ama ramazan sonu yine eskisi gibi buradayım inşaallah:)
biraz üşütmüşüm, midemi bilhassa, afedersiniz akşam üstü ne var ne yok çıktı çıkınca rahatladım, birazda hapşuruk tıksırık var.:2::2:
neyse 1saat önce kadar bir adaçayı içtim epey iyi geldi, birde soğuk algınlığı hapı içeyim yatarken bari unutmazsam.....
tezgahta bulaşıklarım vardı, makine boşalıcaktı, az önce işler için mutfağa girdiğimde birde baktımki mutfağın ampülü yanmıyor:)
aslında işime geldi, mecbur kaldı bulaşıklar artık, karanlıkta işmi yapılır, eşim yatmadan ampülü yapsında yarın yaparım işleri hastayım zaten.
bugünde dayımın 7siydi, toplandık kuran okuduk bağışladık, helva yaptık dağıttık, rabbim yerine ulaştırsın inşaallah cümleyle birlikte, AMİN.
benden böyle işte.
hayırlı geceler kızlaarr
bugünde sürpriz misafirlerim vardı şimdi yolcu ettim ama yinede evim boş değil, kp. yeğenler ramazan başından beri bendeler bugn iki yeğen daha geldi hiç boş günümüz yok elhamdülillah.
yarında misafir ihtimali var ama kesin değil cumarteside gelebilirler.
frida cım nasıl oldu halletmişsindir inşallah. susuzda hiç birşey olmuyor
canım bizim bebek 6 aylık uyanıkken hep başındayım. uyurken işime bakıyorum. çok hareketli maşallah annesini çok yoruyor. bende birazcık dinlendirmeye çalışıyorum.
ve aleykümselam zeynepcim yeni evin hayırlı olsun güle güle otur canım. özledik artık toparlanda biran önce gel
canım kızkardeşimle aynı yaştaymışsın ben sizden 10 yaş büyüküm
Nur annen nasil oldumu ameliyat ?
Bonus senin telefon ne oldu ?
Merhaba kizlar bugun sabah peynirli tost oglen tawukla patates salatasi yedim aksam icin semizotu yaptim.. insallah vermisimdir ama sanmiorum... pek dikkatli degildim bu hafta. Nur arkadasin annesi icin yasin okudum.. acaba durumu nasil ? Ameliyat nasil gecmis ? Insallah iyidir.. bu arada dayisi olen arkadas icin de yasin okudum. Allah kabul etsin..
Selamün aleyküm...
ben geldimm artık yeni evimdeyim büyük ölçüde yerleştim gibi...çok yoğun koşturmacalrı günlerin son bulmasına az kaldı...bugünde çok yorucuydu k.pederimin kalbinde pil vardı değişim zamanı gelmişti baya riskli bi operasyon geçirdi...çok şükür iyi şuan sorunsuz halloldu...bende kızları anneme bıraktım evimdeyim şimdi eşimle uzun bir zaman üzerine başbaşa yemek yicez...bu arada diyet yerlerde bayram sonrası adam akıllı toparlanmalıyım....bayram sonrası diyorum çünkü çok yemiyorum ama düzensiz oluyo iftarda aşırı su içiyorum yemek yiyemiyorum falan geceler kısa bi düzen oturtamadım oyüzden bayram sonrası öğünlerimi daha rahat düzenlerim....kilo konusuna gelince en son tartıldığımda 81,7 idim on beş gündür tartılmadım şuan bilmiyorum ama çokk şiş hissediyorum...çok almamışımdır inş..kısa bir süre sonra tekrardan aranızda olucam inş...net sorunumuz henüz tam olarak hallolmadı...neyse benden haberler böyle sizler nasılsınız neler yapıyosunuz...çokk sayfa birikmiş okuyacak vaktim yok....şimdilik Allaha emanet olun....
kolay gelsin canım
teşekkürler seninde günün güzel geçsin :)
evet yarın cuma o yüzden bugün tttikkkat!!
şimdi nasılsın ?sen şekerden şüpeleniyordun değilmi tahlilini yaptırda artık için rahatlasın ....
insallah sakin gecer canim :)
sagol canim :) seninde guzel gecsin gunun insallah canim :)
kucukte simdiden fark ediyorum buyuyunce nasil olcak diye
cocuga para yetistiremiycez galiba
yok ya nankörlük yapmiyayim para yok dedigim an istedigi seyden vaz geciyor para olunca aliriz tamam anne diyor bende tamam diyorum oyle geciyor :)
Daficim enerjine hayranim masallah canimhayırlı geceler kızlaarr
bugünde sürpriz misafirlerim vardı şimdi yolcu ettim ama yinede evim boş değil, kp. yeğenler ramazan başından beri bendeler bugn iki yeğen daha geldi hiç boş günümüz yok elhamdülillah.
canım bizim bebek 6 aylık uyanıkken hep başındayım. uyurken işime bakıyorum. çok hareketli maşallah annesini çok yoruyor. bende birazcık dinlendirmeye çalışıyorum.
ve aleykümselam zeynepcim yeni evin hayırlı olsun güle güle otur canım. özledik artık toparlanda biran önce gel
Tebrik ederim canim menunde cok guzel afiyet olsunCoook mutluyum super gidiyor rejimim :)
Gelelim menume
sahur:
1dilim tam bugday ekmegi, peynir, salatalik, 1tane mucver, 800ml su, 1bardak sut, 1elma
iftar:
avcumun ici kadar tavuk gogsu, 2kasik bulgur pilavi, 1dilim tam bugday ekmegi, 500ml su, 1tane hurma
Kuzucum gecmis olsun yaz gribide fenadir dikkat et kendineselamün aleyküm.....
benden böyle işte.
Mucukksssannemi arada bende böyle kandırırdım:)
o da senin misal yine kandırdın beni derdi:)))
canım annem.....
ve canım daykom benim.....
sevindim:)
çok sevindim canım rejiminin iyi gitmesine:)
Arada olur oyle dalgalanmalar canim sikinti yokGünaydın kızlar
Kılom 103 hatta 300 gr almışım bu hafta o kadar da dikkat ettim neden böyle oldu anlamadım
Dün yediklerim
Sabah
Peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Salata 2 biber dolma yoğurt az saksuka erik
Ara yoğurtlu kuru üzümlu yulaf
Aksam
2 tavuk kanat bezelye 1 dilim Çavdar ekmeği salata 2 çatal makarna cocuklardan kalan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sole o telefoncuya beceremiyosa oyalamasin bosuna
Salak telefoncu eşime demişki abi acele etme dursun ben iyice bi bakıcam nasıl açılıyo kapanıyoBen burda patlamışım kimin umrunda en akıllısından telefon aşeriyorum...
Hay ağzına sağlık canım Allah kabull etsin...Ameliyat iyi geçti şükür...Dün nur girmemiş o stresten demek... görünce mesajını eminim çok memnun olucak Samimi bir arkadaşımızsın :) Tekrar sağol ben dün bi oruç tutayım didim akşam iftar öncesi ve sonrası süründüm resmen...
Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin..şükür yerleşmişsin allah güle güle oturmak nasip etsin inş.
AminnnnnnnKilo bildirimi stop... ilk kalktığımda tartıldım
91.2....
Allahım bana artı yüzü gösterme bir süre daha...amin
Canim birbirimizi gormesekte gonullerimiz bir annecigin atlatacak bunuda dualarimiz onunla inşallah çabucak toparlanip iyi olacakArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. Gerçekten burdada bir ailem var bunu tüm kalbimle tekrar hissettim teşekkür ederim. coconut arkadaşım senden de allah razı olsun allahım kabul etti inş.
Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü 12 ye yirmi kala alınmış içeri 3 te çıktı odaya. çok zor bi ameliyat olmuş. 16 tane dıştan 4 tane de içten vida takılmış sanırım bir de destekleyici bişe daha. dün ağrısı çoktu bugun yine çok ağrısı var. ama düne göre biraz daha iyiymiş. toparlanması zaman alıcak. Dün çok kötüydüm burası tamamen aklımdan çıkmış sizi merakta bırakmaz istemezdim kusuruma bakmayın.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Kilo bildiriminde de bulunayım
kilo = 69.0
inş.böyle devam eder. düğüne kadar en azından 65 olsam güzel bi kıyafet ayarlayabilirim.
Gelelim menume
sahur:
iftar:
selamün aleyküm.....
benden böyle işte.
hayırlı geceler kızlaarr
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. Gerçekten burdada bir ailem var bunu tüm kalbimle tekrar hissettim teşekkür ederim. coconut arkadaşım senden de allah razı olsun allahım kabul etti inş.
Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü 12 ye yirmi kala alınmış içeri 3 te çıktı odaya. çok zor bi ameliyat olmuş. 16 tane dıştan 4 tane de içten vida takılmış sanırım bir de destekleyici bişe daha. dün ağrısı çoktu bugun yine çok ağrısı var. ama düne göre biraz daha iyiymiş. toparlanması zaman alıcak. Dün çok kötüydüm burası tamamen aklımdan çıkmış sizi merakta bırakmaz istemezdim kusuruma bakmayın.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Kızlar buharli temizleyici kullanan varmi aranizda ?
Dun teyze kizina gittim o dedi arkadasinda varmis duvarlari petekleri falan cok guzel temizliyormus
canım benim yok kulanan yakınımında yok ne marka kaç liraymış? bii fakir halı yıkamam vardı her halı yıkamamda bir parçası kırılıyordu yaptırıncada astarı yüzünü geçiyordu yani bir süre kuru süpürge olarak kullandık sonrasında atık tam kulanacağına emin olduğun zaman al arkadaşında filan kulan bii memnun kalıyormusun ondan sonra alırsın bende Arçelik tiryaki istiyorum indirime filan girince alayım diyorum 2 gözlüsünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?