Günaydın kızlar
Kılom 103 hatta 300 gr almışım bu hafta o kadar da dikkat ettim neden böyle oldu anlamadım
Dün yediklerim
Sabah
Peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Salata 2 biber dolma yoğurt az saksuka erik
Ara yoğurtlu kuru üzümlu yulaf
Aksam
2 tavuk kanat bezelye 1 dilim Çavdar ekmeği salata 2 çatal makarna cocuklardan kalan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim beko alicam dedi kuzen bende arastiricam
Tiryaki bende istiyorumda ,esimin toptancisi getirecek sozde iki tane oldu getiriyor cezve gibi olanlardan en sonunda esim resmini gostermis bundan olacak diye de anlamis
Yanliz iki gozlu olanlar su tankli onun da bir sure sonra tankinda su durmasindan dolayi koku yaptigini soylediler, cevremde 2 gozlu kullanan yok ama kayinbiraderin arkadasi arcelik fabrikasinda calisiyor sanirim o soylemis yinede tam bilmiyorum kizlara soralim kullanan vardi hatirladigim kadariyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gelsin daficim sende çok yoğunsundün yemeğimin yarısında sular geldi rahat oldu:) yemeğimizi verdik güzel geçti birtek tatlımı iyi hesaplıyamamışım o birertane düşmüş 35 kişi beklerken 47 kişi olmuşlar tam yemek anında koskoca şefliğe motosikletli bir adam adres sormaya girmiş eşim onuda otuturmuş sofraya gece eve geldiğinde mutluydu oğlumda babasına yardıma gitlmişti sağolsunlar tencerelerimide yıkayıp göndermişler daha ne isterim
haber verdiğin için sağol nurcum amelyatın başarılı geçmesine sevindim bundan sonra sizi çok uzun bir iyileşme süreci bekliyor gerçekten dana diz kapağı kemiğinden çorbalar yapıp içirin annene tekrardan geçmiş olsun
Cok sevindim canim. Cookk gecmis olsun zamanla daha da iyi olur dualarimiz annenle..Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. Gerçekten burdada bir ailem var bunu tüm kalbimle tekrar hissettim teşekkür ederim. coconut arkadaşım senden de allah razı olsun allahım kabul etti inş.
Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü 12 ye yirmi kala alınmış içeri 3 te çıktı odaya. çok zor bi ameliyat olmuş. 16 tane dıştan 4 tane de içten vida takılmış sanırım bir de destekleyici bişe daha. dün ağrısı çoktu bugun yine çok ağrısı var. ama düne göre biraz daha iyiymiş. toparlanması zaman alıcak. Dün çok kötüydüm burası tamamen aklımdan çıkmış sizi merakta bırakmaz istemezdim kusuruma bakmayın.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Günaydın kızlar
Kılom 103 hatta 300 gr almışım bu hafta o kadar da dikkat ettim neden böyle oldu anlamadım
Dün yediklerim
Sabah
Peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Salata 2 biber dolma yoğurt az saksuka erik
Ara yoğurtlu kuru üzümlu yulaf
Aksam
2 tavuk kanat bezelye 1 dilim Çavdar ekmeği salata 2 çatal makarna cocuklardan kalan
Gayet iyi gidiyosun verirsin insallah en yakin zamanda.. pes etme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amiinn.. hicbirimize insallah.Kilo bildirimi stop... ilk kalktığımda tartıldım
91.2....
Allahım bana artı yüzü gösterme bir süre daha...amin
Insallsh canim. Az kalmis 65e.Kilo bildiriminde de bulunayım
kilo = 69.0
inş.böyle devam eder. düğüne kadar en azından 65 olsam güzel bi kıyafet ayarlayabilirim.
Oooo gozunaydin canim. Bi de diyet yap insallah daha cok gider :)Kilo bildirimi yapiorum buyuk bi zevkle :))
Gecen hafta: 108.9
Bugun 107.7
Allaahimmm 1.200 gitmis benden hem de ne diyet ne spor yapmadim
Allah kabul etsin canim
Gecmis olsun canim..
gökcecim sevindim canım devamı gelir inşallah
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine sen bu günlerde hem üzüldün hem yoruldun dinlen biraz canım öptüm
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. Gerçekten burdada bir ailem var bunu tüm kalbimle tekrar hissettim teşekkür ederim. coconut arkadaşım senden de allah razı olsun allahım kabul etti inş.
Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü 12 ye yirmi kala alınmış içeri 3 te çıktı odaya. çok zor bi ameliyat olmuş. 16 tane dıştan 4 tane de içten vida takılmış sanırım bir de destekleyici bişe daha. dün ağrısı çoktu bugun yine çok ağrısı var. ama düne göre biraz daha iyiymiş. toparlanması zaman alıcak. Dün çok kötüydüm burası tamamen aklımdan çıkmış sizi merakta bırakmaz istemezdim kusuruma bakmayın.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Kuzucum gecmis olsun yaz gribide fenadir dikkat et kendine
Mucukksss
Terlik geliyo bak (benim kiza oyle diyorum ) ayyy kiz annen gibi hissettim kendimi bonus gormesin
harika listene bayıldım canımdevamın bekliyoruz benimde böyle güzel listelerim olsa yazarım ama yok! az yiyorum fakat dün akşam yemeği yerine dondurma yedim mesela....
okuduğunuz kuranları Allah kabul etsin canım geçmiş olsun....
Kilo bildirimi: 93.4
Spor : 180 dk yuruyus
bonus görüşmeyeli nasılsın bacım?
İyi diyim iyi olim bari :) içgüveysinden halliceyim sen nassın kuzum?
bende aynen:)
üşütmenin dışında iyiyim şükürde çok yoruldum ramazan geldi geleli, birde işte dafi ablamın dediği gibi dayıma üzüntü stres koşturma, böyle işte.
tabi bugünümüzede şükür.
senin çizelgeye bakıyorum arada birde, bebek birazcık daha büyüdü maşaallah...
Büyüyodur inş o ne kadar hareketli olsada henüz hissetmiyorum hareketleri falan... bayram bitince 3 aylık olucak inş.
Bildirimm
Kilo:89.5
Spor:300 dk
Regl oldum bi de. Agridan ölüyorum
geçmiş olsun canım, ayağını sıcak tut, çorap giy mesela....
bu şarkı bizim olsun, aşkıma son söz olsun diyor çalan parça şuan....
bende kendi kendime sallanıyorum oturduğum yerden parçayla birlikte, galiba kendi kendimle dans ediyorum
sıyıran meyra:86::86::86:
Sagol canim. Dogru diyosun bi corap giyeyim ben..
Bende bendee temizlik yapacam sozde kalkabilirsem tabiBildirimm
Kilo:89.5
Spor:300 dk
Regl oldum bi de. Agridan ölüyorum
selamün aleyküm.....
sağol canım.
sağol ablam, çok haklısın.
çok sevindim canım annenin daha iyi olmasına.....
annene selamlar, kocaman öpüyorum senide....
aynen:)
ayrıca sağol canımcım.
amin, sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?