Ay kizlar suanda kahvalti ediorum alan sinavina gitcem. Bana dua okuyun yaaa(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler :) masallah iradene :)Bana gelelim
iftara annemlere gittik 1saat once eve geldik... coook sicakti bugun hemen dusa girdim :)
sahur dan 1bucuk saat once 1dilim ekmek yedim
sahur:
3dilim ekmek, salatalik, zeytin, peynir, azicik tereyag, 1bardak sut, 1litre su
iftar: mercimek corbasi 1tabak, 3kasik pilav, 3kasik barbunya, 4kasik hindi eti kus basi salcali, yogurtlu havuc salatasi 2kasik, 2kasik yesil salata, 1dilim ekmek...
600ml su
kendimle gurur duyuyorum
annem tatli yapmisti iftar icin cunku misafir cagirmisti (amcami, babannemi, kuzenimi, ve babamin kuzenini ve esi)
tatlida en sevdigim Tiramisu... ve kemalpasa (ama kemalpasayi sevmem)
tiramisuyu ben servis ettim servis kasigina yapisan 1tirnak birseyi yaladim sadece :) normalde koca tabagi bitirecek kapasitem vardir o tatlida
coooook mutluyum :) onlar tatli yerken bende kahve ictim ohhh
neyse simdide sahurumu yapayim :)
Ben de telden giriyorum surekli bana da oluyo ayni sey. O yuzden uzun yazmiyorum artik :)Günaydın... doğru diyosunuz şişkinlik hamileliktendir mutlaka... şu an bi tansiyon sorunum yok olmaz inş sadece bolca çarpıntım var...
Şişkinlik geçerde iç sıkıntısı geçmiyo...
Bu kk dan düşmekten çok sıkıldım ilham denen şey geldi bi sayfa yazı yazdım cevapla dedim ve düşmüşüm bi daha da yazamam pehh
Sinavim kotu gecti kizlar...ama tabi dunyanin sonu degil. Hakkimizda hayirlisi
Selamn aleykm.. iftara misafirim var. Simdi temizlik sonra yemek.. bi selam vereyim dedim. Görüşürüz 😚
Tebrikler :) masallah iradene :)
Selamn aleykm.. iftara misafirim var. Simdi temizlik sonra yemek.. bi selam vereyim dedim. Görüşürüz 😚
Selam kızlar ben de birkaç haftadır sizi takip ediyorum ama 103ler 90.5 bu sabah itibariyle inmiş bulunuyorum. Inşallah kısa vadede hedefim hamileliğe kadar 88 fln . Sonra kaldığımız yerden devam edeceğim inşallah.
Merhaba canim. Aynen benimde iftara misafir var ama ne temizlik ne de yemek yapacak gucum var... malum sinavdan sonra tum enerjim kacti.
Canim yas 29 bekarim ailemle yasiorum. Ablamla beraber halledioruz. Saolasin burcum da yengec... tam bjr yengecim..
Listenizi takip etmedim, listeyi kim tutuyor?hadi ya... belki sana oyle gelmistir canim ya...
sagol canim :)
kolay gelsin!!!
Masallah sana!!! Neden listeye girmedin? ne guzel olurdu :)
88kg ye az kalmis :)
selamün aleyküm.....
hakkında hayırlısı olsun canım....
yaş kaç senin? birde burcun ne? evli bekar?
ben 29, koç, evli.
kolay gelsin la:))))
acaba önce yemekleri halledip sonrada ev işinimi yapsan?:26:
hani böyle daha rahat olur gibime geldide.....
öptüm
Ev isleri bitti birazdan yemeklere basliyorum :) biraz nefeslenim de :)
kendimle gurur duyuyorum
annem tatli yapmisti iftar icin cunku misafir cagirmisti (amcami, babannemi, kuzenimi, ve babamin kuzenini ve esi)
tatlida en sevdigim Tiramisu... ve kemalpasa (ama kemalpasayi sevmem)
tiramisuyu ben servis ettim servis kasigina yapisan 1tirnak birseyi yaladim sadece :) normalde koca tabagi bitirecek kapasitem vardir o tatlida
coooook mutluyum :) onlar tatli yerken bende kahve ictim ohhh
neyse simdide sahurumu yapayim :)
Listenizi takip etmedim, listeyi kim tutuyor?
afferim kuzuma:)
Kilo bildirimi mi canım? Her gün düzenli topige kilo bildirimi mi yapacağız?kilo listesini ben yapiyorum :) ama lsiteye girmek icin 2hafta bildirim yapman gerekiyor. 3ncu hafta listeye giriyorsun
spor listesinide meyra arkadasimiz yapiyor
sagol canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?