Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sinavim kotu gecti kizlar... ama tabi dunyanin sonu degil. Hakkimizda hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler :) masallah iradene :)
Ben de telden giriyorum surekli bana da oluyo ayni sey. O yuzden uzun yazmiyorum artik :)

Hakkında hayirlisi olsun canım..

Selamn aleykm.. iftara misafirim var. Simdi temizlik sonra yemek.. bi selam vereyim dedim. Görüşürüz 😚

Selam kızlar ben de birkaç haftadır sizi takip ediyorum ama 103ler 90.5 bu sabah itibariyle inmiş bulunuyorum. Inşallah kısa vadede hedefim hamileliğe kadar 88 fln . Sonra kaldığımız yerden devam edeceğim inşallah.

Selamn aleykm.. iftara misafirim var. Simdi temizlik sonra yemek.. bi selam vereyim dedim. Görüşürüz 😚

Merhaba canim. Aynen benimde iftara misafir var ama ne temizlik ne de yemek yapacak gucum var... malum sinavdan sonra tum enerjim kacti.

hadi ya... belki sana oyle gelmistir canim ya...

Tebrikler :) masallah iradene :)

sagol canim :)

kolay gelsin!!!

Masallah sana!!! Neden listeye girmedin? ne guzel olurdu :)
88kg ye az kalmis :)

Merhaba canim. Aynen benimde iftara misafir var ama ne temizlik ne de yemek yapacak gucum var... malum sinavdan sonra tum enerjim kacti.

Hic enerjin düşmesin canim. Ben de ilk atamada gidemedim bi yere. Hayirlisi neyse o olsun. Tabi insan emeginin karsiligini almak istiyo ama Rabbim senin icin daha hayirli olacak bi yol cizmistir 😌

Sicakta da yoruldum. Gece de uyuyamadim. Iftarda misafirleri nasil agirlicam bilmiorum. Off. Benim bransim tarih oldugu icin cok atama da yok. Nolcak bilmiorum. Ziraat bankasinjn sinavi varmis bi de ona bakiniyim diorum

selamün aleyküm.....

hakkında hayırlısı olsun canım....
yaş kaç senin? birde burcun ne? evli bekar?
ben 29, koç, evli.

kolay gelsin la:))))
acaba önce yemekleri halledip sonrada ev işinimi yapsan?:26:
hani böyle daha rahat olur gibime geldide.....
öptüm

[video=dailymotion;x15ye2u]http://www.dailymotion.com/video/x15ye2u_ferhat-gocer-mehtapli-geceler_music[/video]

.....................

Canim yas 29 bekarim ailemle yasiorum. Ablamla beraber halledioruz. Saolasin burcum da yengec... tam bjr yengecim..

Canim yas 29 bekarim ailemle yasiorum. Ablamla beraber halledioruz. Saolasin burcum da yengec... tam bjr yengecim..

memnun oldum tekrar:)
aynı yaştaymışız:)
demek yengeçsin, tatlı yengeç seni:)
yengeçleri genelde çok severim..... lisedeyken dersanedeki arkadaşım yengeçti, çok iyi anlaşırdık, beni çok iyi idare ederdi, o da beni çok severdi oyüzden idare ederdi, bende onu hiç kırmazdım hep saygılı davranırdım ama tabiki:)
çok azimli çalışkan bir kızdı, şimdi doktor oldu, nerden geldi aklıma şimdi bilmem:)
inşaallah iyidir....
görüşmüyoruz ama artık, dersane zamanında kaldı gitti.

coconutcum:)
kahve bahane muhabbet şahane
burç bahane muhabbet şahane:)))))
okiş:)

Ev isleri bitti birazdan yemeklere basliyorum :) biraz nefeslenim de :)

afferim kuzuma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…