listen gayet iyi yarınki sınavda başarılar dilerim....
yarın sabahki kahvaltıyaa haşlanmış bir yumurta ve varsa 2,3 ceviz ekle sınava gireceksin...
günün çok güzel geçmiş yeni diyetisyene gittin mi ?
bu sporu devam etirebilirsen ağustos sonu inanılmaz inceliceksin :)
coconutcum:)
kahve bahane muhabbet şahane
burç bahane muhabbet şahane:)))))
okiş:)
Kilo bildirimi mi canım? Her gün düzenli topige kilo bildirimi mi yapacağız?
Ya ben bir kaç gündür burdayım acaba haftaya ben de listeye girebilir miyim kilom 97.6
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeni gelen dobikler :) hosgeldinizzzzzzz
Tatlim walla dedikodunun muhabbetin aga babasini yaparim da iste... misafir var iftara meyracim ve ogretmencim.. bi musait oliyim.. hemen yazicam
Yeni gelen dobikler :) hosgeldinizzzzzzz
selamün aleyküm.....
kendime bir adaçayı yaptım, demlensin içiyim sonrada sofra hazırlamaya kalkıyım inşaallah...
bu akşam bizde de ani kararla yemekli misafirimiz vardı, koşturdum durdum:)
yemek kolayından birşeydi ama....
kızlar misafir misafir dediler, banada misafir geldi dedim kendi kendime bir ara içimden:)
eksik olmasınlar misafirler....
daykooom nerelerdesin?:)
iyi ozaman:)
tebrikler gökcecimBana gelelim
iftara annemlere gittik 1saat once eve geldik... coook sicakti bugun hemen dusa girdim :)
sahur dan 1bucuk saat once 1dilim ekmek yedim
sahur:
3dilim ekmek, salatalik, zeytin, peynir, azicik tereyag, 1bardak sut, 1litre su
iftar: mercimek corbasi 1tabak, 3kasik pilav, 3kasik barbunya, 4kasik hindi eti kus basi salcali, yogurtlu havuc salatasi 2kasik, 2kasik yesil salata, 1dilim ekmek...
600ml su
kendimle gurur duyuyorum
annem tatli yapmisti iftar icin cunku misafir cagirmisti (amcami, babannemi, kuzenimi, ve babamin kuzenini ve esi)
tatlida en sevdigim Tiramisu... ve kemalpasa (ama kemalpasayi sevmem)
tiramisuyu ben servis ettim servis kasigina yapisan 1tirnak birseyi yaladim sadece :) normalde koca tabagi bitirecek kapasitem vardir o tatlida
coooook mutluyum :) onlar tatli yerken bende kahve ictim ohhh
neyse simdide sahurumu yapayim :)
hayırlı yolculuklar canımslm kızlarrrrr
yarın nöbetçiyim. ertesi gün nöbet çıkışı düzceye gidiyorum. orada internet yok.
bayram dönüşü perşembe günü nöbetçiyim cuma günü Allah nasip ederse dönerim aranıza.
gökçecim bu zaman zarfında izinli yazarsın beni
akşam iftara gitcez belki giremeyebilirim bir daha beni özleyin ok
selamun aleyküm güzeller
benim bugün biraz modum düşük
sizler iyisinizdir inşallah.
yaa ben asuyu özledim
yenayı özledim
zeynebi özledim
nursenayı özledim
nevini özledim
esrayı özledim
yasemini özledim
dicleyi özledim
fazey40 la hayriyede kayboldu ortalardan
neredesiniz kızlaarrr icazetmi aldınız
tebrikler gökcecimdarısı başıma
hayırlı yolculuklar canım
Kizlar....iftar misafiri saat 02;15 de gitti... mutfakta suanda ucuncu cihan harbi yasanio... baskumandan da benim... oldum yaaaa. Yatsiyi demin kilarken gozlerime fil oturdu. Esne allah esne cenem ayrildi. Ben de can tasiorum yaaaa. Bu arada hoslandigim adam aradi konustuk. Mutlu oldum walla
slm kızlarrrrr
yarın nöbetçiyim. ertesi gün nöbet çıkışı düzceye gidiyorum. orada internet yok.
bayram dönüşü perşembe günü nöbetçiyim cuma günü Allah nasip ederse dönerim aranıza.
gökçecim bu zaman zarfında izinli yazarsın beni
akşam iftara gitcez belki giremeyebilirim bir daha beni özleyin ok
selamun aleyküm güzeller
benim bugün biraz modum düşük
sizler iyisinizdir inşallah.
yaa ben asuyu özledim
yenayı özledim
zeynebi özledim
nursenayı özledim
nevini özledim
esrayı özledim
yasemini özledim
dicleyi özledim
fazey40 la hayriyede kayboldu ortalardan
neredesiniz kızlaarrr icazetmi aldınız
tebrikler gökcecimdarısı başıma
Merhaba, ben baya yeniyim buralarda.. İki gün önce zayıflamaya birazda mecburi sebeplerden karar vererek foruma geldim.. Hatta en son tartıldığımda 86 kiloydum ve hemen gruba yazarak hızlı bir giriş yaptım.. Sonra son 1 hafatdır yüzüyorum ben acaba bir değişiklik var mıdır diyerek bu sabah tartıldım.. Sonuç 90.. Yani bakarsak teknik olarak nasılsa yüzüyorum diyerek ne bulduysam yemişimO yüzden sanırım buradan devam etmem daha mantıklı olacak.. Yarın itibariyle sıkı bir rejime başlıyorum.. Hedefim her gün 1 saat yürüyüş ve yüzme.. İnşallah kısa zamanda iyi sonuçlar alırım..
Kizlar....iftar misafiri saat 02;15 de gitti... mutfakta suanda ucuncu cihan harbi yasanio... baskumandan da benim... oldum yaaaa. Yatsiyi demin kilarken gozlerime fil oturdu. Esne allah esne cenem ayrildi. Ben de can tasiorum yaaaa. Bu arada hoslandigim adam aradi konustuk. Mutlu oldum walla
Selam guzeller
Meyram cumartesi iftardan sonra eltimler geldi istanbul dan bayramda biz yokuz, onlarda bayram sonu ev tasiyacaklar o yuzden ramazan da goruselim deyip gelmisler firsatim olmadi girmeye pek
selamün aleyküm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?