Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben bir kaç gündür burdayım acaba haftaya ben de listeye girebilir miyim kilom 97.6

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gittim diyetisyene benzer şeyler verdi ama bana daha çok seçenek sundu mesela çikolata yemek istediğim zaman akşam 1 ekmeği kesip ara öğün yerine 20gr bitter yiyebilirmişim ya da öğlen et olmazsa eti akşama koyabiliyosun daha esnek kaçamak yapmak zorunda bırakmıyor

coconutcum:)
kahve bahane muhabbet şahane
burç bahane muhabbet şahane:)))))
okiş:)

Tatlim walla dedikodunun muhabbetin aga babasini yaparim da iste... misafir var iftara meyracim ve ogretmencim.. bi musait oliyim.. hemen yazicam

Kilo bildirimi mi canım? Her gün düzenli topige kilo bildirimi mi yapacağız?

Yok canim. Her cuma gunu kilo bildirimi yapiyoruz aksam saat 19a kadar kilo bildirimi ve spor bildirimi yapilmis olmasi gerekiyor...

Ya ben bir kaç gündür burdayım acaba haftaya ben de listeye girebilir miyim kilom 97.6

canim senin haftaya 2nci haftan oluyor. yani ondan sonraki hafta giriceksin listeye.

selamün aleyküm.....
kendime bir adaçayı yaptım, demlensin içiyim sonrada sofra hazırlamaya kalkıyım inşaallah...
bu akşam bizde de ani kararla yemekli misafirimiz vardı, koşturdum durdum:)
yemek kolayından birşeydi ama....
kızlar misafir misafir dediler, banada misafir geldi dedim kendi kendime bir ara içimden:)
eksik olmasınlar misafirler....
daykooom
nerelerdesin?:)

Tatlim walla dedikodunun muhabbetin aga babasini yaparim da iste... misafir var iftara meyracim ve ogretmencim.. bi musait oliyim.. hemen yazicam

iyi ozaman:)

Yeni gelen dobikler :) hosgeldinizzzzzzz

Kizlar....iftar misafiri saat 02;15 de gitti... mutfakta suanda ucuncu cihan harbi yasanio... baskumandan da benim... oldum yaaaa. Yatsiyi demin kilarken gozlerime fil oturdu. Esne allah esne cenem ayrildi. Ben de can tasiorum yaaaa. Bu arada hoslandigim adam aradi konustuk. Mutlu oldum walla

slm kızlarrrrr
yarın nöbetçiyim. ertesi gün nöbet çıkışı düzceye gidiyorum. orada internet yok.
bayram dönüşü perşembe günü nöbetçiyim cuma günü Allah nasip ederse dönerim aranıza.
gökçecim bu zaman zarfında izinli yazarsın beni
akşam iftara gitcez belki giremeyebilirim bir daha beni özleyin ok

Selam guzeller
Meyram cumartesi iftardan sonra eltimler geldi istanbul dan bayramda biz yokuz, onlarda bayram sonu ev tasiyacaklar o yuzden ramazan da goruselim deyip gelmisler firsatim olmadi girmeye pek

selamun aleyküm güzeller
benim bugün biraz modum düşük
sizler iyisinizdir inşallah.
yaa ben asuyu özledim
yenayı özledim
zeynebi özledim
nursenayı özledim
nevini özledim
esrayı özledim
yasemini özledim
dicleyi özledim
fazey40 la hayriyede kayboldu ortalardan
neredesiniz kızlaarrr icazetmi aldınız
tebrikler gökcecim darısı başıma

hayırlı yolculuklar canım

teşekkürler ablam

Merhaba, ben baya yeniyim buralarda.. İki gün önce zayıflamaya birazda mecburi sebeplerden karar vererek foruma geldim.. Hatta en son tartıldığımda 86 kiloydum ve hemen gruba yazarak hızlı bir giriş yaptım.. Sonra son 1 hafatdır yüzüyorum ben acaba bir değişiklik var mıdır diyerek bu sabah tartıldım.. Sonuç 90.. Yani bakarsak teknik olarak nasılsa yüzüyorum diyerek ne bulduysam yemişim O yüzden sanırım buradan devam etmem daha mantıklı olacak.. Yarın itibariyle sıkı bir rejime başlıyorum.. Hedefim her gün 1 saat yürüyüş ve yüzme.. İnşallah kısa zamanda iyi sonuçlar alırım..

Birde kendime bir diyet arkadaşı bulabilirsem, harika olacak :) eşlik etmek hatta koçluk yapmak isteyen olursa çok sevinirim :)

masallah ne misafirmis oyle :) sahuruda yaptilar herhalde
hoslandigin adam aramis hayirlisi olsun canim :)

tamam canim :) sana simdiden iyi bayramlar dikkat et kendine!!!

aynen canim ya nerde hepsi???
yaseminle gorusuyorum mesajlasiyoruz yogun bu aralar ondan giremiyor...
yena ilede dun gorustum oda yogun o yuzden simdilik giremiyor bayramdan sonra insallah :)

hosgeldin!!!!
yuzmek cooook cooook faydali!!!! cok guzel SIKIlastiriyor vucudu... birde bogazi kesersen super kilo verirsin yuzme sayesinde canim :)
buraya girip konusman bile yardimci olacaktir canim!
yani diyet arakdasi falan ozellikle gerek yok... sonucta burda hepimiz birbirimize diyet arkadasiyiz hatta bir aile gibi olduk :)

selamün aleyküm.....

mutlu olduğuna sevindim gelen telden sonra...

tamam canom:)
öpüyorum, görüşürüz

Gruba yeni gelen arkadaslar hoş gelmişsiniz anlaşılan Bayram sonrası grup daha bir toparlanacak. Umarım Bayram sonrası diyetlerimize sıkıca sarılırız kıloları vermeye devam ederiz. Ben de listeye bu cuma gireceğim Bayram sonrası ilk farkı gormuş olacağım tam da bayrama geliyor ama yapacak birsey yok
Benim en büyük derdim spor yapamamak yani yapmaya mecalim ve dermanım yok 2 haftadır diyetteyim yorgun hissediyorum ondan mı bilmiyorum bu kasleri üzerimden atmam lazım

Arzu' dan sevgiler.

Belki bazılarınızın çocuğu yasındayım ama nerdeyse 25 30 yasında bi kadın gibi görünüyorum 16 yasındayım ve 110 kiloya dayanmak üzereyim artık herseyı denedım ama tek basına diyet yapılmıyo artık ailem bi fazlalık olarak görüyo arkadaslarım ilgilenmiyo benimle. benimle beraber kilo vermek isteyen destek olmak isteyen kımse yokmu

Selam tekrar dünkü menümü yazayım
Sabah
Tereyağlı yumurta kasar peynir 2 dilim ekmek domates salatalık zeytin
Öğlen
Zeytinyağlı barbunya 1 dilim ekmek
Erik
Akşam
Kavun başlanmış Mısır
Cuma gunu 103 idim bu sabah 102,3 çıktım :)

Arzu' dan sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…