Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım ben de 40 yaşındayım 102 kıloyum ve bildim bileli kıloluydum geçenlerde kararayın kitaplarını okumaya başladım beni motive etti yoksa kaç kere diyetisyene gittim nutraslime Taylan kumeliye Acıbadem'de ki diyetisyenlere memorialda diyetisyene özel diyetisyene ama kafada bitmedi mi olmuyor sende de etkili olur mu bilmem ama karatayın kitaplarını okumanı tavsiye ederim
Karbonhidratı iyice azalttın 3 dilim tam tahılı ekmek yiyorum seker tatlı bitti katkı maddeli hiç birsey yenemeye calısıyorşum

Arzu' dan sevgiler.

Sinem ben de 16 yaşındayım ve aileden baskı görmek gerçekten çok kötü bir şey ben de görüyorum 97.6 benim de kilom merak etme beraber halledebiliriz :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay çok seviniriiiim gerçekten artik zayif olmak istiyorum herseyi yapmaya hazirim

Denedim ama yapamadım o diyeti yapmam malesef cok zor. Okulum yuzunden artik belirli liste yerne kendi listemi yapmayi dusunuyorum. Insallah sizde verirsiniz bian once :)

Son düzenleme:
Selammm... yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz.. benim de misafirlerim gec gitti dun. Sonra sahur sonra da yorgunluktan sizdim kaldim. Bugun de gec kalktik sonra da arabanin kaskosunu yeniletmeye gittik biraz alisveris yaptik :) iftarimizi yaptik geldik.. cooookk yorgunum.

Herkese merhabalar...
Ramazan nedeniyle hepimiz dağıldık walla... Ramazandan sonra tatil faslı girer araya...bu gidisle ben ancak Eylül'de diyeti düzene sokarım gib geliyor...hayirlisi artik...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz...insallah hersey Gönlünüzce olur...

gayet güzel devam et bu diyetisyene zamanla konturolerde listende değişikliklerde yapıcaktır, sıkılmadan incelirsin spor olayın nasıl gidiyor kuzuu

daficim haklısın umarım arkadaşlar bayram sonrası dönerler herkeste bir sıkılmışlık, bunalmışlık, üzüntüü nasıl olmasın ki hayatım hem yorulduk hem dünyadan haberleer mahvediyor biziii savaş çok kötüü elline silah alıpta insan öldürüyorlar hemde sivil, çocuk demeden......

hoş geldin hedefler güzelmiş....

hoş geldin kuzuu :) ama bizim senin gibi bir kuzumuz daha var oda irem
sakın buradan ayrılma günlük yaptıklarını veya yapamadıklarını bize anlatırsın...

süpersin canım :)

sözencim karamsar bir mesaj olmuş hiç yakıştıramadım koskoca ağustosu yok saymışsın şaka yapıyorum gerçekten çok zor. yolumuz uzun ve insan sıkılıyor haklısın fakat bayram sonrası hemen toparlıyoruz yoksa ben verdiklerimi hooop geri alırım

saç dökülme işini ne yaptın? son konuşmamızdan sonra yeni bir şampuan almıştım meraktan, ondan mı nedendir bilinmez(memnun kalmadım çünkü) benimde yeniden saç dökülmem çoğaldı zaten ince telli ve az saçım var kendime saçlarımı toparlamam için yeni plan hazırladım artık haftada bir ilik kürü uyguluycam ve bunu eylül sonuna kadar aksatmadan devam etirecem ayrıyeten şampuanımın içine doğumkonturol hapı ve bir ampül bepanten katarak kullanmaya başladım bakalım üşengeçlik yapmasam uyguladığım kürüm işe yarıyacak ilk kürümü dün geçe yaptım ..

sanada linkini vereyim bir göz at kulanıcı yorumları var ayrıyeten bu işden anlayan kimyager de olan bir arkadaş var sağolsun aklımdaki soruları yanıtladı ve yardımcı olduu...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096&page=77

canim
:)))) cok güldüm cunki bunu bende yapıyorum. daha dogrusu bir kere yaptım ikinciyi simdi mı yapsam yarınmi yapsam diye düşünüyordum.hala dökülüyor malesef cok üzülüyorum...
gönderdiğin linki nerdeyse bastan sona okudum.cogunluk olumlu yorumlarda bulunmuş.ben hatta evde dondurucuda olmasına rağmen bugun gidip kasaptan sığır kemiği bile aldım.iliğini çıkarcam yarin dondurucuya atcam..insallah ise yarar...vitamin ilaçlarına devam ediyorum.annemin bir sözü vardır hastalık igneyle girer deveyle çıkmaz diye...keske ilk rejime başladığımda gıda takviyesi vitamin filan alsaymisim...simdi bu sıkıntıları yasamazdim...
İnsallah seninki geçici bir dokulmedir...mevsimsel oluyor bazen...yinede sampuan onemli tabi...öpüyorum cok...
İyi bak kendine...

Spor iyi gidiyor evdeki tartıya göre 5gunde 1.4 kilo vermişim ama tekrar oruç tutmaya başladım umarım durmaz ya da almam :/:/:?:?

sözencim benimki mağlesef geçici bir dökülme değil heee dökülmeyi durdurabiliyorum bakımla, bunun içinde düzenli olmam lazım. mevcut saçımı korusam çok iyi olucak birçok kez farklı cildiyeye dr. na gittim tahliler yaptırdım fakat erkeksi dökülme diyor doktorlar bunun çözümüde yokmuş ilik kürüne yağ olarak ne katıyorsun ? ben dün evde karışım bir yağım vardı onu değerlendirdim ama bundan sonrakine çam terebentini yağı katıcam birde bu kürün başarısını görmek için en az 8 hafta aksatmadan devamlılık gerekiyormuş inş. bu sefer aksatmıycam çünkii artık saç SOS veriyor :) vitaminden korkuyorum yaa zaten önlenmesi güç bir iştahım var şimdilik kürle yol alıyım bakalım ilk kürden sonra haftan doduysa yap artık ki kürün faydasını görelim....

Spor iyi gidiyor evdeki tartıya göre 5gunde 1.4 kilo vermişim ama tekrar oruç tutmaya başladım umarım durmaz ya da almam :/:/:?:?

5 günde 1.4 gayet iyi :)
tamam canım ramazan az kaldı zaten bayramdan sonra daha dengeli oluruz sahurda proteğin ağırlıklı beslen olur mu :)

selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

çok haklısın canım.
benimde modumu düşüren
haberlerde gördüklerimiz. sürekli üzgünüm içimde hep bir hüzün var.
bizim yüreğimiz bakmaya dayanmıyor. ya bunu yaşayanlar ne yapsın.
Rabbim onlara güç kuvvet, suskun ümmetede şuur versin.

Ayrilmicam zaten burdaki herkes birbirine destek cikiyo :) bugundn başladım aksam hepsini yazicam :)

5 günde 1.4 gayet iyi bende bugun basladim haftadan haftaya tartilmayi düşünüyorum :)

Simdi kahvaltim bitti kibrit kutusunu doldurucak kadar peynir biraz domates biraz salatalik 3 zaytin biraz dereotu bir yumurta yedim 2 fincanda cay ictim :) bacagim kirik oldugu icin sporu simdilik es geçiyorum malesef

Bacağın mı kırık nasıl yaniiii??? anlatsana biraz kahvaltını kim hazırlıyor benim oğlumda diyetde eve misafir tatlı getirse dahi hemen bunu at veya gözümün önünden kaldır der:)

ramazanın ilk sahura kalkıcağımız gün düşüp kırdım bacagımı sıcak dıye 3 gun once alçımı aldılar ama üzerine çok basamıyorum malesef. Bugün ilk günüm diye kendim hazırladım ama annem kalkmama izin vermediğinden genelde o hazırlar :) evet bizim evede gelen çok oluyo çay yanına poğaça kek cerez felan hiç eksik olmaz bugunden itibaren agzıma surmeyı dusunmuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…