- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Merhaba, ben de yeniyim. 173 boyundayim 120 kiloyum. Acilen kilo vermem lazim bu sene ve bu durum beni psikolojik olarak cok etkiliyor. Umarim size oldugu gibi bana da faydali olur burasi 😕😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım inan çevremde herkes aynı ruh hali içinde sebep yoken bile bir sılmışlık var.özelikle sen şu ara daha duygusalsındır da, dikkat et olur mu. ..
Hosgeldin aramiza!!!
bak eger diyet listelerine uyamiyorsan birde söyle dene.
Mesela abur cuburlari tamamen birak, kola, yada tatli icecekleri birak, sirf bunlari birakman bile kilo verdirecektir :)
Birde saat 18den sonra yemek yeme... saat 21gibi ara ogun yap, mesela meyve olur yogurt yada sut ile, yada findik badem ceviz tarzi seyler olabilir...
her gunde 30dk yuruyus yada leslie sansone videosuna bakarak spor yaparsan faydasini goreceksin canim.
ha dersenki 30dk cok zor, basta gunde 10dk ile basla sonra yavas yavas yukseltirsin canimdaha cooook gencsin!
Kolay gelsin
coook uzun yazdim kusura bakma... bende sen gibi kendimi bildim bileli hep diyet hep diyet yapiyorum... yasim 26 suanki kilom 93kg... ama 112.8kg yi gormus bir insanim...
Günaydın... Telefonum geldi ama hala aynı sorunu devam ediyo nemden oluyo demiş adam... Böyle idare edicem artık yenisinin parasını biriktirene kadar...
Şaka maka bayramda geldi be ya bayramlık alıyorum bende çocuklara en son para kalırsa kendimede bakarım artık...
I love Bonus
Allah yardimciniz olsun canimSelamun aleykumm...
Kadir geceniz mubarek olsun bu gece hepimiz afla mujdeleniriz inşallah...
Kizlar benide dualariniza alin bu ara biraz sikintiliyiz Rabbim hepimizin hayır dualarini kabul etsin insallah
Hepinizi öpüyorum...
Hosgeldin CenissyMerhaba, ben de yeniyim. 173 boyundayim 120 kiloyum. Acilen kilo vermem lazim bu sene ve bu durum beni psikolojik olarak cok etkiliyor. Umarim size oldugu gibi bana da faydali olur burasi 😕😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gokcecim tavsiyeler cok guzelHosgeldin aramiza!!!
bak eger diyet listelerine uyamiyorsan birde söyle dene.
Mesela abur cuburlari tamamen birak, kola, yada tatli icecekleri birak, sirf bunlari birakman bile kilo verdirecektir :)
Birde saat 18den sonra yemek yeme... saat 21gibi ara ogun yap, mesela meyve olur yogurt yada sut ile, yada findik badem ceviz tarzi seyler olabilir...
her gunde 30dk yuruyus yada leslie sansone videosuna bakarak spor yaparsan faydasini goreceksin canim.
ha dersenki 30dk cok zor, basta gunde 10dk ile basla sonra yavas yavas yukseltirsin canimdaha cooook gencsin!
Kolay gelsin
coook uzun yazdim kusura bakma... bende sen gibi kendimi bildim bileli hep diyet hep diyet yapiyorum... yasim 26 suanki kilom 93kg... ama 112.8kg yi gormus bir insanim...
Oyyy kuzum kiyamam sanaBana duygusal olmadığım bir an yok kuzum önceden neydimki hamileyken nolim
İlkaycım allah yardımcın olsun hepimizle birlikte...
Arada bi yerde bi hayriye gördüm sanki hoşgeldin yavrum sen yokken derdine düştük nerde bu diye...
I love Bonus
gökçecim harikasın ne güzel tavsiyeler bunlaaar
bende tüm bu kuralara uyarak 13 kilo verdim yani çok katı diyetler yapamıyorum mağlesef ama iyi gidiyorum inş. bozmam ...
sana yeni telefon şart oldu gibii biriktir bakalım ...
alışveriştede kolay gelsin her zaman önce çocuklar dimiii çoğu zaman bana sıra gelmiyor bayram önceside fiyatlıdır bende heryere bakar bakar sonra gider aradığımı vaikikiden bulurum armoni parkamı gideceksin ?
Fridam sen nasilsin ne yaptiniz arsa isini
Dert etme canim bunda da bir hayir vardir mutlaka belki daha da guzel bir firsat cikacaktir karsinizacanım arsa işi olduğu gibi kaldı bilemiyorum belki para kendi cebimizde olsaydı almış olurduk ama..... bu konuda çok söylenecek şey varda üstüne sünger çekiyorum işte, yoksa çok üzülüyorum en azından eşime nasıl bir yerde arsa bakması gerektiği konusunda fikir verdim. artık edirnenin köylerinden,çatalcadan,çerkezköyden veya çorludan arsa bakmaz tabiki yatırım amaçlı bu yazdığım yerlerde çok güzel ama benim gösterdiğim arsa deniz görüyor yürme mesafesinde öncedende dediğim gibi biz pek tatile gidebilen ailelerden değiliz aldığım yerin üstünde yaşıyacaksam denize yakın olmasını istiyoruum ....
şimdide denize yakınım mesela dün gece Yeşilköy sahilinde yürüyüşe gittim. ondan önceki gün benim kız çok bunaldı evde ramazan.... kuzenimle aldık çocukları gürpınara yüzmeye gittik akşamda Büyükçekmece sahilde yürüyüş yaptım 2 günümde çok güzel geçtii :) tabiii gönül isterki kaz dağlarının eteklerinde ege kıyılarında insanın bir yeri olsun ama uzak maddi manevi imkanlar kısıtlı olunca olmuyor iştee, birde gidemediğim kalamadığım uzaktaki bir evde işime yaramaz....
Selamun aleykum kizlar..
deli gibi sicak nem yapış yapış..
Hic kalkasim gelmiyo yerimden valla
Günaydın... Telefonum geldi ama hala aynı sorunu devam ediyo nemden oluyo demiş adam... Böyle idare edicem artık yenisinin parasını biriktirene kadar...
bende tüm bu kuralara uyarak 13 kilo verdim yani çok katı diyetler yapamıyorum mağlesef ama iyi gidiyorum inş. bozmam ...
Gokcecim tavsiyeler cok guzel
canım arsa işi olduğu gibi kaldı bilemiyorum belki para kendi cebimizde olsaydı almış olurduk ama..... bu konuda çok söylenecek şey varda üstüne sünger çekiyorum işte, yoksa çok üzülüyorum en azından eşime nasıl bir yerde arsa bakması gerektiği konusunda fikir verdim. artık edirnenin köylerinden,çatalcadan,çerkezköyden veya çorludan arsa bakmaz tabiki yatırım amaçlı bu yazdığım yerlerde çok güzel ama benim gösterdiğim arsa deniz görüyor yürme mesafesinde öncedende dediğim gibi biz pek tatile gidebilen ailelerden değiliz aldığım yerin üstünde yaşıyacaksam denize yakın olmasını istiyoruum ....
şimdide denize yakınım mesela dün gece Yeşilköy sahilinde yürüyüşe gittim. ondan önceki gün benim kız çok bunaldı evde ramazan.... kuzenimle aldık çocukları gürpınara yüzmeye gittik akşamda Büyükçekmece sahilde yürüyüş yaptım 2 günümde çok güzel geçtii :) tabiii gönül isterki kaz dağlarının eteklerinde ege kıyılarında insanın bir yeri olsun ama uzak maddi manevi imkanlar kısıtlı olunca olmuyor iştee, birde gidemediğim kalamadığım uzaktaki bir evde işime yaramaz....
Dert etme canim bunda da bir hayir vardir mutlaka belki daha da guzel bir firsat cikacaktir karsiniza
Aleykumselam canim burasida oyle valla saat 11 den beri yagmur da yagiyor ama acayip sicak serinlemedi hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle düşünmüyorum bile başka maçlara bakıcaz artık :) burasıda çok sıcak bulutlar geldi ama yağmadan geçti keşke biraz yağsaydı....
Seninde kandilin mübarek olsun cnm
Arife gunu cikicaz kismetse kızımın telefondan girerim yine ben
Meyracim kizi yedi yasinda
Şaka maka bayramda geldi be ya bayramlık alıyorum bende çocuklara en son para kalırsa kendimede bakarım artık...
I love Bonus
Selamun aleykum kizlar..
deli gibi sicak nem yapış yapış..
Hic kalkasim gelmiyo yerimden valla
sagol canim :)
sonucta benimde yasadigim seyler bu tavsiyeler :)
zamaninda 112.8 kg iken 3haftada 10kg vermistim... haftada 4kere yuzmeye gidiyordum gerci, birde aksamlari 1saat leslie tarzi yapiyordum (leslie diye birseyden haberim yoktu)
sagol canim :)
uzulme canim bundada vardir bir hayir
Burda yagdi ya degisen birsey yok bide temizlik yapiyorum sanki kafamdan asagi bi kova su dokmusum oyle bir terlemek
Yarina 90 cikmam lazim attigim tere gore
selamün aleyküm.....
hımm tamam canımcım, oh iyi gidin bir stres atın inşaallah:)
antalyaya gidiyomuşsun yukarda okudum gece.
antalyada güzel yer:)
benim antalyada dayım var, çok sıcak buralar diyordu geçen cenazeye geldiğinde.
ahtapot tutmuşlar denizden onun videosunu çekmiş:)))) seyrettirdi bana, ölmesi 1saati buluyor dedi.:26: sattık ahtapotu dedi
videoyu izlerkende ahtapottan çok ahtapotun altındaki renkli çakıl taşları ilgimi çekmişti:)))
hususi boyamışlar heralde taşları ayrı ayrı:) belkide doğal halidir.... ama çok canlı renkli hoş görünüyorlardı.....
tabi sende bizi burda yalnız bırakma:)))) kızının telinden falan gir emi:)
ı-love-you-şekercim
tamam canım.
yeni mi anlamış nemden olduğunu adam....
kolay gelsin alışverişin.... sanada kalır inşaallah para.....
bende bir üst birde eşarp alıcam ama ne zaman çıkıcam hiç bilmiyom
etekte alıcaktım ama belki kilo verirsem kurbana diye almicam, çünkü geçen sene bayramda aldığım eteğim belimden düşüyo fitil ediyo beni...
sen nerdesin?
meyra canım kendine bol gelen eteğini terzide daraltsana hem yenisinide almak zorunda kalmasın :)
selamün aleyküm.....
hımm tamam canımcım, oh iyi gidin bir stres atın inşaallah:)
antalyaya gidiyomuşsun yukarda okudum gece.
antalyada güzel yer:)
benim antalyada dayım var, çok sıcak buralar diyordu geçen cenazeye geldiğinde.
ahtapot tutmuşlar denizden onun videosunu çekmiş:)))) seyrettirdi bana, ölmesi 1saati buluyor dedi.:26: sattık ahtapotu dedi
videoyu izlerkende ahtapottan çok ahtapotun altındaki renkli çakıl taşları ilgimi çekmişti:)))
hususi boyamışlar heralde taşları ayrı ayrı:) belkide doğal halidir.... ama çok canlı renkli hoş görünüyorlardı.....
tabi sende bizi burda yalnız bırakma:)))) kızının telinden falan gir emi:)
ı-love-you-şekercim
tamam canım.
etekte alıcaktım ama belki kilo verirsem kurbana diye almicam, çünkü geçen sene bayramda aldığım eteğim belimden düşüyo fitil ediyo beni...
sen nerdesin?
yok üzülmüyorum gökçecimçocuklar büyüyor bizde arkalarından savruluyoruz oğlan işten valizle geldii avrupada turnesi varmış bir hafta sonra filan gider herhalde tam tarih belli değil! ben gidince bütün eşyalarımı topla bu sezon İstanbul dışına olucam herhalde dedi oda 10 içinde belli olucak anlıyacağın İstanbul dışında 2. bir ev açacağa benziyoruz inş. mesleğinde başarılı ve mutlu olacağı bir yere gider....böyle belirsizlikler olunca arsa işine nerdeyse olmadı diye sevindim.
yaa gökçe yüzme işi çok iyiymiiş yeniden ayarlasana kendine stres atarsın ohhh mis gibi olur vallaha
sana yeni telefon şart oldu gibii biriktir bakalım ...
alışveriştede kolay gelsin her zaman önce çocuklar dimiii çoğu zaman bana sıra gelmiyor bayram önceside fiyatlıdır bende heryere bakar bakar sonra gider aradığımı vaikikiden bulurum armoni parkamı gideceksin ?
selamün aleyküm.....
Offf yaaa ne guzel devam ediyorum dikkat ediyorum yediklerime... ama kilo veremiyorum ya... siskinlik var galiba... butun gun buyuk abdestimi yapamiyorum... sadece iftardan sonra bir kere... ama yetmiyor demek... (normalde gunde 4kere falan yapardim buyuk abdestimi) acaba o yuzdenmi? neyse bakalim kilo almiyayimda :) ama ramazan bittigi an tam gaz devam gerci birakmis degilim ha yanlis anlasilma olmasin
veeee bayramda 1tane tatli bile yemiycem :)
ya dedigin gibi yuzme isi coook iyi... ama uyelik alicak ne param var nede gidecek vaktim var :) bakalim agustosda okullar acilsinda belki bir sekilde bir yerden kisip uyelik alirim eger vakit ayarliyabilirsem tabiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?