Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
Akşama annemdeyiz bizde birazdan cikicam once kv ilaclari varmis yazdirilacak saglikocagina gidip onlari aliriz ardindan onu bırakıp annemlere gecerim
Sagol tatlim bayramda tatile gidebiliyoruz ancak, pazar gunu cikicaz,1 haftalik kemer`e gidecez kismetse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
pazar gunu bizim nikah yil donumuzmus ikimizde unuttuk dun aksam aklimiza geldi
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)
yeterince vitaminli beslenmiyormusun yoksa? oda etki olur...
cunku normalde rejim insani yormamasi lazim...
hosgeldin aramiza!!!!
hepimiz destek oluruz sana canim :)
o yasta insan biraz hemen vereyimde kurtulayim diye dusunup iyice ac birakabiliyor kendini... sakin oyle yapma dikkat et yavas ver ama hep ekside olsun bundan sonra kilon canim onemli olan o tamam?
cok az meyve ve sebze var canim menunde... biraz daha fazla sebze ve meyve yemeye bak hemi?
gecmis olsun canim tekrar... insallah yolda zorluk cekmezler...
Inşallah canimVeeee bin aydan hayırlı gecemiz mubarek olsun😌 dualariniza talibim😊
Arada oluyor oyle seyler canim sen kendini dusun once iki canlisinGünaydın..
Gününüz geceniz hayır olsun mübarek olsun inş.
Allahım can korkusu taşıyan o insanlara yardım etsin bu günlerin hürmetine...
Bir miktar ailevi sorun yaşadım ve uğrayamadım canımda istemedi...yeni gelen genç arkadaşlar hoşgelmişler...
Sozim doktora gitmekle en iyisini yapmışsın bi eksiklik varsa ondanda dökülür ve uzamaz.
teyzem tatili hakettin sen sevindim gideceğin için orda yüzer iyice form yaparsın sen.
Amin canimGunaydin kizlar... kadir gecemiz mubarek olsun. Dun regl oldum namazim kaldi mecbur. Zikir cekicem artik. Allah hepimizin hayirli dualarini kabul etsin.
Amin canim hosgeldinSelamün aleyküm
Yoğun ve güzel bir Ramazan aynı bitirmek üzereyiz Allah tekrarını nasip etsin hepimize
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul eylesin
tamam canım kemer güzeldir yeşilin ve mavinin buluştuğu bir yer 5 yıl kadar önce kuzenlerimle bende gitmiştim oraya çok güzel geçmişti ben kalabalık tatileri seviyorum yalnız olunca canım sıkılıyor..bayram izni herkez yollarda dikkatli yavaş yavaş gidip gelin ...
canım evlilik yıldönümünüzmüş sağlıkla, huzurla daha nice senelere
senin agresifligin bile tatlidir kiz
sagol canim :) aminnnnnnn
bende seni kocaman opuyorum!!!
Canimm Bazen ben cok geriliyorum bu donemde..korkuyorum kendimden böyle zamanlarda elimden bir kaza çıkacak diye.....hemencecik olup bitse diye can atıyorum.
Gudnayt kizlar iftara gittik ablamla. Zaten regl olcam. Acikmistim yedim. Elhamdullilah. Bu hafta hic bi aktivitem yok. Cuma tatile gidiom. Veeee regl oldum. Cumaya kadar biter insallahhh. Bence ramazan ayindan sonra hepimiz guzel guzel kilolar vericiiiiz... fistik otesi oliciiiiizzzz... bu arada hoslandigim okuze mesaj attim. Cvp vermedi bana. Kiziyla tatilde... beni unuttu
Selam kizlar
Kandiliniz mübarek olsun
Inşallah canim
Arada oluyor oyle seyler canim sen kendini dusun once iki canlisin
Yuzme bilmiyorumkigecen sene ogrenmeye basladimdi tatil bitti bu sene ogrenirim inşallah su korkum vardi benim azcik
Amin canim
Amin canim hosgeldin
Bizede yanliz olmak iyi geldi canim 24 saat birlikteyiz bol bol sohpet ediyoruz, bu sene eltimlerde gelmek istedi ama ev tasiyacaklar uymadi hesap
Otobüsle gidiyoruz canim hem bayramda yogun oluyor yollar hemde cok uzak ozel aracla bayaa yorucu olur tahminim
esselamun aleykum
ben geldım uzun bı aradan sonra burdayım gıne hepınızı çok ozledım benım günler çok yoğun geçıyr ama bayramdan sonra tamm gaz aranıza ve diyetime gerı dönucem ınsallah benım dıyet sız yokken hıç gıtmıyor yapamıyorum motıvasyon meleklerım benım
geçmısı bıraz okudum daykocum tatıle gıdıyormuşsunuz güle gıdın gelın canım bol bol eğlen meyram dayın vefat etmıs canım rabbım rahmet eylesın sızlerede sabırlar versın nurum annen amelıyat olmuş çok geçmış olsun rabbım bıran once sağlığına kavuştursun bonusum nasıl gıdıyor hamılelık
dıger arkadaşlarımıda ıyıler ınsallah yenıler var sanırım hos gelmısler sefa getırmısler
hepınızı kocaman öpüyorum bayramdan sonra görüşmek uzere
Kuzum cok ozledik seni inşallah bayram sonu daha guzel olacakesselamun aleykum
ben geldım uzun bı aradan sonra burdayım gıne hepınızı çok ozledım benım günler çok yoğun geçıyr ama bayramdan sonra tamm gaz aranıza ve diyetime gerı dönucem ınsallah benım dıyet sız yokken hıç gıtmıyor yapamıyorum motıvasyon meleklerım benım
geçmısı bıraz okudum daykocum tatıle gıdıyormuşsunuz güle gıdın gelın canım bol bol eğlen meyram dayın vefat etmıs canım rabbım rahmet eylesın sızlerede sabırlar versın nurum annen amelıyat olmuş çok geçmış olsun rabbım bıran once sağlığına kavuştursun bonusum nasıl gıdıyor hamılelık
dıger arkadaşlarımıda ıyıler ınsallah yenıler var sanırım hos gelmısler sefa getırmısler
Seninde kandilin mübarek olsun cnmselamün aleyküm.....
bugün burası çok sıcaaaaak....yanıyoz
herkesin kadir gecesi mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşaallah, hepinizi öpüyorum ayrı ayrı, duadan unutmayın inşaallah benide....
çok sağol canım benim:) çok onure oldum valla:)
aynen bende:)))))
kızı kaç yaşında....
daykom ne zaman gidiyon tatile? ben orayı kaçırmışım??
bayramdamı gidiyon yoksa?:44:
ve aleyküm selam canım....
çok özlemiştik seni..... özletme daha fazla kendini cicim....
başsağlığı için çok sağol, allah razı olsun.
seninde iyi olmana sevindim, koşturmaların kolay gelsin inşaallah, allaha emanet ol görüşürüz tatlışım....
kocaman öpüyorum
Insallah gonlune gore koca bi omur geçirirsin canim. Bizde de oyle. Bol zorluklu bol sorunlu ve parasiz kismina katiliyorum :) ama bizim daha 1 yil oldu. Hatta 1 ay sonra 1 yil olacak.. 11 ay yani. Zorluklar olunca ister istemez kavga da oluyo.
Insallah cok daha mutlu oluruz hepimiz :)
Gunaydin herkesee :) dun hastalandim birakmak zorunda kaldim ama tektar baslicam güveniyorum inaniyorum kendime
slm kızlar
nöbetten çıktım rahattı çok şükür
saat 1 gibi eşim gelcek düzceye gitcez birlikte
hepinizin kandili mübarek olsun
şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
öptüm hepinizi
Selamün aleyküm
Yoğun ve güzel bir Ramazan aynı bitirmek üzereyiz Allah tekrarını nasip etsin hepimize
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul eylesin
canım evlilik yıldönümünüzmüş sağlıkla, huzurla daha nice senelere
esselamun aleykum
Merhaba, ben de yeniyim. 173 boyundayim 120 kiloyum. Acilen kilo vermem lazim bu sene ve bu durum beni psikolojik olarak cok etkiliyor. Umarim size oldugu gibi bana da faydali olur burasi 😕😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin inş. biran evvel kilo vermeye başlayıp psikolojik durumunu düzeltirsin . tartıda düşüş gördükçe insan mutlu oluyor :)
Ya bicok diyetlere basladim hep ama cok maymun istahliyim en fazla iki hafta sonra birakiyorum bunu cozmem lazim 😔😔bide yasim daha 18 en guzel yaslarimi ucube gibi gecirmek istemiyorum artik
Ya bicok diyetlere basladim hep ama cok maymun istahliyim en fazla iki hafta sonra birakiyorum bunu cozmem lazim 😔😔bide yasim daha 18 en guzel yaslarimi ucube gibi gecirmek istemiyorum artik
anlıyorum fakat bizim kilomuzdakilerde ancak sabırlı olanlar başarıyı yakalıyor. yaşın çok genç düzenli sağlıklı listelerle ve sporla daha hızlı inceleceksindir. ayrıyeten topiğimizde yaşıtlarında var :) diyetisyen desteği alıyormusun ? yoksa zayıflamak için hangi yoları izliyceksin ?
Hosgeldin canim. Aman diim erteleme.. hemen katil aktif olarak buraya. Moralini de bozma,Merhaba, ben de yeniyim. 173 boyundayim 120 kiloyum. Acilen kilo vermem lazim bu sene ve bu durum beni psikolojik olarak cok etkiliyor. Umarim size oldugu gibi bana da faydali olur burasi 😕😕
Selamun aleykumm...
Kadir geceniz mubarek olsun bu gece hepimiz afla mujdeleniriz inşallah...
Kizlar benide dualariniza alin bu ara biraz sikintiliyiz Rabbim hepimizin hayır dualarini kabul etsin insallah
Hepinizi öpüyorum...
Selamun aleykumm...
Kadir geceniz mubarek olsun bu gece hepimiz afla mujdeleniriz inşallah...
Kizlar benide dualariniza alin bu ara biraz sikintiliyiz Rabbim hepimizin hayır dualarini kabul etsin insallah
Hepinizi öpüyorum...
Günaydın..
Gününüz geceniz hayır olsun mübarek olsun inş.
Allahım can korkusu taşıyan o insanlara yardım etsin bu günlerin hürmetine...
Bir miktar ailevi sorun yaşadım ve uğrayamadım canımda istemedi...yeni gelen genç arkadaşlar hoşgelmişler...
Sozim doktora gitmekle en iyisini yapmışsın bi eksiklik varsa ondanda dökülür ve uzamaz.
teyzem tatili hakettin sen sevindim gideceğin için orda yüzer iyice form yaparsın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?