Sagol canim benim cok guzel yerler gercekten sahili çakıl hep dedigin gibi rengarek gecen sene bizim kiz 2 yarim kiloluk sise taş topladi rengarenk eve goturucem diye tutturduselamün aleyküm.....
hımm tamam canımcım, oh iyi gidin bir stres atın inşaallah:)
antalyaya gidiyomuşsun yukarda okudum gece.
antalyada güzel yer:)
benim antalyada dayım var, çok sıcak buralar diyordu geçen cenazeye geldiğinde.
ahtapot tutmuşlar denizden onun videosunu çekmiş:)))) seyrettirdi bana, ölmesi 1saati buluyor dedi.:26: sattık ahtapotu dedi
videoyu izlerkende ahtapottan çok ahtapotun altındaki renkli çakıl taşları ilgimi çekmişti:)))
hususi boyamışlar heralde taşları ayrı ayrı:) belkide doğal halidir.... ama çok canlı renkli hoş görünüyorlardı.....
tabi sende bizi burda yalnız bırakma:)))) kızının telinden falan gir emi:)
ı-love-you-şekercim
tamam canım.
yeni mi anlamış nemden olduğunu adam....
kolay gelsin alışverişin.... sanada kalır inşaallah para.....
bende bir üst birde eşarp alıcam ama ne zaman çıkıcam hiç bilmiyom
etekte alıcaktım ama belki kilo verirsem kurbana diye almicam, çünkü geçen sene bayramda aldığım eteğim belimden düşüyo fitil ediyo beni...
sen nerdesin?
Fridam oglun icin hayirlisi olsun canim inşallah her sey gonlunuze gore oluryok üzülmüyorum gökçecimçocuklar büyüyor bizde arkalarından savruluyoruz oğlan işten valizle geldii avrupada turnesi varmış bir hafta sonra filan gider herhalde tam tarih belli değil! ben gidince bütün eşyalarımı topla bu sezon İstanbul dışına olucam herhalde dedi oda 10 içinde belli olucak anlıyacağın İstanbul dışında 2. bir ev açacağa benziyoruz inş. mesleğinde başarılı ve mutlu olacağı bir yere gider....böyle belirsizlikler olunca arsa işine nerdeyse olmadı diye sevindim.
yaa gökçe yüzme işi çok iyiymiiş yeniden ayarlasana kendine stres atarsın ohhh mis gibi olur vallaha
90 mı ağzından bal damlıyor çıkarmısın, çıkarsın belkidee
bende aynı durumdayım heryerimden sular süzülüyor salonun perdelerini makinaya atım camlarını silecem ama şu balkon camıı çok sinirlerimi bozuyor bütün evin camlarına bedel
meyra canım kendine bol gelen eteğini terzide daraltsana hem yenisinide almak zorunda kalmasın :)
Ufff tam sicaklara denk geldin canim Allah dayanma gucu versinGünaydın... koşturmacalı günler hepimize kolay gelsin... Şu tiksinmeler bulantılar geçmedi sıcaklarda iyice darlandım...dün bi müddet kolonyayla gezdim.:104:
Yattığım yastıktan pikeden tutunda çocukların terinden banyodan mutfaktan gelen kokulardan çok muzdaribim....( öz türkçeni sevsinler bınıs...)
Hele sarımsak yok mu zaten hiç sevmezdim şu an direk bana gelişi öğürtü şeklindeAllahın nimeti çokta önemli biliyorum ama malesef böyle...
Ne demiş Volkan Konak çekilmez bir adam oldum bugünlerde...aksi huysuz nalet... aynı beni anlatıyo
Geleyim bildirime...
Kilom aynı...siporda 80 dk yürüyüş....
Sıcaklar bastırmasaydı yürüycektim ama olmadı...:125:
Kilo bildirimi 68.5
nur1835
:)) aynen bende armoni park minübüs mesafesinde önce orayı düşündüm ama bi mağaza var yakında lcw ürünleri satıyo bi oraya gidicem bulamazsam armoniye... Benim kız memeyi bıraktığından beri çok huysuz çirkefleşti resmendün kötüydm biraz bulantım vardı sıcak nem bide onun çenesi gidemedim...bugün inş.
Günaydın... koşturmacalı günler hepimize kolay gelsin... Şu tiksinmeler bulantılar geçmedi sıcaklarda iyice darlandım...dün bi müddet kolonyayla gezdim.:104:
Yattığım yastıktan pikeden tutunda çocukların terinden banyodan mutfaktan gelen kokulardan çok muzdaribim....( öz türkçeni sevsinler bınıs...)
Hele sarımsak yok mu zaten hiç sevmezdim şu an direk bana gelişi öğürtü şeklindeAllahın nimeti çokta önemli biliyorum ama malesef böyle...
Ne demiş Volkan Konak çekilmez bir adam oldum bugünlerde...aksi huysuz nalet... aynı beni anlatıyo
Geleyim bildirime...
Sagol canim benim cok guzel yerler gercekten sahili çakıl hep dedigin gibi rengarek gecen sene bizim kiz 2 yarim kiloluk sise taş topladi rengarenk eve goturucem diye tutturdu
Bende seni seviyorum tatliskom
Fridam oglun icin hayirlisi olsun canim inşallah her sey gonlunuze gore olur
Nurcum annen nasil oldu sormasakta aklimizda yaziver arada canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offf yaaa ne guzel devam ediyorum dikkat ediyorum yediklerime... ama kilo veremiyorum ya... siskinlik var galiba... butun gun buyuk abdestimi yapamiyorum... sadece iftardan sonra bir kere... ama yetmiyor demek... (normalde gunde 4kere falan yapardim buyuk abdestimi) acaba o yuzdenmi? neyse bakalim kilo almiyayimda :) ama ramazan bittigi an tam gaz devam gerci birakmis degilim ha yanlis anlasilma olmasin
veeee bayramda 1tane tatli bile yemiycem :)
ya dedigin gibi yuzme isi coook iyi... ama uyelik alicak ne param var nede gidecek vaktim var :) bakalim agustosda okullar acilsinda belki bir sekilde bir yerden kisip uyelik alirim eger vakit ayarliyabilirsem tabiii :)
Annem dun aksam cikti hastahaneden. Abim ablam kardesim ve enistem onu almaya gittiler sivasa. 2gunlugune koye gectiler evi toparliycaklar. C.tesi aksamida cikip izmire gidicekler. Bayramda yanina gidebilirmiyim bilmiyorum.
Dr 45gun hic basmiycan ustune demis. Yarim alci yapmislar ve ameliyt yerindeki alciyi kesip pencere koymuslar pansuman icin sanirim.
Hepinize ayrica bi daha tesekkur ederim yalniz birakmadiginiz icin
nur1835
Sagol canimgünaydınlaaar
gerçekden çok sıcak, zor canım yaa, kızı arabaya koy yürüyüş yaparak çıkın enerjisini atar dışarda iyi olur ....
havalar serinlesin yürürsün!! şu 3 ayı doldurda bir geçer inş. şu kokulardan duyduğun rahatsızlık ben oğlanda hiçbişey anlamadım da kızda baştan sona kokulardan muzdariptim
Amiiin teşekkürler canım
her tatilden deniz kabuğu toplanır eve getirilir ve bir müdet sonra atılır bırak kız toplasıngüzel bir tatiliniz olsun şöyle bütün stresini denizlere at gel
Inşallah gidebilirsin canimAnnem dun aksam cikti hastahaneden. Abim ablam kardesim ve enistem onu almaya gittiler sivasa. 2gunlugune koye gectiler evi toparliycaklar. C.tesi aksamida cikip izmire gidicekler. Bayramda yanina gidebilirmiyim bilmiyorum.
Dr 45gun hic basmiycan ustune demis. Yarim alci yapmislar ve ameliyt yerindeki alciyi kesip pencere koymuslar pansuman icin sanirim.
nur1835
Bulantilarin gecer insallah bir an once. Benim yengem hamileyken bulantidan istifradan 6.aya kadar surekli kilo verdi.. son 3 ayda aldi. Onu da bebege almis herhalde. Hamile kalmadan once 80di. Lohusalik sonunda 70e dustu.Günaydın... koşturmacalı günler hepimize kolay gelsin... Şu tiksinmeler bulantılar geçmedi sıcaklarda iyice darlandım...dün bi müddet kolonyayla gezdim.:104:
Geleyim bildirime...
Annem dun aksam cikti hastahaneden. Abim ablam kardesim ve enistem onu almaya gittiler sivasa. 2gunlugune koye gectiler evi toparliycaklar. C.tesi aksamida cikip izmire gidicekler. Bayramda yanina gidebilirmiyim bilmiyorum.
nur1835
Oruçtan dolayı normaldir müsli falan yesen gece incir erik falanda içine ekle mutlaka faydası olur...abartmadan bi dene tatlı yi bence o kadar oruç tuttunuz hakettiniz...
evet kilo vermede wc ye çıkmanın büyük önemi var bende aynı sıkıntı her zaman var mağlesef ben günde 1 kere çıksam o günü çok rahat geçiriyorum mesela dün hiç yani....
yüzme işi olur inş. yaaa benimde çok zorda kışa doğru uraşayım bakalım ayarlarım belkii :44:
nur1835
Selamlar..
Bizim de bayram plani belli oldu. Benim ailem yakin oldgu icin bayramin 1. Gunu oglene kadar benim ailemdeyiz. Oglen yolculuk var amasyaya gidecegiz kayinvalidemin yanina.. orda ne kadar kalacagimiz belli degil.. ordan da istanbul insallah..
Kızlar benim de kilom 101,4. 3 haftada 3 kılo verdim ama burda bu hafta listeye gireceğim hepinize güzel bir haftasını dilerim
Arzu' dan sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?