Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın... koşturmacalı günler hepimize kolay gelsin... Şu tiksinmeler bulantılar geçmedi sıcaklarda iyice darlandım...dün bi müddet kolonyayla gezdim.:104:
Yattığım yastıktan pikeden tutunda çocukların terinden banyodan mutfaktan gelen kokulardan çok muzdaribim....( öz türkçeni sevsinler bınıs...)

Hele sarımsak yok mu zaten hiç sevmezdim şu an direk bana gelişi öğürtü şeklinde Allahın nimeti çokta önemli biliyorum ama malesef böyle...

Ne demiş Volkan Konak çekilmez bir adam oldum bugünlerde...aksi huysuz nalet... aynı beni anlatıyo

Geleyim bildirime...

Kilom aynı...siporda 80 dk yürüyüş....

Sıcaklar bastırmasaydı yürüycektim ama olmadı...:125:

Sagol canim benim cok guzel yerler gercekten sahili çakıl hep dedigin gibi rengarek gecen sene bizim kiz 2 yarim kiloluk sise taş topladi rengarenk eve goturucem diye tutturdu
Bende seni seviyorum tatliskom
Fridam oglun icin hayirlisi olsun canim inşallah her sey gonlunuze gore olur
Ufff tam sicaklara denk geldin canim Allah dayanma gucu versin
Kilo bildirimi 68.5

nur1835

Nurcum annen nasil oldu sormasakta aklimizda yaziver arada canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlaaar

gerçekden çok sıcak, zor canım yaa, kızı arabaya koy yürüyüş yaparak çıkın enerjisini atar dışarda iyi olur ....

havalar serinlesin yürürsün!! şu 3 ayı doldurda bir geçer inş. şu kokulardan duyduğun rahatsızlık ben oğlanda hiçbişey anlamadım da kızda baştan sona kokulardan muzdariptim

Amiiin teşekkürler canım
her tatilden deniz kabuğu toplanır eve getirilir ve bir müdet sonra atılır bırak kız toplasın güzel bir tatiliniz olsun şöyle bütün stresini denizlere at gel

Nurcum annen nasil oldu sormasakta aklimizda yaziver arada canim

Annem dun aksam cikti hastahaneden. Abim ablam kardesim ve enistem onu almaya gittiler sivasa. 2gunlugune koye gectiler evi toparliycaklar. C.tesi aksamida cikip izmire gidicekler. Bayramda yanina gidebilirmiyim bilmiyorum.

Dr 45gun hic basmiycan ustune demis. Yarim alci yapmislar ve ameliyt yerindeki alciyi kesip pencere koymuslar pansuman icin sanirim.

Hepinize ayrica bi daha tesekkur ederim yalniz birakmadiginiz icin

nur1835

evet kilo vermede wc ye çıkmanın büyük önemi var bende aynı sıkıntı her zaman var mağlesef ben günde 1 kere çıksam o günü çok rahat geçiriyorum mesela dün hiç yani....

yüzme işi olur inş. yaaa benimde çok zorda kışa doğru uraşayım bakalım ayarlarım belkii :44:

haber verdiğin iyi oldu gider görürsün anneni inş. yarım alçı olması iyi olmuş değneklerle yürüyebilir tekrardan geçmiş olsun...

Sagol canim
Inşallah gidebilirsin canim

Kilo bildirimi : 92.8
Gokcecim haftaya bildirim yapamam beni izinli yazarmisin canim

kilo bildirimi :115.6
spor: sahilde yürüyüşler yakar top oynama ve voleybol + 1 gün yüzme sonracığımaaa temizlik ( spor kısmına iyi başlamıştım ama sonu kötü bitti)

gökçecim tablo için şimdiden ellerine , emeğine sağlık

Son düzenleme:
kizlar selam, hayirli cumalar ins kilo veriyorsunuz hepiniz.
ben ayni kilda takiliyorum uzun zamandir ama artik yeni bir seyler yapmaya baslamaliyim.bayram da geliyor ins baklavalar tatlilar etkisi altina dusmem.

kilom 94 ins haftaya artik eksilerde olurum

Bulantilarin gecer insallah bir an once. Benim yengem hamileyken bulantidan istifradan 6.aya kadar surekli kilo verdi.. son 3 ayda aldi. Onu da bebege almis herhalde. Hamile kalmadan once 80di. Lohusalik sonunda 70e dustu.
Spor icin cok sicak kuzum zorlama hic bence..

Annen hastaneden de cikti gozunaydin canim. Artık iyilesme sureci icini rahat tut. Insallah sende gidip gorebilirsin bayramda..

Selamlar..
Bizim de bayram plani belli oldu. Benim ailem yakin oldgu icin bayramin 1. Gunu oglene kadar benim ailemdeyiz. Oglen yolculuk var amasyaya gidecegiz kayinvalidemin yanina.. orda ne kadar kalacagimiz belli degil.. ordan da istanbul insallah..

Gelelim kiloya..

Kilo: 89.4
Spor ne yazikki yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim de kilom 101,4. 3 haftada 3 kılo verdim ama burda bu hafta listeye gireceğim hepinize güzel bir haftasını dilerim

Arzu' dan sevgiler.

spor 280dk

Oruçtan dolayı normaldir müsli falan yesen gece incir erik falanda içine ekle mutlaka faydası olur... abartmadan bi dene tatlı yi bence o kadar oruç tuttunuz hakettiniz...

yaaa artik pazartesiye kadar sebzesiz falan devam edicem malesef evde olanlarla idare edicem... cunku para yok... toplamda 2lira falan vardir... pazartesi yaticak guzel bir alisveris yapariz artik :) ve bayram olsa bile tatli yemiycem... sadece kahvaltida dikkat etmiycem masada canim ne istiyorsa yigcem abartmadan tabikide gerci benim annem pek birseyle ugrasmaz tembel hatun

beni anca bir kac kere pakliyor canim
aminnn canim insallah olur yuzme isi :) seninde olur insallah canim... hem selulitede birebir :)

Gozunuzaydin canim!! 45gun gercektende basmasin doktor oyle dediyse canim... hani gecti diye dusunup zorlamasin kendini :) sende insallah bayramda gidebilirsin yanina

Simdiden hayirli yolculuklar canim :)

Kızlar benim de kilom 101,4. 3 haftada 3 kılo verdim ama burda bu hafta listeye gireceğim hepinize güzel bir haftasını dilerim

Arzu' dan sevgiler.

supersin canim devam et boyle!!! :)

Kilo:97.6 oruç tutmaya başlayınca ne kadar spor yapsam dikkat etsem boş spor:340 dk

selamun aleyküm güzeler
evden çıkmadan önce bildirim yapayım

kilo : 90. 4
spor : yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…