- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
merhaba ben damla bu konuyu gördüm ve katılmak istedim 18 yasındayım liseden yenı mezun oldum bugun tartıda 90.5 kiloyu görünce kilo vermem gerektiğini anladım hic bu kadar kilo almamıştım acıkcası ve moralim cok bozuldu lütfen yardım edin irade anlamında ciddi eksiğim
selamün aleyküm.....
ben bugün pek bi agresifim:)
rgl yaklaştı ondan galiba
:))))
eşinle daha nice hayırlı huzurlu mutlu seneleriniz olsun inşaallah canım.....
kocaman öpüyorum
Kızlar merhaba, ben bir ürün buldum 28 günde 1 beden inceltiyor. Arkadaşım kullandı inanılmaz faydasını gördü. Ürünün ismi Pure Nature. Üstelik bu ürünü giydiğinizde ekstra spor yapmanıza hiç gerek yok. Giyiyorsunuz ve gündelik hareketler yeterli oluyor. Denemekte fayda var.
Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
pazar gunu bizim nikah yil donumuzmus ikimizde unuttuk dun aksam aklimiza geldi
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)
Bizim de 8 yıl bitti dediğin gibi 10. Yıla az kaldı:)
yeterince vitaminli beslenmiyormusun yoksa? oda etki olur...
cunku normalde rejim insani yormamasi lazim...
Multıvitamin mi alayım normalde aldığımdan daha az kalori aldığım için böyle olduğunu düşünüyordum balık yağ efa almaya başladım
cok az meyve ve sebze var canim menunde... biraz daha fazla sebze ve meyve yemeye bak hemi?
Karatay fazla meyve vermiyor diye meyveyi abartmamaya çalışıyorum şirkette de sebze yiyorum aslında ama sanırım denk gelmedi
Arzu' dan sevgiler.
canim bugun Dr a gittim birtakım testler istedi... Sabah kan vercem. Sorma ben Birsuru yağ aldım.ki farklı kür olarak uygulamayı düşünüyorum.iligin icine zeytinyağı larvanta yagi cam terebentin issirgan tohumu yagi koyuyorum. Daha onceden yaptıgım karışıma limon yagi zeytin yagi badem yağı Argan yagi birde bemiks bepanten ve e vitamini koyuyordum... Ama 1 ay oldu hala sac dökülmem azalmadı...sözencim benimki mağlesef geçici bir dökülme değil heee dökülmeyi durdurabiliyorum bakımla, bunun içinde düzenli olmam lazım. mevcut saçımı korusam çok iyi olucak birçok kez farklı cildiyeye dr. na gittim tahliler yaptırdım fakat erkeksi dökülme diyor doktorlar bunun çözümüde yokmuş ilik kürüne yağ olarak ne katıyorsun ? ben dün evde karışım bir yağım vardı onu değerlendirdim ama bundan sonrakine çam terebentini yağı katıcam birde bu kürün başarısını görmek için en az 8 hafta aksatmadan devamlılık gerekiyormuş inş. bu sefer aksatmıycam çünkii artık saç SOS veriyor :) vitaminden korkuyorum yaa zaten önlenmesi güç bir iştahım var şimdilik kürle yol alıyım bakalım ilk kürden sonra haftan doduysa yap artık ki kürün faydasını görelim....
5 günde 1.4 gayet iyi :)
tamam canım ramazan az kaldı zaten bayramdan sonra daha dengeli oluruz sahurda proteğin ağırlıklı beslen olur mu :)
canim cok gecmis olsun...ramazanın ilk sahura kalkıcağımız gün düşüp kırdım bacagımı sıcak dıye 3 gun once alçımı aldılar ama üzerine çok basamıyorum malesef. Bugün ilk günüm diye kendim hazırladım ama annem kalkmama izin vermediğinden genelde o hazırlar :) evet bizim evede gelen çok oluyo çay yanına poğaça kek cerez felan hiç eksik olmaz bugunden itibaren agzıma surmeyı dusunmuyorum :))
Canimmm yaa allah annenin de annesi icin yanan yuregininde yardımcısı olsun...annem bi iyi kötü. ben de onunla birlikte bi iyi bi kötü oluyorum. hastanede daha belki perşembeye çıkacak ama kesin değil.ayağının şişi inmemiş hala ve dikişleri kanıyomuş sürekli. ablamlar çarşamba akşamı yola çıkıcaklar minibüsleri var arka tarafı yatak gibi yapıcaklar sivastan alıp izmire götürecekler. Bu aralar enerjim çok düşük o yüzden hiç yazasım yok. 2 gün önce kayınvalidem annen izmire gelirse bayramda gidersin yanına dedi bakalım belki giderim yani gitmeyi çok istiyorum tabiki ama daha yeni kaza atlattım biraz içim tedirgin gidersemde gündüz giderim belkide gitmem bilmiyorum
canim nice mutlu senelere ..sevdiklerinle birlikte ...Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)
hosgeldin aramiza!!!!
hepimiz destek oluruz sana canim :)
o yasta insan biraz hemen vereyimde kurtulayim diye dusunup iyice ac birakabiliyor kendini... sakin oyle yapma dikkat et yavas ver ama hep ekside olsun bundan sonra kilon canim onemli olan o tamam?
cok az meyve ve sebze var canim menunde... biraz daha fazla sebze ve meyve yemeye bak hemi?
gecmis olsun canim tekrar... insallah yolda zorluk cekmezler...
Canimm Bazen ben cok geriliyorum bu donemde..korkuyorum kendimden böyle zamanlarda elimden bir kaza çıkacak diye.....hemencecik olup bitse diye can atıyorum.selamün aleyküm.....
kocaman öpüyorum
canim bugun Dr a gittim birtakım testler istedi... Sabah kan vercem. Sorma ben Birsuru yağ aldım.ki farklı kür olarak uygulamayı düşünüyorum.iligin icine zeytinyağı larvanta yagi cam terebentin issirgan tohumu yagi koyuyorum. Daha onceden yaptıgım karışıma limon yagi zeytin yagi badem yağı Argan yagi birde bemiks bepanten ve e vitamini koyuyordum... Ama 1 ay oldu hala sac dökülmem azalmadı...
canim cok gecmis olsun...
Canimmm yaa allah annenin de annesi icin yanan yuregininde yardımcısı olsun...
canim nice mutlu senelere ..sevdiklerinle birlikte ...
Bizimde bu hafta :) unutacaktım nerdeyse gecen hafa esim hatırlattı...Bizimde 9. Yılımız doluyor
Canimm Bazen ben cok geriliyorum bu donemde..korkuyorum kendimden böyle zamanlarda elimden bir kaza çıkacak diye.....hemencecik olup bitse diye can atıyorum.
ağustosta toparlanırız canım bence :) saçın dökülüyomuş inşallah ona da en yakın zamanda çözüm bulursun..Herkese merhabalar...
Ramazan nedeniyle hepimiz dağıldık walla... Ramazandan sonra tatil faslı girer araya...bu gidisle ben ancak Eylül'de diyeti düzene sokarım gib geliyor...hayirlisi artik...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz...insallah hersey Gönlünüzce olur...
oo maşallah canım gayet güzel :)Spor iyi gidiyor evdeki tartıya göre 5gunde 1.4 kilo vermişim ama tekrar oruç tutmaya başladım umarım durmaz ya da almam :/:/:?:?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hoşgeldin. geçmiş olsun bacağın için..Simdi kahvaltim bitti kibrit kutusunu doldurucak kadar peynir biraz domates biraz salatalik 3 zaytin biraz dereotu bir yumurta yedim 2 fincanda cay ictim :) bacagim kirik oldugu icin sporu simdilik es geçiyorum malesef
iyi diyelim iyi olsun :) ohh 1 hafta tatil ne güzel :)Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
Akşama annemdeyiz bizde birazdan cikicam once kv ilaclari varmis yazdirilacak saglikocagina gidip onlari aliriz ardindan onu bırakıp annemlere gecerim
Sagol tatlim bayramda tatile gidebiliyoruz ancak, pazar gunu cikicaz,1 haftalik kemer`e gidecez kismetse
tekrar geçmiş olsun anneciğine. inşallah bir an önce iyileşir. inşallah bayramda gidebilirsin. en azından görünce biraz daha iyi olursun sen de.annem bi iyi kötü. ben de onunla birlikte bi iyi bi kötü oluyorum. hastanede daha belki perşembeye çıkacak ama kesin değil.ayağının şişi inmemiş hala ve dikişleri kanıyomuş sürekli. ablamlar çarşamba akşamı yola çıkıcaklar minibüsleri var arka tarafı yatak gibi yapıcaklar sivastan alıp izmire götürecekler. Bu aralar enerjim çok düşük o yüzden hiç yazasım yok. 2 gün önce kayınvalidem annen izmire gelirse bayramda gidersin yanına dedi bakalım belki giderim yani gitmeyi çok istiyorum tabiki ama daha yeni kaza atlattım biraz içim tedirgin gidersemde gündüz giderim belkide gitmem bilmiyorum
nice 8 yıllar canım :) maşallah size..Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
8yil oldu
hosgeldin aramiza!!!!
hepimiz destek oluruz sana canim :)
o yasta insan biraz hemen vereyimde kurtulayim diye dusunup iyice ac birakabiliyor kendini... sakin oyle yapma dikkat et yavas ver ama hep ekside olsun bundan sonra kilon canim onemli olan o tamam?
gecmis olsun canim tekrar... insallah yolda zorluk cekmezler...
hoşgeldin damla.. moralini bozma hiç. hep beraber vereceğiz inşallah.merhaba ben damla bu konuyu gördüm ve katılmak istedim 18 yasındayım liseden yenı mezun oldum bugun tartıda 90.5 kiloyu görünce kilo vermem gerektiğini anladım hic bu kadar kilo almamıştım acıkcası ve moralim cok bozuldu lütfen yardım edin irade anlamında ciddi eksiğim
selamün aleyküm.....
kocaman öpüyorum
merhaba ben damla bu konuyu gördüm ve katılmak istedim 18 yasındayım liseden yenı mezun oldum bugun tartıda 90.5 kiloyu görünce kilo vermem gerektiğini anladım hic bu kadar kilo almamıştım acıkcası ve moralim cok bozuldu lütfen yardım edin irade anlamında ciddi eksiğim
Tartida ikili rakamlara indigimde sadaka vericem... o derece ahdim var....
cok tesekkür ederim sıcaklıgınız icin :) aslında yapıcagıma inanma rahatlığı oldugundan yani sonunda basarıcagımı bildiğimden erteliyorum 1 haftadır kamptaydım dün döndüm eve bugun baslıcaktım sözde ama yıne baslamadım yarın baslamayı düsünüyorum bu sefer insallah :)
Karatay fazla meyve vermiyor diye meyveyi abartmamaya çalışıyorum şirkette de sebze yiyorum aslında ama sanırım denk gelmedi
Arzu' dan sevgiler.
aminnn canim sagol!!canim nice mutlu senelere ..sevdiklerinle birlikte ...
Bizimde bu hafta :) unutacaktım nerdeyse gecen hafa esim hatırlattı...Bizimde 9. Yılımız doluyor
aminnn. sagol canim :)nice 8 yıllar canım :) maşallah size..
Gudnayt kizlar iftara gittik ablamla. Zaten regl olcam. Acikmistim yedim. Elhamdullilah. Bu hafta hic bi aktivitem yok. Cuma tatile gidiom. Veeee regl oldum. Cumaya kadar biter insallahhh. Bence ramazan ayindan sonra hepimiz guzel guzel kilolar vericiiiiz... fistik otesi oliciiiiizzzz... bu arada hoslandigim okuze mesaj attim. Cvp vermedi bana. Kiziyla tatilde... beni unuttu
yarin basla canim dahada erteleme :)
evet dogru karatay meyve vermiyor :)
o zaman sebze ye bol bol ama her cesit... her gun en az 4cesit sebze ye, anca yeterli olur simdiki sebzelerin vitamin miktari ile
gerci diyene bak
ay basi dedigimi yapabiliyorum ama ay sonu olunca genelde az sebzeli oluyor menum...
aminnn canim sagol!!
Sizede nice mutlu senelere canim :)
aminnn. sagol canim :)
bol kavgali, bol zorluklu, bol sorunlu, ve parasiz bir 8yil oldu
insallah gelecek olan yillar daha guzel olur :)
iyi tatiller sana simdiden!!!
yaaa adam kiziylaysa onunla ilgilencek tabikide canim takma kafana :) heleki kizini fazla goremiyorsa normal canim benim uzulme hemi!
Veeee bin aydan hayırlı gecemiz mubarek olsun😌 dualariniza talibim😊
Dua edebilmekte nasip işi edebildiğim an aklıma dilime gelirsiniz emin ol..
Dualar karşılıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?