Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin aramiza!!! :) senden 2tane kucuk arkadasimiz var :)
irade anlaminda mesela canin tatli birsey istiyorsa bir bardak sute tarcin koy ic iyi gelicektir :) yada 1tane hurma ye mesela...

selamün aleyküm.....
ben bugün pek bi agresifim:)
rgl yaklaştı ondan galiba

:))))
eşinle daha nice hayırlı huzurlu mutlu seneleriniz olsun inşaallah canım.....
kocaman öpüyorum

senin agresifligin bile tatlidir kiz

sagol canim :) aminnnnnnn
bende seni kocaman opuyorum!!!

ben o tarz seylere karsiyim,... insan bogazini kesmedigi surece ve spor yapmadigi surece ne yaparsa yapsin bence sacmalik... haaaa hem onu giyip hem spor yapicaksan tamam :) yani o urunu spora destek olarak gormek evet onu kabul ederim... :) spor dedigim her gun 30dk yuruyus yapilsa bile yeter... maraton kosmak gerekmiyor...

tabikide her insan bazen spor yapmak istemiyebilir... ben bile her gun yapmiyorum... ama en azindan her gun mekik cekmeye calisiyorum...

cok tesekkür ederim sıcaklıgınız icin :) aslında yapıcagıma inanma rahatlığı oldugundan yani sonunda basarıcagımı bildiğimden erteliyorum 1 haftadır kamptaydım dün döndüm eve bugun baslıcaktım sözde ama yıne baslamadım yarın baslamayı düsünüyorum bu sefer insallah :)

canim bugun Dr a gittim birtakım testler istedi... Sabah kan vercem. Sorma ben Birsuru yağ aldım.ki farklı kür olarak uygulamayı düşünüyorum.iligin icine zeytinyağı larvanta yagi cam terebentin issirgan tohumu yagi koyuyorum. Daha onceden yaptıgım karışıma limon yagi zeytin yagi badem yağı Argan yagi birde bemiks bepanten ve e vitamini koyuyordum... Ama 1 ay oldu hala sac dökülmem azalmadı...

canim cok gecmis olsun...

Canimmm yaa allah annenin de annesi icin yanan yuregininde yardımcısı olsun...
canim nice mutlu senelere ..sevdiklerinle birlikte ...
Bizimde bu hafta :) unutacaktım nerdeyse gecen hafa esim hatırlattı...Bizimde 9. Yılımız doluyor

selamün aleyküm.....
kocaman öpüyorum
Canimm Bazen ben cok geriliyorum bu donemde..korkuyorum kendimden böyle zamanlarda elimden bir kaza çıkacak diye.....hemencecik olup bitse diye can atıyorum.

Sağol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamn aleykm kızlarr.. çok şükür fırsat buldum geldim yanınıza :) ben bi kaç gündür yoğunum pek fırsat bulamadım. epey gelenler olmuş. ramazan sonrası epey kalabalık olacağız inşallah..
malum reglden dolayı tatlı krizlerim oluyor çikolata yedim biraz ama onun dışında abartmadım yemek yemeyi.. hiçç spor yapamadım cumadan beri. inşallah yarın yapabilirim. kilomda bi değişiklik yok. ne eksi ne artı.. cumaya bi kaç gram eksi olsam bari :)
çookk öpüyorum hepinizi
ağustosta toparlanırız canım bence :) saçın dökülüyomuş inşallah ona da en yakın zamanda çözüm bulursun..
Spor iyi gidiyor evdeki tartıya göre 5gunde 1.4 kilo vermişim ama tekrar oruç tutmaya başladım umarım durmaz ya da almam :/:/:?:?

oo maşallah canım gayet güzel :)
canım hoşgeldin. geçmiş olsun bacağın için..
iyi diyelim iyi olsun :) ohh 1 hafta tatil ne güzel :)
tekrar geçmiş olsun anneciğine. inşallah bir an önce iyileşir. inşallah bayramda gidebilirsin. en azından görünce biraz daha iyi olursun sen de.
nice 8 yıllar canım :) maşallah size..
hoşgeldin damla.. moralini bozma hiç. hep beraber vereceğiz inşallah.
selamün aleyküm.....

kocaman öpüyorum

aleykm selam agresif meyraaaa.. :)

Merhaba damla beraberce zayıflarız artık :)

Gudnayt kizlar iftara gittik ablamla. Zaten regl olcam. Acikmistim yedim. Elhamdullilah. Bu hafta hic bi aktivitem yok. Cuma tatile gidiom. Veeee regl oldum. Cumaya kadar biter insallahhh. Bence ramazan ayindan sonra hepimiz guzel guzel kilolar vericiiiiz... fistik otesi oliciiiiizzzz... bu arada hoslandigim okuze mesaj attim. Cvp vermedi bana. Kiziyla tatilde... beni unuttu

Tartida ikili rakamlara indigimde sadaka vericem... o derece ahdim var....

yarin basla canim dahada erteleme :)

Karatay fazla meyve vermiyor diye meyveyi abartmamaya çalışıyorum şirkette de sebze yiyorum aslında ama sanırım denk gelmedi

Arzu' dan sevgiler.

evet dogru karatay meyve vermiyor :)
o zaman sebze ye bol bol ama her cesit... her gun en az 4cesit sebze ye, anca yeterli olur simdiki sebzelerin vitamin miktari ile
gerci diyene bak
ay basi dedigimi yapabiliyorum ama ay sonu olunca genelde az sebzeli oluyor menum...

canim nice mutlu senelere ..sevdiklerinle birlikte ...
Bizimde bu hafta :) unutacaktım nerdeyse gecen hafa esim hatırlattı...Bizimde 9. Yılımız doluyor
aminnn canim sagol!!

Sizede nice mutlu senelere canim :)

nice 8 yıllar canım :) maşallah size..
aminnn. sagol canim :)
bol kavgali, bol zorluklu, bol sorunlu, ve parasiz bir 8yil oldu
insallah gelecek olan yillar daha guzel olur :)

iyi tatiller sana simdiden!!!
yaaa adam kiziylaysa onunla ilgilencek tabikide canim takma kafana :) heleki kizini fazla goremiyorsa normal canim benim uzulme hemi!

Insallah gonlune gore koca bi omur geçirirsin canim. Bizde de oyle. Bol zorluklu bol sorunlu ve parasiz kismina katiliyorum :) ama bizim daha 1 yil oldu. Hatta 1 ay sonra 1 yil olacak.. 11 ay yani. Zorluklar olunca ister istemez kavga da oluyo.
Insallah cok daha mutlu oluruz hepimiz :)

Gunaydin herkesee :) dun hastalandim birakmak zorunda kaldim ama tektar baslicam güveniyorum inaniyorum kendime

Günaydın..

Gününüz geceniz hayır olsun mübarek olsun inş.

Allahım can korkusu taşıyan o insanlara yardım etsin bu günlerin hürmetine...

Bir miktar ailevi sorun yaşadım ve uğrayamadım canımda istemedi...yeni gelen genç arkadaşlar hoşgelmişler...

Sozim doktora gitmekle en iyisini yapmışsın bi eksiklik varsa ondanda dökülür ve uzamaz.

teyzem tatili hakettin sen sevindim gideceğin için orda yüzer iyice form yaparsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…