Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nurcum annenin iyilesmesine cok swvindim canim. Allah dualarimizi kabul etti cok sukur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnn günaydınnn

Kahvaltı 35 tane kırma zeytin bi dilim ekmek (hey maşallah bınıs)

Siyah zeytün hala yiyemiyorum ama erkenden dolabı açınca o kavanozdaki zeytinler öyle güzel geldiki gözüme ekşi ekşi tuzlu tuzlu yedim durmasaydım kavanozun dibi geliyodu az da yarına bıraktım

günaydın canım tamam o zaman yeni yıla girerken şu 3 hanelerden kurtulalım

bende şimdi yeni kalktım bir büyük kupaya

bir dilim limon
bir dilim elma
bir dal tarçın
5 adet karabiber
1 yemek kaşığı elma sirkesi ve kaynar su ilave ettim içiyorum

evet canim kazanli... 2 ayda bir kere borusu ile kirec birikmeden temizliyorum... dahada bir 7yil goturur her halde ama 2sene dayansin yeter

yok gökçecim 2 yıldan fazla dayansın ütün neden yaaa benim evde hem çamaşır makinası, bulaşık makinası ayy aklma geldi buzdolabıda 10 yılı geçtii
elleri kulaklarında yani götürdükleri yere kadar kullanıcam artık

aslında kulanıcı yorumlarıda philips iyi diyorlar ama bonus benim bu marka bir ütüm vardı garantisinin bitiği anda bir bozuldu ütü değerinde benden tamir parası istenince bende gittim şu an ellimdeki tefali aldım 10 yıl olmuştur bu ütü fazlasıyla beni memnun etti birde tefal daha çok indirime giriyor sanki kazanlı ütülerde çok pahalı şu tefal shop lardan filan bir göz gezdirecem bu gün bakalım normal fiyatları 600,700 ama bu kadar para veremem bağzen yüzde elli indirim oluyor o zaman alırım artık

afiyet olsun ben hala kahvaltı yapmadım,canım yeşil zeytin çektii

Selam kızlar sizleri çok özledim bugün dönüyoruz kısmetse pazar sabahı Evdeyim 😊
Ne yedim burda tartıya çıkmaya korkuyom he yemek değilde tatlıları götürdüm valla 😜
Artık olan oldu ağlamanın faydası yok eve gidince yazarım kaç kilo almışım
Evde okurum geçmişi canlarım öpüyorum hepinizi kocaman

selamün aleyküm.....
kızlar akşam internet bağlantısı yoktu, oyüzden listeyi yapamadım dün akşam, kusura bakmayın lütfen elimde olmayan bir durumdu, şimdi 1-2saat içinde yaparım artık.

Son düzenleme:
ben de listeye katılabilir miyim acaba ?

Hosgeldin listeye girmek icin 2hafta bildirim yapman gerekiyor, 3ncu hafta listeye giriyorsun... bu hafta 1nci olarak sayiyorum... gelcek cuma 2ncu haftan olur muhakkak bildirim yap yoksa hafta sayilmaz... ve ondan sonraki cuma listeye girersin...

ya 2yil sonra tr ye donucez ya allahin izni ile yenisini alirim

selamün aleyküm.....
kızlar akşam internet bağlantısı yoktu, oyüzden listeyi yapamadım dün akşam, kusura bakmayın lütfen elimde olmayan bir durumdu, şimdi 1-2saat içinde yaparım artık.

onemli degil cnaim :)

Gökçe abla nerde yaşıyorsunuz? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geldiiim :) Bayram tatili yüzünden diyet felan kalmadı yenide baslamıstım bı ıse yaramadı pazartesi tekrardan baslıyorum busefer bırakmaya nıyetim yok :))

en son size mesaj yazdım, mesajdan hemen sonrada zil çaldı kahveli çaylı misafirler geldi kalabalıkça:)
daha yeni uğurladım misafirlerimi, oyüzden daha yeni şimdi geçebildim liste işinin başına işte:)
yarın bende başlıyorum inşaallah diyetime kızlar:)
akşam ezanı ile start veriyorum diyeteeee inşaallah...........
kesin 9lu rakamlardayım şuan, aslında ne güzelde 8lere inmiştim geçmişte gramla inmiş olsamda.....

onemli degil cnaim :)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]coconut29[/TD]
[TD]360 dk [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ coconut29

canım spor bildirimini toplam dakika olarak bildir oldumu? kural böyle çünkü:)
epey düşündüm naapsam şimdi seni diye, nasıl değerlendireceğimi bilemediğim için düşündüm en çok, aralıklı yüzmeni ellemeden sadece yürüyüşlerini aldım 6günden hesap ederek...
aslında bunuda almicaktımda bu hafta tek spor yapan sen olduğun için aldım:))))
öptüm:*

offf 3gündür burası çok sıcak kızlar yaaaa....
akşamlarıda sıcak oluyo
şuan yine yanıyor hava.....

[video=dailymotion;x21x0q7]http://www.dailymotion.com/video/x21x0q7_sinan-akcil-tabi-tabi_tv[/video]

gökçeye niye hemşire didin kısss:)
bu arada hadi sadece +100grla geçiştirdin bu haftayı tebrikler canım....

büyük kvye geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun bozulmalar için canım.....

tekrar buradan da diyeyim, hoşgeldin canım:)
çok özlemiştim seni.....

gecmis olsun canim :)

çok sağol gülüm.....

kizlar bu hafta 1nci 2nci 3ncu yapmiyorum cunku yok... zaten eksiklerde var bu hafta... neyse bu hafta normal bayramdi... haftaya insallah listedeki herkes bildirim yapar...

tamam canımcım:)
ellerine sağlık, kokuluca öpeyrum seni.......:)

bizde seni çok özledik canım benim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…