- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
kolay gelsin canım...
havuza nerede giriyorsun?
42 derece sicakliga rağmen burdaki kadar bunalmadim tatilde. Giresunda guya 30 derecelerde sicaklik ama nemden nefes alınmıyor.. Kolumu kaldirmak gelmiyo icimden nefes nefese kaliyorum. Tatilde gun boyu yurudugum halde bu kadar olmuyodu valla. Nem cok fena..
burda kapali havuz var ama temmuz ayinda kapali acik degil... sadece plaj var oraya gdebiliyorsun yazin... ama bu yazda hava hic guzel olmadiki plaja gideyim
plajda iste hem göl kenari hemde yuzme havuzu var olimpik ve cocuk havuzu var...
hosgeldin canim!!! ne guzel gezmissin tabikide yigceksin :) onemli degil aldigin kilolari verirsin canim merak etme sen
Selamun aleykum guzel arkadaşlarim:) Bol yemeli tatil günleri sonucu 90 kilo olarak araniza döndüm tekrardan. Guneydoguya gidince yedim de yedim.
Bol spor bol su bol yesil cay
Okul acilana kadar 1 aylik hedefim.. okula 85le baslamak istiyorum insallah nasip olur..
Artik bu hafta herkes de toparlanir birbirimize destek oluruz..
Bugun biraz dinlenip yarin hareketli bi yasama gececegim insallah.. temizlikler sporlar..
Sizleri de ozledim. Cok öpüyorum.. :)
burda kapali havuz var ama temmuz ayinda kapali acik degil... sadece plaj var oraya gdebiliyorsun yazin... ama bu yazda hava hic guzel olmadiki plaja gideyim
plajda iste hem göl kenari hemde yuzme havuzu var olimpik ve cocuk havuzu var...
)
ben isvicredeyim canim :)
hadi bakalim!!
hadi bakalim canim!!! 2015e hedefimize ulasmis olarak girelim hepimiz lutfen!! :)
Ellerine saglik meyracim
masallah coconut29!!! afferim devam et boyle canim :)
ayyyy burasida keske sicak olsa( ramazanda 4gun cok sicak oldu... oda oructum havuza gidemedim... simdi ramazan bitti hava berbat... haftayada dip temel temizlik yapicam okul acilmadan...
Ayyy ayyyy ben geldimçok şişim yediklerimi karıştırdım biraz midem çalkalaniyi...
Coco canım benim şeker yüklemesinden önce ya da birlikte benim tavsiyem insülin direncini mutlaka ölçtür gerekirse 3 aylık şekerini ölçtür şeker şüphen varsa...
Meyra 4 sene önce benimde açlık şekerim sınırdaydı... kilo veremediğim için şeker dengesi bozuldu ve insülin direncim yükseldi şimdi açlık şekerim düşük... eğer bu doğumdan sonrada vermezsem kiloyu 5-10 sene içinde şeker hastasıyım malesef acı bi gerçek...
Bu hafta bayramdı falan çok dikkatsizdim ama bende yarından itibaren sıkıyorum kendimi...
Ha bide ben dün dr a kontrole gittim deyzeleri bebikin selamı vardı size hepinizin ellerinden öper...iyiydi şükür baya hareketliydi...büyümüş olsada minnak bişey hala inanamıyorum karnımda benden habersiz kıpraşan bi bebek var...
Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar herkese...nasılsınız...biz ailecek hastayız yatıyoruz...benim mide ağrılarım başladı tekrar ve bugünde cırcır olmuşum...bütün gecede bulantım vardı fena...kızlarda üşütmüşler kulakları ağrıyo ikisininde ve ateşi var..burun akıntısıda cabası....hem onlarla ilgilenip hem hasta olmak ne zor yaw...yatamıyorum bile...bide küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum üstüste geldi gene hepsi...başladık bi kere arada veremem şimdi...dua edin bana...diyete güzel başlamıştım ama midem kötü iki gündür hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum...oyüzden diyet falan yok şimdilik..az toparlanalım kaldığım yerden devam inş...buralarda pek bi durgun...herkes tatildemii..
Hosbuldum tatlim sevindim diyete geri donmene bozma sakin gayet guzel gidiyorsun dun aklimdaydiniz da giremedim bi suru camasir isselamün aleyküm.....
diyetim iyi gidiyor şükür kızlar şuan için.
daykooom geldinmi evine?:) hoşgeldin ciciiiim......
ben şuan türk kahvemi yudumluyorum:)
şuan için:
5401*40
5tahıl
4et
0süt
1meyve
*
4yağ
0sebze
Bende oyle canim yemegi cok kacirmadim ama tatlilarda sinir tanimadimSelamun aleykum guzel arkadaşlarim:) Bol yemeli tatil günleri sonucu 90 kilo olarak araniza döndüm tekrardan. Guneydoguya gidince yedim de yedim.
Bol spor bol su bol yesil cay
Okul acilana kadar 1 aylik hedefim.. okula 85le baslamak istiyorum insallah nasip olur..
Artik bu hafta herkes de toparlanir birbirimize destek oluruz..
Bugun biraz dinlenip yarin hareketli bi yasama gececegim insallah.. temizlikler sporlar..
Sizleri de ozledim. Cok öpüyorum.. :)
Ha bide ben dün dr a kontrole gittim deyzeleri bebikin selamı vardı size hepinizin ellerinden öper...iyiydi şükür baya hareketliydi...büyümüş olsada minnak bişey hala inanamıyorum karnımda benden habersiz kıpraşan bi bebek var...
Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar herkese...nasılsınız...biz ailecek hastayız yatıyoruz...benim mide ağrılarım başladı tekrar ve bugünde cırcır olmuşum...bütün gecede bulantım vardı fena...kızlarda üşütmüşler kulakları ağrıyo ikisininde ve ateşi var..burun akıntısıda cabası....hem onlarla ilgilenip hem hasta olmak ne zor yaw...yatamıyorum bile...bide küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum üstüste geldi gene hepsi...başladık bi kere arada veremem şimdi...dua edin bana...diyete güzel başlamıştım ama midem kötü iki gündür hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum...oyüzden diyet falan yok şimdilik..az toparlanalım kaldığım yerden devam inş...buralarda pek bi durgun...herkes tatildemii..
Selam kızlar
Dun gece itibariyle ara verdigim diyetime geri gondum
Butun yedigim tatlilar bana +2.200 kilo olarak kendini unutturmuyorpisman degilim
Spora ve diyete son hiz devamm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hos buldum cancazim kilodur kilogeçmiş olsuuun inş. kısa sürede toparlarsınız su içemiyorsanda şeftali,muz,haşlanmış patates filan yede bir an önce iyileş. anneler iyi olmalıki bebiklere baksın dimiii
hoş geldin canım tartıdaki o fazlalığın hepsi kilo değildir inan cumaya atarsın inş. spora ve diyete başlıyorum derkeeen ??? spor kısmını merak ettim vee şimdiden spora alkııış :)
bende iyiyim iyi gidiyor bu günlerde akşamları hafif yiyerek götürmeye çalışıyorum bakalım son 3 gün çok hareketli geçtii sahilde yürüyüşler yüzmeler iyiydii düzenli spor adına bişey yapmadığım için süre tutamıyorum ama meselaaa 10 km ye yakın yolu yürüdüm hergün bunu yaparken tabiki hareket spor, incelme olsun diye yapıyoruum bugün ve yarın kızın İngilizce kursu var oraya götürüp gelicem çarşambada arkadaş işinden izin alabailirsa denize gidecez ama puaça, kek filan yapıcam sabahtan akşama kadar kalıcaz bakalım fazla yemek istemiyorum ama denize girince acıkıyorum been
Hos buldum cancazim kilodur kiloo kadar tatlidan sonra az bile almisim
Spor derken leslie, bantta yuruyus, step vs. Ramazan oncesi tempoya donus ayrica evide elden gecirecem kismetse duvarlar,koltuklar falan çamaşır isi bitsinde onlara sira gelecek
Bu arada gozumden kacmadi sende gayet guzel gidiyorsun 10 km ne demek super yurumussun tebrik ederim canim
ben yürümeyi çok severim ki yeterki evde benden yemek, hizmet bekmesinler dağ tepe dümdüz yürürümyaa aslında iyi yürüyorumda ara vererek yürüdüğüm için ne kadar işe yarıyor bilmiyorum hadi dondurma molası, hadi bu parkda biraz salanalım oynayalım molası olunca bölük pörçük oluyor tabii ortayada bir spor saati çıkmıyoor
benimde o dediğin işlerden fazlasıyla var ramazanda yaparım demiştim ama uyku düzensizliği ile yapamadım halılarımda kirli belki kendim yıkarım hayalim bu yönde ramazanda burda kim yıkamaya verdiyse memnun kalmadı adamlar oruçluydu onun için mi yıkayamadı bilemiyorum inş. kendim yıkayabilirim...
şu aralar oğlum evde yok sorumluluklarım yarı yarıya indi bende kızımla dışarıda stres atıyorum
aa çok geçmiş olsun.. ben de tatil dönüşü dün çok fena baş ağrısı yaşadım ama bugün iyiyim elhamdülillah..Selamün aleykümm...
Selam kızlar
Dun gece itibariyle ara verdigim diyetime geri gondum
Butun yedigim tatlilar bana +2.200 kilo olarak kendini unutturmuyorpisman degilim
Spora ve diyete son hiz devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?