Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım...
havuza nerede giriyorsun?

burda kapali havuz var ama temmuz ayinda kapali acik degil... sadece plaj var oraya gdebiliyorsun yazin... ama bu yazda hava hic guzel olmadiki plaja gideyim
plajda iste hem göl kenari hemde yuzme havuzu var olimpik ve cocuk havuzu var...

hosgeldin canim!!! ne guzel gezmissin tabikide yigceksin :) onemli degil aldigin kilolari verirsin canim merak etme sen

Insallah canim sagolasin :) hep beraber vericez..

ve aleyküm selam....
bende öpüyorum...

burda kapali havuz var ama temmuz ayinda kapali acik degil... sadece plaj var oraya gdebiliyorsun yazin... ama bu yazda hava hic guzel olmadiki plaja gideyim
plajda iste hem göl kenari hemde yuzme havuzu var olimpik ve cocuk havuzu var...
)

hımmm anladım canımcım...

selamün aleyküm.....

biten pazar günüm
(başarılı)

6422*40
6tahıl
4et
2süt
2meyve
*
4yağ
0sebze

Ayyy ayyyy ben geldim çok şişim yediklerimi karıştırdım biraz midem çalkalaniyi...

Coco canım benim şeker yüklemesinden önce ya da birlikte benim tavsiyem insülin direncini mutlaka ölçtür gerekirse 3 aylık şekerini ölçtür şeker şüphen varsa...

Meyra 4 sene önce benimde açlık şekerim sınırdaydı... kilo veremediğim için şeker dengesi bozuldu ve insülin direncim yükseldi şimdi açlık şekerim düşük... eğer bu doğumdan sonrada vermezsem kiloyu 5-10 sene içinde şeker hastasıyım malesef acı bi gerçek...

Bu hafta bayramdı falan çok dikkatsizdim ama bende yarından itibaren sıkıyorum kendimi...

Ha bide ben dün dr a kontrole gittim deyzeleri bebikin selamı vardı size hepinizin ellerinden öper...iyiydi şükür baya hareketliydi...büyümüş olsada minnak bişey hala inanamıyorum karnımda benden habersiz kıpraşan bi bebek var...

Güzelmiş hep yurtdışında yaşayanları görünce ne kibirli derdim sen çok tatlişsin ama şaşırdım

Bugün tamı tamına 10km yürüyüş yaptım 550 kalori harcadım mutluyum hem de çok

Kahvaltıda
3 kibrit kutusu peynir (kaçırdım biraz ama seviyorum)
Yarım krep
1dilim tam buğday ekmeği
Domates , salatalık
Kavun

Öğlen
4kaşık tepeleme yoğurt içine bulgurlu semizotundan yani boranıdan 2 kaşık kattım
1 tabak patlıcan oturtma
1 dilim tam buğday ekmeği
1 galeta

Akşam
1 tabak patates salatası
1dilim tam buğday ekmeği

22:00
1domates 1salatalik gün içinde arada sütte içtim bu kadar herkese Allah kolaylık versin inşallah:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah korusun canım hepimizi...
inşaallah sende başla dikkat etmeye sağlıklı bir şekilde hemen yarın canım....
kaç çıkmıştı o zaman şekerin?

aleyküm selam:)
maşaallah tebareke allah...

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlar herkese...nasılsınız...biz ailecek hastayız yatıyoruz...benim mide ağrılarım başladı tekrar ve bugünde cırcır olmuşum...bütün gecede bulantım vardı fena...kızlarda üşütmüşler kulakları ağrıyo ikisininde ve ateşi var..burun akıntısıda cabası....hem onlarla ilgilenip hem hasta olmak ne zor yaw...yatamıyorum bile...bide küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum üstüste geldi gene hepsi...başladık bi kere arada veremem şimdi...dua edin bana...diyete güzel başlamıştım ama midem kötü iki gündür hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum...oyüzden diyet falan yok şimdilik..az toparlanalım kaldığım yerden devam inş...buralarda pek bi durgun...herkes tatildemii..

Selam kızlar
Dun gece itibariyle ara verdigim diyetime geri gondum
Butun yedigim tatlilar bana +2.200 kilo olarak kendini unutturmuyor pisman degilim
Spora ve diyete son hiz devamm

Hosgeldin tatlim gecmis olsun

Hosbuldum tatlim sevindim diyete geri donmene bozma sakin gayet guzel gidiyorsun dun aklimdaydiniz da giremedim bi suru camasir is

Bende oyle canim yemegi cok kacirmadim ama tatlilarda sinir tanimadim neyse olan oldu vericez tekrar

Ayy ayyy sagolsun bebisimiz masallah masallah
Rabbimin mucizesi ne mutlu sana

Fridacim sukur geldik kazasiz belasiz sen nasilsin ?
Nurcum anneciginin iyi olmasina cok sevindim
Ilkay cok yogunsun sanirim dugun telasi nasil gidiyor?
Hayriyeeeeeee kiz ses ver nerelerdesin?

geçmiş olsuuun inş. kısa sürede toparlarsınız su içemiyorsanda şeftali,muz,haşlanmış patates filan yede bir an önce iyileş. anneler iyi olmalıki bebiklere baksın dimiii

hoş geldin canım tartıdaki o fazlalığın hepsi kilo değildir inan cumaya atarsın inş. spora ve diyete başlıyorum derkeeen ??? spor kısmını merak ettim vee şimdiden spora alkııış :)

bende iyiyim iyi gidiyor bu günlerde akşamları hafif yiyerek götürmeye çalışıyorum bakalım son 3 gün çok hareketli geçtii sahilde yürüyüşler yüzmeler iyiydii düzenli spor adına bişey yapmadığım için süre tutamıyorum ama meselaaa 10 km ye yakın yolu yürüdüm hergün bunu yaparken tabiki hareket spor, incelme olsun diye yapıyoruum bugün ve yarın kızın İngilizce kursu var oraya götürüp gelicem çarşambada arkadaş işinden izin alabailirsa denize gidecez ama puaça, kek filan yapıcam sabahtan akşama kadar kalıcaz bakalım fazla yemek istemiyorum ama denize girince acıkıyorum been

Son düzenleme:
Hos buldum cancazim kilodur kilo o kadar tatlidan sonra az bile almisim
Spor derken leslie, bantta yuruyus, step vs. Ramazan oncesi tempoya donus ayrica evide elden gecirecem kismetse duvarlar,koltuklar falan çamaşır isi bitsinde onlara sira gelecek
Bu arada gozumden kacmadi sende gayet guzel gidiyorsun 10 km ne demek super yurumussun tebrik ederim canim

ben yürümeyi çok severim ki yeterki evde benden yemek, hizmet bekmesinler dağ tepe dümdüz yürürüm yaa aslında iyi yürüyorumda ara vererek yürüdüğüm için ne kadar işe yarıyor bilmiyorum hadi dondurma molası, hadi bu parkda biraz salanalım oynayalım molası olunca bölük pörçük oluyor tabii ortayada bir spor saati çıkmıyoor

benimde o dediğin işlerden fazlasıyla var ramazanda yaparım demiştim ama uyku düzensizliği ile yapamadım halılarımda kirli belki kendim yıkarım hayalim bu yönde ramazanda burda kim yıkamaya verdiyse memnun kalmadı adamlar oruçluydu onun için mi yıkayamadı bilemiyorum inş. kendim yıkayabilirim...

şu aralar oğlum evde yok sorumluluklarım yarı yarıya indi bende kızımla dışarıda stres atıyorum

Bende oyle canim disarda pek yuruyemiyorum yuruyuse cikinca dur su markete girim dur su vitrine bakim bir ikide tanidikla karsilasinca tempo tutturamiyorum o yuzden bantta yuruyorum 1 saat acayip iyi geliyor tempo hic bozulmuyor iyi ter attiriyor birde leslie yi yapiyorum sıkılmadan
Bende 2 senedir yikamaya veriyorum halilari eskiden annemin bahcede yikardim zor oluyor getir gotur, annem ugrasiyor birde cevir topla
Hali yikamacilar tanidik olunca ustunkoru is yapamiyorlar gayet guzel geldi simdiye kadar verdiklerim sukur

selamlarr.. :) dün biraz geç yattık bugun 12 de kalktım :) kahvaltımı yaptım. yeşil çayımı içtim. şimdi tembelim halaa. aslında o kadar çok iş varki.. :) şurdan kalkana kadar boş durmayım da 1.5 litre su içeyim bari :) bu arada diyete bomba gibi dönüyorum inşallah :) hergün kesin 1 saat koşu bandı ve yapabildiğim kadar ekstralar. (leslie,zumba vs..) cumaya kadar tatilde aldıklarımın hepsini veremem muhtemelen artı çıkarım ama olsun :)

aa çok geçmiş olsun.. ben de tatil dönüşü dün çok fena baş ağrısı yaşadım ama bugün iyiyim elhamdülillah..
size de acil şifalar versin Allah..

aleyküm selamm.. bende de +3 malesef.. 88e kadar düşmüştüm kilo bildiriminden sonra.. bu sabah 91.4 çıktım ama sahalara döndük gider inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…