Gökçe abla nerde yaşıyorsunuz? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldiiim :) Bayram tatili yüzünden diyet felan kalmadı yenide baslamıstım bı ıse yaramadıpazartesi tekrardan baslıyorum busefer bırakmaya nıyetim yok :))
en son size mesaj yazdım, mesajdan hemen sonrada zil çaldı kahveli çaylı misafirler geldi kalabalıkça:)
daha yeni uğurladım misafirlerimi, oyüzden daha yeni şimdi geçebildim liste işinin başına işte:)
yarın bende başlıyorum inşaallah diyetime kızlar:)
akşam ezanı ile start veriyorum diyeteeee inşaallah...........
kesin 9lu rakamlardayım şuan, aslında ne güzelde 8lere inmiştim geçmişte gramla inmiş olsamda.....
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]coconut29[/TD]
[TD]360 dk [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ coconut29
offf 3gündür burası çok sıcak kızlar yaaaa....
akşamlarıda sıcak oluyo
şuan yine yanıyor hava.....
tekrar buradan da diyeyim, hoşgeldin canım:)
çok özlemiştim seni.....
oooo supersin hosgeldin canim!!!!
Herkes hosgeldi... artik pazartesi iyice diyet psikolojisine gireriz. Liste olarak osman Müftüoğlu nun gi diyetini yapicam kizlar. Zira en tok tutucu diyet o bana gore. Bazen iki saat ac kalinca elim ayagim titrio da. Korkuorum bayilcam diye. Halbuki sekerim de yok ama seker yukleme testi demisti dr. Yaptirmadim hala
selamün aleyküm.....
diyetim iyi gidiyor şükür kızlar şuan için.
daykooom geldinmi evine?:) hoşgeldin ciciiiim......
ben şuan türk kahvemi yudumluyorum:)
şuan için:
5401*40
5tahıl
4et
0süt
1meyve
*
4yağ
0sebze
Tesekkur ederim meyracim. Bundan sonra dakika olarak yaparimmmm))
ayyyy burasida keske sicak olsa( ramazanda 4gun cok sicak oldu... oda oructum havuza gidemedim... simdi ramazan bitti hava berbat... haftayada dip temel temizlik yapicam okul acilmadan...
Ooh yarasin. Beni gectin sen.
selamün aleyküm.....
diyetim iyi gidiyor şükür kızlar şuan için.
daykooom geldinmi evine?:) hoşgeldin ciciiiim......
ben şuan türk kahvemi yudumluyorum:)
şuan için:
5401*40
5tahıl
4et
0süt
1meyve
*
4yağ
0sebze
rica ederim:)))))
kolay gelsin canım...
havuza nerede giriyorsun?
neden?:)
hoşgeldin, nasılsın görüşmeyeli?
Hic canim ya arada tatil yaptim.Karatay in kitabini okudum, simdi onu uyguluyorum, bes saat araya koyuyorum bir sey yerken. Simdilik iyi gidiyor sen nasilsin?
oh iyi olmuş tatil...
kolay gelsin diyetinde inşaallah....
bende iyiyim şükür, sağolasın, ne olsun dünya koşturması telaşı hergün.
ben şuan 5333diyetini yapıyorum, çok memnunum çok şükür, bu diyetle 8kilo verdim, sağlıklıda beslenmiş oluyorum aynı zamanda.
bu 5333ten önce karatayı denemiştim ama olmadı yapamadım onu pek, ilk defa bir diyeti yapabiliyorum biliyormusun bu 5333le:)
ramazandan beri hiç yapamamıştım ramazan menülerinden dolayı, bugün yeniden başladım işte diyetime, ilk günüm bugün.....
kilo aldım biraz 1aylık bu arada tabiki, ama çok fazla değil çok şükür....:86::86::86::86:
benim çooook kilo vermem gerek çooook
tam bir dombiliyim(bu sözüm sadece banadır kızlar)
Ayca kayanin o kitabini aldim okudum. Ama bana yaramadi cunku cok aclik hissettim. Bu osman muftuoglunun diyeti daha doyurucu. Bi incele istersen. Iki haftada sekiz kilo verip bi beden kuculmustum. O yuzden yapicam :) seker yukleme testini sordurdum ozelde 50 lira en dusuk miligrami. Ona gore bu haftadan sonra yaptiririm.
Ben diyet yapmiyorum artik eskisi gibi acikmiyorum da. Her seyden yiyorum ama araya 4-5 saat koyuyorum. Yeme seklimi boyle degistirdim. Sendeki azmi kimsede gormedim.Kolay gelsin canim.
Canim benim kiloma gore 6443 oluo. Ona ragmen aclik hissi yasadim. Dedigim gibi seker war heralde bende. Yoksa aciktiran bi diyet deil. Ayca kaya gayet doyurucu ama benim beyinle mide arasinda bi iletisimsizlik var belliki uymadi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?