Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar herkese...nasılsınız...biz ailecek hastayız yatıyoruz...benim mide ağrılarım başladı tekrar ve bugünde cırcır olmuşum...bütün gecede bulantım vardı fena...kızlarda üşütmüşler kulakları ağrıyo ikisininde ve ateşi var..burun akıntısıda cabası....hem onlarla ilgilenip hem hasta olmak ne zor yaw...yatamıyorum bile...bide küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum üstüste geldi gene hepsi...başladık bi kere arada veremem şimdi...dua edin bana...diyete güzel başlamıştım ama midem kötü iki gündür hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum...oyüzden diyet falan yok şimdilik..az toparlanalım kaldığım yerden devam inş...buralarda pek bi durgun...herkes tatildemii..
Selam kızlar
Dun gece itibariyle ara verdigim diyetime geri gondum
Butun yedigim tatlilar bana +2.200 kilo olarak kendini unutturmuyorpisman degilim
Spora ve diyete son hiz devamm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah yardımcın olsun inşaallah canım.
çok geçmiş olsun hepinize.
bencede pişman olma:) çünkü bu da gerekli bencede....
bende diyete başlayalı bugün 2.gün, iyi gidiyor çok şükür 2gündür diyetim:)
selamlarr.. :) dün biraz geç yattık bugun 12 de kalktım :) kahvaltımı yaptım. yeşil çayımı içtim. şimdi tembelim halaa. aslında o kadar çok iş varki.. :) şurdan kalkana kadar boş durmayım da 1.5 litre su içeyim bari :) bu arada diyete bomba gibi dönüyorum inşallah :) hergün kesin 1 saat koşu bandı ve yapabildiğim kadar ekstralar. (leslie,zumba vs..) cumaya kadar tatilde aldıklarımın hepsini veremem muhtemelen artı çıkarım ama olsun :)
aa çok geçmiş olsun.. ben de tatil dönüşü dün çok fena baş ağrısı yaşadım ama bugün iyiyim elhamdülillah..
size de acil şifalar versin Allah..
aleyküm selamm.. bende de +3 malesef.. 88e kadar düşmüştüm kilo bildiriminden sonra.. bu sabah 91.4 çıktımama sahalara döndük gider inşallah :)
geçmiş olsuuun inş. kısa sürede toparlarsınız su içemiyorsanda şeftali,muz,haşlanmış patates filan yede bir an önce iyileş. anneler iyi olmalıki bebiklere baksın dimiii
hoş geldin canım tartıdaki o fazlalığın hepsi kilo değildir inan cumaya atarsın inş. spora ve diyete başlıyorum derkeeen ??? spor kısmını merak ettim vee şimdiden spora alkııış :)
bende iyiyim iyi gidiyor bu günlerde akşamları hafif yiyerek götürmeye çalışıyorum bakalım son 3 gün çok hareketli geçtii sahilde yürüyüşler yüzmeler iyiydii düzenli spor adına bişey yapmadığım için süre tutamıyorum ama meselaaa 10 km ye yakın yolu yürüdüm hergün bunu yaparken tabiki hareket spor, incelme olsun diye yapıyoruum bugün ve yarın kızın İngilizce kursu var oraya götürüp gelicem çarşambada arkadaş işinden izin alabailirsa denize gidecez ama puaça, kek filan yapıcam sabahtan akşama kadar kalıcaz bakalım fazla yemek istemiyorum ama denize girince acıkıyorum been
Hosgeldin tatlim gecmis olsun
Bende oyle canim disarda pek yuruyemiyorum yuruyuse cikinca dur su markete girim dur su vitrine bakim bir ikide tanidikla karsilasinca tempo tutturamiyorum o yuzden bantta yuruyorum 1 saat acayip iyi geliyor tempo hic bozulmuyor iyi ter attiriyor birde leslie yi yapiyorum sıkılmadan
Bende 2 senedir yikamaya veriyorum halilari eskiden annemin bahcede yikardim zor oluyor getir gotur, annem ugrasiyor birde cevir topla
Hali yikamacilar tanidik olunca ustunkoru is yapamiyorlargayet guzel geldi simdiye kadar verdiklerim sukur
merhaba kızlarrr ben hayırsız merry geldi :))
yolcu ve meyrayı gördüm eskilerden,yenilere de selamlar..
sizlere haber verip bir hal hatır sormak için geldim..bugün itibariyle 34 haftalık olduk teyzoşlar..
hep yattım evden dısarı cıkamadım haftalarca ama gecti şükür..
bebegime gelince kızım 7.ayından sonra erkeğe döndü:))) alışması zor oldu ama hahah ne cıkarsa bahtımıza:)
bu arada 5kg aldım sadece..hep yatacagım için korkuyordum ama ohh korktugum gibi olmadı..
28 haftaya kadar hiç kg almadım sonra yaz tatili girdi annem memleketten bana bakmaya geldi vee olanlar oldu:)
hedefim ebru sallı gbi 7 kg ile bitirmekti gebeliği ama bakalım:))
Sizler nasılsınız,beni merak ettiniz mi bakalım hepinizi kocaman öptük Umut umla
hoşbuldum ve çokk sağolun kızlar...ben hala bişey yiyemiyorum ama su içmeye başladım çok şükür...denemek için bi lokma atıyorum içim dışıma çıkıyo vazgeçiyorum zaten ilginç bir şekilde hiççç açlık çekmiyorum aksine çok şişim...:44:
merhaba kızlarrr ben hayırsız merry geldi :))
sizlere haber verip bir hal hatır sormak için geldim..bugün itibariyle 34 haftalık olduk teyzoşlar..
bebegime gelince kızım 7.ayından sonra erkeğe döndü:))) alışması zor oldu ama hahah ne cıkarsa bahtımıza:)
bu arada 5kg aldım sadece..hep yatacagım için korkuyordum ama ohh korktugum gibi olmadı..
28 haftaya kadar hiç kg almadım sonra yaz tatili girdi annem memleketten bana bakmaya geldi vee olanlar oldu:)
Sizler nasılsınız,beni merak ettiniz mi bakalım hepinizi kocaman öptük Umut umla
kaç kiloyum acaba çok merak ediyorum, ama artı göreceğim korkusuyla tartılmak istemiyorum cumaya kadar:)
Bende de aynı korku var zaten 700 gr aldım gecen hafta bu hafta inmem lazım;(
Arzu' dan sevgiler.
Hayırlı yolculuklar canimBu gece dönuyorum. Burda cok yiyorum ya hic acikmadan tekrr sisiyorum dusunun. Napim ozledigim seyleri yapiyolar
nur1835
Arada metabolizmayı sasirtmak lazimmiz ya ben de oyle yaptim isteallah yardımcın olsun inşaallah canım.
çok geçmiş olsun hepinize.
bencede pişman olma:) çünkü bu da gerekli bencede....
bende diyete başlayalı bugün 2.gün, iyi gidiyor çok şükür 2gündür diyetim:)
Merhabalar Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahmerhaba kızlarrr ben hayırsız merry geldi :))
Kolay gelsin canimyaa ben spor salonunda 20 dk. zor biniyorum yürüme bandına sen 1 saat iyi dayanıyorsuundaykocum halı yıkamak konusunda öyle bir niyetim var bakalım yapabilecekmiyim :)
merhaba sağlıcakla kucağınıza alın umut'unuzu :)
Bende tartilmazsam catlarim fazlada olsa gormem lazimkaç kiloyum acaba çok merak ediyorum, ama artı göreceğim korkusuyla tartılmak istemiyorum cumaya kadar:)
Kızlar bugun de Ankara'ya gidip geleceğim birazdan uçağa bineceğim geçmişi uçağı dönüşte beklerken okurum artık hepinize selamlar
Arzu' dan sevgiler.
selamün aleyküm.....
biten pazar günüm(başarılı)
6422*40
6tahıl
4et
2süt
2meyve
*
4yağ
0sebze
Ayyy ayyyy ben geldimçok şişim yediklerimi karıştırdım biraz midem çalkalaniyi...
Coco canım benim şeker yüklemesinden önce ya da birlikte benim tavsiyem insülin direncini mutlaka ölçtür gerekirse 3 aylık şekerini ölçtür şeker şüphen varsa...
Meyra 4 sene önce benimde açlık şekerim sınırdaydı... kilo veremediğim için şeker dengesi bozuldu ve insülin direncim yükseldi şimdi açlık şekerim düşük... eğer bu doğumdan sonrada vermezsem kiloyu 5-10 sene içinde şeker hastasıyım malesef acı bi gerçek...
Bu hafta bayramdı falan çok dikkatsizdim ama bende yarından itibaren sıkıyorum kendimi...
Ha bide ben dün dr a kontrole gittim deyzeleri bebikin selamı vardı size hepinizin ellerinden öper...iyiydi şükür baya hareketliydi...büyümüş olsada minnak bişey hala inanamıyorum karnımda benden habersiz kıpraşan bi bebek var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?