Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gece dönuyorum. Burda cok yiyorum ya hic acikmadan tekrr sisiyorum dusunun. Napim ozledigim seyleri yapiyolar

nur1835

allah yardımcın olsun inşaallah canım.
çok geçmiş olsun hepinize.

bencede pişman olma:) çünkü bu da gerekli bencede....
bende diyete başlayalı bugün 2.gün, iyi gidiyor çok şükür 2gündür diyetim:)

Hosgeldin tatlim gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbuldum ve çokk sağolun kızlar...ben hala bişey yiyemiyorum ama su içmeye başladım çok şükür...denemek için bi lokma atıyorum içim dışıma çıkıyo vazgeçiyorum zaten ilginç bir şekilde hiççç açlık çekmiyorum aksine çok şişim...:44:

merhaba kızlarrr ben hayırsız merry geldi :))

yolcu ve meyrayı gördüm eskilerden,yenilere de selamlar..

sizlere haber verip bir hal hatır sormak için geldim..bugün itibariyle 34 haftalık olduk teyzoşlar..

hep yattım evden dısarı cıkamadım haftalarca ama gecti şükür..
bebegime gelince kızım 7.ayından sonra erkeğe döndü:))) alışması zor oldu ama hahah ne cıkarsa bahtımıza:)
bu arada 5kg aldım sadece..hep yatacagım için korkuyordum ama ohh korktugum gibi olmadı..
28 haftaya kadar hiç kg almadım sonra yaz tatili girdi annem memleketten bana bakmaya geldi vee olanlar oldu:)
hedefim ebru sallı gbi 7 kg ile bitirmekti gebeliği ama bakalım:))

Sizler nasılsınız,beni merak ettiniz mi bakalım hepinizi kocaman öptük Umut umla

yaa ben spor salonunda 20 dk. zor biniyorum yürüme bandına sen 1 saat iyi dayanıyorsuun daykocum halı yıkamak konusunda öyle bir niyetim var bakalım yapabilecekmiyim :)

merhaba sağlıcakla kucağınıza alın umut'unuzu :)

selamün aleyküm.....

biten pazartesi günüm
(başarılı)

4324*20
4tahıl
3et
2süt
4meyve
*
2yağ
0sebze

geçmezse doktoramı gitsen acaba canımcım:26:
benim midemde iyi değil bu aralar nedense.....

selam canım hoşgeldin:)
maşaallah diyorum öncelikle bebişle ikinize.... rabbim hayırlısı ile sağlık versin ikinizede inşaallah hep ve hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım.
demek erkeğim dedi son anda:)))) hayırlısı bakalım.... bizim bir tanıdığın 3kızı vardı, 4.ye hamileydi, vesselam kız dediler hep 4.yede, taaaki doğduğu güne kadar kız zannetmişler, erkekmiş meğer:)))) bazen böylede oluyor....
kocaman öpüyorum, görüşürüz:)

kaç kiloyum acaba çok merak ediyorum, ama artı göreceğim korkusuyla tartılmak istemiyorum cumaya kadar:)

Dünkü menüm
Sabah
peynir maydanoz 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
4-5 kuruyemiş yeşil çay
Öğlen
Piliç but 4 dilim patates salata cacık üzüm
Ara
Yoğurt yulaf dut kurusu karışımı
Aksam
Zeytinyağlı fasulye 1 dilim beyaz ekmek 2 şeftali 2 parça çikolata

2 litre su içmişimdir spor yok

Arzu' dan sevgiler.

Kızlar bugun de Ankara'ya gidip geleceğim birazdan uçağa bineceğim geçmişi uçağı dönüşte beklerken okurum artık hepinize selamlar

Arzu' dan sevgiler.

Gunaydin kizlar

Bu gece dönuyorum. Burda cok yiyorum ya hic acikmadan tekrr sisiyorum dusunun. Napim ozledigim seyleri yapiyolar

nur1835
Hayırlı yolculuklar canim
Arada metabolizmayı sasirtmak lazimmiz ya ben de oyle yaptim iste ne oldugunu sasirdi
Merhabalar Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Kolay gelsin canim
Tv nin karsina koydum bandi bide muzik aciyorum ohhh iyi oluyor
Ilk baslarda 15 dk sonra yoruluyordum yavas yavas arttirdim simdi 1 saat yuruyorum rahat daha da fazla yururum aslinda ama bileklere baski yapiyor fazlasi
kaç kiloyum acaba çok merak ediyorum, ama artı göreceğim korkusuyla tartılmak istemiyorum cumaya kadar:)
Bende tartilmazsam catlarim fazlada olsa gormem lazim
Kızlar bugun de Ankara'ya gidip geleceğim birazdan uçağa bineceğim geçmişi uçağı dönüşte beklerken okurum artık hepinize selamlar

Arzu' dan sevgiler.

Hayirli yolculuklar canim

Sozencim nerelerdesin ?
Saclarin nasil oldu durdumu dokulmesi?

Kizlarrr nerelerdesiniz ?
Ramazan bitti ben eski duzene donmeye calisiyorum inşallah her sabah erken kalkabilirim bu sabah 08,35 de kalktim sirkeli suyumu ictim simdide kahvaltimi edeyim

Benim de insülin direncim var muhtemelen yıllardır vardı ben 5-6 senedir biliyorum çünkü hep kilolıydum sene basında endokronoloji drum artık şekere donmuş dedi zayıflayın kurtulmak istiyorum bu illetten

Arzu' dan sevgiler.

Cinsiyeti belli oldu mu Bonus ilk çocuk mu Allah tamamına erdirsin

Arzu' dan sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…