Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gökçe tablo için teşekkürler canım pazartesi okulun açılıyor düzenini kurarsın artık!!! alışmışım seni eski temponda görmeye hakikaten bizlerde okular kapalıyken bir düzensiz oluyoruz :) telefonla istediğin kadar bağlanabiliyorsun nete dimii? buraları ihmal etme

Gunaydin kizlar
Annenin iyi olmasina sevindim canim
HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________Meyra__

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg_________ Derin
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ cicekb & 74Frida
Gokcecim ellerine saglik
Tebrikler kizlar
oleeeeey 1.olmuşum:)))))
kızlar sizleride çok tebrik ederim.....
gökçecim seninde ellerine sağlık canım benim.....
Tebrik ederim canim cok guzel
selamun aleyküm hayırlı sabahlar kızlaarr
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, bol eksili bir gün diliyorum
Aleykumselam gunaydin
Gunaydin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru söylüyorsun frıda cım artık sağlıklı şeyler yemeye alıştık çok şükür. sağlıksız olan hiçbir şeyi istemiyor benim miden hemen sinyal veriyor. es kaza birşeyler atıştırsam yediğime pişman oluyorum.midem kaynayıp ağzıma geliyor sanki.

bütcene göre birşeyler bulabilirsin canım. benimde dün akşam gelen misafirlerim yurt dışından izne gelen bir aileydi. üç kızı var . hepsi tesettürlü dün çıktım kızlara kot şalörtü aldım. anneyede kendi örttüğüm çok rahat ettiğim tam pamuklu örtülerden aldım renk renk. çok beğendiler. 100 liraya hepsine hediye almış oldum. oğlana birşey almadım eşime dedim çocuğa harçlık ver istediğini alsın. o küçüktü daha bedenini bilemem dedim. öyle geçirdik işte.
bence arkadaşının doğum gününü hatırlayıp kutlaman bile en büyük hediye

oleeeeey 1.olmuşum:)))))
kızlar sizleride çok tebrik ederim.....
gökçecim seninde ellerine sağlık canım benim.....

Eline sağlık gökçe abla mutlu oldum listeye girmişim

tebrikler kızlar haftayada aynı birincilik listesinde görmek istiyoruz sizii

Canim az once arkadasinin dogumgununu kutlamak icin alinti yapmistim cevap yazarken unutmusum nereye gitti bu kafa bilmemki

günaydın daykocan nerelerdesin neler yapıyorsun

Evdeyim canim diyete devam ediyorum anneme gidicem birazdan gecen hafta kizimin dogumgunuydu annemlerin bahcede kutlamak istedi kardesimin ogluda istanbula gitmisti tercih yapmak icin bu sene liseye basliyacak kismetse hadi o gelsin diye bekledik

kızının doğum günü kutlu olsun canım . Allah hayırlı uzun ömürler versin.
iyi eğlenin ama çok kaçırma

dafi yaşlada alakalı herhalde eskiden midemi rahatsız etmeyen yiyecekler şimdi acayip ağrıtıyor. hele hele geceleri rahat bir uyku için kesin boş mideyle yatmam lazım.....

yaa bizdede şal alma adeti var ama bu sefer değişik olsun istiyorum kişisel kulanabileceği bişey olsa iyi olur parfüm alsam en son o bana almıştı iç çamaşırı olabilir diye düşünüyorum bakalım yağmurda yağıyor yemeğimi yapıp eve bir çeki düzen versem dışarı çıkıp bakınacam ...

saol canım :) anlamadım şimdi bugün sizde senin kızın doğumgününü mü kutlayacaksınız ? Allah sağlıklı ,mutlu senin yavrunun başarılarını mutluluklarını göreceğin uzun ömürler versin annesi

kızının doğum günü kutlu olsun canım . Allah hayırlı uzun ömürler versin.
iyi eğlenin ama çok kaçırma

Canlarim sagolun annemin bahceye gidecez orada kutliyacaz halamin torunlar da var coluk cocuk cok, eglensinler beraber
Zaten bizi istemiyorlarki artik buyumus onlar ayyy kendi kendime ne guldum benim kiz diyorki
Biz buyuduk artik siz diger tarafta oturun biz eglenecez kendi aramizda

Kizlar benide araniza alirmisiniz ? Biraz gec oldu ama bende simdi kararlastirdim
Hep kilolarla basim dertte biriydim evlendim 1.5senelik evliyim
gene kiloluyum esim asla sikayetci degil ama ben resimlerde kendimi begenemez oldum
telefondan internete girme imkanim var paylasimlarda bulunablrm
banada destek olun arkadaslar evde tartim yok ama alicam
diyetisyen s daha cok strese soktu beni yapamadim
sizlerden destek bekliyorum arkadaslar
106dim enson dahada tartilmadim
benide alin araniza lutfen
basarmak istiyorum basari hikayemi yazmak istiyorm
su anda az olan kiyafetimi cogaltmak ustiyorm zayflaynca
Boy 165
Kilom 106di enson. Simdiden tesekkurler

hoş geldin :) aslında pek belirli bir kural yok, herkes kendince bir yol izleyerek zayıflamaya çalışıyor. burda günlük yediklerimizi yaptığımız sporları paylaşarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. her cuma tartılıp kilo bildirimi de yapıyoruz. kalıcıda olursan!!!3 hafta sonra kilo tablosuna girebiliyorsun. mesela ilk önce kendine bir tartı almakla başlıyabilirsin

selamün aleyküm.....
aman bugün hiç diyet yapasım yok, bugün yapmicam diyet, yarın yine devam inşaallah.
ne güzel yağmur yağıyor dışarda şuan:)
mis gibi yağmur kokusu geliyor içeriye....

çok sağol ablacım....

selamun aleyküm hayırlı sabahlar kızlaarr
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, bol eksili bir gün diliyorum

Tebrik ederim canim cok guzel

çok sağol balım...

:)))))
kızının daha nice mutlu hayırlı huzurlu sağlıklı yılları olur inşaallah tüm sevdikleriyle birlikte inşaallah canım benim.....
iyi eğlenceler....

tebrikler kızlar haftayada aynı birincilik listesinde görmek istiyoruz sizii

sağol canım benim...
hep birlikte inşaallah

Almicakmisiniz beni araniza

ıııı ııııh almicaz, düşündük taşındık seni aramıza almamaya karar verdik:)))))))
şaka tabi canımcım:)
neden almayalımki?:) hoşgeldin sende aramıza:)
biraz acelecisin sanırsam:)
tanışalımmı?
yaş, evli/bekar, meslek, burç?
ben 29, evli, ev hanımı, koç.

Bende hergun yazarim cnm hosbuldum :)
Tartiyida ayin 15inde maas cekince alicam bu destej icin girmek istiyorum zaten
spor olarak disari cikamasmda evde yapmaya calisican
aslinda esasen 15inden sonra yazsam devamli daha net
olur paylasimlarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…