ay ay sevsinler onlarıCanlarim sagolun annemin bahceye gidecez orada kutliyacaz halamin torunlar da var coluk cocuk cok, eglensinler beraber
Zaten bizi istemiyorlarki artik buyumus onlarayyy kendi kendime ne guldum benim kiz diyorki
Biz buyuduk artik siz diger tarafta oturun biz eglenecez kendi aramizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
frıda cım ne yaptın gittinmi, nasıl geçti, hediye aldındafi yaşlada alakalı herhalde eskiden midemi rahatsız etmeyen yiyecekler şimdi acayip ağrıtıyor. hele hele geceleri rahat bir uyku için kesin boş mideyle yatmam lazım.....
yaa bizdede şal alma adeti var ama bu sefer değişik olsun istiyorum kişisel kulanabileceği bişey olsa iyi olur parfüm alsam en son o bana almıştı iç çamaşırı olabilir diye düşünüyorum bakalım yağmurda yağıyor yemeğimi yapıp eve bir çeki düzen versem dışarı çıkıp bakınacam ...
saol canım :) anlamadım şimdi bugün sizde senin kızın doğumgününü mü kutlayacaksınız ? Allah sağlıklı ,mutlu senin yavrunun başarılarını mutluluklarını göreceğin uzun ömürler versin annesi
İnsl cnm ya insl
Aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun.
bende 107 ile başladım 86 ya kadar indim sonra saldım kendimi . şimdi toparlanma zamanı deyip 91 ile yeniden başladım . inşallah hep birlikte başarırız
Toparlarsin canim cok kacirma amaamaaan kızlar benim diyet uçtu:))))
cumartesi yapasım yoktu diyeti yapmadım, pazarda bugünde bozayım dedim bozdum:))))
pazar akşamıda etli ekmek yaptırınca doyasıya yiyeyim salı devam ederim dedim bozdum
ama salı devam yine inşaallah diyetime......
toplarım toplarım yine kendimi inşaallah tekrardan salı günü......
Aynen oyle canimay ay sevsinler onları
kestane kabuğundan çıkmış
Meyra kiz nerdesin gelde kahve icek
200. Begeni kocamannnn opuyorum seni zaten cogunu sen begeniyosun heheheselam canom:)
tatlım ben içtim yeni tüh
naapsak şimdi?
200. Begeni kocamannnn opuyorum seni zaten cogunu sen begeniyosun hehehe
Olsun kuzum ben de icerim simdi afiyet olsun sana
Biliyorum cancazim sagolasintamam canım benim, sağol sanada afiyet olsun...:*
ben seni çok beğeniyorumkiiii.......:***
Gecmis olsun bebemm dikkat et sicaklar fena soguk suyu dikkatli tuketmek lazimbaşka zaman yine içeriz kahvemizi canım.....
bu arada 1saattir başım boğazım ağrıyo, pöff....
dün soğuk yiyip içtim diye hep bunlar...
naylon bebek gibiyim aynı.........
Biliyorum cancazim sagolasin
Gecmis olsun bebemm dikkat et sicaklar fena soguk suyu dikkatli tuketmek lazim
aldım canım aldım yalnız biraz geç gittim oğlumu bekledim oda biraz geç geldii gece saat 10 da gittim saat 1 e kadar oturduk (okunuşuyla yazıyorum ) watsondan cecile diva parfüm aldım. başka bişey bulamadım oda iyiydii yani , diğer gelen arkadaşımda 2 tane mutfak havlusu getirmişti hem doğumgünü çocuğuna hemde bana sağolsun kenarına dantelde yapmış el emeği tabiki onun havluları daha değerliydi ve bende nasiplendimfrıda cım ne yaptın gittinmi, nasıl geçti, hediye aldın
meraklı dafi :)
Gecmis olsun canim iyi gunlerde kullan caycini ne guzel surpriz olmusmerhabalaar umarım hepiniz iyisinizdir :) forum değişmiş alışmak lazım :) bende iyi sayılırım rahatsızım karın ağrısı bilirsiniz. onun dışında çok sıcak. birde sabahleyin bir kargo aldım elektirik süpürgemin hortumu geldi zanetim. paketi bir açtım içinden arzum çay robotu çıktı çok şaşırdım ve sevindim.2,3 saat kimin gönderdiğini bulamadım faturada ereyliye ait adres ve benim ismimden başka bişey yoktuu meğersem kardeşim kendine internet üzerinden alırken banada almış çok sevindiim:)
Gozun aydin oglunda gelmisaldım canım aldım yalnız biraz geç gittim oğlumu bekledim oda biraz geç geldii gece saat 10 da gittim saat 1 e kadar oturduk (okunuşuyla yazıyorum ) watsondan cecile diva parfüm aldım. başka bişey bulamadım oda iyiydii yani , diğer gelen arkadaşımda 2 tane mutfak havlusu getirmişti hem doğumgünü çocuğuna hemde bana sağolsun kenarına dantelde yapmış el emeği tabiki onun havluları daha değerliydi ve bende nasiplendim
bende beğendim sizi beğen manyağı yapçaaamYeni begen butonunu sevdim digeri kisitliyordu begenmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?