Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar. Bu hafta nasil gecti hic anlamadim. Kilo bildirimim 107.3 yani 400 gr vermisim. Spor toplam bir haftada 240 dk yuruyus.
Sabahki ogunum bir dilim ekmek. Domates salatalik biber. Bi yumurta. Bi dilimden az peynir.
Optum yine yazarim. Haftaici borek yemistim. Hayret ettim nasil eksideyim diye... masallah subhanallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kizlar nasilsiniz ?
ben cok kotuyum cok sinirliriyim moralim cok bozuk.kendi kedime kiziyorum, tam 11 kilo vermisken 10 kilo daha veririm dedim ve yine tatli yemeye basladim.yani bayram ramazan derken misafirde tatliya yok diyemedim.ve bunun sonucu kilom bugun 95.3.
bugunden yeniden basliyorum ins artik yola girerim daha dogrusu dunden basladim.
Dunku menum:
muz, kahve
diet kucuk simit, bir domates, biraz peynir ve bir bardak tuzsuz ayran
diet bar, kahve, iki seftali
yarim tabak sebzeli tavuklu yemek, domates salatasi, peynir 2 dilim diet ekmek (normalde aksam yemiyorum ama dun cok acikmistim)
aksam da cok acikmistim bir bardak tuzsuz ayran ve peynir yedim.

bakiyorum cok maydonoz kullaniyorsunuz, cok guzel cok saglikli ama ben sevmiyorum keske sevseydim.

Canim bende 114 kg ile basladim o zaman eliptik ile daha zor idi calismak banta gore daha cok ter attiriyor eliptik ama
Sanirim bantta yurumek daha kolay geldigi icin eliptik 2. Sirada kaldi benim icin ama deselerki eliptik yada bant birini sec kosu bandini alirdim ustelik ortopedik yurume alanli olanlari var (benimki onlardan degil)birde spor ayakkabi aldim altinda hava yastiklari var o da baskiyi azaltiyor
Bende de Dizlere bileklere baski oluyor evet eger zorlarsam mesala yuksek hizda veya 1 saati gecersem
Diyetisyenim kosma bir yere gec kalmissin da yetismeye calisiyormus gibi yuru sadece dedi bende basta eliptik almayi dusundum diyetisyene sordum kosu banti al dedi 15 gun karar veremedim en sonunda bi sitede uygun buldum ikisinide aldim karar senin yinede
Sagol kuzum sanada tekrar gecmis olsun

Bu sirketler hep boyle yapiyor sozlesme yapana kadar 40 takla atarlar sonra en ufak biside surundururler ayyyy sinir oldum
Inşallah bir an once actirirsin canim

Kilo bildirimi : 92.2
Spor :
330 dk yuruyus
15 dk eliptik
15 dk leslie 1 mil
Toplam : 360 dk

Son düzenleme:

deyzemm eski formunu çabuk yakalamışsın tebrikler

kilo bildirimi : 69.1

Heee deyzesinin kuzusu hizlica dondum sahalara
Tesekkur ederim canim bayramdaki yemelerden sonra birden kesince vucut sasirdi sanirim napiyo bu kadin diye
1 gunde 1 kg gitmez dun 93.4 tu ramazan sonu iyi su depolamisim demekki yesil cay takviyesiyle atiyorum sanirim bu sabah 3-4 kere tartildim dogrumu diye neyse mutluyum ama iyiki yemisim tatlilari aklimda kalcakti yoksa

Nurcum annen nasil oldu canim
Sende iyisin bu arada 68 gorursun haftaya

Son düzenleme:

bugünde görüş şu şirketle canım düzelir inş. gün içinde, çok sinir bozucu gerçekden geçenlerde bizdede olmuştu 3,4 gün internetsiz kalmıştık faturayı takır takır alıyorlar nete gelince bin bir türlü kesintiii

Gunaydinnnnnnnn
Yagmurlu bir gune uyandim hava kapali ama ben mutluyum bayram sonrasi aldigim butun kilolar gitti
gözün aydın canımtatil sonrası hemen toparladın ve artıda değilsiin

Bu sabahki kahvaltım hafta içi hersabah böyle resimler paylaşmak güzel fikirmiş

Arzu' dan sevgiler.

kahvaltı güzelmiş öğlen ve akşam yemeğinide bekleriiz :)

bizim grup zaten yediklerine dikkat ederek ve birazda sporla haftada 1-1,5 kilo verebiliyor. Mitokondri Mekanizmasını nasıl uyarılacağını yazacak olursan okuruz. fakat böyle reklam içerikli telefon numarası filan vermek yasak ve lüzumsuz....

selamun aleyküm güzeller

bildirim yapıp kaçayım

kilo : 91
spor : yok

selamün aleyküm.....
bugün bende bir iştah patlaması var:) neden anlayamadım bi türlü....
biran önce geçmesini umut ediyorum.....
biten perşembe günüm(başarılı)
6222*30
6tahıl
2et
2süt
2meyve
*
3yağ
0sebze

sağol canım.
kızmakta da çok haklısın...

Gunaydinnnnnnnn
Yagmurlu bir gune uyandim hava kapali ama ben mutluyum bayram sonrasi aldigim butun kilolar gitti

tebrikler canom:)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]coconut29[/TD]
[TD]240 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cicekb[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... coconut29
Haftanın spor üçüncüsü...... cicekb:124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…