Canim bende 114 kg ile basladim o zaman eliptik ile daha zor idi calismak banta gore daha cok ter attiriyor eliptik amaSelam dayko
Evet düşünüyorum ama alıpta yapmazsam kocam kafamda paralar oyuzden iyi karar vermem gerek yürüme bandı dizleri yıpratıyormuş ayakta dize doğru bir güç geldiği için hele benim kiloda zaten dizlerim bu yükü tasımıyor. sen neden pek hoşlaşmadın eliptik bisikletten?
O yüzden vazgeçtim banttan;(
Arzu' dan sevgiler.
Sagol kuzum sanada tekrar gecmis olsunyanıkta çok kötü oluyor
geçmiş olsun canım
canım kızına çok geçmiş olsun
canım tatilde üşüttüm sanırım. güneş alerjim var diye ıslak ıslak gölgeye yattım. biraz uyumuşum. uyandığımda üşümüştüm. akşamlarıda serindi.
sağol canım çok teşekürler
offff kizlar moralim coook kotu bozuk ya!!!!
sabah bir uyandim, ne internet var, ne telefon var, ne turkce kanallar var... gerizekali sirket kesmis.... ve üstelik faturayi ödedim... ödememis olsam gam yemiyecem ya... neymis efendim 25ine kadar yatmis olmasi gerekiyormusta ben 28inde yatirmisimda... ben halbuki aradim onlari soylemek icin hangi tarihte odiycegimii tamam sorun olmaz demislerdi... ama al sana sorun... offff yaaaa
neyseki cep telefonumun internetini paylasabiliyorumda bilgisayardan o sayede giriyorum internete...
rejimde hala tam oturtamadim... cunku tatil oldugu icin yeme seklimde duzen yok... uyanma saatimde duzen yok... neyseki okul pazartesi basliyor... ve bende sahalara kesin dönüs yapmis olucam :)
tamam canim :)
tesekkurler canim aminnnn :)
vallahi sirf yas gunumde kötüydüm ertesi gun mucizevi bir sekilde hic birseyim kalmamisti
gecmis olsun canim!!!
kiloyu takma kafana sen verirsin canim.
yarinda bir ara ugrayip 2dk kilo bildirimi yapabilirsen cok hos olur
masallah canim supersin!!!
bence eliptik bisiklet super canim!!! Ama 2nci el olarak alma... ben 2nci el aldim ucuz olsun diye... oda 2dk den fazla kullanamiyorum... cunku cooook sert....
Kilo bildirimi : 92.2
Spor :
330 dk yuruyus
15 dk eliptik
15 dk leslie 1 mil
Toplam : 360 dk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deyzemm eski formunu çabuk yakalamışsın tebrikler
kilo bildirimi : 69.1
sabah bir uyandim, ne internet var, ne telefon var, ne turkce kanallar var... gerizekali sirket kesmis.... ve üstelik faturayi ödedim... ödememis olsam gam yemiyecem ya... neymis efendim 25ine kadar yatmis olmasi gerekiyormusta ben 28inde yatirmisimda... ben halbuki aradim onlari soylemek icin hangi tarihte odiycegimii tamam sorun olmaz demislerdi... ama al sana sorun... offff yaaaa
neyseki cep telefonumun internetini paylasabiliyorumda bilgisayardan o sayede giriyorum internete...
rejimde hala tam oturtamadim... cunku tatil oldugu icin yeme seklimde duzen yok... uyanma saatimde duzen yok... neyseki okul pazartesi basliyor... ve bende sahalara kesin dönüs yapmis olucam :)
...
gözün aydın canımGunaydinnnnnnnn
Yagmurlu bir gune uyandim hava kapali ama ben mutluyumbayram sonrasi aldigim butun kilolar gitti
Bu sabahki kahvaltım hafta içi hersabah böyle resimler paylaşmak güzel fikirmiş
Arzu' dan sevgiler.
masallah canim supersin!!!
.
Gunaydinnnnnnnn
Yagmurlu bir gune uyandim hava kapali ama ben mutluyumbayram sonrasi aldigim butun kilolar gitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?