Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

guruba telefonla bakan arkadaşlar hala forum kapalı zannediyor, çünkü mobil uygulamada hala sorun var güncelenmemiş yeni mesajlar görünmüyor...

bende biraz kitap okuyayımda uykum gelir belki sıcaktan yatılmıyorda yarın öğle vakitleri mecburiyeten bir nikaha katılacam

Aynen canım ya ben de telefon uygulamasını kullanıyorum Cumartesi gelen mesajları okudum mesaj atamadım hata veriyordu sonra baktım hiç yeni mesaj yok önce kimse atmadı mı acaba dedim tekrar mesaj atmaya çalıştım gene gitmedi en sonunda dün akşam ağ hatası dedi bu sabah internetten sayfasından girdim benden kaynaklı zannettim applikasyonu tekrar yükleyecektim burdan bağlanmam zor oluyor ama düzelene kadar idare edeceğim

Gunaydinnnn
bende beğendim sizi beğen manyağı yapçaaam
aynen oyle
Sicaklardan sanirim bende bu hafta bayaa hizli verdim menunde guzelmis afiyet olsun

menü güzelmiş böyle menülerden tabiki sonuç alınır tebrikler. bende bu günlerde akşam yemeği yerine şütaşın orman meyveli yoğurduna taktım :) mağlum günlerdeyim diye korkumdan tartılmıyorum cuma yine bana sürpriz olucak çok şişkinliğim var yüzüklerim parmağıma oturmuş. avatarındaki oğluşlar galiba maşallah annesi :)

Merhabalar. Ben de bu gruba katilmak istedim. Ben de tam 101 kiloyum, sizi gorunce hemen yazayim dedim. :)

Gunluk de var mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…