Aynen canım ya ben de telefon uygulamasını kullanıyorum Cumartesi gelen mesajları okudum mesaj atamadım hata veriyordu sonra baktım hiç yeni mesaj yok önce kimse atmadı mı acaba dedim tekrar mesaj atmaya çalıştım gene gitmedi en sonunda dün akşam ağ hatası dedi bu sabah internetten sayfasından girdim benden kaynaklı zannettim applikasyonu tekrar yükleyecektim burdan bağlanmam zor oluyor ama düzelene kadar idare edeceğimguruba telefonla bakan arkadaşlar hala forum kapalı zannediyor, çünkü mobil uygulamada hala sorun var güncelenmemiş yeni mesajlar görünmüyor...
bende biraz kitap okuyayımda uykum gelir belki sıcaktan yatılmıyordayarın öğle vakitleri mecburiyeten bir nikaha katılacam
Günaydın Meyra sana daselamün aleyküm.....
günaydın kızlar:)
aynen oylebende beğendim sizi beğen manyağı yapçaaam
Sicaklardan sanirim bende bu hafta bayaa hizli verdim menunde guzelmis afiyet olsunBu arada bu sabah 101,5 çıktım cuma 102,3 tüm cok iyi değil mi şaşırdım valla
Dün kahvaltım peynirli maydanozlu sandviç
Öğlen tavuk fasulye 1 dilim ekmek cacık üzüm
Ara yulaflı kurudutlu yoğurt
Aksam imam bayıldı 2 dilim ekmek
Ara 2 büyük dilim karpuz
menü güzelmiş böyle menülerden tabiki sonuç alınır tebrikler. bende bu günlerde akşam yemeği yerine şütaşın orman meyveli yoğurduna taktım :) mağlum günlerdeyim diye korkumdan tartılmıyorum cuma yine bana sürpriz olucak çok şişkinliğim var yüzüklerim parmağıma oturmuş. avatarındaki oğluşlar galiba maşallah annesi :)Bu arada bu sabah 101,5 çıktım cuma 102,3 tüm cok iyi değil mi şaşırdım valla
Ara 2 büyük dilim karpuz
günaydın canım nasılsıın? ben yeni kalktım kahvaltı yapıp hazırlanayım da nikaha gideceemGunaydinnnn
aynen oyle
Sicaklardan sanirim bende bu hafta bayaa hizli verdim menunde guzelmis afiyet olsun
günaydın canım nasılsın :) dün biraz üşütmüş, kırgın gibiydin?selamün aleyküm.....
günaydın kızlar:)
Iyiyim canim sen nasilsin yeni evlenenlere mutluluklar dilerim akrabami tanidikmi?günaydın canım nasılsıın? ben yeni kalktım kahvaltı yapıp hazırlanayım da nikaha gideceem
Bu arada bu sabah 101,5 çıktım cuma 102,3 tüm cok iyi değil mi şaşırdım valla
Ara 2 büyük dilim karpuz
Hosgelmissin nur hanimcigim nasilsiniz acep ? Bonus sultan nasillar acep?Herkese selamlar nasılsın bugun
Hosgeldiniz efenimMerhabalar. Ben de bu gruba katilmak istedim. Ben de tam 101 kiloyum, sizi gorunce hemen yazayim dedim. :)
Gunluk de var mi peki?
Anacim ne cenesi dusuk kadinmisim nisandan beri 1630 mesaj yazmisim
He valla cok guzel bi yer burasi yeni siteye alisilsin daha da guzel olur cep telefonundan giren arkadaslar var onlar yok cok eksigiz anliycanMaasallah :)) topigi canli tutanlardan birisin ozaman :)
burasi cok si yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?