Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgelmissin nur hanimcigim nasilsiniz acep ? Bonus sultan nasillar acep?
Ba ba ba kibarliga bak

Aman efendm pek kibarsınız gerçekten de.

nasılım ben de bilmiyorum deli gibi yiyorum sadece sıyırmak üzereyim kafayı.....................

Bonus da ben gibi galibaaa

Aman efendm pek kibarsınız gerçekten de.

nasılım ben de bilmiyorum deli gibi yiyorum sadece sıyırmak üzereyim kafayı.....................

Bonus da ben gibi galibaaa
Bende gece kalkiyorum 1 haftadir ramazan aliskanligi sanirim atlatmam lazim bonusuma da cok selam kocamaannn optum ikinizi de
düşün ben yıllardır üyeyim sana yetişmem mimkin deeellll
Frenimde yok anacim

Kizlar menu, egzersiz paylasimi ve kilo bildirimi yapiyor musunuz? Bi programiniz var mi?

120 kilodan 101- e indim malum motivasyona, devam etmek icin arada bi gaza ihtiyacim oluyor
Masallah masallah cok guzel vermissin Her cuma bildirim gunumuz meyra arkadas sporlistesini gokce_iremim arkadas kilo listesini yapiyor ama listeye girmek icin 2 hafta duzenli bildirim yapmaniz gerek yediklerinizi paylasirsaniz arkadaslar da destek oluyor tam yerindesiniz kizlar

merhaba aranıza yeni geldim dukan diyetinin atak kısmını atlattım seyir evresinde 4.günüm ama motivasyonum düşük beraber zayıflayalım :)
Hosgeldin dilek886

selamün aleyküm.....
ben bugünde diyeti başaramadım malesef....
yarın ama inşaallah yine devam.... bu sefer yarın başlicam ama yine inşaallah eskisi gibi.....

aplikasyonda beğenme yok kızlar ya da ben bilmiyorum sizi beğenmediğimi zannetmeyin burada görünce farkettim

site yeni yenilendi ya canım, çok eksikler var henüz, zamanla düzene girer, oyüzden belki senin beğen tuşun yoktur gelir ama zaman içinde, gelmezsede bildirirsin yaparlar:)

günaydın canım nasılsın :) dün biraz üşütmüş, kırgın gibiydin?

sağol canım benim.... iyiyim bugün, dün bir bitki çayı içmiştim iyi geldi geçirdi.
1-2saat hem terleyip hemde vantilatör önünde durunca kapmışım şifayıda:)
sen nasılsın canım?

Anacim ne cenesi dusuk kadinmisim nisandan beri 1630 mesaj yazmisim

ilahi kız:):):):)
iyi böylesin balım.....

Ogle yemegimi yiyeyim gezmeye gidecem daha
Gerci balkona cikaramiyorum kafami sicaktan, nasil cikacam disariya onun tasasi tuttu bide

sorma canım ya, az havalar serinlediydi burada da ama bugün yine sıcak hava....

Meyraaaammm pistttt

selam datlum:)
nasılsın daykom bugün?

O zaman hic ara vermeden yazayim, kendimi listede gormek istiyorum

Menu:
Sabah: 3 tane haslanmis yumurta, 2 tane salatalik ve tam yagli peynir (light urunleri hic sevmem)

Ogle: bol salata yedim, tuz yag koymadim, limon ve sirkeyle tatlandirdim. Yaninda da tam yagli kocaman kaselerle yogurt. (hava sicak, pek bi sey yiyesim yoktu)

Beslenmemde ara ogun yok ve sadece 2 ogun yiyorum. Bunu zayiflama adina degil, saglikli oldugunu bildigim icin yapiyorum.

4 litre su ictim.

Spor:

Sabah Cindy Crawford - Shape your body DVD'sinden 1.egzersiz

Aksam Leslie - 5 mile Fat burning mile

gülme işareti yerine ne biçim bir smiley koymuşlar....
poffff, bu da zamanla düzelir heralde....
şu işte: :)
ama neyseki eski smileylerimiz gelmiş.

hoşgeldiniz sizde aramıza
bugün telden topiğe bakarken isminiz gözüme çok çarptı, çok hoş nikinizin hureyra kısmı...
ve şimdi jetonum düştü hureyra kedicik demek galiba arapçada değilmi...
hahahhhh ikinci jetonumda şimdi düştü ümmühureyrada kedicik annesimi yoksaaaa:):):)
memnun oldum kısacası....
kedileri seviyorsunuz heralde? bende kedi aşığıyım

Hoshbulduk, bu grubu cok sevdim ben, aktivsiniz hep

Evet kedicik annesi. Ben de kedi ashigiyim, evimde de besliyorum.

Ben de memnun oldum kardesim, inshaAllah sohbet edip kaynasiriz burda, tabi kilolari da vererek

Oo sohbet koyulasmis :)
Bende anck smdu grdim topige :)
Kizlar dua edin yarin buyuk temizlik var evde :) yarindan sonra hem temiz bi eve hemde sagliklu bi yemek duzenim olcak
ben kiloya 106diyelim simdilikmaas alinca dogrusunu solerim :) dogum gunu gibi bisi benim.icin kizlar :)) optum herksi girebldigim kadar giricem topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…