Hoshbulduk, bu grubu cok sevdim ben, aktivsiniz hep
Evet kedicik annesi. Ben de kedi ashigiyim, evimde de besliyorum.
Ben de memnun oldum kardesim, inshaAllah sohbet edip kaynasiriz burda, tabi kilolari da vererek
Oo sohbet koyulasmis :)
Bende anck smdu grdim topige :)
Kizlar dua edin yarin buyuk temizlik var evde :) yarindan sonra hem temiz bi eve hemde sagliklu bi yemek duzenim olcak
ben kiloya 106diyelim simdilikmaas alinca dogrusunu solerim :) dogum gunu gibi bisi benim.icin kizlar :)) optum herksi girebldigim kadar giricem topige
hoş geldiniz tebrikler ne güzel kilolar gitmiş devamını dilerimKizlar menu, egzersiz paylasimi ve kilo bildirimi yapiyor musunuz? Bi programiniz var mi?
120 kilodan 101- e indim malum motivasyona, devam etmek icin arada bi gaza ihtiyacim oluyor
eşimin dayısının kızı düğünüde 7 , 8 eylülde sivas ve kayseride olucak bir aksilik olmasa gidecez herhalde, gençler istanbulda çalıştıkları için resmi nikah işini haletiik o değilde nikahtan sonra yemeğe çıktık fena kaçırdım tatlıda yedimIyiyim canim sen nasilsin yeni evlenenlere mutluluklar dilerim akrabami tanidikmi?
hoşgeldiniz : )merhaba aranıza yeni geldim dukan diyetinin atak kısmını atlattım seyir evresinde 4.günüm ama motivasyonum düşük beraber zayıflayalım :)
Kizlar menu, egzersiz paylasimi ve kilo bildirimi yapiyor musunuz? Bi programiniz var mi?
120 kilodan 101- e indim malum motivasyona, devam etmek icin arada bi gaza ihtiyacim oluyor
Cins kedilerim yok canim, hepsi engelli sokak kedileri. Gozleri olmayan, bacagi olmayan kedicikler. Oyle ishteinsaallah canim benim.....
bende sizi cok sevdim....
demek kediniz var, ne kadar sanslisiniz.....
ismi cinsi yasi nedir peki kediciginizin?
kolay gelsin canim.
Kızlar selam,
Aranıza yeni katıldım 98 kg olarak..Yarın inşallah artık diyete başlayacağım ve nasıl bir diyet yapsam bilemedim..Sürekli dukana başlayıp bıraktım sürekli protein diyeti yapamadım..Ve resmen diyetten soğudum..25 yaşındayım ve nasıl bir diyet yapsam karar veremedim..Artık sizi takip edip inşallah bende başarmaya çalışıcam :)
Merhabalar hanımlar :)
27 yaşındayım, 94 kiloyum, gazeteciyim. Daha önce diyet deneyimlerim oldu ve en uzunu bir ay kadar sürdü. Her yere benden önce giden göbeğimle muhattap olmaktan bayağı bayağı gına geldi artık. Baskül ailesinden halliceyiz ve kız kardeşimle birlikte yeni bir sürece daha girme kararındayız işşaallahh!! Süreçler böyle pek bi azimle başlıyor ama o azim gün geçtikçe şiddetini yitiriyor. Açıkçası başlığı görünce kategorimi buldum galiba deyip buraya yazmaya karar verdim.
Bana hitap eden ve diyet kabusu yaşatmayan tek diyet Dukan... Protein içeren yiyecekleri seviyorum ondan olabilir. Birde o tokluk hissine hasret kalmıyorsunuz. Amma ve lakin her bünyeye hitap etmeyebilir araştırmanızda yarar var. He birde spor salonuna öcü diyenlerdenim. Evde "jillian michaels 30 day shred" programıyla hayat daha işlevsel :) Dukan'ı bir ay uygulayıp 9 kilo vermiştim geçen yıl. Sonrası hezeyan tabiki... İrade kararlılık şart şart. Bu ara kendimi hazır hissediyorum. Aranızda dukan yapacak olan varsa paylaşımda bulunabiliriz.
Bu arada kızlar, Allah gönlümüze göre versin yaa :)
Selam guzeller
Yeni arkadaslar hosgelmissiniz azminiz bol olsun insallah
Eskimeyen arkadaslar nerelerdesiniz huuuuuu
selamun aleyküm güzeller
yoğunluktan hiç buraya bakamıyorum. şimdi birazcık göz attım. alıntı yapamadım.
diyet hiç yapamıyorum ama buraya bir göz attığımda kendimi birazcık firenliyorum.
şimdi köye gidicem kısmet olursa salça yapıp gelicem. inşallah bildirime yetişirim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun.
eskimiyen güzelleri öperim şap şup
Kolay gelsin canim offf nasilda guzel oluyor ev yapimi taze salca bende seni optumselamun aleyküm güzeller
yoğunluktan hiç buraya bakamıyorum. şimdi birazcık göz attım. alıntı yapamadım.
diyet hiç yapamıyorum ama buraya bir göz attığımda kendimi birazcık firenliyorum.
şimdi köye gidicem kısmet olursa salça yapıp gelicem. inşallah bildirime yetişirim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun.
eskimiyen güzelleri öperim şap şup
Buralarda oyle canim birde nem sanki su buhari soluyoruzselam canım hava çok sıcak bugün evdeyim hala elektirik süpürgemin hortumu gelmedi 1 hafta oluyor evi süpürmedim hoş bu sıcakta süpüresimde yok da ütü yapmam lazım ama onu nasıl yapıcam bilmiyoruum
sen napıyorsun nasılsın bugün ?
daficim köye geçiyormuşsun kolay gelsiin : )benimde bu hafta beslenmem iyi gitmiyor mağlesef cumaya tartı bilgim banada sürpriz olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?