Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün yine bir sorun var sanırım. alıntıları yükleyemedim.
hepinize çok teşekür ederim.
malesef acı gerçeklerle karşı karşıya geliyor insan. hep duyuyordukta bir yakınımızın başına gelebileceği hiç aklımıza gelmiyordu.
hergün bursa haberlerine bakıyorum. gençlik diye birşey kalmıyacak yakında.Allah korusun.
fotosu çıkan genç bizimki değil malesef oda başka bir ananın kuzusu. bizimkinin resmini çektirmemiş annesi. basınla kavga etmiş. basarsanız dava açarım demiş.
şimdi aradım Psikiyatriye yönlendirmişler ama çıkıcam diye diretiyormuş.

nurcum inşallah herşey gönlüne göre olur canım. bakarsın anneciğinde gelir sünnetine sürpriz olur sana

kızlar bugün yine bir sorun var sanırım. alıntıları yükleyemedim.

inş. abla dediğin gibi olur

benim kabusum gibi oldu bu haberler korkuyorum hem de çok bi sevdiğim var bu yollara meyilli inş.bulaşmamıştır bu pisliğe

kuzum ne yapıp ne yapmadığını bana yazarmısın

Ben Salı günü diyetisyenimde 86.6'yı gördüm. Evdeki tartım 87.3 tartıyor.
Eski kilo: 99
Güncel Kilom: 87.3
Hedef hamileliğim ilk 3 ayını kilo almadan tamamlamak. Spor, yürüyüş şuan yasak.

Afiyet olsun canım, menün çok güzelmiş. Oh, sporunu da yapmışsın maşallah

Kizlar bugunku menumu soliyum az once son yemegimi yedim
sabh 2dlim ekmek arasi 1tk krempeynirlu tost 1bardak sut
ara: 1bardak sut
oglen (simdi)
Patlicanli patatesli turlu
2dlim ekmek
salata
simdi 2.,1,5ltrelik suyumu iciorm yavastan
Saat 7de yuruyuse cikcam 1saat
Eve gelincede 1seftali yerim
bugun gayet iyiyim menu kisminda sanki :) :)

kuzum ne yapıp ne yapmadığını bana yazarmısın
Ne yapmiyorum canim. Kizartma. Pilav ekmek seker paketli urunler, icine un Şeker. , yag. Giren hic bi sey yapmiyorumda yemiyorumda. ,yani yememeye calisiyirum. Genelde salata et yogurt sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum. Sanada bu yolda basarilar dilerim. Sen nelr yapiyosun diyetinde ?

Hamileymissin bonuscum arti olman normal degilmi?

Yani artık normal tabide insan yinede bi umut almim diyo. Napacan :))

Eee bu kadar gencin arasinda gaza geliyor insan nolmus yanii nolmus hee azcik kendimi kaybettiysem hemen hatirlat demi cik cik cik ayipp
azcıkmı pehh :)) okula az kaldı inş o gün parti neyin yapacam çok darlandım. Birde iştahım açıldı az kaldı camışa bağlamama

Ben Salı günü diyetisyenimde 86.6'yı gördüm. Evdeki tartım 87.3 tartıyor.
Eski kilo: 99
Güncel Kilom: 87.3
Hedef hamileliğim ilk 3 ayını kilo almadan tamamlamak. Spor, yürüyüş şuan yasak.

Hayırlı olsun gebe kardeşim :) ben ilk üç ayı -3 kilo ile tamamladım bundan sonra nolur bilmiyorum iştahım açılmaya başladı bile. Arada gebelik muhabbeti yapalım senle bunlarda sıkılsın (hain bınıs)

Bu mesajım alıntılarla boğuşan gökçeye ve dafi ablam sana gelsin. Aaa görüyomusunuz alıntı yaptığım mesajı bile alıntı yapmışım yanlışlıkla pehhh

Çok teşekkür ederim Bonus ben sizi 90+hamile kalanlar bölümünden hatırladım dün gece okumuştum ve bana umut olmuştunuz. Inşallah sizin gibi sorunsuz bir gebelik yaşarım. Konuşuruz tabi siz benden epey bir tecrübelisiniz ama 2. Çocuk ve 16. Hafta olarak. :) Ben henüz 6. Haftama girmedim.Sevgiler

Çok memnun oldum canım umut oldun demen çok güzeldi benim için. Bilirim bazen bir cümle bile insana nasıl umut olur hele böyle bu forumdaki gibi çıkarsız yazılınca. İnsan bazen başkasına akıl veriyo doğrusunu söylüyo ama kendine gelince yapmıyo (bakınız bınıs)

Bir de düzeltme yapayım 2. çocuk değil 3. çocuğa hamileyim Sorunsuz diyemem tabi sonuçta hamilelik bu herşeyin farklı oluyo diğer herkesten. Ama dr un o zaman beklediği şeyleri yaşamadım şükür bundada kendi korktuğum şeyleri yaşamam inş. Çok başındasın daha hele ilk gebelikse çok heves olur en dikkat edilmesi gereken dönem.

Burdakiler bilir az çok ilk öğrendiğimde nasıl bocaladım beklemediğim bişeydi ve kendimi kilo vermeye adapte etmiştim dayko cadolozuna yetişicem diye deli gibi lesli yapıyodum birden bire herşeye ara vericek olmak yaşanıcak olası sıkıntılar falan bide evdeki ufak çocuk herşey anlatamıycağım şekilde çok geldi üstüme. Zor alıştım bu fikre ama yapacağım birşey yok allahın takdiri ve biliyorumki aslında bunu yaşayabildiğim için çok çok şanslıyım hamdolsun.

O yüzden bırakmadım topiği kilo alana kadar bilidirm yapıcam dedim ama şu an karar verdim kilo alsamda yapıcam inş meydanı daykoya bırakacak halim yok daa

Yav gökçeye hak verdim he foruma alışamadım bende pc den girince gözüme çok garip geldi.
Eski üyeyeim ben neler görüm bu KK da

Bir keresinde mavi bile oldu bu site Kalpler gitmiş yıllardır kullandığım font gitmiş

Tee ne zaman imzalar kalkmıştı pro üyelik gelince onlara has olmuştu şimdi geri gelmiş baktım benimde o zamanki imzam gelmiş ama resmi yok

Daha keşfedilecek neler varki acep Mutlaka bu yenilikle ilgili bi topic vardır şu kız dursa bi girip bakarım.

selamün aleyküm...
ben geldim inşaallah(koşturmadan dolayı): )
dün geçmişi gece okudum ama öyle uykum vardıki yazamadan alıntıları kopyaladım ve sonrada uyudum kaldım....

Meyraa gomlek aldim kendime altina pantalon bakicam sence ne renk olurhttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tunik/2227745/437284

öncelikle güle güle giy canımcım cicini... çok hoşmuş....
bence onun altına en güzel modelin altındaki pantolonun rengi gider, ama 2. bir seçenek olarakta yine modelin ayakkabısının rengi olan koyu lacivert pantolonda güzel gider zannımca: )

Kalıp herkeşle muhabbet etmek isterim ama kız durmuyo pc ye saldırıyo eh meyra bi selam verdi geyiğe gitti hanım sonra görüşürüz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…