kızlar bugün yine bir sorun var sanırım. alıntıları yükleyemedim.
hepinize çok teşekür ederim.
malesef acı gerçeklerle karşı karşıya geliyor insan. hep duyuyordukta bir yakınımızın başına gelebileceği hiç aklımıza gelmiyordu.
hergün bursa haberlerine bakıyorum. gençlik diye birşey kalmıyacak yakında.Allah korusun.
fotosu çıkan genç bizimki değil malesef oda başka bir ananın kuzusu. bizimkinin resmini çektirmemiş annesi. basınla kavga etmiş. basarsanız dava açarım demiş.
şimdi aradım Psikiyatriye yönlendirmişler ama çıkıcam diye diretiyormuş.
nurcum inşallah herşey gönlüne göre olur canım. bakarsın anneciğinde gelir sünnetine sürpriz olur sana
Merhaba arkadaşlar sizler kilo bildirimi yapmışsınız bari bende yapayım
başlangıç tarihi :: 10 Haziran
Başlangıç kilo : 107.8
Geçen hafta kilo.96.9
Güncel kilo : 95.7
Verilen:1.2
toplam verilen 12
Hedef 65 spor yok
Afiyet olsun canım, menün çok güzelmiş. Oh, sporunu da yapmışsın maşallahKahvalti: 1 dilim salam, 7-8 adet zeytin, 2 kk tam yagli peynir, 2 salatalik
2.ogun: anneanneme gidicem, firina butun tavuk koymus benim icin, gogus etinden ekmeksiz yerim,yaninda bol salatayla insallah.
Spor yapildi: Turbo Jam Cardio Party Mix (19. Dk) + Leslie 3 mile
Ne yapmiyorum canim. Kizartma. Pilav ekmek seker paketli urunler, icine un Şeker. , yag. Giren hic bi sey yapmiyorumda yemiyorumda. ,yani yememeye calisiyirum. Genelde salata et yogurt sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum. Sanada bu yolda basarilar dilerim. Sen nelr yapiyosun diyetinde ?kuzum ne yapıp ne yapmadığını bana yazarmısın
Hamileymissin bonuscum arti olman normal degilmi?
azcıkmı pehh :)) okula az kaldı inş o gün parti neyin yapacam çok darlandım. Birde iştahım açıldı az kaldı camışa bağlamamaEee bu kadar gencin arasinda gaza geliyor insan nolmus yanii nolmus hee azcik kendimi kaybettiysem hemen hatirlat demi cik cik cik ayipp
Ben Salı günü diyetisyenimde 86.6'yı gördüm. Evdeki tartım 87.3 tartıyor.
Eski kilo: 99
Güncel Kilom: 87.3
Hedef hamileliğim ilk 3 ayını kilo almadan tamamlamak. Spor, yürüyüş şuan yasak.
Yani artık normal tabide insan yinede bi umut almim diyo. Napacan :))
azcıkmı pehh :)) okula az kaldı inş o gün parti neyin yapacam çok darlandım. Birde iştahım açıldı az kaldı camışa bağlamama
Hayırlı olsun gebe kardeşim :) ben ilk üç ayı -3 kilo ile tamamladım bundan sonra nolur bilmiyorum iştahım açılmaya başladı bile. Arada gebelik muhabbeti yapalım senle bunlarda sıkılsın (hain bınıs)
Çok teşekkür ederim Bonus ben sizi 90+hamile kalanlar bölümünden hatırladım dün gece okumuştum ve bana umut olmuştunuz. Inşallah sizin gibi sorunsuz bir gebelik yaşarım. Konuşuruz tabi siz benden epey bir tecrübelisiniz ama 2. Çocuk ve 16. Hafta olarak. :) Ben henüz 6. Haftama girmedim.Sevgiler:):)
Hayırlı olsun gebe kardeşim :) ben ilk üç ayı -3 kilo ile tamamladım bundan sonra nolur bilmiyorum iştahım açılmaya başladı bile. Arada gebelik muhabbeti yapalım senle bunlarda sıkılsın (hain bınıs)
Çok teşekkür ederim Bonus ben sizi 90+hamile kalanlar bölümünden hatırladım dün gece okumuştum ve bana umut olmuştunuz. Inşallah sizin gibi sorunsuz bir gebelik yaşarım. Konuşuruz tabi siz benden epey bir tecrübelisiniz ama 2. Çocuk ve 16. Hafta olarak. :) Ben henüz 6. Haftama girmedim.Sevgiler
Meyraa gomlek aldim kendime altina pantalon bakicam sence ne renk olurhttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tunik/2227745/437284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?