Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar
Oretmenim beyaz pant. Var bende pastel tonlarda pembe yada yesil dusunuyordum gokcecim tesekkur ederim fikir verdiginiz icin

Hee ihmal ettin beni oluyomu hic boyle stres atamiyorum catliyacam ortadan okul acilsada sabah didismelerine baslasak

Eee bu kadar gencin arasinda gaza geliyor insan nolmus yanii nolmus hee azcik kendimi kaybettiysem hemen hatirlat demi cik cik cik ayipp

Canım çok geçmiş olsun o yakınınız olan çocuğa ve diğer çocukta vefat etmiş okurken içim acıdı rabbim annesine babasına sabır versin rabbim kötülerle karşılartırmasınmasın

Canim annecigine cok gecmis olsun rabbim beterinden saklasin
Dun aksam gazatede okudum bursada 16 yasinda resimde koymuslar yuzunu buzlayip cok uzuldumdu bizimde evlatlarimiz var sonra esimle balkonda otururken konustuk hatta 3 lira 5 lira ne tuttururlarsa satiliyormus bizim burada esnaf sikayet bile etmis satanlari ama bitmiyor iste rabbim dogru insanlarla karsilastirsin tum evlatlarimizi sizede gecmis olsun
Diger yavrunun durumunu bilmiyordum ben demekki o zaman yokmusum Allah sabirlar versin hepinize

Merhaba arkadaşlar sizler kilo bildirimi yapmışsınız bari bende yapayım
başlangıç tarihi :: 10 Haziran
Başlangıç kilo : 107.8
Geçen hafta kilo.96.9
Güncel kilo : 95.7
Verilen:1.2
toplam verilen 12
Hedef 65 spor yok

selamlar.. hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeee :)
dün çok geç yattık bu sabah da alt dairedeki tamirat yüzünden sabahın nurunda hortladım :) uykum da çookk ev işleri de çookk..
seni görmek güzel :) özlemişiz
gerçekten zor.. Allah yardımcıları olsun.. benim yengem de hemşire bursada.. o da söylemişti acile günde en az 10 bonzai vakası geliyor diye... nerden çıktı bu illet anlamadım Allah herkesin çocuklarını korusun
Selam kizlar
Oretmenim beyaz pant. Var bende pastel tonlarda pembe yada yesil dusunuyordum gokcecim tesekkur ederim fikir verdiginiz icin
pudra pembesi de olur bak :) tabi zayıfladı hatun açık renkleri giyiyosun ben siyah giyiyom hep :)

teşekkür ederim abla. annem hala aynı ayağı alçıda yengemin yardımıyla sadece wc ye gidebiliyo şuan. 10 gün sonra dr a gidicek inş. alçıyı çıkarırlar. yoksa gelemiycek düğüne hoş belki çıksada gelemiycek

selamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun
bugün bildirim günü. bende bildirim yapayım.

kilo : 90. 2
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…