Ummu bravo seni taktir ediyorum bana cok zor geliyor.Cindy Crawfordun Shape your body DVD sini aldim, shimdi haftada 3 kez sabahlari onu yapiyorum, bolgesel hareketler var hosuma gidiyor. Haftanin 6 gunuyse Leslie 5 mile yapiyorum. 21 kilo Verdim belki AMA en az 30 kilo vermis gibi duruyorum. Bunu da ancak spora bagliyorum.
Nasıl bir program nasıl yapılıyor internetten mi indiriyoruzKizlar insallah ayin 27 gibi Slim in 6 yapmaya baslicam. Olculerimizi ve kilomuzu yazarak, birbirimizi takip ederek baslayalim mi birlikte?
Kendime yoldas ariyorum, var mi boyle biri?
6 haftalik bir program bu.
bence de destekle cok daha iyi yapılır umarım istikrarlı devam edersiniz allahım bana da bir destek lutfenKizlar bi mujdem var sabh 1saat aksam 1saat yuruyus yapcm artk
esimin kuzeni gaza getirdi demin mesjlasirken kilolu biri degl ayni ysstayiz ama diyet yapiormus yuruys arkadsi ariodu ben varm dedm daha hizli zayiflarim demi :) sabh 1aksam 1 saat yagmurve.kar havalari haric
Hatta usendim ama o destek cikti yarin ilk yuruyusu yapicz bi yandn useniyorum bi yamdn ii oldu diom mecbur gitcz artk soledim
sen de supersinGruptaki herkesi sevdim ya supersiniz :)
Helal olsun sana şu evimi taşıyayım bende senin yoldan gelicem teprik ederim başarınıBu kilonun cogunu Leslieyle verdim. Haftanin 6 gunu yaptim, buyuk miller tabiki mesela 4 fast miles ve ya 5 mile fat burning gibi. Tabi hep ayni sey olmaz arada degistiriyordum vucut alismasin diye. Turbo jam cardio party yapiyordum kalbim dayandigi kadar, zorluyordum kendimi acikcasi kalbin agzina cikicak yag yakmak icin.
15 kilo verdikten sonra da Cindy Crawford Shape your body DVD si 1. Egzersizi yaptim haftanin 3 gunu. Hala yapiyorum bu yazdiklarimi gerci.
Daha cok cardio yapiorum anlayacagin.
Birkac gun sonra da bu programimi tamamen degistiricem, vucudumu sasirtmak istiyorum cunku.
Yuppi haftaya kesin.olarak listedeyim demek ki iste istedigim bu »°»»:)ayyyyy nefret ettim iyice forumdan ha!!!!! Yeni forum acacam kendim bu gidisle!!! Ne bu ya... 2tane alintidan fazla alinti yapamiyorum ne giciklik!!!!
aklimda kalanlar
delimideli yarin bildirim yapcan ve haftaya cuma listeye giriceksin.
Yeni gelenler olmus. Yarin bildiriminizi yapicaksiniz. Cunku kurallar geregi. 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz! Anlayisiniz icin tesekkurler!!!
daykocum o gömlegin altina kizin giydigi gibi kot pantolon olur, pembe olur, yada ustunde baska hangi renkler varsa :)
amin cnm saol 108 olmuşum haberim olmamış :) hayatımda hiç zayıf diye tabir edilen biri olmadım bebeklik zamanımda dahil ama hakketten olay aldı başını gitti hamile kalmadan aldığım abiyenin içine giremeyince durumun ciddi olduğu kanatine verdım anca sanırım köşeli jeton anca düştü bende :) ekmeği hayatımdan çıkarttım 2 gündür ekmekten ziyade benim çiloşata ve kola bağımlılığım var onunla nasıl baş etcem bilmiyorum
Amanda krizlere girermiş teyzelerin gülü en kartı... seni bir miktar ihmal etmiş olabilirim evet nolmuş he nolmuşBonusss bak icimden neler soyluyorum sana nerdesin nannnn
sağol canım. sağlığım iyi çok şükür . moral sıfır.Gunaydin kizlarr
Nasil olacak o facete yazismak dahami kolay?
Daficim
Sen nasilsin asil atom karinca
hayırlı geceler kızlar
bugün pek kederli bir gündü.
dün akşam bir yakınımızın çocuğunu hastahaneye getirmişler. beni aradılar bursa hastahanesinde pijama vs. götür dediler. çıktım alışveriş yaptım gittim 16 yaşında çocuk evin tek oğlu bonzai içirip cebinden telefonunu alıp vidyosunu çekmişler. kendinden geçincede bırakıp gitmiçler. yerde hareketsiz yattığını görenler polisi aramış. acile kaldırmışlar sonrada bursaya sevketmişler. vidyoyu gördüm birde gülüşüyorlar çekerken. çok canım acıdı. sabah kalktım tekrar hastahaneye gittim. serumları kopartıp kaçmaya kalkmış annesi zapdedememiş. bende öğleye kadar yanında kaldım. hastahanedeyken haber geldi. bizim yeğenin görümcesinin kızı hastahanedeydi. burdan yazmıştım 9 yaşında okulda koşarken arkadaşıyla çarpışmışlar kafası yere çarpmış şuurunu kaybetmiş yoğum bakımda demiştim. eskiler hatırlar. 5 aydır yoğun bakımdaydı . vefat etmiş. bugün ikindide kaldırılacak cenazesi dediler. gemliğin köyüne gömülecek. belki cenazeye gideriz dedim eve geldim. bektım evde misafir var. mecbur oturduk artık. misafir akşam yemeğinede kalınca tekrar hastahaneye gidemedim. yemekten sonra misafirler gitti. bizde fırsattan istifade alt sokakta oturan bir yakınımıza gittik. yeni umreden geldiler gidememiştik birde kadın diz ameliyetı olmuş. iki işi birden aradan çıkarttık işte.
yarın çocuk çıkmazsa tekrar hastahaneye giderim. annesini dinlemiyor. beni kırmıyor yine. eve gelirken aynı yaşta yeğenim var onu aradım. tabletini falan götürdü oyalansın diye. akşama kadar kalmış yanında. güvenlikte kapıda bekliyordu zaten.
çok üzücü bir durum. başka zaman ziyaret saati dışında almıyorlar. bugün eve gidiyorum diyorum. güvenlik ''abla tekrar gelicekmisin '' diyor.
ay çok yazdım kızlar destan gibi olmuş.
kusura bakmayın.
sağol canım. sağlığım iyi çok şükür . moral sıfır.
birde bugün eltim köyden geliyormuş biraz uğradı . akşam köyde elektrikler kesilmiş annende mutfaktaymış. karanlıkta düşmüş burnu falan şişmiş yüzü mosmor olmuştu dedei. birde ona üzüldüm.
Allah beterinden saklasın.
nur annenin ayağı nasıl oldu canım. kendisini gezdirebiliyormu ?
sünnet yapacakmışsın Allah kolaylık versin.
hayırlı geceler kızlar
bugün pek kederli bir gündü.
dün akşam bir yakınımızın çocuğunu hastahaneye getirmişler. beni aradılar bursa hastahanesinde pijama vs. götür dediler. çıktım alışveriş yaptım gittim 16 yaşında çocuk evin tek oğlu bonzai içirip cebinden telefonunu alıp vidyosunu çekmişler. kendinden geçincede bırakıp gitmiçler. yerde hareketsiz yattığını görenler polisi aramış. acile kaldırmışlar sonrada bursaya sevketmişler. vidyoyu gördüm birde gülüşüyorlar çekerken. çok canım acıdı. sabah kalktım tekrar hastahaneye gittim. serumları kopartıp kaçmaya kalkmış annesi zapdedememiş. bende öğleye kadar yanında kaldım. hastahanedeyken haber geldi. bizim yeğenin görümcesinin kızı hastahanedeydi. burdan yazmıştım 9 yaşında okulda koşarken arkadaşıyla çarpışmışlar kafası yere çarpmış şuurunu kaybetmiş yoğum bakımda demiştim. eskiler hatırlar. 5 aydır yoğun bakımdaydı . vefat etmiş. bugün ikindide kaldırılacak cenazesi dediler. gemliğin köyüne gömülecek. belki cenazeye gideriz dedim eve geldim. bektım evde misafir var. mecbur oturduk artık. misafir akşam yemeğinede kalınca tekrar hastahaneye gidemedim. yemekten sonra misafirler gitti. bizde fırsattan istifade alt sokakta oturan bir yakınımıza gittik. yeni umreden geldiler gidememiştik birde kadın diz ameliyetı olmuş. iki işi birden aradan çıkarttık işte.
yarın çocuk çıkmazsa tekrar hastahaneye giderim. annesini dinlemiyor. beni kırmıyor yine. eve gelirken aynı yaşta yeğenim var onu aradım. tabletini falan götürdü oyalansın diye. akşama kadar kalmış yanında. güvenlikte kapıda bekliyordu zaten.
çok üzücü bir durum. başka zaman ziyaret saati dışında almıyorlar. bugün eve gidiyorum diyorum. güvenlik ''abla tekrar gelicekmisin '' diyor.
ay çok yazdım kızlar destan gibi olmuş.
kusura bakmayın.
hoşgeldin ablam....
dediğin gibi baya kederli bir gün olmuş....
mesajını okuyunca bende çok üzüldüm tüm olanlara, hatırladım dediğin kız çocuğunu.
allah rahmet eylesin, yakınlarına hayırlar versin rabbim inşaallah, hiç kolay değil: (
anneciğine de çok geçmiş olsun, rabbim anneciğine ve hastanedeki yakınınız oğluna şifalar versin inşaallah tez zamanda.
kocaman öpüyorum ablacım, allaha emanet olasın....
çok sağolun kızlar Allah razı olsun.Inna lillahi Ve inna ileyhi raci'un.
Biz Allahiniz ve muhakkak O'na donecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?