- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Kalıp herkeşle muhabbet etmek isterim ama kız durmuyo pc ye saldırıyo eh meyra bi selam verdi geyiğe gitti hanım sonra görüşürüz artıkın
benim alintilari ekle dugmem calismiyor ya
daficim... allah rahmet eylesin ufak kiz icin... annesine babasina sabir versin...
16yasindaki cocugada uzuldumah genclik ah.... benim sinifimdaki oglanlarda ot iciyorlar cok uzuluyorum onlara... anneleri babalari harclik veriyor cocugum okuyor diye onlar ot iciyor
yaaaa ben bundan sonra alintisiz takilcam mecburenkusura bakmayin kizlar
hain bonussenin yazini alintiliycaktim oda olmadi.... coklu alintiya tikliyorum sonra asagiya geliyorum alintilari ekleye tikliyorum ama tik yok delircem ya siz nasil yapiyorsunuz???
mune yi nerden bulcam kiz? ben burdan baska yere girmiom bu sitede
hayırlı geceler kızlar
bugün pek kederli bir gündü.
dün akşam bir yakınımızın çocuğunu hastahaneye getirmişler. beni aradılar bursa hastahanesinde pijama vs. götür dediler. çıktım alışveriş yaptım gittim 16 yaşında çocuk evin tek oğlu bonzai içirip cebinden telefonunu alıp vidyosunu çekmişler. kendinden geçincede bırakıp gitmiçler. yerde hareketsiz yattığını görenler polisi aramış. acile kaldırmışlar sonrada bursaya sevketmişler. vidyoyu gördüm birde gülüşüyorlar çekerken. çok canım acıdı. sabah kalktım tekrar hastahaneye gittim. serumları kopartıp kaçmaya kalkmış annesi zapdedememiş. bende öğleye kadar yanında kaldım. hastahanedeyken haber geldi. bizim yeğenin görümcesinin kızı hastahanedeydi. burdan yazmıştım 9 yaşında okulda koşarken arkadaşıyla çarpışmışlar kafası yere çarpmış şuurunu kaybetmiş yoğum bakımda demiştim. eskiler hatırlar. 5 aydır yoğun bakımdaydı . vefat etmiş. bugün ikindide kaldırılacak cenazesi dediler. gemliğin köyüne gömülecek. belki cenazeye gideriz dedim eve geldim. bektım evde misafir var. mecbur oturduk artık. misafir akşam yemeğinede kalınca tekrar hastahaneye gidemedim. yemekten sonra misafirler gitti. bizde fırsattan istifade alt sokakta oturan bir yakınımıza gittik. yeni umreden geldiler gidememiştik birde kadın diz ameliyetı olmuş. iki işi birden aradan çıkarttık işte.
yarın çocuk çıkmazsa tekrar hastahaneye giderim. annesini dinlemiyor. beni kırmıyor yine. eve gelirken aynı yaşta yeğenim var onu aradım. tabletini falan götürdü oyalansın diye. akşama kadar kalmış yanında. güvenlikte kapıda bekliyordu zaten.
çok üzücü bir durum. başka zaman ziyaret saati dışında almıyorlar. bugün eve gidiyorum diyorum. güvenlik ''abla tekrar gelicekmisin '' diyor.
ay çok yazdım kızlar destan gibi olmuş.
kusura bakmayın.
.
Kilo bildirimi:
Gecen cuma: 99.9
Simdi: 98.3
Bu hafta yapilan spor dk: 503
Merhabalar,
Meyraaa,gökçeiremim naaposunuz.??
hehehe dışından nasıl oluyor D ben de iyiyim canım...merhaba ablam, hoşgeldin sefa getirdin.....
şimdi seni görüne asuman ablada gelirmiş: ) ne güzel olur.......
çünkü asuman ablada epeydir gelmiyor....
şimdi senin mesajını görünce "ay nilüfer abla geldi" demişim dışımdan: ))))) sanki birden gökten yere bişey düşmüş
gibi
iyiyim ablam ben sağolasın, sen nasılsın? çok özledim seni......
ben de çok özledim inan...Ben olmadığımda geliyon yena hatun bozuluyorum :) tam yattım uyuycam msjnı gördüm özleniyosun burda artık gel bak çok uzattın. Ben daha iyiyim şükür zaten hassas alıngandım hamileyken sen düşün artık.
Cinsiyet belli değil daha eylülün başında kontrol o zaman belli olur heralde.
kızda iyi cadılık huysuzluk peşine yarım yarım konuşuyo en tatlı halleri.
Kağıdın kalemin başına oturup yazmaya hasretim bi fırsat bulursam fena dökülücem. Öyle işte hadi iyi geceler herkeşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?