Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...

Daficim hakkim helal olsun canim!
Her hafta seve seve yapiyorum listeyi

insallah kurtulur o illetten 15yas ha

meyracim yapmissin tabloyu becerikli hatun ellerine saglik :)

sağol canım, o senin güzelliğin....
artık eskisi gibi tablo görünmüyormu? görünüyorsa nasıl?: )
ben bu sefer tabloyu göremeden yaptımda: )

HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________Dayko

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Nur1835

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Beautiful86

tebrikler millet...

gökçem eline sağlık balım....
bu arada aklıma gelmişken diyim; 74frida arkadaşımız tatile gitti, 2hafta kendisini izinli yazmanı istemişti senden, gökçeye iletirmisiniz demişti, oldumu canım: )
kocaman öpüyorum

öküzgözü çayı içiyorum şuan kızlar: ))))))
diğer adı sarı papatya....
tadını kokusunu pek beğenmedim ama, diğer papatya gibi güzel değil: (
tadı neye benziyo hiç demiyim, ama dur şu kadar diyebilirim tadınında öküzle bir bağlantısı var bence: ))))))

selamlar topiğin güzel hatunları
gökcecim meyracım ellerinize sağlık canlar
nurcum sünnete kadar dal gibin olacan tebrik ederimm deyzesinin gülüü
hamile kaldı kurtuldum diyodum yok anacım
utanmıyonmu şu yaşta kadınla yarışmaya daha da gaza gelecem eriyip yok olcam bak
ayyy kız ne güldüm Nasrettin hoca nın bi fıkrası geldi aklıma ''inşallah ben geldim'' deyince
hoş geldin
teşekkür ederim canım dün pudra pembe pantolon baktım bedeni yoktu bedeni olanın istediğim rengi yoktu
geçen haftasonu açık kahverengi bi pantolon almıştım bulsaydım pembe alıcaktım başka renkte almak istemedim
ramazanda aldıklarım bol gelmeye başladı bunlarda 2 aya bol gelir o yüzden şimdilik almayacam
Merhabalar,

Meyraaa,gökçeiremim naaposunuz.??
yenacım hoş geldin özlettin kendini
kk nın dinozoru bınıs
Günaydın herkese dereceye girenleri teprik ederim.

Nur hanımlar 2. Olmuşlar maşallah. 1.ye zaten lafım yok onun rakibide yok maşallah
teşekkür ederim bınıs hanım tek rakip senı görüyorum sen doğurana kadar zayıflamazsam yandım demektir
afiyet olsun canım

sağol canım.
bende o fıkrayı bildiğimden böyle yazdım: ))))
pantolonda da iyi etmişsin almamakla, şöyle yani hani dediğin gibi zayıflayınca zaten bol gelicek, en güzeli kilo verince almak olur... hayırlısı olsun bakalım.
bende dün birşey alcaktım, sonra düşündüm kilo veriyorum yarın bu bana bol gelir dedim almadım: ))))

Aynen canim hayirlisi

Günaydın herkese dereceye girenleri teprik ederim.

Nur hanımlar 2. Olmuşlar maşallah. 1.ye zaten lafım yok onun rakibide yok maşallah

utandim he. siskinlik varmis demk.

2.alintyi teldn yapamdm dayko deyzem valla vermesemde almasamda iyi olck cunku elbisemi aldim bol dursunda istemiyrm dar olsunda.

bu arada her hafta unutuyorum gokcem ve meyram ellerinize saglik

2.alintyi teldn yapamdm dayko deyzem valla vermesemde almasamda iyi olck cunku elbisemi aldim bol dursunda istemiyrm dar olsunda.

Kilo almasi kolay vermek zor
Gulum nasil bisi aldin bak merak ettim hee

Kilo almasi kolay vermek zor
Gulum nasil bisi aldin bak merak ettim hee

kirmizi bi elbise ustunde siyah seritler var. balik elbise. boynunda kollarnda tul var. oglanada sehzade sunnt kiyafeti aldm.

bu arada oglan hasta atesi var biraz burnu akiyo 2 gecedr uyuyamiyiruz. aglayip duruyo sabha kadar. birazdn dr a gotrcm dahada artmasn. ilk gece dis patlatiyo sandm ama usutms galiba

Ooo cok guzeldir eminim oglusun da pek bi yakisikli olmustur
Gecmis olsun canim

geçmiş olsun, güle güle giyin kıyafetlerinizide inşaallah: )
yarında görümcemin oğlunun sünneti var, bizde yarın oraya günü birlik gidip gelcez inşaallah.
kolay gelsin canım koşturmların inşaallah...

sağol canım, o senin güzelliğin....
artık eskisi gibi tablo görünmüyormu? görünüyorsa nasıl?: )
ben bu sefer tabloyu göremeden yaptımda: )

hayret alinti yaptim :)
yok tablo seklinde görünmüyor malesef...

gecmisi okumadigim icin görmedim... artik haftaya duzeltirim :) sagol haber verdugun icun datlum :)

ben geldimmm :)
inşallah herkes iyidir :)
yediklerime dikkat ediyorum.. 2 kupa yeşil çayımı içtim.. pek su içemiyorum bu ara hava burda çok serin.. reglim bitti ve dün bildirdiğim kiloyla bugünkü kilo arasında -500 gr. var. inşallah bu hafta iyi kilo vereceğim :) spora da başlıyorum bu hafta (koşu bandı, bisiklet, leslie ).. bende durumlar bu :)
epey iş güç var.. ütülerim hala bitmediiii.. okul işlerine de başlıyoruz yavaşş yavaşş.. yaşasın aktif yaşammmm :) tatil bitiyor artık :)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________Dayko

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Nur1835

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Beautiful86

ellerinize sağlık kızlar :)

kilo verenleri ve spor yapanları tebrik ederim..

Kizlar bugunun bildirimini yapiyim
cook yogun bi gun yasiyoruz esimin kuzenleri bizde pazarteai bizle beraber doncekler buyk ihtimal biz pazetesi koye gitcz annelride orda cnku
neyse hazir rahatim yaziyim :)
Sabah 2dlim ekmek
pismis domates menemeni (bibersiz menemen :) ustune kasar rendelensi)
Salatalik
3kup beyaz peynir
1sb sut
patates kizarttim ama hic yemedim aferin bana :) kahvaltim ogleden sonra 2:30da oldu ancak
saat 6buckta
1tabak turlu
Domates sogus
3dlim ekmek
gece kuzenleri gelxek kalmaya en fazla meyve yerim bi tane
gecw oturduk 6ya kadar (sabaha kadar 6da yattik )
Saat 4 gibi (gece) salatalik yedik film izlerken :) 0 kalori :)
1,5litre su 3e kadar cikablr
bugun yuruyusvyok malesef cok yorgundum cunku :-/ yarina artik o da belki :-/

Te allam ya elbiseni görmesem bol geleceğine inanıcam he. Kız teyze sen bu deliye bakma zaten yanlış anlattı elbiseyi siyah şeritler değil siyah desen var göğüsten basene kadar ayrıcada kolu yok elbisenin omuzları tül

duygularima tercume oldun
dogru kelimeri bulamamistim.

oglana bogazi kizarmis dedi dr salgn varmis. verdm ilaclrini dus aldrdim fitil koydm yarim hic kendnde degl ins.yarina toparlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…