- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Daficim hakkim helal olsun canim!
Her hafta seve seve yapiyorum listeyi
insallah kurtulur o illetten 15yas ha
meyracim yapmissin tabloyubecerikli hatun ellerine saglik :)
HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________Dayko
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Nur1835
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Beautiful86
Çok memnun oldum canım umut oldun demen çok güzeldi benim için. Bilirim bazen bir cümle bile insana nasıl umut olur hele böyle bu forumdaki gibi çıkarsız yazılınca. İnsan bazen başkasına akıl veriyo doğrusunu söylüyo ama kendine gelince yapmıyo (bakınız bınıs)
Bir de düzeltme yapayım 2. çocuk değil 3. çocuğa hamileyimSorunsuz diyemem tabi sonuçta hamilelik bu herşeyin farklı oluyo diğer herkesten. Ama dr un o zaman beklediği şeyleri yaşamadım şükür bundada kendi korktuğum şeyleri yaşamam inş. Çok başındasın daha hele ilk gebelikse çok heves olur en dikkat edilmesi gereken dönem.
Burdakiler bilir az çok ilk öğrendiğimde nasıl bocaladım beklemediğim bişeydi ve kendimi kilo vermeye adapte etmiştim dayko cadolozuna yetişicem diye deli gibi lesli yapıyodumbirden bire herşeye ara vericek olmak yaşanıcak olası sıkıntılar falan bide evdeki ufak çocuk herşey anlatamıycağım şekilde çok geldi üstüme. Zor alıştım bu fikre ama yapacağım birşey yok allahın takdiri ve biliyorumki aslında bunu yaşayabildiğim için çok çok şanslıyım hamdolsun.
O yüzden bırakmadım topiği kilo alana kadar bilidirm yapıcam dedim ama şu an karar verdim kilo alsamda yapıcam inşmeydanı daykoya bırakacak halim yok daa
selamün aleyküm...
ben geldim inşaallah(koşturmadan dolayı): )
dün geçmişi gece okudum ama öyle uykum vardıki yazamadan alıntıları kopyaladım ve sonrada uyudum kaldım....
öncelikle güle güle giy canımcım cicini... çok hoşmuş....
bence onun altına en güzel modelin altındaki pantolonun rengi gider, ama 2. bir seçenek olarakta yine modelin ayakkabısının rengi olan koyu lacivert pantolonda güzel gider zannımca: )
yenacım hoş geldin özlettin kendiniMerhabalar,
Meyraaa,gökçeiremim naaposunuz.??
kk nın dinozoru bınısBu hafta bitince tam 16 hafta bitmiş olucak yarın giriyorum 16. Haftaya çizelge 3 gün ilerde gidiyo aman nolcak sanki 3 eksik 3 fazla :) :) bitmedimi senin yoğunluk neyin ben öğrenince yazarım inş. Banada sanki erkek gibi geliyo. Diğerine hamileyken yazmıştım buraya yine sen vardın şimdide varsın topicte ne kadar eskiyiz ortaya çıkacak
teşekkür ederim bınıs hanım tek rakip senı görüyorumGünaydın herkese dereceye girenleri teprik ederim.
Nur hanımlar 2. Olmuşlar maşallah. 1.ye zaten lafım yok onun rakibide yok maşallah
afiyet olsun canımöküzgözü çayı içiyorum şuan kızlar: ))))))
diğer adı sarı papatya....
tadını kokusunu pek beğenmedim ama, diğer papatya gibi güzel değil: (
tadı neye benziyo hiç demiyim, ama dur şu kadar diyebilirim tadınında öküzle bir bağlantısı var bence: ))))))
selamlar topiğin güzel hatunları
gökcecim meyracım ellerinize sağlık canlar
nurcum sünnete kadar dal gibin olacan tebrik ederimm deyzesinin gülüü
hamile kaldı kurtuldum diyodum yok anacım
utanmıyonmu şu yaşta kadınla yarışmaya daha da gaza gelecem eriyip yok olcam bak
ayyy kız ne güldüm Nasrettin hoca nın bi fıkrası geldi aklıma ''inşallah ben geldim'' deyince
hoş geldin
teşekkür ederim canım dün pudra pembe pantolon baktım bedeni yoktu bedeni olanın istediğim rengi yoktu
geçen haftasonu açık kahverengi bi pantolon almıştım bulsaydım pembe alıcaktım başka renkte almak istemedim
ramazanda aldıklarım bol gelmeye başladı bunlarda 2 aya bol gelir o yüzden şimdilik almayacam
yenacım hoş geldin özlettin kendini
kk nın dinozoru bınıs
teşekkür ederim bınıs hanım tek rakip senı görüyorumsen doğurana kadar zayıflamazsam yandım demektir
afiyet olsun canım
Aynen canim hayirlisisağol canım.
bende o fıkrayı bildiğimden böyle yazdım: ))))
pantolonda da iyi etmişsin almamakla, şöyle yani hani dediğin gibi zayıflayınca zaten bol gelicek, en güzeli kilo verince almak olur... hayırlısı olsun bakalım.
bende dün birşey alcaktım, sonra düşündüm kilo veriyorum yarın bu bana bol gelir dedim almadım: ))))
Günaydın herkese dereceye girenleri teprik ederim.
Nur hanımlar 2. Olmuşlar maşallah. 1.ye zaten lafım yok onun rakibide yok maşallah
Kilo almasi kolay vermek zorutandim he. siskinlik varmis demk.
2.alintyi teldn yapamdm dayko deyzem valla vermesemde almasamda iyi olck cunku elbisemi aldim bol dursunda istemiyrm dar olsunda.
bu arada her hafta unutuyorum gokcem ve meyram ellerinize saglik
Kilo almasi kolay vermek zor
Gulum nasil bisi aldin bak merak ettim hee
Ooo cok guzeldir eminim oglusun da pek bi yakisikli olmusturkirmizi bi elbise ustunde siyah seritler var. balik elbise. boynunda kollarnda tul var. oglanada sehzade sunnt kiyafeti aldm.
bu arada oglan hasta atesi var biraz burnu akiyo 2 gecedr uyuyamiyiruz. aglayip duruyo sabha kadar. birazdn dr a gotrcm dahada artmasn. ilk gece dis patlatiyo sandm ama usutms galiba
kirmizi bi elbise ustunde siyah seritler var. balik elbise. boynunda kollarnda tul var. oglanada sehzade sunnt kiyafeti aldm.
bu arada oglan hasta atesi var biraz burnu akiyo 2 gecedr uyuyamiyiruz. aglayip duruyo sabha kadar. birazdn dr a gotrcm dahada artmasn. ilk gece dis patlatiyo sandm ama usutms galiba
sağol canım, o senin güzelliğin....
artık eskisi gibi tablo görünmüyormu? görünüyorsa nasıl?: )
ben bu sefer tabloyu göremeden yaptımda: )
tebrikler millet...
gökçem eline sağlık balım....
bu arada aklıma gelmişken diyim; 74frida arkadaşımız tatile gitti, 2hafta kendisini izinli yazmanı istemişti senden, gökçeye iletirmisiniz demişti, oldumu canım: )
kocaman öpüyorum
hayret alinti yaptim :)
yok tablo seklinde görünmüyor malesef...
gecmisi okumadigim icin görmedim... artik haftaya duzeltirim :) sagol haber verdugun icun datlum :)
HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________Dayko
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Nur1835
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Beautiful86
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]UmmuHureyra[/TD]
[TD] 503 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delimideli[/TD]
[TD] 55 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD] 225 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ UmmuHureyra
Haftanın spor ikincisi ......... dayko
Haftanın spor üçüncüsü...... delimideli
hayret alinti yaptim :)
yok tablo seklinde görünmüyor malesef...
gecmisi okumadigim icin görmedim... artik haftaya duzeltirim :) sagol haber verdugun icun datlum :)
utandim he. siskinlik varmis demk.
2.alintyi teldn yapamdm dayko deyzem valla vermesemde almasamda iyi olck cunku elbisemi aldim bol dursunda istemiyrm dar olsunda.
bu arada her hafta unutuyorum gokcem ve meyram ellerinize saglik
Te allam ya elbiseni görmesem bol geleceğine inanıcam he. Kız teyze sen bu deliye bakma zaten yanlış anlattı elbiseyi siyah şeritler değil siyah desen var göğüsten basene kadar ayrıcada kolu yok elbisenin omuzları tül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?